Een bezoek aan de “raketten”stad Huntsville (VS) en de verklaring “Regime Change”” voor Rusland

ED: Dit is het verhaal van een Amerikaanse activist, die ik in Oekraïne, dit jaar heb ontmoet, ik zal af en toe zijn verhalen delen, zodat de situatie in de VS duidelijk wordt in Nederland.

Afbeeldingsresultaat voor Huntsville

Zijn reisverslag:

Ik vloog van Boston naar Huntsville, Alabama afgelopen vrijdag, om een weekend te organiseren: 25 jaar  ruimte, een conferentie van : “Global Network Against Weapons & Nuclear Power in Space”, dat zal worden gehouden in deze ‘raketten” stad ‘ van 07 tot 9 april, 2017.

Huntsville wordt wel genoemd als het  ‘Pentagon van het Zuiden’  en doet dienst  voor het provocerende programma van het Pentagon: Het ruimte verdedigings ‘raketschild systeem’.

Ik  verbleef in het huis van een lokaal echtpaar  “vredesactivisten” in deze zwaar gemilitariseerde stad.

Toen ik aankwam op de luchthaven van Huntsville was ik verrast door de vele “ruimte technologie zakelijke advertenties”,  gepleisterd op de muren, op weg naar de bagageband om mijn koffer op te halen. Er kan geen twijfel over bestaan ​​dat Boeing (de grootste Star Wars aannemer van alle bedrijven) en een gastheer van andere “aerospace” bedrijven, van plan zijn of het al doen, om “big money” te  maken uit de wapenwedloop , door het te verplaatsen naar de ruimte: de ruimte wapenwedloop.

De volgende dag ben ik langs geweest bij vijf andere lokale activisten die stonden in een drukke straat op de hoek, voor hun wekelijkse  rally.  Dit  gebeurd al jaren in Huntsville . Verrassend  waren een paar auto’s  die heel hard  toeterde, jonge mensen zaten in de auto’s, activisten die ook tegen deze “spacerace”zijn.

Na deze gebeurtenissen namen twee activisten me mee voor lunch en we bespraken ons plan van het “Global Network” om onze jaarlijkse conferentie hier te houden, volgend jaar april . De activisten zijn erg enthousiast over de conferentie die naar hun stad zou komen, omdat lokale activisten geïsoleerd zijn en Huntsville zo belangrijk is in de strijd tegen militarisering van de VS. Het zal goed zijn om anderen landen,uit de hele wereld te laten zien wat de  VS doet, de wereld militariseren en zo oorlogen voeren.

Later op de dag ontmoette ik  een gepensioneerde ingenieur van “Redstone Arsenal”. Hij weet veel over  het ‘raketschild’ programma van de Verenigde Staten en vertelde me dat  het programma gericht is op escalatie en tot doel heeft het imponeren van de “vijand”. Hij zei dat hij vreest dat de VS oorlog wil met Rusland, maar begrijpt het doel  niet helemaal en er niet achter kan komen waarom.

Ik vertelde hem:  Wat de eigenlijke reden eigenlijk is: Rusland heeft het grootste aardgas veld van de wereld  en door het smelten van Antartica, de Noord en Zuidppool, als gevolg van klimaatverandering, liggen deze velden nu bloot en klaar om deze “schatten” uit de grond te halen.

Er zijn een aantal aanwijzingen, in het afgelopen jaar dat voor deze bedrijfsbelangen,  er een “regime change” in Rusland noodzakelijk is en de VS wil een “regime change” in Moskou blijkt afgelopen tijd, zodat ze kunnen ‘balkaniseren’ (breek Rusland in kleinere landen, zorg voor oorlog en chaos, zoals in voormalig Joegoslavië, Irak, Afghanistan en Syrië).

Dit alles omdat  Rusland de grootste landgrens heeft met Antartica en daar het smelten is begonnen. De  mega-bedrijven, van de elite zoals: Shell etc,  willen  nu de “schatten” in handen krijgen.  Dit verklaard de “zogenaamde”oorlog met Rusland, de  “demon”Poetin, die al zijn “schatten” in eigen handen wil houden, gek toch!

Concluderend:

Het is een goede reis geweest om het ‘Pentagon van het Zuiden’ te bezoeken. Bekend is dat het gebied  meer ingenieurs heeft dan dan elke andere plaats in de VS.  Er zijn miljarden dollars gepompt in Huntsville, om controle en dominantie ‘ te houden over het “ruimte raketschild project”van de VS.

Uit de borden op de luchthaven blijkt deze realiteit van verslaving aan militaire uitgaven in Huntsville te bevestigen.  Net als in mijn eigen gemeenschap: Bath, in de staat Maine (afhankelijk van de miljarden dollars die naar de marine gaan, oorlogsschepen uitgerust met het  “raketschild”).

 Amerika is  een land geworden van  eindeloze oorlog om banen te creëren, zodat werknemers hun gezinnen kunnen voeden.

Gerelateerde afbeelding

Bron: Global Network Against Weapons & Nuclear Power in Space.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *