Kiev: Deelnemers van de 2014 Oekraïense staatsgreep bekennen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor de coup in Oekraine door de VS en EU cartoon

De omverwerping van de democratisch gekozen president van Oekraïne in februari 2014 was bijna (op Syrië, Libië etc na) de belangrijkste geostrategische gebeurtenis van de afgelopen eeuw, omdat het leidde tot de afscheiding van  twee regio’s – de Krim en Donbass.

Die twee afscheidingen van de Oekraïne werden vervolgens gepresenteerd in het westen, als zijnde het gevolg van ‘Russische agressie’, die (Rusland) vervolgens werd afgestraft, eerst door economische sancties en vervolgens door de massale NAVO-militaire opbouw aan de grenzen van Rusland (wat nog steeds bezig is). Maar nu komen sommige deelnemers aan de coup publiekelijk naar buiten over de kwestie, omdat de mensen die hen hadden ingehuurd zelfs hen hebben bedrogen.

De Italiaanse krant Il Giornale en de Italiaanse Mediaset Matrix TV, Chanel 5, hebben op 15 november j.l., bekentenissen gepubilceerd van een paar sluipschutters die op 20 februari 2014 de demonstranten en politie in de menigte van  de “Maidan revolutie” hebben beschoten om “chaos te zaaien “zoals ze zelf zeggen en daartoe opdracht hadden gekregen om te doen.

De Georgische huurling Alexander Revazishvilli zei het volgende

“Iedereen begon met het maken van twee of drie foto’s tegelijk. Het duurde vijftien, twintig minuten. We hadden geen keus. We kregen de opdracht om zowel op de politie als op de demonstranten te schieten, zonder enig verschil. ”

Dit verslag is volledig in overeenstemming met het uitgelekte telefoongesprek op 26 februari 2014, waarin Urmas Paet, de onderzoeker die de EU had aangewezen om te bepalen wie de schuldigen waren, namelijk de sluipschutters en hun massale bloedvergieten tijdens de omverwerping , hebben toen de EU-chef Buitenlandse Zaken op de hoogte gebracht, Catherine Ashton, dat het de anti-Janoekovitsj en pro-VS en pro-EU-zijde waren, dat zijn de de schuldigen  en verder dat Paet net was geïnformeerd over dit door Petro Poroshenko (die kort daarna werd verkozen tot president van Oekraïne).




Paet zei verder:

Wat nogal verontrustend was, dat deze oligarch (Poroshenko – en dus toen hij president werd dit al wist), vertelde dat , al het bewijsmateriaal aantoont dat de mensen die door sluipschutters werden gedood, aan beide kanten, stonden tussen politieagenten en mensen van op straat , (dit zal Ashton shockeren, die zojuist had gezegd dat Janoekovitsj de moorden had begaan). Poroshenko zelf wist en weet dat zijn regime  gebaseerd is op een door (een valse) Amerikaanse staatsgreep tegen zijn voorganger.

Revazishvilli, en de anderen die hebben opgeboecht, waren $ 5.000 beloofd, maar hebben dit nooit gekregen en daarom deze bekentenissen, de persoon van wie ze zeggen, die hen daadwerkelijk hadden ingehuurd voor de coup, noemen ze ‘Mamuka Mamulashvili, militaire adviseur van Saakasjvili’.

Ja daar duikt hij weer op Mikheil Saakashvilli, de door de VS geinstalleerde president van Georgië, in de periode 2008-2013, die, nadat hij buitengewoon impopulair was geworden in Georgië en daar bij verstek is veroordeeld voor corruptie, later,  door de VS geinstalleerde gouverneur werd van de regio Odessa in Oekraïne.

Hij onderdrukte sprekers van de Russische taal (in Odessa de hoofdtaal). Hij heeft nu geen staatsburgerschap meer van welk land dan ook, omdat hij zowel in zijn oorspronkelijke land, Georgië, als in zijn geadopteerde land, Oekraïne, gebrandmerkt is ale een crimineel. Hij werd op 30 mei 2014 benoemd als gouverneur van Odessa (waar op 2 mei 2014 het door de VS opgelegde regime een gruwelijke slachting van de lokale bevolking was begaan, vakbondshuis Odessa), bleek hij een te haatdragende hater van de Russen te zijn om acceptabel te worden bevonden zelfs voor het boegbeeld van het Amerikaanse regime, de (chocolade) president van Oekraïne, Petro Poroshenko, en werd dus verwijderd en verbannen uit Oekraïne.

De staatsgreep, in Oekraïne zelf was al sinds 2011 in voorbereiding door het regime van de Amerikaanse president Barack Obama (ook het begin van de zogenaamde Arabische lente). Het was een groot plan van Obama maar werd geheimgehouden voor het publiek tot de staatsgreep in februari 2014 was uitgevaardigd, zoals werd aangetoond in opgenomen telefoon- gesprekken, waar Obama’s agente in Oekraïne, Victoria Nuland, tegen de Oekraïense ambassadeur van Obama, Geoffrey Pyatt, vertelde wie hij de leiding over Oekraïne moest geven nadat de staatsgreep was voltooid, wat 22 dagen daadwerkelijk plaatsvond.  Bovengenoemde spelers van de VS en EU huurde extreem-rechtse huursoldaten in, niet alleen uit Georgië en Litouwen, maar ook uit Israël en niet nader genoemde andere landen, maar vooral uit Oekraïne zelf – leden van beide Oekraïense twee meest racistische fascistische partijen, Pravdij Sektor – de Nazi partij en de partij van de  “vrijheid” Svoboda (deze laatste partij werd voorheen de sociale nationalistische partij van Oekraïne genoemd (NSDAP) tot de Amerikaanse CIA hen opdroeg hun naam te veranderen in “vrijheid”, die klonk aantrekkelijker voor de Amerikanen en Europeanen, maar de ideologie is hetzelfde.

De twee leiders van de staatsgreep,  in Oekraïne, waren de oprichters van de Pravdij Sektor Dmitriy Yarosh en de mede-oprichter van Svoboda Andriy Parubiy.

Tot de dag van vandaag blijft de EU ontkennen, wat zij niet alleen in Oekraïne, maar ook in Syrië, Libië, Afghanistan en Irak gedaan hebben en volgens democratische maatstaven crimineel is te noemen. Deze “coups” hebben miljoenen mensen het leven gekost, voor de (nep) indealen van het westen EU en haar bezetter de VS!

Bron: Il Giornale, Mediaset Matrix TV, Chanel 5, YouTube

http://www.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2017/01/12/de-laatste-coup-van-victoria-nuland–cyprus

Loading

2 thoughts on “Kiev: Deelnemers van de 2014 Oekraïense staatsgreep bekennen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *