TEXAS CITY chaneert mensen over HURRICANE HARVEY ze krijgen geen hulp als ze ISRAEL BOYCOTTEN (BDS)

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor zionisten versus texas cartoon

Afbeeldingsresultaat voor chantage in Texas van israel cartoon

Red: Dit is chantage in de ergste vorm en alsteblieft laten we niet meer spreken over democratie en vrijheid van meningsuiting in de VS maar dat geldt ook voor de EU! In Frankrijk en Duitsland is het ook al verboden en staat er straf op!

De stad Dickinson, in Texas, vraagt aan haar ambtenaren die de fondsen beheren voor hulp van getroffen slachtoffers van Hurricane Harvey om schriftelijk vast te leggen, van personen die geld krijgen uit het fonds voor hulp, dat zij niet aan de boycot (BDS) van Israël zullen deelnemen. Bij weigering krijgen zij geen hulp en kunnen dus letterlijk “dood vallen”. Zover gaat het met de politiestaat Israël en de VS, wat voor meer bewijs wil je hebben dat beide landen de ergste vorm van onderukking bedrijven in de zogenaamde westers wereld!

De website van de stad zegt dat het aanvragen van particulieren en bedrijven aanvaardt voor subsidies uit de fondsen mits… De aanvrager bevestigd dat door het ondertekenen, : (1) Israël niet boycot; en (2)  Israël niet zal boycotten tijdens de looptijd van de Overeenkomst. ”

De stad handhaaft de wet, die de staat Texas onlangs invoerde, deze wet  vereist dat alle bedrijven en particulieren personen aangeven dat zij Israël niet boycotten. Hoewel de ACLU geen boycottspositie heeft in het buitenland, heeft de organisatie het recht om deel te nemen aan politieke boycotten.

Bron: American Civil Liberties Union
Non-profitorganisatie
Afbeeldingsresultaat voor aclu
De American Civil Liberties Union, kortweg de ACLU, is een Amerikaanse niet-gouvernementele organisatie die in 1920 werd opgericht, en die opkomt voor de vrijheden en rechten van Amerikaanse burgers. (deze tekst kunnen ze beter verwijderen ze komen alleen voor de zionisten op)Wikipedia
Opgericht19 januari 1920
CEOAnthony Romero (2001–)

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *