Mossad en andere geheime diensten en organisaties bekennen oprichting ISIS

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor CIA en ISIS

 

De “ingewijden” onder ons wisten het allang, Osama Bin Laden is niet vermoord door “special Commando’s”, maar was al eerder om het leven gekomen in 2001. Volgens de vermoorde Benazir Bhutto in 2007.

Benazir Bhutto named Osama bin Laden’s killer before her death

 

Osama Bin Laden is het product van de CIA en de VS. Net als ISIS dat is met haar verschillende “leiders”, daar heb ik al eerder over geschreven, de meeste zijn door de CIA opgeleid (de kopstukken) in kamp Bucca, waaronder Abu Bakr al-Bagdadi (Mossad spion) ne zo in dienst van de VS en NATO om het Midden-Oosten te destabilizeren!

Sonja van den Ende Anonymous News Headquarters

http://anonhq.com/the-dark-star-rises-the-new-osama-bin-laden-made-by-the-usa-fiction-or-deception

 

Hieronder een “Interne Memo” van de CIA, recent opgedoken:

CENTRAL INTELLIGENCE AGENCY  (CIA)

ALLEEN VOOR OFFICIËLE DOELEINDEN

WEBSITE VAN DOHA AL-JAZIRAH SATELLIETKANALEN TELEVISIE IN ARABISCH [FBIS RAPPORT] WEBSITE VAN DOHA AL-JAZIRAH SATELLIETKANALEN TELEVISIE IN ARABISCH, ONAFHANKELIJK TELEVISIESTATION GEFINANCIERD DOOR DE QATARI REGERING, DIE EEN TOEGANGS-URL KAN ZIJN: HTTP: //WWW.ALJAZEERA. NET,  2001 GMT  24 SEPTEMBER DE TEKST VAN DE  BRIEF VAN OSAMA BIN LADIN “AAN DE MENSEN VAN PAKISTAN”.

“We hopen dat deze broeders de eerste martelaren zijn in de strijd van de islam in deze tijd tegen de nieuwe joodse kruistocht die geleid wordt door de grootste kruisvaarder, Bush. Deze strijd is één van de onsterfelijke veldslagen van de islam.”

“We smeken God om hem de overwinning te bieden tegen de machten van ontrouw en arrogantie en om de nieuwe kruisvaarders-joodse campagne tegen  Pakistan en Afghanistan te verpletteren.”

“Ik heb al gezegd dat ik niet betrokken ben bij de aanslagen van 11 september in de Verenigde Staten.”

“Ik had geen kennis van deze aanvallen noch beschouw ik het doden van onschuldige vrouwen, kinderen en andere mensen als een legitieme handeling. . Islam verbiedt  het veroorzaken van schade aan onschuldige vrouwen, kinderen en andere mensen.”

“Alles wat er de afgelopen 11 maanden in Palestina is gebeurd, is voldoende om de toorn van God op de Verenigde Staten en Israël af te roepen.”

“Degene die de daad van 11 september heeft gepleegd, zijn niet de vrienden van het Amerikaanse volk. Ik heb al gezegd dat we tegen het Amerikaanse systeem zijn, niet tegen zijn volk, tijdens deze aanvallen zijn ook gewone Amerikanen gedood. Volgens mijn informatie is het dodental veel hoger dan wat de Amerikaanse regering heeft verklaard.

“De Verenigde Staten moeten trachten de daders van deze aanvallen te traceren; de mensen die deel uitmaken van het Amerikaanse systeem. Of degenen die voor een ander systeem werken; personen die de huidige tijd al een tijd van conflicten tussen de islam en het christendom, zodat hun eigen beschaving, natie, land of ideologie zou kunnen overleven. “

“De inlichtingendiensten in de VS, die elk jaar voor miljarden dollars aan middelen van het Congres en de regering nodig hebben voor wapens. Deze [financieringskwestie] was geen groot probleem tot het bestaan van de voormalige Sovjet-Unie, maar daarna was de begroting voor deze agentschappen/geheime diensten in gevaar. Ze hadden een vijand nodig. Dus begonnen ze eerst met propaganda tegen Osama bin Laden en de Taliban en toen gebeurde het incident. ‘

“Drugssmokkelaars van over de hele wereld hebben contact met de Amerikaanse geheime diensten. Deze geheime diensten willen de teelt en handel in verdovende middelen niet uitroeien omdat hun belangen te groot zijn. De mensen in de Amerikaanse Drug Enforcement Department moedigen de drugshandel aan, zodat ze prestaties kunnen tonen en een budget van miljoenen dollars krijgen. Generaal Noriega werd door de CIA tot drugsbaron gemaakt en werd een zondebok. ‘

“President Bush of  andere Amerikaanse presidenten,  kunnen Israël niet berechten voor haar schendingen van mensenrechten of om hen verantwoordelijk te houden voor hun misdaden. Waarom niet? Omdat er een regering bestaat binnen de regering in de Verenigde Staten! Die geheime regering zou verantwoordelijk kunnen zijn voor de aanval!

“Ik heb al gezegd dat we niet vijandig tegenover de Verenigde Staten staan. Wij zijn tegen het systeem, dat andere naties tot slaven van de Verenigde Staten maakt, of hen dwingt hun politieke en economische vrijheid op te geven. “

“Dit systeem (regering in regering of wel schaduw-regering genoemd) heeft de volledige controle over de Amerikaanse Joden, wiens eerste prioriteit Israël is, niet de Verenigde Staten. Het is zo dat het Amerikaanse volk zelf de slaven van de Joden zijn geworden en gedwongen worden te leven volgens de principes en wetten die door hen zijn vastgesteld. “

“De Westerse media verspreiden ongefundeerde propaganda , wat ons zelf verrast, maar het reflecteert op wat er in hun harten leeft en geleidelijk raken ze zelf gevangen in deze propaganda. Ze worden er bang voor en beginnen zichzelf schade te berokkenen. ‘

“Terreur is het meest gevreesde wapen in de moderne tijd en de westerse media gebruiken het genadeloos tegen haar eigen mensen. Het kan angst en hulpeloosheid veroorzaken  aan de psyche van de mensen in Europa en de Verenigde Staten. Het betekent dat wat de vijanden van de Verenigde Staten niet kunnen doen, de media wel. Het resultaat zal schrikbarend zijn.”  EINDE BRIEF OSAMA BIN LADEN!

Rita Katz, Michael Chertoff en SITE intelligence

Introductie

Rita en Michael. Als je snel leest valt het reuze mee , twee voornamen van 2 ‘voorname’ mensen uit het Amerikaanse Rothschild-Zionistische bolwerk, die achter de schermen van de macht huist. Een macht waar veel mensen proberen verslag te doen en weggezet als “complotdenkers”, omdat de waarheid niet vertelt mag worden en de propaganda te groot geworden is om feit en fictie uit elkaar te houden!

Afbeeldingsresultaat voor osama bin ladenAfbeeldingsresultaat voor osama bin laden

Michael Chertoff

De introductie van de full-bodyscanners op vliegvelden in de VS, heeft voor veel commotie gezorgd. Alleen al de wijze waarop Michael Chertoff, de voormalige Nationale Veiligheidsadviseur, deze apparaten éérst adviseerde, om ze vervolgens zélf te gaan leveren met zijn bedrijf, ná zijn ontslagname bij de overheid, zette deze röntgenscanners in een bizar daglicht. Deze bodyschanner zijn natuurlijk geintroduceerd in EU landen, er is immers “bijna” geen verschil meer met de VS en EU, alleen het multiculturele aspect, maar daar wordt druk aan gewerkt sinds 2015!

Michael Chertoff.(Wanttoknow) 

Rita Katz

Oprichtster van het bedrijf  ‘SITE’ Het is een privé-bedrijf , dat zich in Washington DC heeft gevestigd. Het instituut zegt tot doel te hebben, om wereldwijd terroristische netwerken op te sporen.. Het probeert ook ‘geheime boodschappen’ te onderscheppen en deze ter beschikking te stellen van overheden. Met het ‘geven van waarschuwingen’…? Maar het blijkt uit bewijzen steeds wéér, dat Rita Katz de giftige spin is in het web van valse-vlag-operaties en ISIS!

Rita Katz is de uitvoerend directeur en oprichter van SITE Intelligence Group, ‘swerelds toonaangevende niet-gouvernementele contraterrorismedienst, gespecialiseerd in het volgen en analyseren van online activiteiten van de mondiale extremistische gemeenschap.  Katz heeft wereldwijd terroristische en jihadistische netwerken gevolgd en geanalyseerd gedurende meer dan twee decennia, en wordt algemeen erkend als een van de meest deskundige en betrouwbare experts op dit gebied. (door de VS dan, in Nederland zien we dezelfde trend met bv Beatrice de Graaf en een éne Jelle die voortdurend zijn pseudo-kennis uitspuwt bij de NOS, ze geven er zelfs congressen en lezingen over!

Haar onderzoeken en getuigenissen zouden zijn gebruikt door verschillende regeringen die daar actie hebben ondernomen tegen organisaties en individuen die met terrorisme zouden zijn verbonden. Ze heeft terrorismebestrijdingsstrainingen gegeven aan militairen, inlichtingenanalisten en agenten voor de wetshandhaving van talloze overheidsinstanties in de VS en daarbuiten. Ze heeft talloze workshops geleid voor niet-gouvernementele organisaties en academische doelgroepen.

Afbeeldingsresultaat voor rita Katz

Voor haar unieke bijdragen aan terrorismebestrijdingsonderzoeken van de FBI kreeg  Katz speciale erkenning van FBI-directeur Robert Mueller voor haar “uitstekende hulp aan de FBI in verband met haar onderzoeksinspanningen.” Mueller, rinkelen daar geen bellen? Russiagate, ontslag!

Rita Katz, geboren in Irak en afgestudeerd in Midden-Oosten studies aan de universiteit van Tel Aviv, spreekt  Arabisch en Hebreeuws en natuurlijk Engels.

Syrië is mislukt een nieuwe strategie

We hoorden het allemaal in het “propaganda” nieuws, Iran, wordt het een nieuw Syrië, volgens NOS, RTL, NRC etc… Helaas voor hen geen sensatie en propaganda en ook voor figuren als Katz en de schaduw-regering is Iran moeilijk, dus even de aandacht afleiden en naar het volgende onderwerp:

MSM – Berichten:

De Islamitische Staat in Egypte heeft zijn aanhangers opgeroepen tot een nieuwe  oorlog  tegen Hamas over het niet verdedigen van Jeruzalem na de erkenning door Washington van de stad als de Israëlische hoofdstad.

De zin alleen al, het NIET verdedigen, als je opgesloten zit in de GAZA, een levende gevangenis is het moeilijk eruit te komen en erin, er is tenslotte controle door Israël, die laat ISIS leden dan gewoon naar binnen?

Een video van 22 minuten, die naar verluidt is vrijgegeven door de Islamitische Staat (IS, voorheen ISIS / ISIL) op het Sinaï-schiereiland en is uitgegeven door de Jihadist-monitoring SITE Intelligence Group (ja daar is Rita Katz weer in actie), begint met beelden van de aankondiging van de Amerikaanse president Donald Trump op 6 december over Jeruzalem. De propagandafilm, werd woensdag vrijgegeven, overde executie van een voormalig IS-lid afgebeeld op zijn knieën in een oranje jumpsuit (ooit over nagedacht waar die kleur oranje toch vandaan komt? Guantanamo Bay, Kamp Bucca, bedacht ja door de VS).

https://www.youtube.com/watch?v=CPHRRWhTuVk

Het slachtoffer in de video, aangeduid als Musa Abu Zamat, wordt door zijn terroristenovervallers beschuldigd van het smokkelen van wapens naar de militaire vleugel van Hamas uit Egypte. Een IS-prediker, genaamd Abu Kazem al-Maqdisi, oorspronkelijk afkomstig uit Gaza zelf, roept IS-volgelingen op om Hamas-sites en gerechtsgebouwen in de Gazastrook aan te vallen. Hamas wordt ook de schuld gegeven voor zijn samenwerking met westerse landen en de met de uitroeing van Joden alleen in Israël. Minuten later wordt de ontvoerder uitgevoerd door een schot op zijn hoofd. De terrorist die de executie uitvoerde, werd in nieuwsberichten geïdentificeerd als Muhammad al-Dajani, een voormalig lid van de militaire tak van Hamas in Gaza. Een leuke verhaal, zonder echte bewijzen natuurlijk, maar dat is voor de MSM niet belangrijk, het grote publiek kan weer smullen ende schuld geven aan die “ellendige terroristen” HAMAS, die arme onschuldige Israeliërs vermoorden!

Hamas, de de facto regerende autoriteit van de Gazastrook, heeft opgeroepen tot een nieuwe intifada of opstand tegen Israël in de nasleep van de aankondiging van Trump. De  nieuwe opstand leidde tot massale opstanden, waarbij Israëlische veiligheidstroepen levende munitie, rubberen kogels en traangas gebruikten om de enorme onrust te onderdrukken. Op donderdag sloeg Hamas-woordvoerder Salah Bardawil de IS-video neer als “een zionistische productie om de opstand neer te slaan!

Dan nog de aankondiging van de Nederlandse regering om 6, (waavan 2 als back-up) naar JORDANIË te sturen, om zogenaamd ISIS te verslaan in SYRIË en IRAQ, ISIS is verslagen door Rusland, SAA, HEZBOLLAH en Iran. Dus je kan maar één conclusie trekken, ze gaan het Syrische leger, Hezbollah en Iran proberen te bombarderen.

Bron: Wanttoknow, Wikipedia, Veterans Today, Al-Jazeera, Insite Blog, Anonymous, Freesuriyah, NOS.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *