Russia Today’s, journalist Khaled Alkhateb vermoord in Raqqa, vertelt zijn laatste verhaal!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

In zijn laatste nieuwsbericht voor RT Arabisch, berichte de vermoorde journalist Khaled Alkhateb uit Raqqa, over vluchtelingen die hem vertelde over de vernietiging van de zogenaamde coalitie aanvallen, die dood en verderf veroorzakan. De 25-jarige werd zondag vermoord door  islamitische staat (IS, vroeger ISIS / ISIL) in Syrië.

Khaled G. Alkhateb vertelde op RT Arabisch, dat veel burgers gedood zijn in de provincie Homs, tijdens de aanvallen van de coalitie, o.l.v. de VS.
“De coalitie bomde scholen en burgers. Daarom gaan onze kinderen nu niet naar school. Veel burgers werden gewond, omdat het [coalitie]  scholen maar ook ziekenhuizen bombardeerde, vertelde Abu Amdjad Alkhateb.

Hij sprak in zijn laatset reportage met een  man, ook met veel andere burgers die gedwongen waren Raqqa te ontvluchten. In hun eigen stad werd geen enkele overheidsgebouw verschoond gelaten, de mensen vertelden de verslaggever dat ze zeggen dat de VS-coalitie elke gebouw bombardeerde en beweerde dat er terroristen zaten. Zoveel voor de beschuldigingen van het leger van Assad..De coalitie is veel erger en maakt geen verschil tussen burgers en terroristen.

Alkhateb meldde uit de Syrische stad Hama:

“Er waren vluchtelingen uit Aleppo en andere gebieden in de school tijdens een aanval van de coalitie (VS/NATO/KOERDEN). Veel van hen stierven als gevolg van deze bombardementen,” zei de jongen.

Mensen uit kleine dorpen in de regio Raqqa hebben Alkhateb vertelt dat de coalitie bombardementen hun huizen hadden vernietigd, watervoorziening en “honderden hectare grond verbrand zijn”. Boeren verloren al hun gewassen.

 

Dit is waar de VS en haar bondgenoten doen in de wereld, dit is slechts een verhaal van een reporter, die vermoord is, er zijn zoveel journalisten vermoord, ontvoerd, de afgelopen 6 jaar, dat het op zich al een genocide is.

Het ergste van alles is, dat in het begin van het conflict de VS, maar zo ook Nederland, de zogenaamde rebellen steunden, die veel moorden op hun geweten hebben en Assad daar de schuld van kreeg!

De VS en haar bondgenoten de NATO/EU hebben een lange rij, in vele landen, waaronder, Irak, Libië, Afghanistan, Syrië van gruweldaden op hun geweten.

Bovendien hebben zij het Europese volk en continent in groot gevaar gebracht, door Libië plat te bombarden, zo een anarchie gecreëerd, waardoor nu duizenden Afrikanen, ongehinderd Europa kunnen bereiken.

Als je de reportages uit Berlijn en Parijs ziet, is het een schande, een grote schande, een criminele daad. Duizenden Afrikanen slapen in parken, onder bruggen en terroriseren de bevolking, omdat zij geen geld en toekomst hebben. Dankzij het imperialistische westen. Het tij is gekeerd en Europa zal nooit meer hetzelfde zijn!

Afbeeldingsresultaat voor de dood van europa

 

Bron: RT/SANA

Flattr this!

Explosie dood minstens 11 in Idlib, Syrië, door rivaliserende terroristen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Bijna een dozijn mensen zijn gedood in een explosie in de de door terroristische bezette stad Idlib in het  noordwesten van  Syrië  door de terroristische groep Jabhat Fateh al-Sham , vroeger bekend als het Al-Nusra Front.

De explosie werd veroorzaakt door een auto, die gevuld was met explosieven, die afgelopen op zondag explodeerde, enkele uren nadat de terroristische groep de rivaliserende groep,  Ahrar al-Sham, teruggedrongen had uit de stad.

Volgens de lokale bronnen heeft de enorme explosie minstens 11 mensen gedood en waren er minstens 34  gewonden, waaronder kinderen.

Zover het officiële nieuws. Uit deze verslagen van ooggetuigen blijkt wel, dat Idlib bezet is door rivaliserende terroristische groepen, gesteund voorheen door de VS en haar EU bondgenoten. Jarenlang wilden ze het “westerse” publiek wijsmaken dat het zogenaamde rebellen waren, in opstand tegen de dictator Assad.


Zoals nu steeds vaker blijkt, zijn het ordinaire terroristen, criminelen, geïnspireerd door de extreem orthodoxe islamitische leer, die zij geheel op eigen wijze interpreteren en daarmee al jarenlang dood en verderf zaaien in Syrië, Irak en Libië.

Afbeeldingsresultaat voor rivaliserende terroristen in Syrie cartoonVeel van deze terroristen, zijn meegelift en komen nog steeds, als vluchteling naar Europa. Terwijl het “grote” EU publiek, jarenlang wijs gemaakt dat het “lieve” opstandelingen zijn, hen verwelkomd en zo brengen zij de strijd en dood en verderf naar Europa.

 

bron: Press, Sana, Rt

 

 

Flattr this!

Syrië vraagt om reparatie kosten van de VS en haar EU bondgenoten om de infrastructuur te herstellen die zij vernietigd hebben

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the US and EU killing civilians cartoon

In brieven aan de Verenigde Naties heeft Syrië een vergoeding van de VS en haar “onwettige coalitie” geallieerden geëist voor het bombarderen van civiele doelen en de vernietiging van de infrastructuur van het land, en de onmiddellijk staking van het vernietigen van de infrastructuur en doden van burgers.

Syrië’s permanente missie voor de Verenigde Naties heeft  twee brieven gestuurd aan de secretaris-generaal  en de president van de VN-Veiligheidsraad, meldde RT vrijdag.

De regering van Damascus “dringt erop aan dat deze aanvallen moeten worden beëindigd en dat de leden van deze “moordende” coalitie de politieke en juridische verantwoordelijkheid moeten dragen en nemen voor de vernietiging van de infrastructuur van de Syrische Arabische Republiek, inclusief de aansprakelijkheid voor schadevergoeding”, aldus de brieven.

De brieven onderstreepte ook dat de Amerikaanse regering- zogenaamd  Daesh-terroristen zou doden – echter dit nauwelijks gebeurd is en zij doorgaan met het vermoorden van honderden onschuldige Syrische burgers.

Dergelijke bombardementen hebben geleid tot een “bijna-totale vernietiging” van huizen en de vitale infrastructuur, inclusief de “volledige vernietiging” van de olie- en grasfaciliteiten, volgens de brieven.

De door de VS geleide luchtcampagne in Syrië (samen met haar EU bondgenoten zo ook Nederland), is in strijd met de internationale wetgeving, omdat er geen toestemming is verleend door de  Syrische regering.

Damascus heeft verder gewezen op twee recente gevallen, waar de oorlogsvliegtuigen van de coalitie de Syrische olie- en gasfaciliteiten vernietigden.

Afbeeldingsresultaat voor the US and EU killing civilians cartoon

De bombardementen van Hasu Albu Awf in de Hasakah-provincie  door de door de VS en haar coalitie . De VS en haar bondgenoten beweren dat dat de aanvallen gericht waren op Daesh terroristen echter zijn er bijna alle huizen vernietigd en tenminste acht burgers gedood, “waarvan de meeste kinderen.”

Dergelijke aanvallen, samen met de Amerikaanse en EU-opgelegde economische sancties tegen Syrië, “is een moordende factor en is in zeker zin een daad tegen de menselijkheid en zoals het mooi uitgedrukt wordt in het “westen” een oorlogsdaad op grote schaal en een schending tegen de menselijkheid..nooit meer zou het gebeuren na WOII, ik durf stellig te beweren dat na WOII er bijna evenveel mensen zijn vermoord, door de VS en de EU!

De zogenaamde Operatie “Inherent Resolve” heeft alleen al in deze maand (juli, we hebben pas de 22e vandaag) in totaal 603 burger doden bevestigd.

Het cijfer dat zij geven is echter veel lager dan die die door verschillende monitoringgroepen wordt verstrekt.

Airwars hebben deze week gemeld dat alleen al in de regio Raqqah en haar -provincie “meer dan 700 burger doden zijn te betreuren”  zelfs al voordat de strijd om de bevrijding van de stad in juni is begonnen.

bron: PressTV Sana

Flattr this!

Pentagon woest, Turkije onthult dat de VS 10 bezetting bases hebben in Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Anadolu Newsagency in Turkije heeft afgelopen dinsdag de precieze locaties van de Amerikaanse bases in het noorden van Syrië gelekt. De exacte locaties waar de Amerikaanse soldaten zich bevinden aan de frontlinies zijn aangeven- dit heeft de lopende vete tussen de twee NAVO-bondgenoten naar nieuwe dimensies gestuurd.

De rapporten die zowel in het Turks als Engels waren gepubliceerd, geeft gedetailleerde informatie over 10 Amerikaanse bases in Noord-Syrië, waaronder troepen verplaatsingen en materieel!

Zonder aan te geven wat specifieke bronnen zijn, onthulde het  nieuwsagentschap de tien buitenposten van de VS die zich bevinden in gebieden die onder controle staan van “terroristische” Koerdische milities in de provincies Aleppo, Hasakah en Raqqa.

Volgens de rapporten zijn de militaire buitenposten “gewoonlijk verborgen om veiligheidsredenen, waardoor ze  moeilijk kunnen worden gedetecteerd.” Ze bevinden zich  “in de terroristische PKK / PYD-Syrische gebieden”, een verwijzing naar Koerdische groepen die de regering van Turkije beschouwt als terroristische organisaties.

Terwijl de locaties van twee van de bases, in het district Rmeilan (in Hasakah provincie) en Harab Isk, een dorp (nabij Kobani, in de provincie Aleppo) al allang bekend waren, zijn de anderen alleen in “buiten” rapporten genoemd of waren ze helemaal onbekend. Anadolu’s verhaal leverde ook systematische en gedetailleerde informatie over troepen nummers, apparatuur en Amerikaanse operationele procedures bij de buitenposten.

Onnodig te zeggen, het Pentagon woedend is.

Bron: Information Clearinghouse

Flattr this!

Syrische delegatie in Genève, voortzetting vredesproces?

 

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

 

Vandaag beginnen in de Zwitserse stad Genève opnieuw de vredesonderhandelingen tussen de Syrische regering en de zogenaamde oppositie onder auspiciën van de Verenigde Naties.

Sinds begin 2016 zijn er al vier onderhandelingsrondes georganiseerd in Genève door de speciale VN-gezant voor Syrië Staffan de Mistura. De laatste gesprekken eindigden op 4 maart met de aanvaarding van een “duidelijke agenda” van de westerse landen en de VS.

De zogenaamde oppositie blijft ondertussen het vertrek van  president Bashar al-Assad eisen, maar dat weigert Damascus. Maar de Syrische regering wil over terrorisme spreken en een machtswisseling is niet niet aan de orde.

Natuurlijk blijft het westen spreken over oppositie, we weten en de westerse regeringen weten dat er alleen een “terroristische oppositie” is. Als deze al “gematigd zou zijn, hadden zij niet de wapens in de hand genomen en het Syrische volk in grote getale vermoord.

Maar dit toegeven zou gezichtsverlies betekenen en ook de “schaduw regering of deep state” in problemen brengen.

Flattr this!

De Caesar foto fraude over Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Er is een patroon van sensatie en “valse” media informatie die de bevolking van de V.S. en andere westerse landen, in Europa het groene licht geven voor militaire interventie in landen over de hele wereld. Dit heeft geleid tot:
* De 1e golf oorlog, daar waren zogenaamde rapporten die beweerde dat troepen van Saddam Hussein, medische apparatuur stalen uit Koeweit, waardoor baby’s stierven op de koude vloeren van ziekenhuizen. Men deed zogenaamd een beroep op de getuigenis van een arts van de rode halve maan en natuurlijk  had Amnesty International de bewijzen ‘gecontroleerd’ .
* Tien jaar later waren er rapporten over “yellow cake” uranium, in Irak voor de ontwikkeling van massavernietigingswapens.
* Een decennium later, waren er rapporten over Libische soldaten gedrogeerd met viagra, aangespoord door Muammar Gadaffi, tot het verkrachten van vrouwen.
* In 2012, was Richard Engel, NBC (VS),  zogenaamd ontvoerd door pro-Assad Syrische milities maar gelukkig bevrijd door de Syrische oppositie strijders, het “vrije Syrische leger”.
Al deze verslagen werden later bevestigd als verzinsels en leugens . Ze hadden allemaal het doel om de publieke opinie te manipuleren en ze zijn er helaas in geslaagd. Mede door het “slechte” politieke besef van het “grote publiek”. Ondanks de gevolgen, die vaak rampzalig waren, zijn geen van de daders gestraft.
Het beroemde gezegde: “Degenen die niet van het verleden leert is gedoemd te herhalen.” Dit verslag is een kritische evaluatie van het “Caesar martelfoto verhaal. Zoals aangetoond, is er  bewijs, dat  de beschuldigingen geheel of aanzienlijk onwaar zijn.
Afbeeldingsresultaat voor Syrian ceasar foto fraude cartoon
Overzicht van ‘Caesar martel foto’s
Op 20 januari 2014, twee dagen vóór de onderhandelingen over het Syrische conflict die gepland waren om te beginnen in Zwitserland, kwam dit  sensatie verslag op televisie en haalde de voorpagina’s over de hele wereld. Het verhaal was dat een voormalige Syrische leger fotograaf 55.000 foto’s documenteerde van martelingen en het doden van 11.000 gevangenen door de Syrische veiligheids-dienst, een idioot verhaal, 1 man kan dit nooit documenteren en al helemaal niet vluchten, dan zou gezien het aantal zij een “ernstige fout” gemaakt hebben.
De Syrische fotograaf kreeg de code-naam ‘Caesar’. Het verhaal werd bekend als de “Caesar martelfoto’s“. Een team van advocaten plus digitale en forensische deskundigen werden ingehuurd door de “Carter-Ruck law firm”, via een  contract in Qatar, om naar het Midden-Oosten te gaan om   de juistheid van  “Caesar” te controlereen .
Ze concludeerden dat “Caesar” waarheidsgetrouw was. Volgende media : CNN, Guardian en LeMonde publiceerde het verhaal dat later in alle (westerse ) media over de hele wereld werd uitgezonden . De Caesar foto’s en haar  beschuldigingen werden aangekondigd toen de onderhandelingen begonnen in Zwitserland.
De zogenaamde “oppositie” en haar westerse sponsoren eisten het ontslag van de Syrische regering en de onderhandelingen waren al snel kapot.
De afgelopen twee jaar is het verhaal bewaard gebleven met af en toe uitbarstingen van publiciteit met zogenaamde ondersteunende verslagen.
In december 2015, bracht  Human Rights Watch (HRW)  een rapport uit getiteld “Als de dood kon spreken” met  beschuldigingen t.a.v. “Caesar”.
Volgende zijn 12 punten zijn achterhaald in het ‘Caesar martelfoto’s verhaal:
1. bijna de helft van de foto’s tonen het tegenovergestelde aan van de beschuldigingen.
Het Carter Ruck onderzoek Team beweerde dat er  ongeveer 55.000 foto’s in totaal waren, waarvan ongeveer de helft van hen genomen waren door ‘Caesar’ en de andere helft door andere fotografen. Het Carter Ruckteam beweerde dat de foto’s  allemaal ‘vergelijkbaar’ waren.
De foto’s zijn in de bewaring van een oppositieorganisatie genaamd de Syrische vereniging voor vermiste en geweten gevangenen (SAFMCD). Ze mochten in 2015, door Human Rights Watch (HRW)  bestudeerd worden, de organisatie (SAFMCD is een dubieuze organisatie, gesponsord door het westen, dus niet onafhankelijke)  alle foto’s die anders geheim zijn mochten zogenaamd bestudeerd worden. N.a.v. deze “studie” bracht HRW het rapport getiteld “Als de dood kon spreken”.
De grootste openbaring is dat meer dan 46% van de foto’s (24,568) geen mensen vertonen die doodgemarteld “zouden zijn door de Syrische regering. Integendeel, zij tonen Syrische soldaten en slachtoffers van autobommen en ander geweld (HRW pp2-3).
Dus, bijna de helft van de foto’s tonen het tegenovergestelde van wat werd beweerd.
Deze foto’s, nooit onthuld voor het publiek, bevestigen dat de oppositie gewelddadig is en grote aantallen Syrische veiligheidstroepen en burgers heeft gedood.
2. De vordering dat andere foto’s ‘gemartelde gevangenen’ tonen is overdreven of onwaar.
Het Carter Ruckverslag zegt  dat ‘Caesar’ gefotografeerd heeft in detentiecentra van de Syrische regering . In hun verslag van December 2015 HRW staat dat , “de grootste categorie foto’s 28,707 ,  foto’s zijn die Human Rights Watch interpreteert als gestorven gevangen in hechtenis van de regering.
De foto’s en de overledene zijn reëel, maar hoe ze gestorven zijn en de omstandigheden zijn onduidelijk. Er is sterk bewijs dat velen van hen in het conflict stierven, door zogenaamde oppositiegroepen, lees Al-Queda, Ahrar as-Sham etc..
Anderen stierven in ziekenhuizen. En weer anderen stierven door geweld, hun lichamen al in staat van  ontbinding, voordat ze werden opgepikt.
Concluderend: De foto’s lijken een  documentatie te zijn van een oorlogssituatie waar vele strijders en burgers worden gedood.  Ook worden in militaire ziekenhuizen, gedaan wat altijd wordt gedaan: het documenteren d.m.v foto’s van  overledenen.
Het Caesar verhaal is volgens mij en vele andere onderzoekers een totale fraude, zoals zoveel in deze oorlog.
bron: Caesar onderzoek

Flattr this!

Zuid-Syrië voorlopige wapenstilstand afgekondigd voor Astana

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Syrië zegt dat het militaire operaties in het zuiden  heeft opgeschort, ook in de provincie Quneitra, waar het Israëlische regime het Syrische leger diverse malen heeft aangevallen!

Het Syrische  Leger heeft het nieuws bekendgemaakt in een verklaring door de staatstelevisie en voegt eraan toe dat het staakt-het-vuren afgelopen zondag (0900 uur GMT) in werking is getreden en zal eindigen aanstaande donderdag.

Het leger-commando zei verder dat de maatregel is genomen om “verzoeningsinspanningen” te ondersteunen.

Vorige week hebben de gewapende oppositie, rebellen of liever gezegd terroristen een aanval gelanceerd tegen de regeringshoofdstad in de Golan hoogte: Baath-stad, die de zuidelijke en westelijke rand van de stad ingenomen hebben, ondersteund door troepen van het Israëlische leger. Een tegenaanval  die door het Syrische regerings- leger werd gelanceerd, drongen de gewapende militanten tot terugtrekking uit de meeste van hun nieuwe veroverde gebieden.

Op 17 juni verklaarde het leger ook een tweedaagse staakt-het-vuren, die alleen gelde voor de gevechten in de zuidwestelijke stad Dara’a, hoofdstad van de provincie met dezelfde naam, langs de grens met Israël. De wapenstilstand is nu uitgebreid naar heel Zuid-Syrië.

VERKLARING:


Het 
Syrisch leger verklaart een 2-daags staakt-het-vuren in Dara’a.
Afbeeldingsresultaat voor staakt het vuren voor astana in syrie

Tijdens het staakt-het-vuren zullen er gesprekken, in de Kazachse hoofdstad Astana, plaatsvinden. Deze worden hervat, nadat afgelopen mei,  Rusland, met steun van Turkije en de Islamitische Republiek Iran, een overeenkomst getroffen hadden om  veilige zones in de voornaamste door de jihadisten bezette gebieden van Syrië te vestigen.

Het plan, dat op 5 mei 2017, om middernacht van kracht werd, vroeg ​​om de staking van de vijandelijkheden tussen de militante groepen en het Syrische leger.

Het omvatte de noordwestelijke Syrische provincie Idlib, de noordoostelijke gebieden van de westelijke kust provincie Latakia, westelijke gebieden van de provincie Aleppo en noordelijke gebieden van de provincie Hama.

De overeenkomst gelde ook voor Rastan en de Talbiseh-enclave in de provincie Homs, het district van oost-Ghouta in deel van het platteland van Damascus , evenals het door jihadisten gecontroleerde zuidelijke deel van het land langs de grens met Jordanië.

Bron: Astana, Presstv

Flattr this!

Syrië bekritiseert kritiek OPCW rapport over Khan Sheikhun gasaanval

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

 

 

Damascus heeft de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) gecensureerd voor het afgeven van een “onjuist” rapport over een aanval van chemische wapens in de provincie Idlib twee maanden geleden. Het is gebaseerd op getuigenissen die door terroristen werden verstrekt.

Eerder rapporteerde ik er al over, dat de dokter die daar aanwezig is, eigenlijk een Al-Queda lid is en geradicaliseerd in London, UK.

In een verklaring die werd vrijgegeven, gisteren, zaterdag, zei het Syrische ministerie van Buitenlandse Zaken dat de OPCW  gebruik maakte van onjuiste informatie bij het opstellen van zijn verslagen over Syrië. Volgens de bevindingen van de organisatie,  op de aanval van 4 april  in Khan Sheikhun is het de “creatie van een zieke geest.”

Het (Syrische ministerie) heeft de OPCW opgeroepen om “onpartijdige en geloofwaardige rapporten op te stellen die niet door de landen en partijen zijn onderworpen aan afpersingen die voorkomen dat  de waarheid uitlekt.”

Het OPCW-rapport, dat vrijdag werd uitgegeven, stelde dat het sarin zenuwgas werd gebruikt in de controversiële aanval in Khan Sheikhun, die meer dan 90 mensen doden. De organisatie heeft echter geen partij in het conflict beschuldigd over de aanval.

De Verenigde Staten en haar bondgenoten in het Midden-Oosten beschuldigden de Syrische president Bashar al-Assad snel  de aanval te hebben uitgevoerd. Russische strijders zouden ook hebben  bijgedragen aan de bombardementen. Syrië en Rusland ontkenden enige betrokkenheid. Moskou zei destijds dat militanten, lees terrorsisten, die door het Westen werden gesteund chemicaliën zouden opgeslagen hebben in een depot die door Russische en Syrische vliegtuigen werd geraakt!

Het incident, niet een eerste in zijn soort, in het zesjarige conflict in Syrië, leidde tot nieuwe zorgen over een westerse militaire interventie in Syrië en zelfs een full-scale confrontatie tussen de Verenigde Staten en Rusland. In een schijnbaar antwoord op de Idlib-aanval vuurde het Amerikaanse leger zelfs raketten af van een oorlogsschip in het Middellandse-Zeegebied, op een vliegveld in West-Syrië en verscheidene Syrische troepen doden.

Bron: PressTV, Youtube, Maxresult

Flattr this!

Waarom het westen geen vrede zal hebben met Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the shadow government want to control syria and russia cartoon

Aan  al diegenen die wakker en bewust zijn geworden of zijn ontsnapt aan de westerse media-put van leugens en brainwashing, de zes jaar lange weerstand van het Syrische volk in het aangezicht van het Anglo-Zionistische rijk en zijn terroristische proxy-troepen ISIS, Al-Qaeda, is een diep tragische maar historisch heldhaftige daad.

Het Syrische volk heeft bijna vier jaar vrijwel alleen overleefd tot Rusland ingreep, op verzoek van de Syrische regering om tegen de VS, EU en de Israëlische terroristen-vechters, zogenaamde rebellen, te vechten die het Syrische volk gegijzeld hielden. De Russische campagne was een totale ommekeer, wat resulteerde in het verlies voor de Anglo-Zionisten. Velen roemen terecht het Heroïsche Syrische Arabische leger en zijn Russische, Iraanse en Hezbollah bondgenoten.

Dit optimisme is ten dele misplaatst, omdat de krachten die de westerse wereld eigenlijk regeren (de schaduwregering, elite, Bilderberg, Multinationals en wapenindustrie), Syrië niet uit haar as kunnen laten verrijzen.

Een herbouwd Syrië die haar eigen centrale bank beheert en haar eigen valuta kan uitgeven als het nodig is, zonder buitenlandse controle en geen schuld heeft aan het Internationaal Monetair Fonds of iemand anders (het meest fundamentele en essentiële van de vrijheden die de meeste westerse landen  al minstens honderd jaar niet ervaren) en die daardoor in staat zal zijn haar burgers , zelfs tijdens de oorlog, gratis onderwijs en hoger onderwijs, gezondheidszorg en extreem lage of niet-bestaande nutsbedragen aan te bieden.  Het feit dat verschillende takken van de islam en vooral het feit dat de vele orthodoxe christenen in Syrië in vrede met elkaar wonen en leven (al decennia lang)  is een een doorn in het oog van de westerse-zionistische wereld.

De schaduw regering, d.w.z. degene  die het Anglo-Zionistische rijk eigenlijk runnen, streven naar wereldoverheersing, totale wereldoverheersing en bereiken dit door middel van controle over de centrale banken van elk land.

 In dertig jaar zijn ze erin geslaagd om de gemiddelde westerling in een zombie te veranderen, waarvan het begrip van over de wereld en haar realiteit volledig gebaseerd is op leugens m.n.  de totale realiteit-inversies en objectieve redenering.

Een herbouwd Syrië zal een helder voorbeeld kunnen zijn van de wereld waarin het leven mooi kan zijn zonder de wurggreep van de schaduwregering, die de totale geldvoorziening, onderwijssysteem, media, sport, kunst en de rest beheerd. Een herbouwd  Syrië zal een blok aan de been zijn voor het  “Groter Israël” en  de westerse plannen voor gasleidingen van Qatar naar Europa (wat er al of niet met Qatar gebeurt). Syrië is de sleutel, voor deze elite schaduwregering (waar het huis Oranje diep in verwikkeld is, evenals Shell)  voor hun ultieme doel om Rusland te onderdrukken, te veroveren en te onderwerpen. Dit is natuurlijk de ook de reden waarom Rusland in eerste instantie Syrië helpt.

Bron: Off-Guardian

Flattr this!

MI6 Agent Paul Conroy werkte voor de Sunday Times en Al-Zawahari

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Paul Conroy, die onlangs uit het islamitische emiraat Baba Amr is ontsnapt, werkte als  fotojournalist voor The Sunday Times, maar is eigenlijk een Britse MI6-agent.
foto van Phillip Vella.

Op bovenstaande foto is hij te zien in Libië (in het blauwe kogelvrije vest), rechts, Al-Qaeda-leiders Mahdi al-Harati (in zwart kogelvrij vest) en Abdelhakim Belhaj (in gecamoufleerde jas).

 Mahdi al-Harati is getrouwd met een Ierse vrouw en woonde in Dublin. Paul Conroy komt uit Noord-Ierland en bracht zijn jeugd door in Liverpool.

Volgens de voormalige premier Jose Maria Aznar is Mahdi al-Harati nog steeds in Spanje gezocht als terrorist, voor zijn betrokkenheid bij de bombardementen van Madrid van 11 maart 2004.

In 2010, met een goed verzorgde baard en een NGO-status, werd Mahdi al-Harati  door MI6 gedropt op de “Freedom Flotilla”, die op  missie was om humanitaire hulp aan Gaza te leveren. Het resultaat weten we!
Mahdi al-Harati leidde de Al-Qaeda-brigade die in augustus 2011 het Rixos Hotel in Tripoli opblies. Volgens Khamis Gaddafi onder leiding van Franse instructeurs en geheime dienst. Volgens een buitenlandse militaire bron op (hoog niveau) had de NAVO al-Harati opdracht gegeven om de Libische leiders te elimineren die in een geheime faciliteit van het hotel aanwezig waren en opdracht tot moord op het voormalige congreslid en  assistent van Martin Luther King, Walter Fauntroy, die ook verbleef in het hotel.
Hij zou ook de opdracht gehad hebben om twee journalisten van Voltaire Network, Thierry Meyssan en Mahdi Darius Nazemroaya, die in het Radisson Hotel waren , te vermoorden, in het bovengenoemde hotel had  Al-Harati zijn martelcentrum.
Tot deze opdracht (en)  werden besloten  op een vergadering, die enkele dagen eerder, door het NAVO-commando in Napels. In de vergadering was Alain Juppé  aanwezig (minister van buitenlandse zaken van Frankrijk). Bij navraag, ontkende zijn secretariaat de aanwezigheid van de Franse minister van Buitenlandse Zaken en zei dat hij toen op vakantie was.

In oktober 2011 organiseerde Mahdi al-Harati een model dorp in Syrië, gelegen in de bergen aan de Turkse grens, Jabal al-Zouia. Twee maanden lang kwamen westerse verslaggevers naar het dorp, om de lof van de Syrische “revolutie” te bezingen in hun kranten. Het dorp was bewoond door een stam die werd betaald voor podiumdemonstraties die de westerse
pers gretig in haar kranten liet ziens. Al-Harati werd  bijzonder  veel bezocht door Paul Moreira van Canal Plus en Edith Bouvier van Le Figaro.

 Abdel Hakim Belhaj is de rechterhand van Ayman al-Zawahiri, en momenteel Al-Qaeda’s tweede commandant. Hoewel hij officieel nog steeds een van de meest gewilde criminelen ter wereld was, benoemde de NAVO hem tot militaire gouverneur van Tripoli.
Abdel Hakim Belhaj heeft een verblijfstitel in Qatar.
Abdel Hakim Belhaj heeft onlangs diverse reizen naar Turkije gemaakt, waar hij op de NAVO-basis in Incirlik en in Syrië een aantal kampen heeft opgezet, waarin hij 1500 strijdkrachten heeft opgebouwd en getrained. Volgens Ayman al-Zawahiri waren het zijn mannen die de aanslagen in Damascus en Aleppo pleegden.

Zijn organisatie, de Islamitische Vechtgroep in Libië, is samengevoegd met Al-Qaeda, maar nog steeds
op de terroristische lijst van de Amerikaanse regering en het British Home Office.

Door zichzelf te associëren met bekende terroristen, is Conroy schuldig voor de wet van zowel Verenigde Staten als Groot-Brittannië voor medeplichtigheid of associatie met een terroristische groep. Daar staat  15 jaar gevangenis op, tenzij hij immuniteit krijgt als agent van de kroon.!
foto van Phillip Vella.
Voltaire Network foto
Hakim belHaj en senatoren McCain en Lindsey Graham die hem  een ​​prijs uitreiken voor het helpen van de NAVO om  Libië te vernietigen.
Bron: Voltaire Network, FB, Philip Vella

Flattr this!