US en haar coalitie gebruiken kind soldaten in Raqqa

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor US is using child soldiers

 

Human Rights Watch (HRW) heeft de VS-coalitie en haar  bondgenoten beschuldigd van het gebruik van kind soldaten tijdens hun  offensief om de noordelijke Syrische stad Raqqah van de Daesh terroristische groep te herwinnen.

Lama Fakih, vice-directeur van het Midden-Oosten bij de HRW, zei dat  dat “sommige Amerikaanse bondgenoten”, met name de zogenaamde Koerdisch-leidende Syrische Democratische Krachten (SDF), kinderen gebruikt voor militaire doeleinden, nu en  in het verleden.
Het roept de Verenigde Staten ook op om de rechten van gedetineerden te respecteren, veilige doorgang te verlenen voor verplaatsing en intensivering van de inspanningen om landmijnen in het gewelddadige gebied te verwijderen.

Washington levert grond en luchtsteun aan het Koerdisch-georiënteerde SDF (illegaal tegen de wil van de Syrische regering) in de strijd om Raqqa.

De Verenigde Staten geven  ook  wapens en andere benodigdheden aan militanten, waaronder die van de SDF, om tegen de regering van Damascus te vechten, onder de pretext van Daesh.

 

Bron: PressTV, HRW

 

Flattr this!

Verslag van journaliste Eva Bartlett, tijdens haar bezoek aan Madaya – Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

Foto: Links Eva, tijdens haar lunch in Madaya

Eva Bartlett is een onafhankelijk journaliste uit Canada, die net als ons activisten/journalisten, vele malen, tijdens de afgelopen oorlog van 7 jaar, Syrië hebben bezocht. Sinds een paar dagen is Eva terug in Syrië en reist door het hele land, om verslag te doen en de opinie van burgers weer te geven.

Haar bezoek aan Madaya, is controversieel. Immers werd er in de westerse media en politiek gesproken over een belegering en het uithongeren van burgers door de regering van President Assad, wat alweer de zoveelste leugen is van de EU, VS en vooral de media die een verderfelijke rol gespeeld hebben en leugen na leugen geschreven hebben, hier haar verslag:

Na uren in Madaya te hebben doorgebracht – sprekend met bewoners die een ander verhaal hebben dan in de “reguliere media en politiek” over de “hongersnood” lieten zij mij  de vele gevangenissen zien, die de terroristen gebruikte om de burgers uit Madaya op te sluiten, totdat hun terroristische sheikhs hun lot, inclusief moord bezegelde. Bij het het zien van het “hoofdkantoor c.q. resident van de terroristen, in de prachtige villa’s in deze heuvelachtige, alles in beslag genomen, draait je maag om.  In het huis van de Mukthar (burgemeester) van Madaya, in een schaduwrijke hut op zijn eigendom, met een fantastische achtergrond, praat ik er verder erover door en beleef met deze getraumatiseerde burgers het Ramadan feest.

De mensen die ik ontmoette zijn vriendelijk, genereus en leefden goed in Madaya, zeiden ze, voordat de terroristen kwamen. Het land van de Mukthar produceert bijna alles wat we voor een lunch nodig hebben, van heerlijke geharde aubergines met chili en walnoten tot olijven, groenten, fruit en zelfs geitenkaas die zijn familie royaal aanbood.

FB_IMG_1497388122449.jpg wordt weergegeven

Er zijn veel foto’s en video’s die vandaag de dag nog trauma  en ongeloof oproepen,  het punt is dat Madaya en haar platteland, zoals  andere gebieden in Syrië,   door terroristen bezet waren en  vele burgers vermoord hebben, deze burgers willen nu in vrede leven.  Deze broze vrede is tot stand gekomen door het verzoeningsproces, ingeleid door de regering van President Assad en het uitschakelen   van de terroristen.  De terroristen die door het Westen “gematigde rebellen” genoemd werden en worden.

In Homs, Aleppo, Al-Waer, Madaya overal het zelfde verhaal, het waren terroristen geen “gematigde rebellen”, het waren ijskoude moordenaars, die de Syrische bevolking met hun uit het westen verkregen wapen uitroeide … dit zijn maar een aantal steden die Eva gezien heeft de laatste dagen, waar de vrede is hersteld en die vrede is alleen te danken aan de inspanningen van de Syrische regering en de hulp van ook de Russische regering, die betrokken was bij de verzoening, Het uit de weg ruimen van ” booby traps” en mijnen. Bommen, granaten in huizen en straten wanneer terroristen een gebied verlaten, laten zij hun wapentuig achter!


Als ik de naam Zabadani hoor, dan zijn de eerste gedachten die in mijn hoofd opkomen, al-Nusra en andere terroristische groepen. Wat voor Madaya gold, is ook van toepassing  voor Zabadani, voor de westerse media en politiek. Wat ik geleerd heb deze dagen, is dat deze regio’s de favoriete zomerdag uitstapjes voor Syriërs zijn, om uit de hitte van Damascus te vluchten en in de heuvels waar de lucht koeler is te genieten van restaurants, die er nog steeds in overvloed zijn. Madaya, Zabadani en naburige gebieden waren een plaats van toerisme, voordat Syrië op de meest sadistische wijze werd bestreden door de EU/VS, Saoedi-Arabië, Qatar, Jordanië, al deze landen zijn schuldig direct of indirect aan misdaden tegen de menselijkheid.

Flattr this!

Waarom geloven mensen in het “westen” nog steeds de officiële propaganda leugens over Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor propaganda leugens van het westen over syrie

 

De leugens over de oorlog in Syrië is geen uitzondering. Ondanks de aanwezigheid van vijf jaar “duurzaam” bewijs dat in strijd is met de westerse propaganda, geloven de mensen nog steeds de ‘officiële’ leugens.

De consensus van onwetendheid wordt voortgezet door wat Michel Chossudovsky beschrijft als de “Amerikaanse Inquisitie”. Onder de bescherming van deze psychologische operatie is de ingenieuze vijand de islam, en de Global War on Terrorism (GWOT), het is een merk geworden om imperiale oorlogen van agressie als ‘humanitair’ te vermommen en zogenaamde democratie.

Afbeeldingsresultaat voor propaganda leugens van het westen over syrie

Gisterenavond was er via de zogenaamde “linkse” tv VARA, een uitzending te zien over: Crimes Internationaal, waar rechercheurs en teams “internationale” oorlogsmisdaden proberen op te sporen. Naar mijn inziens op een hele klungelige manier, het ging natuurlijk over Syrië. De nadruk werd niet gelegd op “ISIS” terroristen, maar, je voelt hem al, op soldaten/militairen van Assad. Die zouden oorlogsmisdaden begaan hebben op grote schaal.

Belachelijk? Ja, ten eerste zou de focus moeten liggen op terroristen van ISIS en andere terroristische groeperingen, die massaslachtingen onder de Syrische en/ook Irakese bevolking hebben aangericht. Maar nee dat gebeurde in de documentaire niet. Ook werd de nadruk gelegd op de (niet bewezen en daarom geen bewijs) zogenaamde Ceaser papieren, waar een zogenaamde overloper 53.000 foto’s meenam uit de Syrische gevangenis, moet je maar doen, zoveel foto’s maken, over martelingen etc etc…Zo komen de leugens in de wereld en de onwetende burger slikt het voor zoete koek, er zit natuurlijk een flinke dosis “showbiz” in, net als de Netflix uitverkoren film over de “White Helmets”, wat nu na bewijs, volkomen gelogen is!

Afbeeldingsresultaat voor propaganda leugens van het westen over syrie

De mensen worden gehersenspoeld door deze propaganda, niemand neemt ook de moeite om de feiten te checken, bijvoorbeeld naar Syrië te reizen, zoals ik en andere journalisten/activisten wel gedaan hebben, dan zie je het werkelijke leven en de verhalen (excuus wordt natuurlijk opgevoerd dat de mensen niets durven te zeggen, want oh oh het regime vermoord is, een grote leugen).

Hier is een link waar meer wordt uitgelegd over deze leugens:

http://ahtribune.com/opinion/854-liars-versus-truthers.html

Het wordt hoog tijde dat deze leugens stoppen en zo de wereld en Europa in het ongeluk storten!

 

 

Flattr this!

Verkiezingsfraude

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor turkije rel met rutte

Weten we het nog? De verkiezingsrel met Turkije?

Ik schreef toen al en gaf het ook aan in een interview met Sputnik, dat het een verkiezingsstunt was, om te winnen. Maar het blijkt dat de VVD toch niet genoeg stemmen heeft gehad en daarom gewoon 7600 stemmen in Boxmeer niet meegeteld heeft en dat zou zo maar eens het topje van de ijsberg kunnen zijn!

EU-Turkey Tensions: ‘Fascism’ vs ‘Islamism’? Mijn INTERVIEW op SPUTNIK RADIO – TRENDSTORM RADIO

7600 stemmen Boxmeer niet meegeteld bij de verkiezingen

Dit korte bericht stond op NOS, verder wordt er geen aandacht aan besteed en de stemmen kunnen ook niet meer meegeteld worden, in het “normale” leven zou je hiervoor ontslagen worden of aangeklaagd! Oh en de uitslag zou er niet anders van worden!

Het hoofdstembureau van Den Bosch heeft een fout gemaakt bij het tellen van de stemmen na de Tweede Kamerverkiezingen in maart. Daardoor zijn 7600 stemmen niet meegenomen in de uitslag.

Het stembureau had alleen de stemmen op VVD, PvdA, PVV en SP uit de gemeente Boxmeer ingevoerd in het systeem. Dat ging per ongeluk, schrijft minister Plasterk aan de Tweede Kamer.

Volgens Plasterk kan de fout niet meer worden hersteld, omdat de uitslag van de verkiezingen onherroepelijk is. De Kiesraad heeft wel bekeken of de einduitslag anders zou zijn geweest als de stemmen wel waren meegeteld, maar dat is niet het geval.

bron: NOS, Sputnik, Freesuriyah

 

Flattr this!

Conflict Syrië markeert overgang van unipolaire naar multipolaire wereld

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Het ruim zes jaar oude conflict in Syrië markeert ‘de overgang van een unipolaire naar een multipolaire wereld.’ Dat heeft pater Daniel Maes, een norbertijn die al jaren in Syrië verblijft, zaterdag op een ‘pro-Syriëconferentie’ in Antwerpen gezegd.

Norbertijn Daniel Maes steunt in de strijd tussen de Syrische regering enerzijds en de rebellen en jihadisten anderzijds Damascus. Dat is hem in media op de omschrijving “apologeet van (dictator) Assad” komen te staan. Hijzelf ziet zich als een christen “die aan de zijde van het volk staat.” Voor de Syrische conferentiegangers heeft de pater uit Arendonk inmiddels een statuut vergelijkbaar met Damiaan in Molokai verworven.

Alle sprekers op de conferentie -politieke analisten, journalisten en afgevaardigden van het CSN (Syriërs in Nederland)- waren “pro-Syrië”, waarmee bedoeld wordt dat zij, wel wetende dat geen enkel staatshoofd een heilige is, het einde van het conflict wensen met Assad nog steeds aan het roer. Allen zijn als de dood voor een kalifaat.

Pessimisme over vroegtijdig einde

Over een vroegtijdige beëindiging van het Syriëconflict klonken de deelnemers eerder pessimistisch: er zijn te veel actoren met uiteenlopende doelstellingen bij de oorlog betrokken. En dat vanaf het prille begin: geen uit de hand gelopen volksopstand, wel een voorspelbaar conflict met een resem oorzaken – de gaslijn van Qatar naar Europa via Syrië om Rusland dwars te zitten, Rusland uit zijn enige toegang tot de Middellandse Zee (Tartoes) verjagen, het salafistische gedachtegoed (het onschadelijk maken van de “sjiitische halve maan”) verspreiden en neo-Ottomaanse fantasieën.

Maes ziet vooral een probleem in de “propagandistische” en “eenzijdige” manier waarop het conflict gecoverd wordt. “Telkens het Syrische leger (op het terrein) vooruitgang boekt, komt het Westen met een nieuw Hollywood-horrorverhaal”, klonk het. Het jongste is het “mogelijk” crematorium in de door Amnesty uit de doeken gedane “horrorgevangenis”.

Westerse propaganda

Op de conferentie werd haast meewarig gedaan over “al te duidelijke” propgandazetten als het in het Engels bloggende zevenjarige meisje Bana al-Abed (die geen woord Engels spreekt maar reeds een grondige historische kennis heeft ontwikkeld), de hyperprofessionaliteit van het video-aanbod van de Oscarwinnende Witte Helmen (die enkel in al-Qaidagebied opereren) en het presenteren van “onafhankelijke” journalisten die goeie maatjes zijn met Al-Nusra. Maes sprak in dit verband van “een tweede Syrië-oorlog”: de “hysterische” berichtgeving in naam van, maar uiteindelijk gekant tegen het Syrische volk.

Sommige sprekers kwamen wel erg pessimistisch uit de hoek. Yvette Shamier van het CSN waarschuwde bijvoorbeeld dat met het uitroeien van de “bron van het christendom” de “christelijke rivier” dreigt op te drogen. De Koeweitse journalist Malik Samuel, een autoriteit inzake Syrië-verslaggeving, stelde droogweg dat Islamitische Staat (IS) in Irak niet verslagen kan worden zonder dat de terreurbeweging in Syrië wordt uitgeroeid. Hij had het ook over hoe Rusland eigenlijk tegen zijn zin in het conflict betrokken is geraakt: de ommekeer kwam er door de “Turkse blunder” een Russische jet neer te halen.

‘Leugens over Aleppo’

Meest omineus klonk de Syrisch-Armeense analist Kevork Almassian, die een lange uiteenzetting gaf over de “leugens” die tijdens het beleg van het jarenlang door al-Nusra (al-Qaida) beheerste Oost-Aleppo werden verkocht. Overigens is, aldus Almassian, Aleppo zijn statuut als dé industriestad van Syrië kwijt: zowat alle roerend industrieel goed bevindt zich momenteel in Turkije. Hij vreest bovendien dat de oorlog in Syrië pas voorbij kan zijn nà een oorlog met Israël over herovering van de door Israël ingepalmde Hoogten van Golan.

Maar uiteindelijk, hoe lang het conflict nog duurt, markeert de Syrische oorlog, verkocht als een nieuwe aflevering van de Arabische lente, de “overgang van een unipolaire naar een multipolaire wereld”. Met Donald Trump in Washington aan het roer lijkt die transitie zich sneller dan verwacht te voltrekken.

 

source

Flattr this!

Sponor us – Freesuriyah en NSNBC.me

Afbeeldingsresultaat voor doneerDe reguliere pers heeft in de westerse wereld de touwtjes en het geld in handen.

De alternatieve media zijn persona non grata en afgedaan als “fake news” – Propaganda

Een oproep van :https://nsnbc.me/category/editorial/ Christof Lehmann voor donaties  en natuurlijk alle donaties voor mijn site www.freesuriyah.eu zijn van harte welkom

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor doneer

Get a free subscription / please donate.

Subscriptions are free of charge. Please donate a few coins per month. The donate button is in the right column.

 

Flattr this!

Europe’s Demographic Suicide

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Source: The Ugly Thruth and Dcdave.com

The title above is as it appeared atop the main opinion piece in the May 25-31 Arlington Catholic Herald, the weekly newspaper of the Arlington, Virginia, diocese. The Denver Catholic had a slightly different title, but it’s the same article that was also doubtless in Roman Catholic newspapers around the country. The article delivered a good deal less than its title promised, and because of that and because of some other shortcomings in the piece, I had a strong urge to write a letter to the editor. Then I thought of my experience 17 years ago when I wrote a letter to the same newspaper about an article by the same author and they didn’t see fit to publish it. I had to resort to putting it on my own web site, which some years later I reposted with the title, “The Brazen Duplicity of George Weigel.” Well, here we go again.

 

Anyone following world events knows that most of the countries of Europe are staring a major demographic problem in the face. Most have low and declining birth rates and they are being swamped by immigrants, a large percentage of whom are refugees from wars and chaos in the Middle East and North Africa, which, in turn resulted from the military action of the United States and its European allies. This war-induced immigration and Europe’s low birth rate are the twin elements of what one might call Europe’s looming demographic disaster, and because the war policies have by-and-large been supported by Europe’s leaders and because many of those same leaders, with Germany’s Angela Merkel in the forefront, have welcomed the resulting refugees with open arms, the “demographic suicide” charge might well apply to both elements. Because the largely Muslim immigrants typically have a much higher birth rate than do the natives of Europe and because they are particularly hard to assimilate, the immigration element might well be the stronger of the contributors to Europe’s “demographic suicide.” With that fact in mind, let’s have a look at how Weigel, with his usual lofty tone, begins his article:

Ten years ago, after my meditation on Europe, The Cube and the Cathedral, had appeared in several languages, I was invited to speak to members of the European Parliament in Brussels. There, I pointed out what seemed three rather obvious points.

(1) Europe is committing demographic suicide, systematically depopulating itself in what British historian Niall Ferguson has called “the greatest sustained reduction in European population since the Black Death in the 14th century.”

(2) This unwillingness to create the future in the most elemental sense, by creating new generations, is at the root of many of Europe’s problems, including its difficulties assimilating immigrants and its fiscal distress.

(3) When an entire continent—healthier, wealthier, and more secure than ever before—deliberately chooses sterility, the most basic cause for that must lie in the realm of the human spirit, in a certain souring about the very mystery of being.

First, he makes it apparent that he’s just going to address the low-birth-rate side of the problem, although we can’t see at this point how poorly he is going to do even that.

 

Second, of all the people who might speak to Europeans about their demographic problem, I can hardly think of a person with less moral authority than Weigel. The extremely pro-Israel U.S. war policies that he has been a cheerleader for, after all, are a major cause of the wave of immigration that is overwhelming Europe.

 

Third, I don’t see how he can use the word “obvious” in describing his points two and three, considering the muddiness of the exposition. What could Europe’s low birth rate have to do with its problem in assimilating immigrants? Isn’t the basic problem simply that Europe increasingly has too many immigrants and that these immigrants are hard to assimilate because they don’t want to be assimilated? And anyone capable of spinning out the words, “a certain souring about the very mystery of being,” to my mind, is simply best ignored (although I must admit to having written the expression “mystery of being” once in a poem). It’s that sort of murky prose, along with his apparent complete lack of anything resembling a sense of humor, however, that affords him the opportunity to bask so much in the adjective, “intellectual.”

 

Later in the article he makes one brief nod of recognition of the Muslim-immigration elephant in the room, only to dismiss it in the larger scheme of things “[as] a Catholic.”

 

The members of the American commentariat most attuned to this plague of Euro-childlessness tend to discuss its impacts in terms of the rapidly growing Muslim population in Europe and the difficulties so many European states seem to have in assimilating immigrants from a different civilizational orbit. Those problems are real enough. But for a Catholic, Europe’s demographic winter bespeaks, first and foremost, a colossal evangelical failure. Acknowledging that also sheds light on the contemporary Catholic situation in Europe.

 

Once again, please note, the only immigration problem that Weigel acknowledges is the puzzling inability of European countries to assimilate the immigrants rather than with the wave of virtually inassimilable migrants that is inundating them. His primary focus, though, is on the failure of Catholic values as exhibited by people not having children.

Afbeeldingsresultaat voor europe's demographic suicide cartoon

Real Evidence of Eroding Christian Values

 

If this “Catholic intellectual” had wanted to make some cogent observations about the decline of Catholic values, he could have found a number of better indicators. For starters, take a look at Table 4 on births to unmarried women as a percentage of all live births for 12 countries over the period 1980-2000 in the Monthly Labor Review (MLR) article “Families and Work in Transition in 12 Countries.” The increases are stunning. In the Netherlands it went from 4.1% to 24.9%, in France it rose from 11.4% to 42.6%, and in the United Kingdom from 11.5% to 39.5%. And in what used to be three very Catholic countries, this indicator shows which of them seems to be losing its Catholic values most rapidly. In Italy, births to unwed mothers grew over the period from 4.3% to 9.6%, in Spain from 3.9% to 17.0%, and in Ireland from 5.0% to a whopping 31.8%, and that’s just over a 20-year period.

 

One can’t take comfort that these are births to people who are in a consensual union, essentially informally married and acting as proper parents. In Table 6 we see that single-parent households as a percent of all households with children rose in the Netherlands from 9.6 in 1988 to 13.0 in 2000, in France 11.9 to 17.1 over the same short period, while in the UK it rose from 13.9 in 1981 to 20.7 in 2001. Once again, the biggest jump up was in Ireland, where single parent households made up 7.2% of households with children in 1981 and 16.7 % of households with children in 2002.

 

In contrast to these truly disturbing trends, Table 5 shows that there is hardly any trend at all toward what Weigel calls “the plague of Euro-childlessness,” as we can see reflected in the percentage of total households made up by married couple households without children. In France, in fact, there was even a slight decline in that percentage from 1982 to 2001. Weigel’s entire basis for assuming that there is such a plague is that at this moment in time several European leaders for one reason or another happen to be childless. From that he jumps to general “Euro-childlessness,” and thence to demographic suicide. If that’s the scholarship of an intellectual, I’d prefer not to be called one.

 

Seeing Population Decline More Clearly

 

He could have made his demographic point much better by simply referencing fertility statistics, but then he couldn’t wring his hands so much over the “certain souring about the very mystery of being.”  Table 1 of the MLR article shows that of the 12 countries covered only the United States had a fertility rate as of 2001 that would lead to a natural rate of population increase. To hold steady, the fertility rate would have to be at 2.1 per female of childbearing age. Italy was at 1.24, Spain at 1.25, and Germany at 1.29. There, in a nutshell, is the depopulation of Europe that the historian Ferguson was talking about.

 

Referencing the fertility rate tables of the Organization for Economic Cooperation and Development (OECD) to bring the numbers up to date, we can detect in many instances either an arrest in the rate of fertility decline or a small reversal in the downward direction in the rate. But, as explained in the text of the MLR article, the main reason at that time for the U.S. fertility rate being higher was that its immigration rate was higher and immigrant women, with their higher fertility rate, had bumped the national fertility rate up. Now, no doubt, we see that same phenomenon beginning to show in Europe. From a social cohesion standpoint and from a “demographic suicide” standpoint native Europeans can take cold comfort in whatever small rise there might be now in the gross fertility statistics.

 

Homicide, Not Suicide

 

My strongest charge against Weigel in my previous abortive letter to the editor of the Arlington Catholic Herald was that he was deceitful. Now I think he’s at it again. What’s really going on demographically—and particularly culturally—with respect to old Europe is more like a homicide than a suicide, and the Jewish dominated neocon crowd to which Weigel belongs is the primary guilty party. Weigel focuses upon the population decline of Europe and couches it in censorious moral tones, in effect blaming the victim. In reality, what we see going on is the result of quite rational economic decisions by the majority of married couples to limit their number of children to no more than two. There’s no good reason to describe this development in demographic-winter, apocalyptical terms. The continent could probably use a little less crowding and could get along quite well with fewer people, what with the growing use of automation. And one really has to question the long-term implications of the implicit Weigel economic model, requiring as it does endless population growth.

 

Concerning Weigel’s personal guilt for the cultural-demographic homicide of Europe, see this quote from my earlier article:

 

In 1997, Weigel and a host of prominent neoconservatives and hardline foreign policy wonks added their names to the founding statement of principles of PNAC, a group that helped champion a new post-Cold War agenda guided by a “Reaganite” foreign policy and served as a key rallying point for supporters of an Iraq war in the wake of the 9/11 terrorist attacks.

Weigel endeavored to develop a Christian justification for the invasion of Iraq and for the use of preemptive military force. In opposition to the arguments of many leading Catholics, Weigel stated that the Catholic just-war tradition “lives more vigorously … at the higher levels of the Pentagon than … in certain offices at the United States Conference of Catholic Bishops.”

 

That quote was taken from the web site, Right Web: Tracking militarists’ efforts to influence U.S. foreign policy. Their Weigel page has since been updated, and, as they document with numerous references, a greater warmonger than Weigel is hard to imagine. But for the fact that he presumably takes regular communion, he might as well be William Kristol, with perhaps an admixture of Professor Irwin Corey thrown in.

 

Premeditated Murder

There is some evidence that the attempted cultural homicide of Europe is premeditated, and that it is the work of the same people for whom Weigel is an evident hireling, and not just an incidental byproduct of the bloody-minded foreign policy that he so eagerly champions. Here we have it in the words of Barbara Lerner Spectre, the American-born founding director of Paideia, the European Institute for Jewish Studies in Sweden:

 

I think there’s a resurgence of anti-Semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural, and I think we’re going be part of the throes of that transformation, which must take place.

 

Europe is not going to be the monolithic societies [sic] that they once were in the last century. Jews are going to be at the center of that. It’s a huge transformation for Europe to make.

 

They are now going into a multicultural mode, and Jews will be resented because of our leading role.

 

Indeed, and why shouldn’t they be?   The larger question, though, is why this transformation to multiculturalism is something that “must take place” and why Jews would want to be at the center of it.   It is certainly not what she would advocate for Israel, quite the opposite I would imagine. One can’t help but suspect that it is part of a larger, longstanding campaign against Christianity and is of a piece with the ongoing propaganda campaign to vilify the most monolithically Christian region of the United States, the American South.

 

Another question that needs to be asked is why someone like George Weigel would have a regular platform in American Catholic publications to promote his poisonous views in his devious manner.

 

David Martin

June 1, 2017

source

Flattr this!

Hoe het “Soros” netwerk werkt een “Color revolutie” in de maak voor Hongarije – blog Zoltán Kovács staatssecretaris Hongarije

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

 

Volgens de Hongaarse premier is er  slechts een  belangrijk element  in het Hongaarse publieke leven dat niet transparant is, ‘zei premier Orbán in het vrijdagavond-radio interview’ en dat is het Soros Mafia-netwerk en zijn organisaties die niet als burgerorganisaties kunnen worden beschouwd, maar agenten die werken voor het Nastreven van George Soros ‘doelen. ”

De premier reageerde hiermee op opmerkingen die deze week door George Soros werden gepubliceerd, waarin de valutaspekulant beweerde dat PM Orbán een “maffia staat” had opgericht.

Soros’s opmerkingen zijn van een man die zelf transparantie heeft vermeden terwijl hij illegale migratie  naar Europa bevorderde en in sommige gevallen steun gaf aan Hongaarse oppositiegroepen. Soros en zijn netwerk worden vaak afgebeeld als de welwillende filantroop, een open samenlevingsagenda van open grenzen en immigratie die zogenaamd samenwerkt  met groepen om democratisch gekozen regeringen te vernietigen door zogenaamde “Color revoluties”.

Afbeeldingsresultaat voor soros netwerk cartoon


Vorige maand heeft een groep linkse leden van het Europees Parlement een resolutie ingediend om de artikel 7-procedures in te zetten  tegen de regering van Hongarije. Het was niet onverwacht. Zoals eerder  beschreven, verwacht Hongarije nu een politiek offensief, een jaar na de Hongaarse parlementsverkiezingen.

De resolutie zelf en de feitelijk onjuiste claims, bevat enkele nieuwe punten. De resolutie van het EP zou Hongarije dwingen om de zuidelijke grenzen van Europa te verdedigen en zo de onbeheerde instroom van migranten te bevorden. Een terugkeer naar 2015 toen de grens onbeschermd was ener  honderden duizenden ongeregistreerde migranten illegaal naar Europa zijn gekomen. Het is moeilijk te begrijpen hoe dat in het belang van Europa zou moeten zijn, maar het is in lijn met de open maatschappelijke agenda van George Soros.

Daarom hebben velen, waaronder de minister van Buitenlandse Zaken van Hongarije, dit laatste verslag van het Europees Parlement het “Soros-rapport” genoemd.

Soros is de afgelopen jaren regelmatig op bezoek geweest bij de Europese instellingen in Brussel. Afgelopen woensdag had deze privé-burger vergaderingen met drie Europese commissarissen: – Christos Stylianides, verantwoordelijk voor humanitaire hulp en crisisbeheersing; Pierre Moscovici, verantwoordelijk voor Economische en Financiële Zaken; En Dimitris Avramopoulos, die verantwoordelijk is voor, migratie, binnenlandse Zaken en Burgerschap. Tot op heden hebben we geen substantiële informatie gekregen over wat ze besproken hebben.

Vorig jaar schreef Soros artikelen die suggereren dat de EU jaarlijks 4,5 miljoen (!) Migranten op moet nemen en de integratiekosten voor deze mensen gedekt moet worden door de bestaande wetgeving en het nemen van leningen via zijn organisaties. Twee weken voor de stemming over  artikel 7 werd de valuta speculator hartelijk ontvangen in Brussel en ontmoette ook andere EU-leiders.  Naar buiten met het publiek en zogenaamde regeringen die dwars liggen wordt niet gecommuniceerd!


Afbeeldingsresultaat voor open migratie volgens soros


Als u zich afvraagt waarom deze privé-burger dergelijke privileges bij de EU-leiders heeft, dan ben je niet de enige. De invloed van Soros in Brussel is ruim onder de aandacht van de media maar over het wereldwijde belangennetwerk van de miljardair wordt niets prijs gegeven. De details zijn hoogst interessant.

Vergelijk bijvoorbeeld de lijst met namen van de leden van het EP die de artikel 7 “motie” tegen Hongarije hebben opgezet op de “lekkende” lijst, ze zijn  bondgenoten van Soros in het Europees Parlement  en dus niet verrassend dat ze veel gemeen hebben.

In een gelekte e-mail van het European Policy Institute van de “Open Society”, een raadgevend bedrijf,  met “betrouwbare bondgenoten” in het Europees Parlement. Zullen tussen 2014-2019 , volgens het insiderdocument, waarschijnlijk de aanbevelingen van de Open Soros Society in de wet van het EP  zullen worden vastgelegd.

Een handige, gedetailleerde gids (177 pagina’s) voor de Europese lobbyisten van de Open Society Foundations in Europa, geeft aan dat het bondgenootschap “over 11 commissies en 26 delegaties bestaat, evenals de hoogste beslissingsorganen van het Europees Parlement: er zijn dus 226 MEPs (Euro Parlementariërs) die na gewezen of bewezenis, de bondgenoten van de Open Society- zijn.

Geen verrassing dat het veel overlappingen heeft met de initiatiefnemers van het “Soros-rapport” tegen Hongarije heeft, twee weken na het bezoek van de miljonair’s  aan Brussel aanvaardt is. Tweeëntwintig van de 37 namen zijn te vinden in de lijst van “betrouwbare bondgenoten”, een bijna 60 procent overlapping.

Péter Niedermüller, Birgit Sippel, Sophie in ’t Veld, Guy Verhofstadt, Louis Michel, Marie-Christine Vergiat, Cornelia Ernst, Gabriele Zimmer, Dimitrios Papadimoulis, Martina Anderson, Malin Björk, Barbara Spinelli, Sabine Lösing, Helmut Scholz, Younous Omarjee, Lola Sánchez Caldentey, Judith Sargentini, Ska Keller, Ulrike Lunacek, Eva Joly, Josep-Maria Terricabras en Sven Giegold worden allemaal beschouwd als betrouwbare bondgenoten van Soros. De correlatie is sterk en overtuigend.

Wat het verslag van het Europees Parlement betreft “over de situatie in Hongarije”:  is er maar één instelling met de wettelijke autoriteit om een ​​wet van de lidstaten uit te voeren. Dat is de Europese Commissie.

Maar één ding moet duidelijk zijn. Hongarije zal onder geen beding voorrang geven aan de waanzinnige “open society” ideeën van een miljardair die een privé-burger is,  voor de belangen van de Europese burgers. De regering van premier Orbán is verantwoordelijk voor de Hongaren, en Hongarije heeft duidelijk gemaakt dat zij ten alle tijden verzet plegen tegen onbeheerde en illegale migratie.

Bron: http://abouthungary.hu/blog/the-machinations-of-the-soros-mafia-network/

Zoltán Kovács

Zoltán Kovács (politician,)
Historicus
Ambt: Secretary of State for Public Diplomacy and Relations of Hungary sinds 2010

Flattr this!

Nederland heeft Syrische en Irakese burgers vermoord

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Dutch killed Syrian people cartoon

Gisterenavond kwam eindelijk het nieuws naar buiten. Nieuws wat geen nieuws is, misschien voor de onwetende Nederlandse burgers, maar zeker niet voor de politiek, want bijna alle partijen hebben voor gestemd en ook al hebben sommige partijen niet voor gestemd, een ieder weet dat als je zogenaamde “missies” gaat vliegen er doden vallen, precisie bombardementen zijn nooit precies en in elke aanval vallen doden.

Daarbij komt nog het feit dat de Nederlandse regering zich schuldig heeft gemaakt aan niet alleen moord, maar ook op het aanvallen van een soeverein land en dat geld zowel voor Syrië als Irak. Het is zeer duidelijk volgens het internationaal recht hebben staten, niet het recht andere staten aan te vallen of te bezetten. Wat gebeurd met Syrië, Irak, Afghanistan, Palestina en andere veel andere landen in de wereld!

Syrië heeft zelf de hulp ingeroepen van Rusland en dit waren dus illegale aanvallen op een soevereine staat. Irak, Afghanistan en Palestina zijn bezet door de EU/NATO en VS.

Gezien de bovenstaande feiten zou er een aanklacht tegen de Nederlandse staat/EU en de VS ingediend moeten worden. Ik zal maar zwijgen over de staat Israël, die niet alleen illegaal grond claimt maar ook nog als bezettingsmacht de tactiek uitroeien van het Palestijnse volk handhaaft.

Afbeeldingsresultaat voor Nederland vermoorde burgers in Syrie

Pater Frans van der Lugt, de enige Nederlander in Syrië, die gewaarschuwd heeft voor terroristen, niemand wilde luisteren, uiteindelijk is hij door hen vermoord en werd er een “hypocriet afscheid” georganiseerd door de politiek in Den Haag!

Verder met Syrië: Nederland heeft nu, volgens het ministerie van Defensie toegegeven dat zeker in vier gevallen er burgerdoden zijn gevallen. Er 2100 missies zijn gevlogen en 1800 bombardementen, alles onder de pretext van IS, zijn er BURGER slachtoffers gevallen. Een criminele daad, die veroordeeld moet worden.

Afbeeldingsresultaat voor politiek den haag schuldig aan moord cartoon2016:

Een grote meerderheid van de Tweede Kamer heeft gestemd voor het kabinetsbesluit om de Nederlandse betrokkenheid in de strijd tegen IS te vergroten (januari 2016). ‘Onze’ F16’s mogen nu behalve boven Irak ook bombarderen boven Syrië. Volgens het kabinet is een uitbreiding gerechtvaardigd, omdat bewezen is dat IS vanuit Syrië zijn strijders in Irak bevoorraadt.

Formeel hoeft de Tweede Kamer geen toestemming te geven voor militaire missies, maar het is goed gebruik dat het kabinet alleen tot dit soort missies besluit als er brede steun is in het parlement. Dit keer was de steun (uiteindelijk) opvallend groot: alleen SP, GroenLinks, Partij voor de Dieren en de Groep Kuzu/Özturk stemden woensdagmiddag tegen. In totaal stemden 122 Kamerleden voor en 22 tegen. Militaire missies zoals die naar Afghanistan leidden in het recente verleden tot aanzienlijk grotere verdeeldheid.

De Syrische autoriteiten hebben geen toestemming gegeven voor door de Amerikanen geleide luchtaanvallen op doelen van Islamitische Staat (IS) in Syrië. Uitlatingen van de Syrische minister van Buitenlandse Zaken zijn daarvoor ‘volkenrechtelijk gezien te algemeen van strekking’, volgens de toen nog  minister  van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans.

Zijn Syrische collega, Walid al-Moualem, verklaarde daarna  bij de Verenigde Naties in New York dat Syrië achter elke internationale inspanning staat die gericht is op het bestrijden van terrorisme. Maar Syrië uitdrukkelijk toestemming moet geven of de hulp in moet roepen van Buitenlandse soevereine staten. Wat niet gebeurd is, Syrië heeft alleen de hulp van Rusland ingeroepen en uitdrukkelijk NIET van o.a. Nederland! Wat totaal anders geïnterpreteerd is door de media aan het Nederlandse volk. Hieruit blijkt dat de media en politiek in Nederland propaganda en leugens verkondigen aan haar eigen volk! Daarbij in het achterhoofd een “dirty” oorlog in Syrië, na al in een oorlog verwikkeld te zijn in Irak, Afghanistan, 1999 NATO bombardementen in Joegoslavië en natuurlijk de vernietiging van Libië en haar volk!

Wanneer Nederlandse politici, van alle partijen houden jullie op met oorlogen, imperialisme en kolonialisme? Wat leidt tot radicalisering. Daarbij een zogenaamd beroep doen op de Nederlandse bevolking om zoveel mogelijk vluchtelingen op te nemen uit de landen die jullie eerst gebombardeerd hebben? Ziek deze wisselwerking en de destructie van het Midden-Oosten maar ook van de Europese samenlevingen.

Dit dames en heren is de uitkomst van de Nederlandse politiek, die in een gas en olie oorlog verwikkeld is onder het mom van IS. IS die met medeweten van de EU, (een eerder artikel dat ik schreef over de Turkse klokkenluider) Turkije gebruikt heeft om de olie, onder controle van IS in Syrië en Irak naar Italië te smokkelen en zo naar de andere EU landen. Illegaal en crimineel en daar hebben 122 Kamerleden VOOR gestemd.

Het fabeltje, we wisten het niet, hebben de Duitser ook gebruikt in de 2e wereldoorlog, in ieder geval wisten de burgers het niet, maar de politiek kan zich daar niet achter verschuilen!

Bron: Nu.nl, Wikipedia, Internationaal recht http://www.asser.nl/media/1598/h-12-internationale-rechtshandhaving-willem-van-genugten-fred-grunfeld-en-dick-leurdijk.pdf

 

Flattr this!

President Al-Assad en zijn vrouw Asma-Al-Assad ontvangen 34 vrijgelaten burgers uit Barzeh

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

President Bashar al-Assad en vrouw ontvingen afgelopen donderdag 34 ontvoerde personen, waaronder twee vrouwen, samen met hun families, die werden vastgehouden door de gewapende terroristische groepen in Barzeh voordat ze werden vrijgelaten.

President Al-Assad en zijn vrouw feliciteren de ontvoerden over hun bevrijding en het einde van het moeilijke dilemma dat ze samen met hun families hebben door gemaakt.

Barzeh  is een gemeente en een wijk in het noorden van Damascus , Syrië .  Met  een bevolking van 47.339  De wijk  Barzeh was grotendeels onder bedreiging van diverse terroristische groepringen.    In Barzeh  was sinds 2014 een wapenstilstand tussen de terroristen en de regering . Op 1 april 2015 begonnen de terroristen ( Jaish al-Islam en de eerste brigade van het zogenaamde vrij-Syrische leger )   een onderlinge campagne met ISIS die drie dagen later succesvol eindigde. Op 29 mei 2017 herstelde de Syrische regering de controle over het gehele district.

De president zei dat de Syrische samenleving een echte crisis doorleeft en ontvoeringen een echt probleem is eraan toevoegend dat dit een obsessie en nachtmerrie is voor de Syrische staat, instellingen en ambtenaren.

De president voegde eraan toe dat “dergelijke dilemma’s de burger sterker maken; Hij of zij wordt meer patriottisch wordt en de waarde van zijn geboorteland kent, weet wat het betekent dat het thuisland veilig moet zijn. ‘

President Al-Assad voegde eraan toe dat, ondanks alle pogingen van de terroristische groepen, die de daden en ontvoering plegen om uw overtuigingen door de ergste martelingen te veranderen, hebben zij uw patriottisme en uw standvastigheid tijdens de ontvoeringstijd niet beïnvloed .

“De strijd is nog niet afgelopen, er zijn nog steeds duizenden Syriërs die door hetzelfde dilemma gaan, de vreugde zal niet voltooid zijn totdat iedereen bevrijd is en de veiligheid geheel zal worden hersteld ,” zei de president”.

De vrijgegeven personen bevestigden dat ze sterk geloofden dat de staat hen zou bevrijden en zeiden dat ze terugkeren naar hun normale leven om de veiligheid en stabiliteit in Syrië te helpen herstellen.

Bron: SANA, YouTube

Flattr this!