Wie zit er achter de protesten in Iran en de 3e wereldoorlog is bijna realiteit – het plan is klaar!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Het is wel heel erg toevallig dat na de nederlaag in Syrië, nu er zogenaamd een opstand zou zijn in Iran. Het zijn protesten, waar volgens vele bronnen de demonstranten van 2009 niet aan meedoen, raar toch? Daaruit blijkt dat het “nep” protesten zijn, maar wie zit erachter?

Het begon net als in Syrië, protesten tegen het economisch beleid,  in Syrië was een droogte en sancties van de VS en EU. Precies hetzelfde als in Iran, behalve de droogte. Dit is de officiele versie van het verhaal.

Als onderdeel van het Amerikaanse draaiboek voor het buitenlands beleid, in juni 2017, bevestigde Tillerson, dat het officiële Amerikaanse beleid ten aanzien van Iran een strategie heeft  voor  regime change, hij zei letterlijk:

“We beoordelen voortdurend, zowel vanuit het oogpunt van diplomatieke banden als ook van internationale consequenties in zijn geheel en wijzen de Iraanse revolutionaire garde aan, als een terroristische organisatie. Zoals je weet, hebben we de ook al de al-Quds groep aangewezen als terroristen. Ons beleid ten aanzien van Iran is om terug te gaan naar hegemonie, hun vermogen om duidelijk nucleaire wapens te ontwikkelen, te beperken en te werken aan ondersteuning van elementen binnen Iran die zouden leiden tot een vreedzame overgang van de regering. Die elementen zijn er, zeker zoals we weten.




Afgelopen december gaf CIA-directeur Mike Pompeo toe dat hij een brief had gestuurd aan generaal Qassem Soleimani, een trouwe leider van de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC), in die brief zei hij, zei dat hij Iran en Soleimani “verantwoordelijk” zal houden voor aanvallen op de belangen van Washington in Irak. Dit is dezelfde IRGC-commandant die aankondigde dat Iran de Palestijnse troepen in de Gazastrook zou gaan ondersteunen na het beruchte debacle in Jeruzalem.

Carl Bildt, voormalig Zweedse premier en co-voorzitter van de Europese Raad voor Buitenlandse Betrekkingen, greep ook naar het medium Twitter om te verklaren dat ” de internationale satelliet-tv-netwerken vastzaten in grote steden van Iran”. Het zou een teken zijn dat het regime bang is dat de protesten van vandaag zich verspreiden. “De enige rapporten die online van geblokkeerde internationale tv-netwerken te vinden zijn, waren vijf jaar voorafgaand aan de huidige onrust. Het is niet verrassend dat de kabels van Wikileaks suggereerden dat Bildt op 27-jarige leeftijd functioneerde als informant van de Amerikaanse overheid. Het is bekend dat veel “hoog geplaatse EU leden en hun achterban journalisten allemaal gerecruteerd zijn door de CIA en/of  MOSSAD. Denk maar aan Udo Ulfkorte!

Boek van Udo Ulfkorte, die waarschijnlijk i.o.v van de CIA vermoord is. Boek: Bol.com

 

Welke elementen zitten er dus achter de opstand in Iran?

Dat is heel makkelijk te verklaren als je naar het huidige scenario in het midden-oosten kijkt. Bovenstaande brief van Pompeo, de gestoorde “madman”Trump zijn ingrediënten voor een totale oorlog..Hij zegt nog net niet “Möchtest du den Totale Krieg?”, zoals Hitler zei in zijn “Bierkeller” toespraak!




Kijken we goed naar Iran, dan zien we dat zij de twee-staten oplossing in Palestina nastreven en de Palestijnen, ongeacht hun “geloof” Shia of Sunni, steunen in hun strijd naar een onafhankelijke staat, zij steunen inderdaad gematigde krachten, maar ook HAMAS, HEZBOLLAH, twee uiterste, maar vechtend voor het doel, het westen gebruikt geloof als een politiek middel, de Arabische wereld zelf niet. Is het niet eerst vrijheid, daarna ga je discussiëren over hoe je de staatsinrichting van je land gaat verdelen, maar zonder land geen vrijheid en zonder land geen politiek. Dus om maar  met Trump zijn retoriek te spreken “Bullshit”! De retoriek dat Israël in de zee gedreven moet worden, klopt niet, dat is een verzinsel van de westerse propganda, tijdens mijn conferentie in Teheran, Iran, begin dit jaar, heb ik daar niemand dit horen zeggen of suggeren!

Dan gaan we verder over de opstanden, die zijn in het westen van land, grenzend aan Irak. Weten we het nog, dat ISIS is verdwenen? Elementen van ISIS of andere terroristische groepen kunnen zich makkelijk onder de meest “arme en niet hoog-geletterde” bevolking infiltreren, net als in Syrië gebeurd is. De wapens zijn er al, tonnen aanwezig in Syrië, dankzij de VS en NATO is het midden-oosten in een grote “wapenfabriek” omgetoverd!

Khorassan groep

De Khorasan-groep bestaat uit  Al Qaeda-strijders uit Afghanistan en Pakistan die naar Syrië waren gereisd om Jabhat al-Nusra  te ondersteunen. Westerse media zeiden dat de Khorasan-groep  een onmiddellijke bedreiging voor de VS en Europa was. Inlichtingenrapporten stelden dat de Khorasan-groep  de doelstelling had om  buitenlandse strijders voor  Syrië uit  Europa en de VS te werven, om aanvallen op westerse doelen uit te voeren. Volgens de inlichtingenrapporten (CIA/MOSSAD) is er een samenwerking tussen de Khorasan-groep en de bom-makers van al-Qaeda op het Arabische schiereiland  in Jemen. Wat is  Khorasan? Khorasan omvatte in de tijd van de profeet Mohammed heel Afghanistan, de noordelijke delen van Pakistan waaronder, de Centraal-Aziatische staten en Iran. Nog steeds wordt een provincie in het noordoosten van Iran aangeduid als Khorasan. Deze Khorassan, blijkt nu uit rapporten gefinancierd en ondersteund, ja daar gaan we weer, te worden door de VS en NATO, om IRAN te destabilizeren.

Afbeeldingsresultaat voor khorassan

Iraans-Koerdistan

Iraans-Koerdistan of Oost-Koerdistan  is de inofficiële naam voor delen van het noordwesten van Iran bewoond door Koerden, die aan Irak en Turkije grenzen. Het omvat Kordestan, Kermanshah, Ilam en delen van West-Azerbeidzjan.

Koerden zien Iraans-Koerdistan (Oost-Koerdistan) als een van de vier delen van een groter Koerdistan, dat ook delen van het zuidoosten van Turkije (Noord-Koerdistan), het noorden van Syrië (West-Koerdistan) en het noorden van Irak (Zuid-Koerdistan) bevat.

Daar is het volgende probleem voor Iran en een instrument voor de VS en NATO, immers hebben zij de Koerden een onhafhankelijk staat beloofd, Israël is het meest blij met deze ontwikkeling, immers de familie Barzani doet zaken met Israël, de olie zaken gaan prima, i.s.m. ISIS. Totdat het SAA (Syrian Arab Army), Rusland, Hezbollah en Iran hier een stokje voor gestoken hebben, dat is het probleem voor Trump en de NATO/EU.

De Koerden worden gebruikt ale een speelbal in het grote geo-politieke schaakspel en aan het eind zullen zij met lege handen staan. De VS en EU komen namelijk nooit hun belofte na, daarvoor zijn ze te imperialistisch geïndoctrineerd!

Waarom doen de VS al deze dingen, een groot aspect is dat de VS eigenlijk bijna failliet is! De gewone burgers allang onderdrukt worden, veel daklozen, discriminatie van de zwarte bevolking, die op hun beurt weer gebruikt worden door de “founding Fathers” of Black Lives Matter (geld van Soros).  Het casinospel op de beurs een slechte kant op dreigt te gaan. De elite steeds rijker worden. Trump het éne gat met het andere moet vullen en hoe doe je dat? Wapens verkopen is beste optie, maar je moet die natuurlijk ook wel gebruiken, dus begin je gewoon oorlogen, m.n. in het midden-oosten, daar zit nog olie en gas, kun je mooi stelen en meer “begrotings” gaten dichten.

Dan het “zwaard van Damocles” de opkomst van China en Rusland. De VS en EU weten dat zij het onderpit gaan delven op economisch en technologisch gebied.

 

Bron: Wikipedia, Wikileaks, You-Tube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *