De voorwaarden om een goed journalist te zijn in het westen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Russia is the enemy cartoon

 

Gisteren twitterde Julian Assange het volgende:

Om een goede journalist te zijn in het westen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

Want to be a Western journalist in 2017? You can do it!

1) Pick random globally newsworthy event.

Russian press will also be reporting it by definition.

2) Write story: Russian state secretly behind globally newsworthy event as proved by their press reporting it.

3) Profit!

First, “Pick a globally newsworthy event” which the Russian press “will also be reporting it by definition.” (zoek een goed onderwerp, waar de Russische newsoutlets zeker over gaan schrijven)

Second, “Write story: Russian state secretly behind globally newsworthy event as proved by their press reporting it.” (schrijf daarna, dat het Russische propaganda is of nog erger, dat de Russen erachter zitten)

And finally “Profit!” Proficiat!

Dit is natuurlijk kort de bocht, maar Julian Assage heeft hier een punt, zoals ik ook al eerder schreef er is geen onafhankelijke journalistiek en dan bedoel ik de “mainstream”media, zoals NOS, NPO, NRC, en alle andere kranten en televisie zenders.

Rusland is door de politiek tot vijand verklaard en de rest van de afvallige landen hebben een dictator, die volgens hen al jaren aan de macht is, maar ze vergeten erbij te vermelden, dat Angela Merkel van Duitsland, dus dan ook volgens hun normen een dictator is, zij gaat nu een  nieuw termijn aan en dat wordt dan 18 JAAR.  Ook (dictator) Rutte van Nederland gaat richting de 12 jaar.

Het lijkt wel afgesproken, beide partijen hebben verloren en flink, CSU en VVD maar toch blijven ze aan de macht! Dan kun je niets  zeggen over andere landen toch, vergeet het maar, de westerse arrogantie ten top!

Maar ja we weten de oorzaken, de machtspelletjes, de Bilderberg en Rotschild schaduwregering.

De politieke leiders zijn poppetjes die door deze schaduwregering aan de touwtjes getrokken worden, ze zitten er niet in het landsbelang en al helemaal niet om zogenaamd volksvertegegenwoordiger te zijn (misschien hier en daar een uitzondering, die met goede voornemens de politiek is ingegaan, maar al snel ondervindt dat het allemaal een farce is). Gesproken wordt over geld en geld en nog eens geld, de ouderen? Die moeten maar een einde levenspil nemen als ze eenzaam zijn. De jongeren? Tot hun nek toe in de studieschuld en banen? Ja flexbanen en de automatisering rukt op!

Het droevige van het verhaal is ook de uitroeiing en vernietiging van vele volkeren en groepen op aarde, zoals het systematisch verdrijven van de Palestijnen, oorlogen in Syrië, Irak, Afghanistan en grote delen van Afrika, wat bijna helemaal bezet is door AFRICACOM en de NATO.

Kijk ook naar Afghanistan droevig droevig, 16 jaar oorlog, opgelegd door het westen en dan durven ze nog te spreken over “vredes missies”.

Libië, totaal verwoest door de NATO en VS, Irak sinds 2003 bezet door de VS en NATO.

Het enigste probleem voor de elite is Syrië, daar hebben ze met Rusland de oorlog van de VS en NATO (EU) gewonnen, daarom is Rusland de grote vijand!

bron: RT, Twitter

Flattr this!

CIA Leak: “Russische Verkiezing Hackers” werken waarschijnlijk in Langley, USA (CIA Headquarters)

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor hackers in de US cartoon

Veel wordt er gesuggereerd over de “Cyberaanvallen” van Rusland, tijdens de verkiezingen van de VS, ook wordt gesuggereerd dat zij de verkiezing in Europa, de eerst is op 15 maart in Nederland, gaan hacken, of te wel valse informatie verspreiden, of de verkiezingsuitslag vervalsen.

Dit is wat Moon of Alabama (Website, volgens de “westerse media” nep) schrijft:

Het opsporen van de daders van cyber aanvallen is bijna onmogelijk. Een goed uitgevoerde aanval kan niet worden getraceerd. Als er een aantal aanwijzingen zijn ze waarschijnlijk vervalst.

Uit honderden, zo niet duizenden rapporten blijkt dat deze les nog niet geleerd is. Elke aanval wordt toegeschreven van zogenaamde  “vijanden” zonder enig bewijs waaruit hun werkelijke betrokkenheid zou blijken. Voorbeelden:

  • Russische Hackers beschuldigd door de VS na het stelen van e-mails en documenten, zonder bewijs.
  • VS beschuldigt Rusland officieel van het hacken van de DNC (Democratic Party) en met de verkiezingen.
  • Iran hackt een Amerikaanse casino, volgens de VS.
  •  Iran verdacht van een aanval op de Saudi-Aramco oliemaatschappij.
  •  Noord-Korea beschuldigd van ‘hacks  op  het VS militaire cyber command.
  •  Noord-Korea beschuldigd van de Sony hack.

Hacking methoden worden zelden nieuw ontwikkeld. Ze zijn afkomstig uit  “Malware”, aanvallen en ze worden gekocht en verkocht door commerciële bedrijven. Veel aanvallen maken gebruik van een gecombineerde mix van  oudere hacks. Toen de aanval van de NSA “Stuxnet”  op Iran bekend was, bleek dat de malware gekopieerd en gewijzigd was door andere soortgelijke diensten, alsmede door commerciële hackers. Elke nieuwe aanval die kan lijken op een Stuxnet aanval zou kunnen worden gedaan door iemand met de juiste kennis.

De CIA, en andere diensten hebben hele databases van dergelijke “gestolen” en gekochte “Malware”. Zij kunnen ze  combineren op een manier die lijkt of China, Noord-Korea, Rusland of Iran achter de hack zit door de broncode van bv. een lokaal kantoor in Beijing, zogenaamd  “vergeten te verwijderen “, waarin de naam van bv een aantal beroemde Chinese keizer’s in de code is verwerkt. De CIA kan dit dan gebruiken om een nep “Chinese hack aanval” op Zuid-Korea uit te voeren om zo de angst voor China te verhogen met als  uiteindelijk doel, het verkopen van meer Amerikaanse wapens.

Voor meer info over hacken en uitlekte mails en nieuws bezoek de site van: https://wikileaks.org/

 

 

Bron: .moonofalabama.org, Wikileaks

 

Flattr this!