Parijs en haar “no-go areas” een voorbeeld hoe de rest van de Europese steden er uit zullen zien

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Paris the city of Islam cartoon

Dachten we niet allen met een “zweem” van romantiek aan de stad Parijs? Vroeger dan, wie nu naar Parijs gaat krijgt de schrik van haar/zijn leven. Parijs is een “vreselijke” stad geworden, net als Berlijn en vele steden in Europa, zoals  Wenen en Brussel. We hebben onze identiteit en manier van leven verkwanseld aan regeringen die oorlogen voeren en vluchtelingen binnenlaten, die niet  staan waar wij voor staan, een segregatie van vrouwen en mannen, religieuze wetten en geradicaliseerde mannen, wat niet perse Syrië-gangers  hoeven te zijn, maar gewoon de orthodoxe islamitische buurman of buurvrouw.

Je vindt ze overal ook in Nederland,  met name actief in politieke partijen als de PVDA, Groen Links en SP, die het verschil tussen gewone “moslims” en orthodoxe geradicaliseerde schijnbaar niet zien of niet willen zien, bang voor de leegloop in hun partijen!

Parijs

“Er zijn meerdere honderden vierkante meter beton verlaten en behoren alleen aan mannen toe in  Parijs, vrouwen zijn hier niet langer gewenst of het is hen verboden door deze mannen om daar te zijn. Zelfs bepaalde Cafés, bars en restaurants zijn verboden voor hen, evenals de trottoirs, het metrostation en de openbare pleinen.” – Le Parisien.

“In de Chapelle-Pajol-wijk (10e-18e arrondissements) is het in een jaar tijd  volledig veranderd: groepen van tientallen alleenstaande mannen, straatverkopers, vreemdelingen, migranten en smokkelaars, voor vrouwen verboden.” – Le Parisien.

     In het hart van Parijs vindt je de districten:  Bordeaux, Toulouse, Marseille, Grenoble, Avignon, districten geradicaliseerd en ‘geprivatiseerd’ door een mix van drugshandelaars, Salafisten en islamitische jeugdbendes. De belangrijkste slachtoffers zijn vrouwen. Zij zijn – moslims en niet-moslims – worden seksueel geteisterd; Sommige zijn seksueel aangerand. De politici zijn zoals gebruikelijk volledig geïnformeerd over de situatie die aan vrouwen wordt opgelegd. Maar kijken de andere kant op en doen helemaal niets, klink als melodie door Europa. Met Macron zal de situatie zich alleen maar verergeren, zijn prioriteiten liggen bij de EU en niet zijn eigen land, zoals alle west Europese leiders deze dagen en de bevolking is zo stom hen te stemmen. ” – Le Parisien.

Zijn ze echt stom en dom? Nee, er wordt op grote schaal verkiezingsfraude gepleegd, stemfraude heet dat. Om partijen zoals de PVV, Front-National en AFD niet groot te laten worden, anders mislukt hun plan, de migratie naar Europa. Daarom zeg je dat stemcomputers fraude in de hand werken en ga over op manueel stemmen, wat juist fraude in de hand werkt, het is erg makkelijke, stembiljetten weg te gooien of te verdubbelen!

Terug naar Parijs:

In januari 2015, een week na de aanval op Charlie Hebdo, creëerde het Amerikaanse televisiekanaal Fox News een schandaal in Frankrijk door te beweren dat er islamitische ‘no-go zones’ in het hart van Parijs gevestigd waren. Voor de Franse media is het bestaan van “no-go-zones” – waar niet-moslims onwelkom zijn en de islamitische wet, sharia, ingevoerd is – in het hart van de hoofdstad – onzin en afschuwelijk ‘nep nieuws’. De burgemeester van Parijs, Anne Hidalgo, zei dat ze van plan was Fox News te dagvaarden en dat de ‘eer van Parijs’ op het spel stond.

Afbeeldingsresultaat voor Paris the city of Islam cartoonIn mei 2017 was de toon echter veranderd. De Franse krant, Le Parisien, onthulde dat er echt “no-go zones”  in het hart van de hoofdstad zijn. Het lijkt erop dat de wijk Chapelle-Pajol, in het oosten van Parijs, ook een no-go zone is geworden. Honderden moslimmigranten en drugshandelaars op de de straten, vrouwen discriminatie en je waant je in Algerije of nog erger in bv. Idlib of Oost-Aleppo, waar IS, Al-Queda en andere terroristische groepen de dienst uit maakten, totdat “Assad en Rusland” Oost-Aleppo bevrijden.

Het hart van Europa is geradicaliseerd, Parijs, Berlijn, Brussel en Wenen, steden als Amsterdam, Stockholm en Kopenhagen zullen spoedig volgen, over London maar niet te spreken.  Mijn visie: over 10 jaar is het niet meer leefbaar in de grote steden in Europa en zal Europa voor 80% islamitisch zijn, veel Afrikanen zullen namelijk ook de overtocht wagen (veel Afrikaanse landen zijn islamitisch) en als je als moderne Europeaan nog veilig wil wonen is het beter uit te wijken naar landen als Hongarije, Tsjechië of Rusland, misschien een paar landen in Zuid-Amerika.
Maar dat is aan een ieder zelf. Ik zal het zeker niet meemaken en zeker niet in deze steden of landen gaan wonen. Bewondering heb ik toch wel een beetje voor mensen als Wilders of Le-Pen, die ondanks de dreiging van deze geradicaliseerde groepen, hun collega’s in de politiek en vooral de media hetze, overeind blijven en doorgaan om de “bevolking” te vertellen wat er speelt! Je kunt over hen denken wat je wilt, ik weet dat in ieder geval Wilder de “zionisten” omarmt en dat een foute ontwikkeling is voor de Palestijnen en wereldvrede. De andere kandidaten hebben dat gek genoeg niet (Le-Pen en Afd).
Bron: Le Parisien
Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Bahrein het vergeten leed

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the occupation of Bahrain

Bij Bahrein gaat het net zo als in Jemen, media stilte.  Het merendeel van de oorspronkelijke bewoners van Bahrein bestaat uit sjiieten, maar de regering is een geïnstalleerde “puppet” regering door Saoedi-Arabië en de VS.

Bahrein

Sinds een aantal jaren zijn er protesten vanuit de “inheemse” sjiitische bevolking. De demonstranten willen meer rechten voor de sjiitische bevolking. Op verzoek van de koning van Bahrein vielen troepen uit Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten in maart 2011, Bahrein binnen. Zij sloegen de demonstraties bloedig neer, met vele doden tot gevolg. Een officieel rapport oordeelde later dat de politie “excessief geweld” gebruikte en dat arrestanten gemarteld werden. Ook werden de artsen die de gewonde betogers behandelden, veroordeeld tot lange gevangenisstraffen. Artsen zonder grenzen mocht het land niet betreden en mensenrechtenactivisten uit het Westen werden aan de grens geweigerd.

In maart 2012 vond een demonstratie van merendeels sjiitische burgers plaats met 100.000 deelnemers, maar de regering lijkt vooralsnog weinig toe te willen geven aan de eisen van de betogers; harde repressie volgden waarbij wederom talrijke doden gevallen zijn. De sjiitische sjeik Isa Qassim riep de soennitische koning op tot troonsafstand en democratische verkiezingen.

Gerelateerde afbeelding

Vandaag de dag is slechts 70 procent van de inwoners nog Bahreiners. 30 procent zijn Omanieten, Indiërs, Pakistanen, Iraniërs en westerlingen. 80 procent van de bevolking woont in  steden. Bahrein is een dichtbevolkt land. Bijna de gehele bevolking woont op de noordelijke helft van het eiland, dat in één grote agglomeratie is veranderd. Het zuidelijk deel is grotendeels onbewoond. De bevolking is voor het grootste deel islamitisch (ongeveer 82 procent; daarvan zijn 60 procent sjiieten en 40 procent soennieten). De regerende familie en veel van de rijkere en meer invloedrijke Bahreini zijn soennieten. Dit verschil is een onderliggende oorzaak van spanning, de regering is geïnstalleerd door de VS en Saoedi-Arabië.

Vandaag hebben de politie en de strijdkrachten van het regime van Bahrein  een massale aanval gelanceerd op het huis van een gerespecteerde geestelijke om ook zo anti-regime demonstranten te arresteren.

De aanval op dinsdag kwam uren nadat het regime in  Manama de  geschoten heeft op mensen ,die een vergadering bijwoonden in Diraz , een stad in de buurt van de hoofdstad waar Ayatollah Sheikh Issa Qasim,  hoofd sheik in Bahrein, is gevestigd.

Afbeeldingsresultaat voor the occupation of Bahrain

Zo gaat het elke dag in Bahrein, de oorspronkelijk inwoners worden systematisch verdreven, vermoord en leven in armoede. Als je het goed interpreteert is Bahrein bezet, zoals vele landen in het Midden-Oosten en Afrika.

 

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Andrew Jonathan Spyer – the Israelian spy who went to Syria

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Sonja van den Ende – translated into English

British researcher  Andrew Jonathan Spyer (dual Israelian citizenship) obtained a visa to enter areas under Assad’s control last April 2017. He obtained a visa by applying to a “peace mission” organized by Jamal Daoud, a Sunni- Syrian-Jordanian, who lives in Australia and says he is in favor of Assad, according to Spyer, in his report published on his website, www. jonathanspyer.com and on Al-Arabiya.

The British-Israelian researcher wrote in his report, an incident involving a “unnamed Russian journalist”, who threatened him with his weapon and accused him being an Israelian spy, spying on the delegation. Spyer stressed that the authorities, inside Syria, could not do anything against the Russian journalist, who threatened him with his weapon, because,  he was a member of the delegation, a foreigner, and  Russian, he (Spyer) further blamed as he calls it “the Assad regime” to have no “sovereignty  in their own capital Damascus. 

ED:  This incident has been kept away by the organizer: Jamal Daoud, who is now under suspicion of pro-Assad journalists and activists, like me. A Facebook campaign by him, under the page:

https://www.facebook.com/Fake-Experts-on-Syria-126995624492313/?pnref=story

Is accusing many pro-Syrian activists and journalist of being spies, which is quite ridiculous and he writes his sickening FB posts accusing everybody, but himself.

Conclusion: he should not be allowed to enter Syria anymore, he made himself a target of insinuating that others are spies, but he is the one who brought a spy to Syria. If you check people thoroughly on social media, you soon find out who is Andrew Jonathan Spyer.

Left Jamal Daoud, next to him the Israelian spy: Andrew Jonathan Spyer. (Photo: FB – Peace Mission)

Furthermore, Spyer ridiculed the slogan “#Aleppo in our eyes,” which is set as background for his Facebook account, he pointed out (to Al-Arabiya),  that the Syrian regime (he keeps on calling the government regime) means that # Aleppo in his eyes, means surveillance, monitoring and inspection and no freedom for the people, done by the Assad government.

The journalist had already entered Syria before, to areas controlled by the Syrian opposition, so he had contacts with Al-Queda, Al-Nusra, FSA and maybe ISIS, the allies of Israel. As stated in his report.

In response to the reality, he launched an attack on the Minister of Information  and the Minister of Reconciliation and the rest of the visits, after he was officially received, they provided him with all facilities and information, a treat to any investigative journalist, aspiring to see the reality.

In his end-report he surprised the “peace delegation” by writing a report on his visit entitled: “Assad’s hollow crown”, in which he describes the control of Iran, Hezbollah and the Russian forces, putting the government of  Assad in an “imaginary presence without significance”, shortened by the researcher in a dramatic expression: Assad’s hollow crown.

Spyer’s UK Passport.

Among the temptations offered by the Syrian regime (as he describes it) to the British journalist, they allowed him to meet with officers of the army of president Assad’s army and with  the Minister of Information: Mohammad Ramez Tourjman, who is now subjected to a violent campaign, due to the visit of this Israelian spy.

The British journalist stated further, that the organization of the tour to visit Syria (Jamal Daoud) , was coordinated with the Ministry of Information , and that  they provided the delegation with a representative of the government, accompanying the delegation in all his movements.

Ed note: He used the Syrian government in all ways to obtain information, which he would pass through the Israelian regime and it’s newspapers.

Spyer met the Minister of Reconciliation Ali Haider (Syrian government) , and published a picture of the meeting, which included, in addition to Spyer, some members of the delegation that visited Syria, and areas under the control of Assad.

It is noteworthy to mention: that the media information of the ” Hezbollah” refers to the British journalist Jonathan Spyer as “an Israeli journalist spy” while Arab media sources called him “British journalist.” Spyer is a resident of Israel, and is a researcher at the international research center known  as:

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Sint Nicolaas verhuisd naar Moskou

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Photo: RT

 

De relikwieën van St. Nicholas, een van de meest aanbeden christelijke heiligen, zijn aangekomen in Rusland. Dit is eerste keer in bijna duizend jaar dat  de relikwieën uit de Italiaanse stad Bari zijn verplaatst.

Medische deskundigen slaagden erin om een van de ribben van de heilige te onderzoeken,  naast zijn hart , meldde RIA Novosti. Voor hun eigen veiligheid werden de overblijfselen geplaatst in een speciale kist met een gewicht van 40kg en bedekt met goudblad. De kist werd door de hele stad Bari gedragen en in een speciale ceremonie  op een vliegtuig naar Moskou gebracht.

 

Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas in moskou

St. Nicolaas, een christelijke bisschop, woonde in de 3e tot 4e eeuw in het hedendaagse Turkije. Ook bekend als ‘Nikolaas de “wonderwerker’, de heilige werd beroemd om zijn wonderen.

Hij was een beschermer van kinderen, St. Nicholas was ook geassocieerd met het uitdelen van cadeaus.

Volgens de christelijke traditie redde hij mensen van hongersnood en zij die onterecht beschuldigd waren, hij behoedde zeelieden voor zware stormen op zee. De heilige deed het merendeel van zijn soort daden in het geheim.

Dit is de officiële versie van het sinterklaasfeest, zoals wij dat in Nederland kenden. Eeuwen werd het feest gevierd, zoals boven beschreven, tot het opeens een aantal jaar geleden uit zijn verband gehaald werd en “piet” niet meer zwart geschminkt mocht zijn, gezien discriminatie. Totale onzin, het is een van oorsprong Katholiek feest voor kinderen, wat zelfs in Rusland gevierd wordt!

Afbeeldingsresultaat voor sinterklaas mag niet meer cartoon

bron: https://www.rt.com/news/389127-saint-nicholas-relics-moscow/

 

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

De “MAYDAY Stichting” de Witte helmen houden kantoor in Nederland

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor Minister koenders en de witte helmen

 

De Mayday Rescue Foundation (lees WITTE HELMEN) is een in Nederland geregistreerde non-profit foundation die gespecialiseerd is in het trainen, uitrusten en ondersteunen van vrijwillige zogenaamde ” in conflicten, instabiliteit en natuurrampen. Hun missie is “het redden van levens, het versterken van gemeenschappen.” Het is opgericht door James Le Mesurier, een voormalig Britse legerofficier en medewerker van de Verenigde Naties, in 2014 en werkt momenteel hoofdzakelijk in het Midden-Oosten via kantoren in Turkije en Jordanië.

En natuurlijk houden zij kantoor , de “Witte Helmen”, in Amsterdam-zuid, waar landen als Nederland, Duitsland, Denemarken, miljoenen Euro’s naar doneren, naar een een terroristische organisatie, die samenwerkt met: Al-Queda, Al-Nusra, IS en Fatah al-Sham. Zij werken, als je het werken noemt, in gebieden die bezet zijn door deze terroristische organisaties, met ons belastinggeld. Toppie toch? Het sponsoren van terroristen? Krijgen er nog Orscar-nominatie’s voor en vergiftigen de jeugd ermee op Netflix.

Amsterdam-zuid, is een paradijs voor “brievenbusfirma’s en dubieuze organisaties zoals deze terroristische organisatie, die de Syrische en Irakese bevolking niet helpt, maar de aanwezig terroristen, is al heel vaak bewezen, dat hun video’s nep zijn en gespeeld zijn met kinderen, onvrijwillig, of “fake” ziekenhuizen!

Naam: Stichting Mayday Rescue Foundation
Dit is mijn bedrijf!
Adres: De Cuserstraat 93 3e en 4e ver
Postcode: 1081 CN
Buurt: Buitenveldert-West
Wijk: Stadsdeel Zuid
Plaats: Amsterdam
Gemeente: Gemeente Amsterdam
KVK-nummer: 64492915

Sinds de oprichting is de primaire rol van de Mayday Rescue Foundation als partner voor internationale ondersteuning van Syria Civil Defense (SCD, de “White Helmets”), voor wie het opleiding, uitrusting en mentoring heeft gefinancierd, gefinancierd door landen waaronder het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland en Duitsland; De andere implementatiepartner die hulp verleent aan SCD is Chemonics , die namens USAID een vergelijkbare hoeveelheid steun verlenen aan de Witte Helmen.

 

Mayday Rescue is een aparte organisatie van zowel SCD als The Syria Campaign , een Britse mensenrechtenorganisatie die pleit voor de bescherming van burgers in het Syrische conflict. De campagne van Syrië houdt een onafhankelijke fondsinsamelingswebsite op, www.whitehelmets.org, die publieke geld opwekt om SCD te ondersteunen.

Afbeeldingsresultaat voor White helmets terrorist group

Dus mijn advies, geef niets aan deze terroristen. Het is een “tool” van de NATO en EU , i.s.m. George Soros, Jo Cox (vermoorde MP – moord wordt in connectie gebracht met de “White Helmets, haar echtgenoot).

Het is tijd voor ontmanteling van deze terroristen en roep de politiek en bevolking op om actie te nemen, zich te keren tegen de “oorlogszuchtige” tactieken van het westen, waar Nederland met haar kapitalistische systeem, na de VS, koploper is in het financieren van oorlogen en zo miljoenen mensen de dood in gejaagd hebben!

Bron: Wikipedia, KVK.

 

 

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

De Witte Helmen vallen door de mand!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Syria’s White Helmets suspend members caught on camera during rebel execution

Foto: AFP (RT) Witte helmen slepen met een lichaam in Jasim, Da’ ara – Syrië.

Eindelijk,  zijn ze ontmaskerd, de “hulporganisatie” de witte helmen, die ettelijke miljoenen van de Nederlandse regering kregen en dus ook indirect van ons, de Nederlandse burgers.

Ze zijn terroristen, van het ergste soort, gelieerd aan Al-Queda, een groep die op de “terroristen” lijst staat.

De witte helmen in Syrië hebben verschillende leden van hun reddingsploeg geschorst nadat er sprake was van vreselijke beelden, waarbij zij aan het slepen waren met lichamen in de stad Jasim, op de opgedoken beelden is te zien hoe  de witte helmen zich van een lichaam ontdoen.

Grafische beelden die  woensdag werden vrijgegeven, tonen bloed sporen op het hoofd van een executie slachtoffer. Nadat de man, gefilmd op camera, is doodgeschoten – voor een grote menigte in de stad Jasim in Daraa, zuid-Syrië, zien we vrijwilligers van de witte helmen  het lichaam verwijderen, meldde (Al Masdar News).

Beelden van de executie:

We zien de Witte Helmen in actie, om het lichaam weg te halen!

De witte helmen opereren alleen in gebieden die door het Al-Nusra Front en Islamic State [IS, voorheen ISIS / ISIL]  bezet zijn, zij hebben een openlijk relatie en zijn onderdeel  van deze groepen, geven hen informatie en financiële hulp.

Ook het westen de EU en de VS steunen hen, dit is het walgelijkste aan het verhaal. Ze waren zelfs in Nederland, waar demissionair-minister Koenders van Buitenlandse zaken hen prees en geld beloofde. Terroristen nota bene!

Nikki Haley met de “Al-Queda-Chief” in het Witte Huis

Concluderend

Het westen is in “bed” met terroristen en blijven deze gefabriceerde leugens volhouden, net als in de Irak oorlog.. Het ICC is de juiste plek voor de regeringsleiders en hun parliament die deze terroristen steunen en zo honderdduizenden slachtoffers in Syrië en Irak op hun geweten hebben

Bron: Anoniem, RT, AMN, AFP.

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Het gevaarlijke spel van de VS in Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gisteren heeft de VS, Syrië gebombardeerd, voor de 2e keer in korte tijd vallen zij het Syrische leger en haar bondgenoten aan. Dit keer in Al-Tanaf, een basis van het Syrische leger, maar ook iets verder weg is een Palestijns vluchtelingenkamp in de woestijn, waar nog geen bericht van gekomen is.

De grensovergang van Al-Tanaf is van strategisch belang voor de levering van door de VS gesteunde strijdkrachten in Zuid-Syrië Het is duidelijk dat de VS deze strijdkrachten via Jordanië kunnen bevoorraden, aangezien zij een lang stuk van de grens tussen Syrië en Jordanië bezetten. Ook gaan er via deze grensovergang zogenaamde getrainde (VS) rebellen naar binnen. De EU en de VS ondersteunen ook trainingskampen in Jordanië, waar de strijders, wapens etc via deze grensovergang Syrië binnen gaan – illegaal- volgens het internationaal recht.

De VS lijkt een erg gevaarlijk spel te spelen in Zuid-Syrië. Tot 2 keer toe gebombardeerd, een schending van het internationaal recht, maar dit is  de werkwijze van de VS en haar EU bondgenoten, die zichzelf heer en meester voelen over de wereld en bombarderen waar ze maar kunnen en landen bezetten!


Hierboven een kaart van de aanval van het Syrische leger om delen van Syrië te bevrijden, Rusland is des duivels, de VS vecht niet met IS maar met het Syrische leger en haar bondgenoten Rusland!

Bron: VT

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Duitsland verhuisd “Airbase” naar Jordanië en waarom zijn alle defensie ministers van de EU vrouwen?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Duitsland wil haar “airforce” terughalen van luchtbasis: Incirlik, Turkije, i.v.m. het blokkeren van Turkije, omdat Duits militair personeel de basis in Turkije niet kan komen inspecteren, Erdogan weigert, zo gaat het verhaal! Merkel heeft 8 nieuwe locaties op het oog, maar de meest favoriete is Jordanië.

Berlin drafts 8 locations for airbase after Turkey bars German lawmakers from visiting Incirlik

Foto: AFP – Incirlik Airbase

Vanuit Jordanië, zouden er dan “zogenaamde” missies gevlogen worden om IS te vernietigen, een lachertje natuurlijk, het is allang bewezen, dat het “loze” vluchten zijn en veel bommen in de woestijn werden gedropt! Turkije doet niet meer mee met Europa en de EU, zij verdrijven alleen de Koerden, maar hebben altijd, sinds de door het westen gefabriceerde oorlog, een deal met de VS en EU gehad, om IS te ondersteunen en de olie naar het westen door te laten, dat was immers deel van het plan!

Waarom zijn alle EU (noord-en-west-Europa) vrouwen?

Alweer een nieuwe vrouwelijke minister van defensie in Frankrijk dit keer, onder de Macron pro- EU” regering.

Volgens Wikipedia zijn er in de volgende landen vrouwen als minister van defensie:

Nederland, Albanie, Kroatie, Spanje, Italie, Noorwegen, Zweden, Denemarken, Spanje (was), Duitsland, Frankrijk, alleen Oostenrijk loopt uit de pas!

Female defence ministers

v.l.n.r. Noorwegen, Zweden, Nederland en Duitsland.

Zogenaamd om zich tegen het establishment af te zetten, maar dat vertegenwoordigen ze zelf en dan is het idioot om juist vrouwen in deze positie te laten zitten: Oorlog, geweld, wapens, imperialisme. Het is leuk natuurlijk om de bevolking zand in de ogen te strooien en te zeggen: kijk wij zijn geëmancipeerd en hebben deze “old-boys” baan, slaat echt nergens op. Echte emancipatie is de boel veranderen en zorgen dat deze “old-boys” geen oorlog meer gaan voeren, het wapentuig inperken.

Zoals de hele EU doet, zand in de ogen strooien van de bevolking en de prioriteiten geven aan verkeerde dingen, die het leven van de burger niet beter, maar slechter maakt en het zal alleen maar slechter worden:

Migratie, een Islam-overheersende cultuur in Europa, uitstervend “blank-ras”, multiculti, oorlog overal, het Midden-Oosten wordt onleefbaar, een groot-Israël en een leeglopend Afrika, gevolg: Armoede en de wereldbevolking reduceren. De “robot” revolutie komt er tenslotte ook nog aan!

bron; Wikipedia

 

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Het Israelische regime wil Assad vermoorden en een oorlog met Iran

 

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor israel is a regime

De  Israëlische minister Yoav Galant heeft openlijk opgeroepen om de Syrische leider Bashar Assad te vermoorden in gefabriceerde leugenachtige mediaberichten, beweerde hij dat Damascus een crematorium gebruikt heeft om massamoorden te verdoezelen. Hij zei letterlijk: ” het hoofd van de slang” in Teheran, Iran, zal het volgende doelwit worden.

Eerder zei Galant op de Israëlische legerradio en in de Jerusalem Post, dat Assad’s heerschappij het ergste is sinds Nazi-Duitsland. “Wat er in Syrië gebeurt, wordt gedefinieerd als volkerenmoord. Een regelrechte beschuldiging en verwijzing naar de Holocaust, die het Israëlische regime graag gebruikt om landen en mensen te chanteren.

Galant, een gepensioneerde IDF-generaal, voegde eraan toe dat Israël wil dat Assad en zijn “Alawiten-regering” uit de macht worden gezet en vervangen wordt door een ‘gematigde Soennitische heerser’. Wat hij bedoelt is dat hij een “puppet” regering neer wil zetten (alles afgesproken met Saoedi-Arabië) en het Yinon (1) plan wil uitvoeren, een groter Israël, een ziek regime in Tel-Aviv, regelrecht schuldig aan het vermoorden van veel Palestijnen en schuldig aan ophitsing en creëren van haat onder de Arabische en veel westerse bevolking.

Het moet eindelijk gedaan zijn met dit “boosaardig regime”, wat zorgt voor 70 jaar oorlog, moord en de wereldvrede te schaden.

Afbeeldingsresultaat voor israel is a regime

Wie nooit de “Thora” gelezen, of het oude testament, zou er goed aan doen, dit wel te doen, hier staat precies beschreven wat zij met de “Gojim” (2) – ongelovigen gaan doen en denk niet dat het een historische boek is, voor hen de 90% gelovigen is het de realiteit van vandaag.

Wat we vandaag zien het “politiek Zionisme gestaafd op geloof of te wel op de “Thora”. Een gevaarlijke combinatie die oproept tot dood en verderf, omdat zij “de gelovigen” denken, zoals bijna elk geloof, de uitverkorene te zijn van God, Jahweh en elk middel om hun zogenaamde tegenstander te elimineren, gebaseerd op hun waanzinnige gedachtegoed, het uitverkoren volk te zijn!

De Joden gebruiken ook graag het woord Anti-Semitisme, als tool om je te overheersen en kleineren:

Wat betekend anti-semiet?

Anti-semiet betekend letterlijk iemand die tegen semieten is.

Het begrip Semiet slaat in neutrale zin op iemand die deel uitmaakt van een van de vele klassieke en hedendaagse Semitisch sprekende volkeren die leefden/leven in het huidige Midden-Oosten, Eritrea, Ethiopië en Noord-Somalië. De term is in 1781 geïntroduceerd door de Duitse historicus August Ludwig Schlözer. Hij verwees met het begrip naar Sem (Hebreeuws: Sjem), een van de drie zonen van Noach. Volgens de Volkerentafel van Genesis kreeg Sem op zijn beurt vijf zonen, wiens families zouden zijn uitgegroeid tot volkeren die zich over de aarde verspreidden.

In de oudheid beriepen vele stammen in het Midden-Oosten zich op afstamming van Sem. Het wetenschappelijke gebruik van de term heeft echter betrekking op de taalgroep, en bij uitbreiding op culturele en etnische groepen. Naar hedendaagse inzichten, die vanuit een sterke interdependentie tussen taalgebruik en cultuur vertrekken, is de term Semiet ook geldig bij etnische en culturele beschrijvingen. Het woord “Semiet” kan dus verwijzen naar elke persoon die behoorde tot de oude volkeren van het Midden-Oosten, zoals Arameeërs, Akkadiërs, Feniciërs, Hebreeën en Arabieren en hun afstammelingen.

Dus als je iemand beschuldigd, dat hij of zij een anti-semiet is, is hij of zij niet alleen tegen Joden, maar ook tegen Arabieren en elk ander volk/afstamming, zoals boven beschreven. Deze term wordt exclusief door de media, politiek en joden gebruikt voor hun doelstellingen.

Iemand die kritiek uit of slecht spreekt over Arabieren, zou je in principe ook een anti-semiet kunnen noemen. Historisch is het zo gegroeid dat de term “antisemiet” niet duidt op iemand die vijandig staat tegenover Semieten in het algemeen, maar enkel tegenover een subgroep ervan, de Joden. Ernest Renan had in een artikel de Semieten beschreven als volkeren met een neiging tot monotheïsme.

De joden hebben deze term dus exclusief geclaimd en gooien je ermee om de oren te pas en te onpas. Lees ver over anti-semitisme:

Wat is anti-Semitisme?

Zionisme:

Afbeeldingsresultaat voor israel is a regime

Zionisme  betekend letterlijk  het streven van Joden naar een eigen Joodse staat. De naam refereert aan Zion, één van de heuvels van Jeruzalem. De term zionisme komt het eerst voor in het tijdschrift Selbstemanzipation (1890) van N. Birnbaum. De twee pijlers van de beweging zijn:

 • de Joodse diaspora
 • het mislukken van de emancipatie van de joden in de 19de eeuw.
 • Wat we nu hebben in Israël is  religieus zionisme, met de exclusiviteit op bestaansrecht en alleenrecht van de Joden in de staat Israël.Dit is de stroming waar de man in de Balie (mijn confrontatie in 2015 met de Joodse stroming in Nederland), het hoofd van de Zionisten in Nederland naar refereerde. Het ideaal van de kibboets, zoals vele Nederlanders dit misschien beleefde is niet meer, dit viel onder het socialistische zionisme, het seculiere.Dit bestaat dus niet meer, net als het ECHTE socialisme in Europa niet meer bestaat, de grondprincipes worden niet meer nageleefd. Zo ook in Israël. Ook is dit te zien in Arabische landen.

  Bijvoorbeeld: Syrië, wat een seculiere staat is, waar elk geloof kan worden gepraktiseerd, zelfs het jodendom. Ook Irak was eens een seculiere staat. Beide zijn geregeerd door de Baath partij (een socialistische partij).  Eritrea, Venezuela horen daar ook bij. Zelfs Noord-Korea en Angola horen tot deze groep. Hoe het uitgevoerd wordt is een ander artikel waard!

  De trend in de wereld is radicalisme, gevoerd door westerse imperialistisch oorlogen, waar de tactiek heers, verdeel en versnipper de trend is. Waar de EU, VS en Israël de grondleggers zijn voor deze tactiek, elk met hun eigen motieven.

  Verder zouden de Joden die zo geleden hebben in WWII,  in moeten zien dat wat zij doen tegenover de Palestijnen, niet bepaald vredelievend is en je het rustig mensonterend kunt noemen. Ook de uitvoering van het Yinon plan (1) , moet stoppen, het is de uitvoering van een ideologie gestaafd op geloof, zonder een greintje mededogen voor andere bevolkingsgroepen. Zo staat het immer is de Tora. Een ieder die vind dat de Koran een boek vol geweld en middeleeuwse uitspraken is, zou de Tora moeten lezen, precies hetzelfde in een ander “jasje”.

  Sinds 70 jaar worstelen we met het probleem, wat eigenlijk geen probleem hoeft te zijn. De oplossing is makkelijk, geweld uitbannen en het exclusieve alleenrecht op land, samen delen. De Oslo akkoorden waren het begin voor een 2-staten oplossing, maar daar komt ellende van, denk aan de hoofdstad Al-Quds – Jerusalem. Die zij samen moeten delen. Israël, zal nooit en te nimmer land afstaan, onder de huidige regering van een religieus zionistische verbond.

  Zolang de staat Israël niet stopt met het systematisch onderdrukken van Palestijnen, zal er geen oplossing komen en radicaliseren ze aan beide kanten. Zolang zij de wereldvrede blijven tarten en hun “geniepige spel” spelen, om vijanden tegen elkaar uit te spelen, blijft de mensheid verdeelt en het “gewone” volk gedoemd tot vernietiging!

   

(1) Yinon plan: https://translate.google.nl/translate?hl=nl&sl=en&u=https://en.wikipedia.org/wiki/Yinon_Plan&prev=search

(2) Goijm:

In de Talmoed vindt men zowel positieve als negatieve opmerkingen jegens de gojim als groep. De verschillende houding kan worden begrepen tegen de achtergrond van de betrekkingen tussen joden en niet-joden en niet-joodse autoriteiten in het algemeen op dat moment, en de persoonlijke situatie van degene die zijn mening geeft.In het Engels worden niet-joden tegenwoordig doorgaans aangeduid als ‘gentiles’. Een ‘goj’ ofwel niet-jood kan joods worden door zich te bekeren tot het jodendom. Een jood kan echter nooit een niet-jood worden: wanneer hij het jodendom verlaat en zich tot een ander geloof bekeert, wordt hij gezien als ‘kofer’ (vergelijk met het Arabisch-islamitische begrip kaffir).

(3) De Talmoed (= mondelinge leer) is na de Tenach (voor christenen het Oude Testament) het belangrijkste boek binnen het jodendom. Het bevat de commentaren van belangrijke rabbijnen en andere Schriftgeleerden op de Tenach, veelal in de vorm van discussies tussen voor- en tegenstanders van een bepaald standpunt. Door deze aanvankelijk mondelinge traditie van uitlegging en verklaring van de Wet en profeten vanaf de tijd van Mozes is er zo een zeer uitgebreide samenstelling van mogelijke uitleggingen, wetsprecedenten, anekdotes, legenden en mythen verzameld.

Het is te vergelijken met de islamitische Hadith (mondelingen overleveringen van Mohammed en anderen Schriftgeleerde), waar net als in de  Talmoed, wetten , regels etc worden voorgeschreven  net als bij het Jodendom. De Sharia is een onderdeel van de Hadith.

Wie ooit in Israël geweest is en dat ben ik, op doorreis naar Palestina in 2011, kan met een zekere “unheimlich” gevoel zien de massa’s Orthodoxe Joden die er in Jeruzalem wonen, zij overheersen het straatbeeld, niet de seculiere, dat was eens lange geleden , in een andere wereld!

Amnesty International Admits Syrian “Saydnaya” Report Fabricated Entirely in UK

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

De Syrische “Holocaust “Hoax” – crematoria in de woestijn

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor de syrische holohoax cartoon

De nieuwe “holocaust hoax” is gefabriceerd, gisteren kwam via de VS en het Nederlandse journaal, de leugen van de dag binnen:

Syrische Crematorium verbrandt dagelijks gevangen, massamoorden in Sednaya gevangenis.

De Verenigde Staten beschuldigden de Syrische regering afgelopen maandag dat ze een crematorium gebruiken om massamoorden te verbergen in de Sednaya gevangenis waar duizenden worden geslacht.

De bewering, gebaseerd op onlangs gedeclassificeerde satellietfoto’s van de gevangenis (totale onzin), heeft de beschuldigingen die de Verenigde Staten aan president Bashar al-Assad  geven, aanzienlijk uitgebreid. Een parallel met Nazi-Duitsland. De nieuwe “Syrische Holocaust Hoax” is geboren, ja je moet tenslotte een manier vinden, als al het andere niet meer werkt om iemand te beschuldigen en dan denken ze nog dat Assad voor het ICC (International Criminal Court – den Haag – Nederland) gaat, het Afrikaanse en 3e wereldland ICC, want Israël zou tenslotte na haar massaslachtingen ook daar moeten verschijnen, Blair, Bush, Rutte, Nethanyahu, Merkel, Clinton, allemaal indirect schuldig aan of het opdracht geven van massaslachtingen in: Libië, Mali, Irak, Afghanistan, Syrië, Oekraïne, voormalig Joegoslavië etc etc…

“De poging om massamoorden in het Assad-crematorium te dekken, doet denken aan de ergste misdrijven van de 20ste eeuw tegen de mensheid de vergassing van de Joden,” zei Nikki R. Haley, de Amerikaanse ambassadeur van de Verenigde Naties.

De satelliet foto uit 2015, als bewijs opgevoerd! En natuurlijk met medewerking van Amnesty, die idiote lijsten naar buiten brengt, propaganda is het niets meer en niets minder!

Gestoord? Ja volkomen, gestaafd op o,o% bewijs. Belletjes gaan rinkelen, weten we het nog? Ceasar, de spion, die Sadam Hussein (voormalig vermoorde leiden van Irak) ervan beschuldigde massa vernietiging wapens te hebben en daarom in 2003 de oorlog en slachting tegen de Irakese bevolking zijn begonnen!

Je kunt er veel over schrijven, woorden aan vuil maken. Maar volgens mij is de regering Trump, een schizofrene regering, met lui die niet weten wat ze zeggen of doen, maar dat is juist het gevaarlijke aan deze beweringen, we weten niet wat ze gaan doen. Ze kunnen (Trump) zomaar besluiten om op de knoppen te drukken en boem boem, massaslachting in het Midden-Oosten, Noord-Korea of ieder ander land dat ze verdenken van iets!

Bron: https://mobile.nytimes.com/2017/05/15/world/middleeast/syria-assad-prison-crematory.html?referer=http://m.facebook.com/

 

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20