Noor en Alaa, de nieuwe Bana Alabed’s uit Ghouta (chemische aanvallen)

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Weten we het nog Bana Alabed? Het “beroemde “Twittermeisje”uit oost-Aleppo. De terroristen hebben nu 2 nieuwe kinderen ingezet voor hun propaganda doeleinden, Noor en Alaa uit Ghouta.

Ghouta is een buitenwijk van Damascus, waar de meeste terroristen zich verschansde en nu nog gebruikt wordt voor hun terroristische activiteiten, zo vuren ze van daar nog dagelijks raketten af op de bewoners van Damascus.

Hier zou ook de “zogenaamde”chemische aanval van 2013 plaatgevonden hebben door Assad en zijn regeringsleger natuurlijk!

De “nep” MSM nieuwssite’s zoals de BBC en natuurlijk onze getrouwe NRC (geworden tot een AIVD propagandakrant) nemen gewillig deze noodkreten twitteraccount over, gerund door terroristen. Net als bij Bana, deze kinderen zijn het Engels niet machtig genoeg, voor deze ingenieuze in elkaar geknustelde boodschappen van propaganda en haat!

 

In een van de Tweets:

“It’s bombing” “I hate flying planes” We are in danger save us. Bombs everywhere. is bombing children. The world could care less.

(Getekend door  9 nov.)  Our message to the children in the world. We just want to live like you. We want to live without fear

“We bevinden ons in het Midden-Oosten en in de Middeleeuwen”, zegt Firas Abdullah, 24, een fotograaf en media-activist van het Ghouta Media Center in Douma, het platteland van Damascus. “Mensen nemen het hout van bomen rechtstreeks om op te warmen naast het vuur, en ze hebben niet genoeg voedsel om zichzelf te voeden. We eten wat we vinden. “In oktober startte Abdullah een mediacampagne om de internationale gemeenschap te informeren over het vierjarige beleg op Oost-Ghouta, dat heeft geleid tot de dood en de hongerdood. Vooral kinderen waren de meest kwetsbare slachtoffers van de wrede belegering. Douma en de naburige dorpen worden voortdurend onderworpen aan bommen en raketten van de regeringstroepen.

En hier blijkt hoe zij geld uit Europa ontvangen, dit keer Italië (waar ettelijk zogenaamde, lees rebellen wonen):

Een andere bron, die op voorwaarde van anonimiteit sprak, vertelde dat de twee gewapende groepen ook verantwoordelijk zijn voor het verergeren van de voorwaarden van Assads onwettige misdaden tegen de arme bevolking. Volgens die bron hekelden humanitaire niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) die voedsel, kleding en medicijnen verstrekken de gewapende groeperingen, waardoor pas hulp kon worden binnengehaald nadat een flink percentage van de donaties was gedaan.

Dus als ik het goed interpreteer, zijn er nu 2 terroristische groepen de baas in Ghouta (Douma), zij noemen dat bevrijding en bevrijde gebied!

Deze 2 groepringen, IS en Al-Queda, houden een deel van de bevolking gegijzeld en hongeren hen uit, ook gebruiken zij kinderen als wapen in de propaganda strijd, zoals blijkt uit de Twitter account van de “zogenaamde”Noor en Alaa!

Afbeeldingsresultaat voor noor en ala uit ghouta douma

Bron: Al-Monitor, Twitter

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *