De EU is op sterven na dood maar de NAVO is klaar voor de oorlogs- oefening tegen Rusland

Fitch says comprehensive solution to eurozone crisis is 'beyond ...
De dood van de EU is stroomversneling gekomen, dood door een virus, maar dat was slechts de laatste druppel die de emmer deed overlopen.

Afgelopen weken konden we het allemaal lezen in de reguliere media. Italië heeft al hulp geaccepteerd van Rusland, de reguliere media was snel om dit tegen te spreken, helaas de propaganda heeft niet gewerkt en Italië, al het probleem voor de virus crisis, is nu definitief klaar met de EU.

Dit gebeurde er vorige week, de EU liet het afweten en Rusland stuurde haar specialisten. De afschuwelijke hopeloosheid en onverschilligheid van de EU is enkele weken geleden pijnlijk duidelijk geworden in het licht van het escalerende virus, toen de export over de nationale grenzen van gezichtsmaskers en medische apparatuur werd verboden door sommige EU-leden, waaronder Duitsland.

Dit schreven ze vandaag in de (Duitse) Frankfurter Allgemeine Zeitung:

Italiaanse politici hebben dinsdag in een open brief in de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung gesteld hoe onsolidair Nederland is in de coronacrisis omdat we ons verzetten tegen het geven van noodsteun. Ze roepen Duitsland op om afstand te nemen van Nederland. De ruzie gaat om het Europese Stabilisatiemechanisme (ESM), een pot met geld waar alle landen unaniem voor moeten stemmen wil het opengebroken worden. Maar Nederland heeft zich tijdens overleggen star getoond en lijkt voorwaarden te willen stellen, evenals een aantal andere landen. In de brief schrijft onder anderen Europarlementariër Carlo Calenda dat de EU “zal ophouden te bestaan” als het zich nu niet sterk toont“.

Ook Spanje dat net als Italië zwaar heeft te lijden onder de crisis, toonde zich woest op Nederland.

Tijdens de zes uur durende videoconferentie vonden woedende uitwisselingen tussen EU-leiders plaats, waarbij “intense meningsverschillen” een furieuze ruzie veroorzaakten.

De Spaanse premier Pedro Sanchez vertelde andere EU-leiders dat het “Europese project” op het spel staat, terwijl de Italiaanse premier Giuseppe Conte zich afvroeg of de EU “echt aangepast was aan een oorlog”.

Hongarije: Het Hongaarse parlement heeft de regering van premier Viktor Orbán dinsdag de bevoegdheid gegeven om per decreet te regeren vanwege de coronacrisis. een doorn in het oog van de EU (m.n. Nederland voert al jaren een hetze tegen Hongarije), een land dat zich niet meer kan vinden in de EU.

De EU’s website beschuldigd Servië van het volgende: De Servische president heeft de interne verdeeldheid van de EU uitgebuit om het blok te beledigen en zijn beleid te legitimeren, evenals zijn verkering met autoritaire partners. Op 15 maart haalde de Servische president Aleksandar Vucic de krantenkoppen door de EU te beschuldigen en China te prijzen voor zijn medische hulp. Ook het Russische broederland helpt. Niet gek, als je bedenkt, ik heb het zelf geconstateerd vorig jaar in Belgrado, dat Belgrado al voor de corona crisis vol hing met Russische vlaggen, het orthodoxe geloof (Russisch) en de enge connectie op het gebied van handel en gas.

Even tussendoor, bang voor het uiteenvallen van de EU, heeft de NAVO, tijdens de corona crisis snel Noord-Macedonië als NAVO land land ingelijfd . Het hoort nu bij de NAVO-familie, zei secretaris-generaal Stoltenberg in zijn welkomstwoord. De vertegenwoordiger van Noord-Macedonië die bij de ceremonie aanwezig was zei: “Eindelijk zijn we met onze bondgenoten.” Vanwege het coronavirus was er geen publiek aanwezig.

NATO hoofd kwartier. Macedonische vlag.

Hoezo? Waarom in tijden van het corona virus deze actie? Tja wat iedereen schijnt te vergeten, of wat weggemoffeld wordt in de reguliere MSM, NATO-Defender 20, gaat na de crisis, of misschien wel tijdens de crisis, zei het in een afgeslankte vorm, gewoon door.

Mons -,België – Na de huidige uitbraak van het COVID-19-virus heeft het Amerikaanse leger een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om de onnodige verspreiding van de ziekte te verminderen, waaronder het verkleinen van de door de VS geleide oefening ‘Defender Europe 20’. De commando centrale EUCOM (European Command) is STUTTGART, Duitsland.

Defender 2020 Europe – kommen die Verteidiger Europas wirklich nur ...

Ze spreken over vermindering maar het overgrote deel is al binnen in Europa: Sinds januari 2020 heeft het leger (VS) ongeveer 6000 soldaten van de Verenigde Staten naar Europa ingezet, waaronder een divisiehoofdkwartier en een gepantserd brigade-gevechtsteam. Het heeft ongeveer 9.000 voertuigen en uitrustingen uit voorgepositioneerde voorraden van het leger en ongeveer 3.000 uitrustingen over zee vanuit de Verenigde Staten verplaatst. En in samenwerking met geallieerden en partners voltooide het ook de verplaatsing van soldaten en uitrusting van meerdere havens naar trainingsgebieden in Duitsland en Polen.

US Army soldaten van het 1st Cavalry Division stappen uit op 5 maart 2020 op de luchthaven van Neurenberg, Duitsland. Deze soldaten zijn de eersten die naar Duitsland komen voor oefening DEFENDER-Europe 20. Oefening DEFENDER-Europe 20 is de inzet van een gevechts- strijdmacht van de Verenigde Staten naar Europa, de uitrusting en de verplaatsing van personeel naar verschillende trainingsgebieden. Europa is weer, of was al, bezet, net als na de WWII.
US troops arrive in Germany for ′Defender Europe 20′ military ...

Wat gaat er gebeuren na – als dit gebeurd – de versoepeling van het inperken van onze vrijheden? Gaan we die versoepeling, of liever gezegd onze vrijheid terugkrijgen? Gaat de NAVO door met haar oorlogsspel tegen Rusland? Hoe gaat Rusland reageren? Als de EU uit elkaar valt waarom dit oorlogsspel? Een verzwakt Europa wil weer sterk worden en de VS zal Europa aanmoedigen misschien om Rusland te provoceren. Een zwak Europa, waar de bevolking slaapt, zal als de “lockdown” langer duurt gaan rebelleren. In zuid- Italië is nu al opgeroepen tot revolutie.

De Europese bevolking is opgesloten maar de oorlog gaat altijd verder…

Die ersten Panzer von "Defender 2020" sind da | Blick - Sachsen

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi, Infectie-epidemiologie, zegt iets heel anders over covid-19

Coronavirus: A visual guide to the economic impact - BBC News
Als emeritus van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz en al jaren hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aldaar, voel ik me verplicht tot de verregaande beperkingen van het openbare leven die we momenteel ervaren om het verspreiden van het COVID-19-virus tegen te gaan, kritisch in vraag te stellen.

Prof. Dr. med. Sucharit Bhakdi, specialist in microbiologie en infectie-epidemiologie, leidde het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aan de Universiteit van Mainz, Duitsland gedurende 22 jaar. Hij schreef een open brief aan de Duitse kanselier Angela Merkel met vijf vragen die onmiddellijke antwoorden vereisen om te bepalen hoe gerechtvaardigd de huidige enorme beperkingen van onze grondrechten zijn.

De video legt de vragen en hun achtergrond uit. De volledige brief met de vragen, achtergronden en referenties kunt u onder bekijken (Duits).

Brief aan Angela Merkel:

Kanselier Dr. rer. nat. Angela Merkel Bondskanselarij Willy-Brandt-Strasse 1 10557 Berlijn

Geachte Kanselier,

Als emeritus van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz en al jaren hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne aldaar, voel ik me verplicht tot de verregaande beperkingen van het openbare leven die we momenteel ervaren om het verspreiden van het COVID-19-virus tegen te gaan, kritisch in vraag te stellen.

Het gaat mij er uitdrukkelijk niet om de gevaren van de virusziekte te bagatelliseren of een politieke boodschap te verspreiden. Ik vind echter dat het mijn plicht is om een ​​wetenschappelijke bijdrage te leveren aan het correct classificeren van de huidige data informatie, de feiten die we tot nu toe kennen in perspectief te plaatsen – en ook vragen te stellen die dreigen verloren te gaan in de verhitte discussie.

De belangrijkste reden voor mijn bezorgdheid zijn de onvoorspelbare sociaal-economische gevolgen van de drastische inperkingsmaatregelen die momenteel in grote delen van Europa worden toegepast en in Duitsland al in grote mate worden toegepast. Mijn wens is kritisch te zijn – en met de nodige vooruitziende blik – de voor- en nadelen van de beperking van het openbare leven en de daaruit voortvloeiende langetermijneffecten te bespreken.

Er zijn vijf vragen die tot dusver onvoldoende zijn beantwoord, maar die essentieel zijn voor een evenwichtige analyse. Ik vraag u hierbij om een ​​snelle verklaring en ik doe ook een beroep op de federale regering om als het ware strategieën te ontwikkelen die risicogroepen effectief beschermen zonder het openbare leven over de hele linie te beperken en de kiem te zaaien voor een nog intensere polarisatie van de samenleving dan nu al plaatsvindt.

Met vriendelijke groeten, Prof. em. Dr. med. Sucharit Bhakdi

De vijf vragen van Prof.em.Dr.med.Sucharir Bhakdi

  1. Statistieken – bij infectieziekten – door Robert Koch zelf verklaard – wordt traditioneel onderscheid gemaakt tussen infectie en ziekte. Een ziekte vereist klinische manifestatie. Daarom mogen alleen patiënten met symptomen zoals koorts of hoest als nieuwe gevallen in de statistieken worden opgenomen. Met andere woorden, een nieuwe infectie – zoals gemeten met de COVID-19-test – betekent niet noodzakelijk dat we te maken hebben met een pas zieke patiënt die een ziekenhuisbed nodig heeft. Momenteel wordt echter aangenomen dat vijf procent van alle geïnfecteerde mensen ernstig ziek wordt en beademd moet worden. Op basis hiervan geven prognoses aan dat het gezondheidssysteem overbelast zou kunnen worden. Mijn vraag: maken de analyses onderscheid tussen symptoomvrije geïnfecteerde en daadwerkelijke, zieke patiënten – mensen die symptomen ontwikkelen?
  2. Gevaarlijkheid – Een aantal corona-virussen zijn al lange tijd in circulatie onder ons – grotendeels onopgemerkt in de media. Als blijkt dat het COVID-19-virus geen significant hoger gevarenpotentieel mag krijgen dan de reeds circulerende coronavirussen, zijn alle tegenmaatregelen uiteraard overbodig. Het internationaal erkende tijdschrift “International Journal of Antimicrobial Agents” wat binnenkort verschijnt zal precies deze vraag behandelen. Voorlopige resultaten van de studie zijn vandaag al te zien en leiden tot de conclusie dat het nieuwe virus qua gevaarlijkheid NIET verschilt van traditionele coronavirussen. De auteurs drukken dit uit in de titel van hun werk “SARS-CoV-2: Fear versus Data“. Mijn vraag: wat is de huidige bezettingsgraad op de intensive care-afdelingen met patiënten met de diagnose COVID-19 in vergelijking met andere coronavirusinfecties, en in hoeverre wordt met deze gegevens rekening gehouden bij de verdere besluitvorming door de federale overheid? Bovendien: Is het bovenstaande onderzoek meegenomen in de vorige plannen? Uiteraard moet hier ook het volgende van toepassing zijn: Gediagnosticeerd betekent dat het virus ook een belangrijke rol speelt bij de toestand van de patiënt, en dat eerdere ziekten geen grote rol spelen.
  3. Verspreiding: Volgens een rapport van de Süddeutsche Zeitung weet zelfs het veel geciteerde Robert Koch Instituut niet precies hoeveel er wordt getest op COVID-19. Feit is echter dat met een toenemend testvolume in Duitsland onlangs een snelle toename van het aantal gevallen is waargenomen. Het vermoeden bestaat dan ook dat het virus zich al onopgemerkt heeft verspreid onder de gezonde bevolking. Dit zou twee gevolgen hebben: ten eerste zou het betekenen dat het officiële sterftecijfer – op 26 maart 2020 : 206 sterfgevallen als gevolg van ongeveer 37.300 infecties, of 0,55 procent – te hoog was vastgesteld; en ten tweede dat het niet meer mogelijk is verspreiding in de gezonde bevolking te voorkomen. Mijn vraag: Is er al een willekeurige steekproef van de gezonde algemene bevolking geweest om de werkelijke verspreiding van het virus te valideren, of is dit tijdig gepland?
  4. Sterfte: De angst voor een stijging van het sterftecijfer in Duitsland ( 0,55 procent) wordt momenteel bijzonder intensief besproken in de media. Veel mensen maken zich zorgen dat het zoals in Italië wordt (10 procent) en Spanje (7 procent) als er niet tijdig actie wordt ondernomen. Tegelijkertijd wordt er wereldwijd de fout gemaakt om virusgerelateerde sterfgevallen te melden zodra wordt vastgesteld dat het virus bij overlijden aanwezig was, ongeacht andere factoren. Dit is in strijd met een basisvereiste van de infectiologie: de diagnose kan alleen worden gesteld als er zeker van is dat het virus een significant aandeel heeft in de ziekte of overlijden. De werkgroep van de wetenschappelijke medische verenigingen schrijft uitdrukkelijk in haar richtlijnen: “Naast de doodsoorzaak moet een causale keten worden gespecificeerd, met de bijbehorende basisziekte op de derde plaats op de overlijdensakte. Af en toe moeten vierdelige causale ketens worden gegeven. Er is momenteel geen officiële informatie over de vraag of er, althans achteraf, meer kritische analyses van de medische dossiers zijn uitgevoerd om te bepalen hoeveel sterfgevallen er werkelijk aan het virus te wijten waren. Mijn vraag: heeft Duitsland gewoon de trend gevolgd naar algemene vermoedens van COVID-19? En: is zij van plan deze categorisering kritiekloos voort te zetten, zoals in andere landen? Hoe moet onderscheid worden gemaakt tussen echte coronagerelateerde sterfgevallen en accidentele aanwezigheid van virussen op het moment van overlijden?
  5. Vergelijkbaarheid: Keer op keer wordt de angstaanjagende situatie in Italië gebruikt als referentiescenario. De echte rol van het virus in dit land is echter om vele redenen volkomen onduidelijk – niet alleen omdat de punten 3 en 4 hier ook van toepassing zijn, maar ook omdat er uitzonderlijke externe factoren zijn die deze regio’s bijzonder kwetsbaar maken. Dit omvat de toegenomen luchtverontreiniging in Noord-Italië. Volgens schattingen van de WHO leidde deze situatie alleen al zonder een virus tot meer dan 8.000 extra doden per jaar in de 13 grootste steden van Italië. De situatie is sindsdien niet wezenlijk veranderd. Ten slotte is ook aangetoond dat luchtverontreiniging bij zeer jonge en oudere mensen het risico op virale longziekten zeer sterk verhoogt. Daarnaast woont 27,4 procent van de bijzonder kwetsbare bevolking in dit land, in Spanje zelfs 33,5 procent in de verontreinigde gebieden. In Duitsland is het slechts zeven procent dit ter vergelijking . Bovendien, volgens Prof. Dr. Reinhard Busse, hoofd van de afdeling Gezondheidszorg aan de TU Berlijn, is Duitsland aanzienlijk beter uitgerust dan Italië op het gebied van intensive care-afdelingen – met een factor van ongeveer 2,5. Mijn vraag: welke inspanningen worden geleverd om deze elementaire verschillen dichter bij de bevolking te brengen en mensen te laten begrijpen dat scenario’s zoals die in Italië of Spanje hier niet realistisch zijn?

Een kritisch bericht van een specialist, die de media niet halen. De reguliere media maakt mensen bang en maken uit alles een hype, zo ook met COVID-19. Het eens zo nuchtere Europa is gevangen in een web van media hypes en onwaarheden – treurig – dat daardoor de economie en Europa zoals we het kennen kapot gaat. Eerst door oorlogen – migranten – en nu een virus.

Select a Donation Option (EUR)

Enter Donation Amount (EUR)

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Nieuwsbrief Pater Daniël. Qara, Syrië

XV/13
Vrijdag 27 maart 2020

Flitsen

De vierde zondag van de veertigdagentijd  in de byzantijnse liturgie is gewijd aan de hl Johannes Climacus, een geëerde asceet en abt van het klooster van de Sinaï, in de zesde eeuw. Naar aanleiding van de droom van Jakob in Betel met de ladder naar de hemel (Genesis 28, 10-22), schreef hij de “klimax” (Grieks voor ladder), de Scala Paradisi, de Paradijsladder, die heel populair werd. Hij schreef dit alles vanuit persoonlijke ervaring en gebed. Het is een volledige verhandeling over het geestelijke leven voor de monnik, vanaf de verzaking aan de wereld tot de volmaaktheid van de liefde. Het is een opgang naar God in 30 stappen, die in de kloosters tijdens de vasten gelezen werden. Het eerste deel handelt over de overgang van de breuk met de wereld naar het “kindschap” van God. Het tweede deel beschrijft de strijd tegen de harstochten, die wel goed zijn in zich, maar moeten gezuiverd worden.  Het derde deel beschrijft de volmaaktheid in geloof, hoop en liefde, die leidt tot de innerlijke rust en vrede van de ziel (de “hysechia”). Boven op de ladder staat God de monnik op te wachten. Enkele jaren voor zijn dood trok de hl Johannes Climacus zich terug in een kluizenaarsleven. Heel zijn leven verliep tussen de Tabor en Sinaï. (Paus Benedictus XVI wijdde hieraan een boeiende catechese, 11 februari 2009). Voor heel de mensenfamilie, die steeds meer tot een soort vastentijd en een monnikenbestaan geleid wordt, is deze Paradijsladder een geschikte handleiding.

 Viering van de “moeders” in het kleine recreatie- of tv-zaaltje (met ’n oude tv die niet aangesloten is en geen dienst doet)

Op 21 maart begint de (astronomische) lente. Het is hier de gewoonte om dan de “moeders” te vieren, zoals met het feest van de hl Jozef de “vaders”, ook de “geestelijke” vaders en moeders. We maakten er op zaterdagavond een feestje van met een gebak. En daar horen altijd sketches bij. Omwille van de beperkte mogelijkheden gebeurde dit nu met een poppenspel. 

Ons leven in quarantaine met strenge hygiënische maatregelen verloopt heel gewoon.  Er worden vele uren besteed aan het gebed. We hebben er nu ook alle tijd voor en kunnen zo de zorgen en noden van de anderen bij de Heer brengen. Werk, studie  en ontspanning krijgen op aangepaste wijze hun plaats. In de aanloop naar het Heilig Triduum worden de gebeden ook geleidelijk uitgebreider en intenser. Donderdagmorgen baden we “de grote boetecanon” van de hl Andreas, aartsbisschop van Kreta. Het zijn  9 “oden” met elk ‘n 30-tal gebeden die zowat alle situaties, personen en woorden uit heel de Schrift hernemen die tot boete oproepen. Bij ieder gebed hoort een “grote metanie”, nl. knielen tot met het hoofd op de grond, dus ’n paar honderd keren. Dit gebed stelt alle fitnessoefeningen in de schaduw en het morgengebed duurt, beginnend met de Eucharistie,  meer dan drie uur.

Nog een Bijbelse profetie voor onze tijd:
 
“Kom, mijn volk, ga uw binnenkamers in en sluit de deuren.
Houd u nog even schuil, tot de toorn voorbij is.
 
(Jesaja 26, 20)
 

Joepie, ons gebed is verhoord! Vandaag waren we bijzonder verheugd bij het vernemen dat onze vrienden, de 4 in Bagdad ontvoerde verantwoordelijken van S.O.S. chrétiens d’Orient bevrijd zijn, al hebben we er nog geen verdere gegevens over.

Open brief aan onze VRT

Geachte leden van de  Raad van Bestuur,

Onze Openbare Omroep VRT streeft een ambitieus doel na en wil kwaliteit bieden,  die tevens relevant is voor gans de Vlaamse bevolking. Deze lofwaardige ingesteldheid kan alleen maar toegejuicht worden. Met de huidige pandemie van de coronavirus, COVID-19, beseffen we nog beter hoe belangrijk onpartijdige en waarheidsgetrouwe berichtgeving is.   En op dit gebied wil ik graag een voorstel indienen en toelichten.

Mijn voorstel betreft de berichtgeving over de oorlog in Syrië. Het is slechts één onderwerp, maar wel erg belangrijk. De  hele internationale gemeenschap is er bij betrokken en alle grote wereldmachten strijden daar nu om hun belangen. 

Zelf leef ik al sinds 2010 in Syrië, heb de samenleving gekend voor de oorlog, zag hoe de opstanden begonnen, werd door tienduizenden zwaar gewapende en zwart bebaarde terroristen gedurende  maanden belaagd, bleef op meer dan wonderlijke wijze in leven, samen met onze gemeenschap, die zich (als MSJM: monastery saint James the Mutilated) op verschillende terreinen en samen met vele ngo’s efficiënt tracht in te zetten voor de noodlijdende  bevolking over gans Syrië. 

De mainstream media hebben vanaf het begin bepaalde opvattingen verspreid die niet waarheidsgetrouw zijn. De berichten waren gebaseerd op verzonnen verhalen die werden herhaald als voorwendsel om dit volk uit te moorden en dit mooie land te vernietigen en het aan de belangen van de westerse heersers te onderwerpen. Na negen jaar worden deze helaas, nog steeds herhaald (https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/12/oorlog-in-syrie-gaat-tiende-jaar-in/; https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/13/tijdslijn-negen-jaar-syrie/).

Dergelijke berichtgevingen verzwijgen de werkelijke achtergronden en motieven, verspreiden halve waarheden en hele leugens, voeren de onschuldige slachtoffers en hun bevrijders op als de schuldigen en de misdadigers  als de humanitaire helpers.

Er zijn in Vlaanderen en in het Nederlandse taalgebied verschillende degelijke onderzoeksjournalisten, die al jaren zorgen voor waarheidsgetrouwe verslagen over Syrië (http://golfbrekers.be; http://willyvandamme.wordpres.com; www.geotrendslines.nlwww.ericvandebeek.nl; www.novini.nlwww.freesuriah.eu;   Sonja van den Ende en haar boek over Syrië); Jens De Rycke  (en zijn boek over Syrië). Internationaal is er een ruime keuze van deskundige journalisten en gezaghebbende politici, die moedig tegen de politiek correcte mening in, getuigen van de waarheid: Ron Paul, voormalig Amerikaans presidentskandidaat, Paul Craigh Roberts, econoom in verschillende administraties van Amerikaanse presidenten, Dick Black, senator en gouverneur van Virginia die in april 2014 aan president Bachar al Assad een brief schreef om hem te danken voor zijn  strijd tegen het internationaal terrorisme en die hem inmiddels ook al tweemaal bezocht en vergeving vroeg voor de Amerikaanse misdaden tegen Syrië, congreslid (voor Hawai) Tulsi Gabbard, de Britse journaliste Beeley Vanessa, die de hele mainstream pers in haar hemd zette en vooral de Witte Helmen als terroristengroep ontmaskerde, de eminente Canadese professor Michel Chossudovsky en vele anderen. Waarheidsgetrouwe rapporten over Syrië zijn o.m. te lezen op Mondialisation.ca, voltairenet.org, sputniknews.com, rt.com, almasdarnews.com en anderen. En om slechte één grondig werk te noemen: Les guerres de Syrie”, Editions Glyphe, 2019 van  Michel Raimbaud, Frans oud ambassadeur met een lange diplomatieke carrière  in de Arabische wereld, professor in internationale betrekkingen, conferencier en auteur van o.m. “Tempête sur le Grand Moyen-Orient”.  Dit alles verklaart tevens waarom de officiële (al)machtige media steeds minder geloofd worden en de alternatieve, waarheidsgetrouwe berichtgeving steeds meer het hart van het volk wint.

Ziehier een  kleine samenvatting van de oorlogen tegen Syrië. Midden vorige eeuw  pleegde de CIA twee mislukte staatsgrepen in Syrië om de “Amerikaanse pijplijn” van Saoedi-Arabië door Homs naar de Middellandse Zee te doen aanleggen. Begin van de jaren ’80 probeerden ze het met de moslimbroeders die in de harmonieuze en in vrede levende Syrische  samenleving aanslagen pleegden. De rekrutenschool in Aleppo werd overvallen en op staande voet werden 80 jonge allawieten onthoofd. En nadat hun moordpoging met 2 bommen op president Hafez mislukte (hij schopte met zijn voet een bom terug en de andere doodde zijn lijfwacht), liet deze heel het nest van moslimbroeders uitroeien (officieren van de  buitenlandse mogendheden incluis!). Dit hebben de westerse mogendheden nooit vergeven. In 2003 kwam de Amerikaanse kolonel C. Powel aan de jonge president Bachar al-Assad vertellen hoe hij de VS moest dienen. In 2009 kreeg de Syrische president de belofte dat het goud zou regenen indien hij de Amerikaanse pijplijn zou aanleggen. Het was al zeer lang bepaald dat Syrië moest ontwricht worden voor de westerse belangen. Omdat de president zijn volk en niet de buitenlandse belangen wilde dienen, werden toen de concrete plannen gevormd om Syrië te ontwrichten. Deze man, die totaal onbekend was, werd plots in heel de wereldpers voorgesteld als de gruwelijke dictator die zijn volk martelt, uitmoordt, vergiftigt. Heel de Atlantische pers nam deze gefabriceerde verhalen over. Een paar keer werd ik door een VRT journalist uitgenodigd voor een interview, dat evenwel nooit werd uitgezonden. Ik sprak enkel over de werkelijkheid die ik beleefde. In november 2011 heb ik zelf gezien hoe buitenlandse gewapende groepen in ons dorp een opstand probeerden uit te lokken. Hetzelfde hoorden we van vrienden over heel Syrië. De eerste slachtoffers waren overigens allemaal soldaten en veiligheidsmensen. Hoe is dit mogelijk wanneer “een spontane vreedzame volksopstand” door het leger  “bloedig wordt onderdrukt”? Van de zogenaamde jongeren die in Daraa slogans tegen de regering op de muur schreven en daarna gemarteld zouden zijn, waardoor de “volksopstand” tot een “burgeroorlog” zou uitgegroeid zijn,  is nooit enig spoor gevonden. Het is een verhaal dat twee weken later door Al Jaziera werd uitgevonden. Een VRT journalist stak zich “in de huid” van een Syriër en liet hem zeggen: “Wij vroeger brood en kregen kogels”. Tien broden kostten toen 0,10 €! Gingen Syriërs manifesteren omdat ze voor 1 € slechts 100 broden kregen? Waarom is de solidariteit en eenheid tussen volk, leger, regering en president steeds hechter geworden? Geen enkele samenleving, regering of president is volmaakt, in Syrië evenmin als in België. Er is evenwel geen reden om Syrië steeds een “regime” te noemen, terwijl in België de Syrische vluchtelingen hun democratisch recht ontzegd werd om bij de laatste presidentverkiezingen  mee te doen. Waarom heeft geen enkele westerse president zulk een brede steun van zijn volk als de Syrische president, die zelf een allawiet is terwijl het volk overwegend soennitisch is? Zouden de Syriërs echt niet weten wie hun kinderen vermoordt en wie hen beschermt? Over de chemische aanvallen in Syrië zijn inmiddels voldoende bewijzen bekend dat ze allemaal gepleegd of verzonnen werden door terroristen, gesteund door het westen, telkens op het ogenblik dat het Syrische leger een deel van zijn land succesvol aan het bevrijden was. Bij het onderzoek naar de grote gifgasaanval in Ghouta (augustus 2013) was onze gemeenschap zelf betrokken. Ouders uit Lattakia, waar terroristen twee weken eerder een gruwelijke overval pleegden en vele kinderen ontvoerden (waarover de hele Atlantische pers geen woord repte!) vroegen ons om te helpen zoeken naar  hun kinderen. Ze herkenden later hun kinderen op de video’s van de aanval in Ghouta! Het Syrische leger heeft in deze oorlogen geen enkele keer chemische wapens ingezet. Chemische wapens worden door terroristen gebruikt. Steevast de schuld aan Syrië geven,  moedigt de terroristen aan met hun gruwelen verder te doen. Waarom worden de massaslachtingen onder de burgerbevolking door de Amerikaanse coalitie verzwegen? En het feit dat de Amerikanen de rijkste oliebronnen, nodig voor de heropbouw van het land, gewoon bezetten,  de olie stelen en al het mogelijke doen om de terroristen te blijven steunen?

Oneerlijk is ook dat in de berichten over Syrië geen woord gerept wordt over het internationaal recht en het charter van de UNO. Zijn  de soevereiniteit van het land en zijn territoriale integriteit niet de basis van de internationale verhoudingen? Indien deze zouden gerespecteerd worden, beginnen morgen in Syrië de vrede en de welvaart. De VS, Israël, Turkije, NAVO-landen, de golfstaten hebben tegenover Syrië alle grenzen van wet en menselijkheid overschreden en niemand protesteert … behalve Rusland, China, Iran en enkele landen. Is dit geen westerse barbaarsheid?

Het Vlaamse volk heeft recht op journalisten met hersens, een ruggengraat en een geweten. Immers, berichten over de oorlog in Syrië zijn niet neutraal. Men plaatst zich  altijd ofwel aan de kant van de onschuldige slachtoffers ofwel aan de kant van de misdadige moordenaars. De kant kiezen van de westerse oorlogspropaganda is de kant van de criminelen, die het lijden van een onschuldig volk blijven verzwaren om  een kleine super rijke elite van het industrieel militair complex nog rijker te maken. Hiermee neemt men deel aan de misdaden, die onder de schijn van mooie voorwendsels worden gepleegd. En het Syrische volk lijdt.

Graag wil ik dit ter overweging aanbieden en voorstellen dat we naar  een waarheidsgetrouwe berichtgeving over Syrië zouden streven. Het is een elementaire regel voor de journalistiek. Hierdoor zullen de eer van onze Openbare Omroep alsook de belangstelling voor wat onze VRT aanbiedt, op belangrijke wijze vergroot worden. Het zou bovendien een hartverwarmende (r)evolutie in de Atlantische media kunnen bewerken,  door het gewone volk toegejuicht.

P. Daniel Maes o.praem.                20/03/2020 Deir Mar Yakub, Qâra, Syrië

P.S. Deze open brief werd reeds  verspreid door: https://www.deblauwetijger.com/daniel-maes-open-brief-aan-onze-vrt/; http://www.golfbrekers.be/open-brief-aan-onze-vrt/

Merkwaardigheden

Chinese virologen beweren vastgesteld te hebben dat het coronavirus niet uit China, Wuhan of van de vismarkt komt maar uit de VS, nl uit het bacteriologisch materiaal van het militair  bio wapen laboratorium te Ford Detrick (Maryland), dat in juli gesloten werd omwille van het uitbreken van het virus. Amerikaanse soldaten die in oktober 2019 deelnamen aan de militaire wereldspelen in Wuhan zouden de  besmetting meegebracht hebben. Dit wordt als mogelijkheid bevestigd door Japanse en Taiwanese virologen. Wuhan is een belangrijke handelsstad, waarmee Italië als eerste nauwe betrekkingen aanknoopte in het kader van de nieuwe zijderoute. Vele bedrijven van N Italië dreven handel met Wuhan en er werden rechtstreekse vluchten ingelegd tussen Italië en Wuhan. ’n Honderdduizend Chinezen werden verwelkomd in N Italië en nu zijn er in gans Italië ‘n 300.000 Chinezen. Aldus een onderzoek van Sonja van den Ende:  http://freesuriyah.eu/?p=3979. In het Nederlands: http://freesuriyah.eu/?p=3986   

Inmiddels heeft China 10 pertinente vragen gesteld aan de VS. R. Redfield, directeur van de VS ziekte controlecentra heeft toegegeven dat bepaalde Amerikanen, aanvankelijk gediagnosticeerd als gestorven aan de  griep, in feite aangetast waren door het coronavirus. Kent de beste VS technologie niet het verschil tussen een griep en COVID-19? Is deze vergissing toevallig toen begonnen? Zijn er nog anderen die in feite aan corona stierven? Waarom hebben de VS zich in 2001 teruggetrokken uit het verdrag over het verbod op biologische wapens? Waarom werd het militair laboratorium  in Fort Detrick (Maryland) in juli 2019 plots gesloten? Waarom behaalde de sterkste militaire groep ter wereld (VS) met 369 deelnemers bij de wereldspelen in Wuhan (18-27 oktober 2019) geen enkele gouden medaille? Waarom hebben de VS zich nooit verontschuldigd voor de pandemie van 1918 die uitbrak in Kansas, VS, een miljard mensen aantastte, waarvan er tientallen miljoenen stierven en waarvan de VS de schuld aan anderen gaven als zijnde “de Spaanse griep”?… (https://www.mondialisation.ca/droit-de-reponse-chinois-dix-questions-sur-le-coronavirus-posees-aux-usa/5643289). Het ziet er naar uit dat we ook nu de drie klassieke evoluties zullen krijgen: 1) Donald Trump spreekt vol afschuw over de “Chinese besmetting”  en de hele wereld is verontwaardigd over China; 2) Onderzoekers ontdekken de ware aard: een biologische oorlogvoering vanuit de VS; 3) Amerika krijgt als een boemerang het resultaat van zijn eigen misdaden in eigen gezicht terug.

Negen Russische militaire vrachtvliegtuigen brachten maandag hulp aan Italië: ‘n 100 tal militaire experts van virologen en dokters, voertuigen om de lucht te ontsmetten, allerlei materiaal. Later op de dag stuurde Rusland nog een tiende militair vrachtvliegtuig vol met hulpgoederen. China en Rusland   lijken nu andere landen het meest te helpen, toevallig de enige grote mogendheden die ook Syrië helpen. De VS zien hierin evenwel een goede gelegenheid en hebben ondertussen aan Iran en Syrië nieuwe sancties opgelegd om de economie, de heropbouw en de strijd tegen het coronavirus te boycotten. Dr Paul Craigh Roberts, die als econoom in de hoogste administraties  van verschillende Amerikaanse presidenten werkte, beweert dat Vladimir Poetin tegenover de VS één vergissing begaat. Hij blijft de VS telkens weer oproepen om het internationaal recht en het charter van de UNO te respecteren in de veronderstelling dat de Amerikaanse leiders een geweten hebben. Welnu, zegt hij, zij hebben geen enkel geweten! 

Het Internationaal Strafhof in Den Haag (met 124 landen), lijkt eindelijk een onafhankelijke voorzitter te hebben. Het heeft op 5 maart 2020 een zeer belangrijke beslissing genomen, nl. om een onderzoek in te stellen naar de misdaden tegen de menselijkheid en oorlogsmisdaden begaan door het Amerikaanse leger en de CIA  in Afghanistan. Het zou het begin kunnen worden van het einde van deze straffeloosheid van de VS, die al decennia lang samen met zijn bondgenoten de rest van de wereld verwoesten, met miljoenen doden, armoede en onnoemelijke ellende als gevolg. Ziehier de reactie van de Amerikaanse leiders. Mike Pompeo heeft een jaar eerder, toen deze mogelijkheid ter sprake kwam al meteen laten weten dat Amerika de visa van de onderzoekers zal weigeren of intrekken. Verder heeft hij in een persconferentie op 17 maart een tirade gehouden tegen dit “zogenaamd  gerechtshof” als politiek gedoe. Dit is nog niet alles. Deze Amerikaanse veiligheidsadviseur, die voorheen directeur was van de CIA, bedreigt nu rechtstreeks de families van degene die een onderzoek durven instellen tegen Amerika! En dit zijn geen loutere woorden. Het gaat om de gruwelijkste maffiapraktijk met volledige staatssteun. Toen José Bustani, voormalig directeur van de organisatie voor het verhinderen van chemische wapens (OPCW) van plan was het gebruik van chemische wapens in Irak te onderzoeken, werd hij prompt bedreigd door John Bolton, destijds staatssecretaris onder G.W. Bush. Hij kreeg te horen dat hij 24 uur de tijd had om de organisatie te verlaten. J. Bolton voegde er bij dat hij wist waar zijn twee zonen in New York woonden. Verder heeft Mike Pompeo nieuwe sancties aangekondigd tegen 9 organisaties die handel drijven met Iran en nieuwe sancties tegen Syrië omdat het Idlib van terroristen aan het bevrijden is. Zo is Amerika gezakt tot een schurkenstaat met de meest barbaarse staatspraktijken. Het is niet de schuld van het volk, dat  bijzonder goed en edelmoedig is, maar dikwijls geen besef heeft van wat zijn leiders aan misdaden beramen en over heel de wereld ook uitvoeren.

En dit nog

  • Ons vorig bericht weer interessant toegelicht met 9 video’s, waarvan 5 i.v.m. corona, 6. Paus Franciscus’ boodschap voor de zieken en hun verzorgers en gebed tot O.L. Vrouw; 7. Zeer interessante  archeologische en historische gegevens over het hl. Kruis en de kerk van de verrijzenis in Jeruzalem; 8. Poetin maakt homohuwelijk onwettig; 9. André Vltchek: waarom volkeren in opstand komen tegen hun leiders en tegen het systeem:  

P. Daniel

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Vijand Rusland helpt Italië met bestrijden Coronavirus

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is e44ce85c-6d1c-11ea-aa0c-b6e7a0dcf633.jpg
Russische hulpverleners staan klaar om te vetrekken naar Italië. Gisterenavond landde een vliegtuig uit Rusland. De Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Luigi Di Maio verwelkomde persoonlijk de Russische hulpverleners

Italië is het Europese land met de meeste besmettingen en doden door het coronavirus. Veel Italianen voelen zich (opnieuw) in de steek gelaten door Europa. Eerst na de migrantencrisis en nu worden ze opnieuw in de steek gelaten door Brussel (EU) met de strijd tegen het coronavirus.

Voor de wereldwijde uitbraak van dit dodelijke virus, is Rusland nog steeds, de onbetwiste boeman van het Westen. Onruststokers, altijd kwaadaardig, ze zouden gevaarlijke geopolitieke spelletjes spelen die bedoeld zijn om de westerse democratieën te ondermijnen en de bondgenoten in de EU en de NAVO te verdelen. Maar wat blijkt nu, de EU-bondgenoten kunnen of willen Italië niet helpen, een breuk in de EU-alliantie is begonnen. Italië is niet het enige land dat geen vertrouwen heeft in de EU-bondgenoten, ook Servië en Spanje zoeken hulp bij Rusland en China.

De boodschap van Brussel aan Italië, Spanje en andere EU-leden is duidelijk: in de aanpak van de pandemie en de duizenden dode burgers die het achterlaat, sta je er alleen voor.

De afschuwelijke hopeloosheid en onverschilligheid van de EU is enkele weken geleden pijnlijk duidelijk geworden in het licht van het escalerende virus, toen de export over de nationale grenzen van gezichtsmaskers en medische apparatuur werd verboden door sommige EU-leden, waaronder Duitsland.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, mogelijk herkende tekst: Italy: Russian military planes with coronavirus aid arrive in Rome RUPTLY
Brussel (EU) heeft de Italianen aan haar lot overgelaten, dus is het bijzonder dat Italië, en andere Europese landen zich tot Moskou hebben gewend voor ondersteuning op het gebied van deskundig advies, mondkapjes en medische benodigdheden? Gisterenavond landde een vliegtuig uit Rusland, de Italiaanse minister van Buitenlandse Zaken Luigi Di Maio verwelkomde persoonlijk de Russische hulpverleners.

Rusland stuurde afgelopen weekeinde: 100 virusspecialisten, desinfectietrucks en medische apparatuur op verzoek van Italië.

Het lijkt erop dat de nauwe banden die de Italiaanse regering de afgelopen jaren met Rusland heeft onderhouden, met name op initiatief van de voormalige coalitieminister van Buitenlandse Zaken Matteo Salvini, hun vruchten hebben afgeworpen. Zijn weigering om betrokken te worden bij het demoniseren van het Kremlin. Salvini heeft de voorkeur gegeven om een vriendschap op te bouwen met Rusland, dit moet nu worden toegejuicht in het “Italiaanse” uur van de nood.

Waarom zoveel besmettingen in Italië

Het antwoord ligt in de verbinding tussen Noord-Italië en Wuhan, China. Twee zeer ogenschijnlijk verre landen maar ze zijn eigenlijk diep met elkaar verbonden.

Italië was 50 jaar geleden het eerste land dat directe vluchten van Europa naar China aanbood en was ook het eerste G-7-land dat China’s nieuwe Zijderoute omarmde. Noord-Italië heeft een zeer welvarende mode- en kledingindustrie. Veel van de beroemdste merken over de hele wereld, van Gucci tot Prada, zijn afkomstig uit deze regio (Milaan). Aangezien China goedkopere productie heeft aangeboden voor hun kledingfabrieken, hebben steeds meer Italiaanse modehuizen het werk uitbesteed aan China, en specifiek aan Wuhan.

Italië creëerde directe vluchten vanuit Wuhan en stond meer dan 100.000 burgers uit China toe om naar Italië te verhuizen en in hun fabrieken te werken. Bovendien, toen de Chinezen de afgelopen twee decennia steeds rijker werden, verhuisden steeds meer Chinese burgers naar Noord-Italië om daar te gaan wonen en kochten veel Chinezen Italiaanse bedrijven. Tegenwoordig wonen er volgens de laatste statistieken meer dan 300.000 Chinese staatsburgers in Italië, en meer dan 90% van hen werkt in de Italiaanse kledingindustrie. Italië heeft de op één na oudste bevolking ter wereld.

Conclusie

De onmacht van de Europese Unie is nu pijnlijk duidelijk geworden. Zij zijn niet in staat elkaar te helpen in tijden van nood, niet financieel en niet op het gebied van medische zorg. Grote broer Amerika denkt alleen aan haarzelf, die dwingt zelfs een Nederlands bedrijf als Philips de beademings-apparatuur aan hen te verkopen. Wanneer het virus minder wordt of over is, zal Europa niet meer dezelfde zijn, het systeem heeft gefaald toen de burgers haar het meest nodig hadden. Ook het vijandbeeld ten aanzien van Rusland zal in ieder geval onder de gewone bevolking veranderd zijn. Rusland komt te hulp zonder eisen en oorlogstaal.

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

The Source, The Virus, The Multipolar World Order

The virus a source for speculation, the fact is the mankind is able to “make” a virus and can use it as a biological weapon.

A lot of speculation, hypothesis are going on these days on the internet, not so in the mainstream media, they are only occupied to warn people and, which is not strange, because, if they are right, there might be many cases and deaths from this virus.

The first hypothesis is the deliberate spreading and fearmongering arguments of the NWO, as I wrote before (in Dutch) that he scenario was ready for the CORONAVIRUS, since October 2019, Bill Gates and Michael Bloomberg -NWO.

Event 201 exercise

Event 201 was a 3.5-hour pandemic exercise that simulated a series of dramatic, scenario-based, facilitated discussions (now in progress March 2020) simulating real-life dilemmas associated with the response to a hypothetical, but scientifically plausible pandemic. Fifteen global leaders in business, government, and public health were players in the simulation exercise that highlighted unresolved policies and economic issues that can be resolved now and in the future with sufficient political will, financial investment, and attention.

The second hypothesis is much more dramatic and indeed life-threatening for the entire world population: the (accidental or not) spreading of a bioweapon.

At first, the media ignored the claims and the analysis that the virus could have originated in the US. But the spread of information and restatements of evidence from all sides, including in the US itself, has become too intense and now the claims are being openly ridiculed in the Western media.

Briefly: Chinese virologists discovered conclusively that the original source of the virus was not China, nor Wuhan, nor the seafood market, but had been traced to the US, a possible scenario being that the virus might have originated at the US Military’s bio-weapons lab at Fort Detrick (which was shut down by the CDC in July, because of outbreaks), and brought to China during the World Military Games in October 2019.

Did something go wrong there? Most likely yes, the Americans brought the virus to Wuhan, a very important trade city, to lame the Chinese economy, all due to the US-China trade war. Perhaps the dose was too high, an accident happened, we will not know, not now but maybe in many years, we will find out. Also, Japanese and Taiwanese virologists arrived independently at the conclusion that the virus could have originated in the US.

Foreign ministry spokesman Zhao Lijian demanded to know about America’s ‘patient zero’
Zhao LiJian, a spokesman for China’s Foreign Ministry, made the story official, through a number of posts on US social media. One major media article, this in the NYT, noted that “Zhao’s remarks were spread on China’s most prominent social media platform, Weibo.

Europe

Europe a continent not active on the geopolitical multipolar warfare since 2003 – the invasion of Iraq – the small (occupied) brother of the US, as President Assad calls them in his latest interview with Russia 24.

After the 2008 crisis, which was peanuts compared to what we will be heading to with the virus. Parts of Europe sold everything they had to either the Chinese or US. Large parts of Greece (Ports etc.) were sold out to the Chinese.

The answer lies in the connection between northern Italy and Wuhan, China. Two very seemingly distant geographies are actually extremely tied together.

Italy was the first country to offer direct flights from Europe to China 50 years ago and was also the first G-7 country to embrace China’s Belt and Road Initiative. Northern Italy has a very prosperous fashion and apparel industry. Many of the most famous brands around the world from Gucci to Prada originated in the region. As China has offered cheaper manufacturing for their apparel factories, more and more Italian fashion houses have outsourced work to China, and specifically to Wuhan.

Italy created direct flights from Wuhan and allowed over 100,000 citizens from China to move to Italy and work in their factories. In addition, as the Chinese became increasingly wealthy over the last two decades, more and more Chinese citizens moved to northern Italy to reside and many Chinese purchased Italian firms. Today there are now more than 300,000 Chinese nationals living in Italy, according to Fortune Magazine, and over 90% of them work in Italy’s garment industry. Italy has the second oldest population in the world.

Also, Spain has a large community of Chinese, like Germany and Austria, due to the globalization of the world, a bioweapon spreads easily, and all facts go in this direction because a “mild” virus would not cause so many deaths as we have. Even in these apocalyptical times the US, Europe, and the NWO come not clear with the real facts, which leads to a lot of speculation on the Internet and creates fear among the people.

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Het scenario lag klaar voor het CORONAVIRUS, sinds Oktober 2019, Bill Gates en Michael Bloomberg -NWO

Anita Cicero, JD, speaking at Event 201 on October 18, 2019 in New York, NY.
Plotseling was het daar, als een dief in de nacht, het Coronavirus dat Europa lam legt, plotseling? Toevallig? Een biowapen? We weten het niet, feit is dat het al geoefend was in oktober 2019 door de NWO (Nieuwe Wereld Orde) en nu tot uitvoering wordt gebracht.

Event 201-oefening

Event 201 was een 3,5 uur durende pandemische oefening die een reeks dramatische, op scenario’s gebaseerde, gefaciliteerde discussies simuleerde (nu in uitvoering maart 2020), waarbij levensechte dilemma’s werden gesimuleerd die verband zouden houden met de reactie op een hypothetische, maar wetenschappelijk plausibele pandemie. Vijftien wereldwijde leiders van het bedrijfsleven, de overheid en de volksgezondheid waren spelers in de simulatieoefening die onopgelost beleid en economische kwesties belichtten die nu en in de toekomst met voldoende politieke wil, financiële investeringen en aandacht kunnen worden opgelost.

De oefening bestond uit vooraf opgenomen nieuwsuitzendingen, live “personeels” -briefings en gemodereerde discussies over specifieke onderwerpen. Deze problemen zijn zorgvuldig ontworpen in een meeslepend verhaal dat de deelnemers en het publiek heeft opgeleid.

Het Johns Hopkins Center for Health Security, het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation waren de sponsors en initiefnemers van deze oefening

Evenement 201

Het Johns Hopkins Bloomberg Center for Health Security, in samenwerking met het World Economic Forum en de Bill and Melinda Gates Foundation, organiseerde Event 201, een pandemische oefening op hoog niveau op 18 oktober 2019 in New York, NY. De oefening illustreerde gebieden waar publiek-private partnerschappen nodig zullen zijn tijdens de reactie op een ernstige pandemie om de grootschalige economische en maatschappelijke gevolgen te verminderen.

Statement over nCoV (COVID-19) en de pandemische oefening 18 October 2019

“In de afgelopen jaren heeft de wereld een groeiend aantal epidemische gebeurtenissen meegemaakt, wat neerkomt op ongeveer 200 per jaar. Deze gebeurtenissen nemen toe en verstoren de gezondheid, de economie en de samenleving. Het beheer van deze gebeurtenissen belast de wereldwijde capaciteit, een pandemische dreiging. Deskundigen zijn het erover eens dat het slechts een kwestie van tijd is voordat een van deze epidemieën wereldwijd wordt: een pandemie met potentieel catastrofale gevolgen. Een ernstige pandemie, die “Event 201″ gemoemd wordt, vereist betrouwbare samenwerking tussen verschillende industrieën, nationale regeringen en belangrijke internationale instellingen”.

Deze sessies werden opgenomen en hier te zien in vijf video’s.

Aanbevelingen

De volgende ernstige pandemie zal niet alleen leiden tot grote ziekte en levensverlies, maar kan ook leiden tot grote cascades van economische en maatschappelijke gevolgen die een grote bijdrage kunnen leveren aan de wereldwijde impact en het lijden. De pandemie-oefening Event 201, die op 18 oktober 2019 werd gehouden, toonde een aantal van deze belangrijke hiaten in de voorbereiding op de pandemie, evenals enkele elementen van de oplossingen tussen de publieke en de private sector die nodig zullen zijn om deze op te vullen. Het Johns Hopkins Center for Health Security, het World Economic Forum en de Bill & Melinda Gates Foundation stelden gezamenlijk deze aanbevelingen voor.

Boven genoemde organisaties behoren tot de NWO, de schaduwregering van de VS en de wereld die de media, parmaceutische industrie in handen hebben. Bloomberg en Bill Gates zijn de rijkste mannen ter wereld.

https://oneworld.press/?module=articles&action=view&id=1360

De conclusie laat ik aan een ieder zelf, feit is de oefening in oktober 2019 en nu de Corona crisis, eerst in China en nu Europa.

Select a Donation Option (EUR)

Enter Donation Amount (EUR)

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

Nieuwsbrief Pater Daniël. Qara, Syrië

XV/11

Vrijdag 13 maart 2020

Flitsen

Toespraak van Grootmufti  na de begrafenisliturgie in het kerkje van Qara

In de byzantijnse liturgie was het nu de zondag van de relikwieën, ook wel genoemd de zondag  van de heilige Gregoir Palamas, aartsbisschop van Thessalonika (+1359), verdediger van de mystieke theologie (hesychasme- quietisme). Na de mis hielden we processie met de relikwieën.

Het wordt steeds meer lenteweer, hoewel het ’s avonds en ’s nachts nog koud kan zijn en overdag af toe hevige stormen. Het is aangenaam werken in de tuin en op het terrein.

De grootmoefti van Damascus

Woensdag werden we door familie dringend gevraagd aanwezig te zijn  bij de begrafenis van een bekende christelijke ingenieur uit Qara die in Damascus geleefd heeft. Hij was zeer rijk maar ook een grote weldoener van armen. De bisschop ging voor en met acht priesters assisteerden we. Het binnenplein en de kerk was versierd met vele witte bloemen. De liturgie bestaat uit een uitgebreide gebedsdienst met een preek van de bisschop. Op het einde kwam ook de grootmufti met zijn indrukwekkende witte hoed: Ahmad Badreddin Hassoun. In het begin van de oorlog werd zijn zoon ontvoerd en vermoord, waarna een van de  bekendste christelijke chirurgen van Damascus werd vermoord. Het was opgezet spel om een burgeroorlog onder het volk uit te lokken, wat nooit gelukt is. Deze mufti is sindsdien een onvermoeibare prediker van vrede geworden. Ook nu predikte hij met veel zachtheid, liefde en een glimlach. Voor het (heel) weinige dat ik er van verstaan heb, sprak hij over de koran én het evangelie. Herhaaldeliik noemde hij Jezus Christus en sprak met waardering over de grote waarde van de christenen in Syrië. Uitdrukkelijk vroeg hij aan de christenen om in Syrië te blijven. Toen hij bij de kennismaking achteraf vernam dat we van Mar Yakub waren, vroeg hij om voor hem te bidden. De begroeting met de bisschop en de priesters  was heel hartelijk en de omhelzing van de familie evenzeer. Aan de familieleden gaf hij een (moslim) paternoster. Geen zweem van afstandelijkheid of van enige epidemie van de schrik. Buiten op de koer stonden op een tafeltje wel drie flesjes met gel en papieren servetjes om de handen te wassen.

Ondertussen hebben we zelf wel drastische maatregelen genomen in verband met hygiëne en het voorlopig niet meer toelaten van gasten of bezoekers. Het doet ons denken aan den tijd dat we samen onderdoken voor de terroristen in november. Voor  de liturgie en Eucharistie verandert er niets, alleen dat we trachten deze wat intenser te beleven. De kerk, liturgie en Eucharistie zijn ontmoetingen met God, die genezing en heil brengt.

Van epidemie over pandemie naar de instorting van de huidige wereldwanorde

De coronavirus wordt door de Wereldgezondheidsorganisatie (WGO) nu een pandemie genoemd (Grieks pas=allen en demos=volk), een besmetting wereldwijd. In Syrië werd tot heden van officiële zijde meegedeeld dat er geen getroffenen zijn. De scholen blijven voorlopig nog open maar wij halen wel de kinderen van school en trachten hen  hier zelf les te geven. Zonder enige paniek te zaaien, nemen we zelf ook enkele maatregelen. Voorlopig ontvangen we geen groepen bezoekers meer, dragen extra zorg voor de hygiëne en versoepelen we de vasten. We vermeerderen ook het gebed. Met corona gaat blijkbaar ook een enorme economische crisis en een beurscrash gepaard. Hoe het allemaal samenhangt en hoe we tot een “normaal” leven kunnen komen, moeten anderen maar uitleggen. Ik heb vooral vele vragen: hoe is deze epidemie ontstaan, per ongeluk of gewild? Waar? Door Wie?…In België kunnen we deze problemen rustig overlaten aan de negen (9!) ministers die wij rijk zijn om voor de gezondheid te zorgen. 

In de Kruidentuin bij het klooster

Dat de huidige wereldeconomie en financiële wereld, gebouwd op een neokapitalisme instort, zien we als  een roep en mogelijke kans naar een meer rechtvaardige samenleving. Het is ondertussen wel erg voor de gewone mensen hier, in Libanon en elders die werkelijk in nood geraken. De kleine superrijke wereldelite zal er niet direct veel last van hebben, vermoed ik, of toch? Het zal wel goed zijn dat hun systeem instort. Hiermee verwijs ik naar enkele algemene symptomen in het huidige wereldgebeuren. Al vast drie fundamentele pijlers van een gezonde samenleving op wereldvlak zijn verrot.  Vooreerst heeft het respect voor de soevereiniteit van de landen in werkelijkheid nagenoeg geen betekenis meer. Mooie verklaringen en principes in het UNO handvest en elders, hebben we genoeg. Als dit principe in Syrië gerespecteerd was, dan zou er nooit enige oorlog hier (en in vele andere landen) begonnen zijn en dan hadden we nu ook niet die gebroken gezinnen, doden, gehandicapten, armen, ontwrichte infrastructuur en vluchtelingenstroom. En als men vandaag in de UNO besluit de soevereiniteit van Syrië te respecteren, dan beginnen morgen de vrede en de welvaart. Vervolgens  is het principe van het gemeenschappelijk goed. Staatshoofden en politici zijn er om het gemeenschappelijk belang te verdedigen. Velen werken nu uitsluitend voor bepaalde belangengroepen, zoals de wapenindustrie, de banken… De acties van de agenten van G. Soros in de Europese commissie voor de rechten van de mens, zijn reeds als een etterbuil openbarsten. In Syrië werkten de hoogste regeringsleiders voor de wapenindustrie, voor Toyota, voor Caterpillar, voor Lafarge… Zij hielpen de terroristen en verdienden zo miljarden. Als al die bedrijven en de politici daarachter enkele tientallen miljarden schadevergoeding aan de  Syrische regering geven kunnen ze iets van hun schuld aflossen. Vervolgens is er de solidariteit en samenwerking. De geopolitiek van VS, Israël, VK, Saoedi-Arabië, NAVO is nu hoofdzakelijk er op gericht om “concurrenten” te boycotten en zo mogelijk helemaal te vernietigen. En wie heeft het beestachtig principe van “concurrentie” uitgevonden? Wanneer een wereldmacht alle leven op aarde eenmaal kan vernietigen, waarom moet een andere dit dan proberen 2 X te doen? Zo groeien beiden als kankercellen. Veertig jaar geleden heeft de grote Britse econoom E.F. Schumacher al aangetoond dat bedrijven die met elkaar samenwerken  het beter doen dan bedrijven die elkaar steeds maar beconcurreren. De Russische en Chinese president kunnen het westen op geopolitiek gebied beslist een lesje leren. Nu kent de hele westerse politiek maar een oplossing voor alle problemen onder de volkeren: : oorlog voeren en doden.                                                                                                                                                               

Merkwaardigheden

Donkere wolken vanuit Libanon naar Syrië

Elias Khoury slaat de nagel op de kop. Vanwege de hoge UNO instanties en de  grote westerse mogendheden krijgen we meestal verklaringen over Syrië, die de schijn wekken van  humanitaire bezorgdheidzorg, maar heimelijk bedoeld zijn om de lijdensweg voor het volk te laten voortduren en de terroristen ademruimte te geven zich te herbewapenen en verdere aanslagen te plegen. Zo is het westers voorstel van een no-fly-zone boven Idlib. Dat bood destijds de mogelijkheid  om Libië te vernietigen. Nu is het bedoeld om het Syrische leger te verhinderen zijn eigen volk en land van terroristen te zuiveren. De vertegenwoordiger van de Arabische juristen, Elias Khoury, liet zaterdag tijdens de vergadering van de VN raad van de mensenrechten in Genève een geheel ander geluid horen. Hij beschuldigt Turkije van expansionisme en zegt dat het  regime de voorbije jaren er voor zorgde dat honderdduizenden terroristen uit meer dan honderd landen langs Turkije over de grens naar Syrië konden geraken om daar te gaan moorden, verwoesten en saboteren. En de vluchtelingenstroom die hierdoor ontstond gebruikte het regime om Europa te chanteren. Hij beschuldigt Israël van racisme. Turkije, Israël en de VS handelen in flagrante schending van het internationaal recht en het charter van de UN! Zij bezetten een soeverein land, leggen daar onwettig hun regels op, plunderen de voor het land noodzakelijke bodemrijkdommen, steunen de  terroristen, bezorgen hen gesofistikeerde wapens en helpen mee het land te vernietigen. Dat is een schending van de mensenrechten en het verhindert de ontwikkeling van het land. (https://www.sana.sy/en/?p=187652)

Een ontspoorde journalistiek. Onze media zijn  verworden tot reclame voor de openbare opinie en een bevestiging van de  leugens die de autoriteiten aan het volk willen opleggen, om steeds meer oorlogsvoering te rechtvaardigen. En dan maar klagen over de vluchtelingestroom! Het wordt steeds erger. Irak werd vernietigde omdat er zogenaamd massavernietigingswapens waren, die er niet waren. Libië werd vernietigd omdat M. Khadaffi zijn  volk zogezegd uitmoordde, terwijl hij het juist tot een hoge welvaart had gebracht. Syrië wil men vernietigen omdat de president een dictator zou zijn, terwijl geen enkel westers staatshoofd door de brede lagen van alle bevolkingsgroepen zo gewaardeerd wordt als hij. Onze journalisten vragen niet meer: is dit wel zo? Een voorbeeld van deze gevaarlijke journalistiek geeft onze VRT met een artikel over het proces van de aanslag op  de lijnvlucht MH 17 met geen enkele kritische opmerking. De algemene trend is: nu kan eindelijk Rusland veroordeeld kunnen worden. Alles wat kan wijzen naar wat er werkelijk gebeurde, wordt afgewezen als zijnde Russische propaganda. Geen woord over De Andere Krant die een uitgebreid rapport levert  met tal van kritische gegevens, over het grondig onderzoek van  Max van der Werff en Yana Yarlashova, over het boek van Kees van der Pijl en andere gelijkaardige grondige onderzoeken, over de manipulaties in het rapport van het Joint Investigation Team, over de geheime diensten van Oekraïne met hun vervalste audio tapes, over de zwarte dozen, door de pro-Russische rebellen plechtig overhandigd aan het onderzoek team, over de BBC uitzending met bezwarende getuigenissen tegen Oekraïne (die later ook uit het archief werd verwijderd!), over Rusland met een grote hoeveelheid materiaal met radarbeelden en informatie over het zogenaamde gebruikte wapen, over Kiev die de leiding had van de vlucht en de piloot verplichtte lager te vliegen en boven rebellengebied… Geen enkele kritische noot, noch in dit artikel, noch in de reeks begeleidende video’s. Ze handelen over alles behalve over de ene wezenlijke vraag: is dit waar? Journalisten die nu nog niet gezien hebben dat het één groot opgemaakt politiek spel is om oorlog te kunnen voeren tegen Rusland, kunnen de samenleving  een veel betere dienst bewijzen door een frituurkotje te openen (https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2020/03/06/vijf-vragen-en-antwoorden-rond-mh17-proces/). Zie ook de duidelijke kritiek van Sonja van den Ende: http://freesuriyah.eu/?p=3932 ; https://www.dewereldmorgen.be/community/mh-17-een-proces-zonder-bewijs/)

David tegen Goliath. Dorpelingen van al-Kuzliya (Hasakeh, N W Syrië) zagen zaterdag een VS militair konvooi van 7 zwaar bewapende, gepantserde voertuigen die hun dorp wilden inrijden. Ze hebben deze militaire voertuigen zo met stenen bekogeld dat het konvooi terugkeerde. Een klein maar belangrijk teken. Onze Vlaamse voormalige chef van de NAVO zei in zijn  commentaar op het recente overleg tussen Poetin en Erdogan dat het Syrische leger van geen betekenis is. Gezien vanuit het gesofistikeerde vernietigingsmateriaal van de VS of Turkije is dit misschien waar. Wapens zijn  echter ondergeschikt aan de overtuiging van de gebruikers, de “moraal” van de soldaten. In Syrië is er een grote solidariteit en eenheid tussen volk, leger, regering en president. Het westen heeft dit steeds ontkent en gedacht dat hun leugens ook de werkelijkheid zelf veranderen. Deze eenheid heeft mede bewerkt dat Syrië sterker was dan een monster coalitie van een “internationale gemeenschap” (https://www.almasdarnews.com/article/villagers-force-us-military-convoy-to-turnaround-in-northeastern-syria-report/)

En dit nog

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

MH-17: Trial Which Lacks Evidence Big Concern For Finding The Truth In A Political Show Trial

The MH-17 trial started in on March 9 in a heavily guarded judicial complex in Scheveningen, The Hague.  The process is being followed with a lot of media attention.

Bonanza media, an independent company, presented new evidence based on leaked documents from the Public Prosecution Office and the JIT-team two days before the trial began. The results of the investigation contradict the Ukrainian and Dutch state media. Even the judge at the opening of the trial could not resist making a “political” statement: “There will still be many smokescreens raised”. Thus Bonanza media in advance is considered as conspiracy outlet or “the long arm of the Kremlin trolls”. 

Evidence of Bonanza Media

After a thorough research on the spot Bonanza Media consulted a Malaysian specialist Akash Rosen who investigated the six audio tapes which are the ultimate piece of evidence as seen by the JIT-team. Bonanza came to the conclusion that the tapes had been edited. Also, Billy Sixt, an independent German journalist, had the tapes examined in Germany. He talked to many former GDR and post-GDR generals about BUK missile system installations and came to the same conclusion that manipulation of audiotapes really took place.

The Bonanza team has traveled to Ukraine many times, visited the site of the crash and spoke with witnesses and these visits led to an astonishing conclusion. Almost all witnesses (no, they are not bribed, as the propaganda machine of the Netherlands immediately suggests) claim that two fighter jets flew not far from the wings of the MH-17, most likely Ukrainian fighter jets, just moments before the MH-17 was shot down.

In 2015 a villager responded to the call from Ukrainian TV which gathered information about the crash. He wanted to tell them what he had seen that day in 2014. He was then approached by the JIT-team and two conversations took place via SKYPE. The name of the witness was Alexander.

Witness statement

Later Alexander told Bonanza Media that the JIT-team asked him which direction the MH-17 plane was flying. He answered that it flew in the direction of Petropavlivka and not Kirovsk of  Luhansk region, as the JIT-team suggested. They also asked about the BUK installation, but according to Alexander, there was no BUK installation there. He was never called again by the JIT-team. According to the official version, the MH-17 crashed in Hrabove – Kirovsk.

He was also surprised by the audiotapes, which he later heard and which are now used by the court as evidence. Immediately after the crash of the MH-17 members of the Ukrainian security service spoke about the place called Petropavlivka in Luhansk region and not about Petropavlivka in Donetsk region. Alexander heard the original version of the Ukrainian security services tapes and they differed from the manipulated tapes used in the court.

According to many witnesses, the position of the BUK in the area where the MH-17 was crashed is still a mystery to this day. Nobody has seen the BUK installation.

Leaked documents from the police in Driebergen, The Netherlands

In January 2018 there was a meeting of the investigation teams from the Netherlands, Belgium, Australia, and Ukraine, excluding Malaysia. The team members were worried that data from the US about the crash had not yet been received. But the US claimed that two years ago it had delivered it. An internal discussion took place to reassure the media and the public that the investigation teams had everything under control. Later, in a leaked memo they suggested that the Dutch State has not yet had a case law for similar cases and thus did not have enough evidence to that day.

The most bizarre thing about the leaked memo is its mentioning that members of the JIT-team were  “intimidating witnesses”. All members of the team, in particular, the Belgians were comfortable with that, the Ukrainians also thought it was fine but the Dutch had to fix it, the Australians had some trouble with it, the Malaysians were not asked for anything as they were not present at the meeting.

And there is also an investigation of Ukr Leaks, which are not included as evidence. This video examined many things such as moving the BUK missile system, its installation, closing the airspace to a certain height, etc. 

Conclusion

As it turns out, this one-sided trial lacks solid evidence. Normally, independent trials have two sides to be heard, otherwise, it will not be a democratic process. In this case, only one side is blamed. Immediately after the crash Russia was called a culprit.  One might think that the whole spectacle would be labeled as a media-hype, but the majority of the Dutch think it’s fine. They are bombarded with media and state propaganda on a daily basis. For them, there is no doubt Russia is the culprit.

After a thorough investigation by Bonanza Media and Ukr Leaks, many questions remain unanswered along with the evidence that is not taken by the court or the JIT-team into consideration. For instance, the change of places where the plane flew, the position of the BUK. The plane was brought down over Ukraine and not over Russia. Flying above a war zone is also a gross negligence, but who allowed this mischief? The Netherlands, Malaysia or Ukraine? At least, not Russia. And now it appears that the manipulated audiotapes are not “relevant”.

Considering all these unanswered questions and oddities one can not escape the impression that it is a political process with the culprit determined beforehand. The amateurish investigation of the Dutch police and JIT-team really represents a big concern for finding the truth in a political show trial.

Sonja van den Ende, independent journalist


Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20

MH-17 een proces zonder bewijs

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Bonanza media presenteerde nieuwe bewijzen via gelekte stukken van het Openbaar Ministerie en JIT-team, in den Haag twee dagen voor het officiële proces. Foto: Sonja van den Ende copyright.

Negen maart 2020, begon het showproces in het zwaar bewaakte justitiële complex in Scheveningen plaats (Den Haag), onder veel media belangstelling wordt hier het politiek showproces opgevoerd.

Het is namelijk een proces zonder gedegen bewijs, een eenzijdig proces, in “normale” processen worden altijd twee kanten gehoord, anders zou het geen democratisch rechtsstatelijk proces zijn, in dit geval wordt slechts één kant belicht, de Russische kant werd bij voorbaat al uitgesloten en aangemerkt, direct na de crash, als de dader. Vreemde gang van zaken in een proces, zou je denken, maar de meerderheid van Nederland vind het prima en wordt dagelijks bestookt met media en staats propaganda, Rusland is de boosdoener en schuldig punt uit.

Het “vergeten” bewijs

Bonanza media, een onafhankelijk mediabedrijf, al spreken de Oekraïense en Nederlandse staatsmedia dit tegen, zelfs de rechter sprak bij de opening van het proces een “politieke” tekst: “Er zullen nog veel rookgordijnen opgetrokken worden” M.a.w.: Wij zijn het die rookgordijnen optrekken en daarmee bij voorbaat al aangemerkt worden als complotdenkers of “Kremlin” trollen, absurd. Bonanza Media is afgeschilderd als de “lange arm van het Kremlin en Freesuriyah als lid van Global Rights of Peaceful People, opgericht in 2015, als Russische trol – zover gaat dit bizarre proces”.

De feiten van Bonanza Media

  • Bonanza Media heeft na gedegen onderzoek ter plekke een Maleisische specialist Akash Rosen geraadpleegd die de zes geluidstapes, die als het ultieme bewijsstuk wordt aangeleverd door het JIT-team onderzocht en komt tot de conclusie dat ze bewerkt zijn. Ook Billy Sixt een onafhankelijk Duitse journalist, liet de tapes in Duitsland onderzoeken en sprak met vele ex-generalen uit de DDR en post-DDR tijd over BUK-installaties en kwam tot dezelfde conclusie er is gemanipuleerd met de geluidstapes en de verplaatsing van de BUK-installatie.
  • Het team van BONANZA is vele malen naar de Oekraïne afgereisd, bezocht de plek van de crash en sprak daar met getuigen, dit bezoek dat tot een verbazingwekkende conclusie heeft geleid . Bijna alle getuigen en NEE ze zijn omgekocht, zoals de propaganda machine van Nederland direct suggereren, beweren dat er twee fighterjets niet ver van de vleugels van de MH-17 vlogen, hoogstwaarschijnlijk Oekraïense fighterjets, vlak voor het neerhalen van de MH-17.
  • Een dorpsbewoner gaf gehoor aan de oproep van de Oekraïense TV, die een oproep deed voor informatie, door hen te bellen, hij wilde zijn informatie geven. Hij werd daarna door het JIT-team benaderd waar via SKYPE twee gesprekken plaatsvonden. Alexander, zo heet de getuige vertelde zijn verhaal.

Getuige verklaring

Alexander vertelde aan het team van Bonanza Media dat het JIT-team hem ook vroeg in welke richting het vliegtuig, de MH-17 vloog, hij antwoordde Petroplavlovka en niet naar Kirovsk in Luhansk, zoals het JIT-team suggereerde. Ook vroegen zij naar de BUK installatie maar volgens Alexander was er GEEN BUK installatie daar, hij werd nooit meer gebeld door het JIT-team, dit was in 2015. Volgens de officiële versie is de MH-17 neergestort in Hrabove – Kirovsk.

Ook was hij verbaasd over de telefoon tapes, die hij naderhand hoorde en die nu door de rechtbank als bewijs worden gebruikt. Leden van de Oekraïense veiligheidsdienst, spraken direct na het neerstorten van de MH-17, over de plaats Petrovlavlka Mines in Luhansk en niet over Donetsk. Alexander had de originele versie van de Oekraïense veiligheidsdienst tapes gehoord en niet de gemanipuleerde tapes die in de rechtszaak gebruikt worden.

Ook de positie van de BUK is tot op de dag van vandaag nog een raadsel, volgens vele getuigen in het gebied waar de MH-17 zou zijn neergestort heeft niemand de BUK-installatie gezien.

Gelekte documenten van de Politie in Driebergen

In januari 2018 was er een vergadering van Nederland, België, Australië en Oekraïne, zonder Maleisië, waar de teamleden ongerust werden over het feit dat er nog geen data binnen was van de VS, die beweerde twee jaar daarvoor dat ze deze geleverd hadden, een interne discussie vond plaats om de media en het publiek gerust te stellen dat ze alles onder controle hadden. Verder suggeren ze in de gelekte memo dat de Nederlandse Staat nog geen jurisprudentie heeft in soortgelijke zaken en daarmee wekken ze de suggestie dat ze niet genoeg bewijs hadden of tot de dag van vandaag hebben.

Het meest “bizarre” van een volgende memo die gelekt is dat leden van het JIT-team bereid waren of misschien nog zijn: “getuigen te bewerken”. Alle leden van het team m.n. de Belgen vonden het een prima zaak, de Oekraïners vonden het ook prima maar de Nederlanders moesten het opknappen, de Australiërs hadden er wat moeite mee, de Maleisiërs is niets gevraagd die waren er niet.

Ook zijn er bewijzen van Ukraine Leaks, die niet meegenomen worden als bewijsmateriaal, waaruit vele dingen duidelijk worden zoals het verplaatsen van de BUK-installatie en het sluiten van het luchtruim tot een bepaalde hoogte.

Conclusie

Na gedegen onderzoek van BONANZA MEDIA en Ukraine Leaks blijven er vele vragen onbeantwoord, bewijsstukken die er wel degelijk zijn maar niet meegenomen worden door de rechtbank of het JIT-team. De verwisseling van de plaatsen, de positie van de BUK, maar uiteindelijk is het vliegtuig neergehaald boven Oekraïne en niet boven Rusland. Ook het vliegen boven oorlogsgebied is een grove nalatigheid, tja van wie? Nederland, Maleisië of Oekraïne? In ieder geval niet van Rusland. Als je het objectief bekijkt, is het een politiek proces geworden, waar vooraf vast stond wie de schuldigen zijn en naar blijkt nu met gemanipuleerde geluidstapes, het niet meenemen van “relevant” bewijs materiaal en het amateuristische onderzoek van de Nederlandse politie — JIT-team.

Select a Donation Option (EUR)

Enter Donation Amount (EUR)

Please follow and like us:
error8
fb-share-icon0
fb-share-icon20