De langzame dood van het politieke establishment in de VS en EU- de NWO neemt het over!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the NWO cartoon

 

Terwijl de wereld in oorlog en catastrophen zoals aardbevingen, overstromingen, droogte, hongersnoden en vluchtelingencrises ten ondergaat, zie je steeds meer schrikbarende “nietszeggende” reportages op de MSM en houdt de politiek zich bezig met internet vrijheid inperking en “einde-levenspil of andere middelen, zoals een gif uit China”. In Nederland krijgen we dagelijks bij de MSM, voorgeschoteld, hoe je een eind moet maken aan je leven, of dat er veel dementie is en vooral #MeToo is ontzettend belangrijk, overgewaaid vanuit het grote “voorbeeld” land de VS, waar een clown aan het hoofd staat en 47% van de bevolking in armoede leeft!

In de rest van de EU is het niet veel beter. We krijgen mooie berichten voorgeschoteld uit Duitsland, ik zou zeggen, zelf in Duitsland wonend, kom eens kijken in de “uitstervende dorpen” en criminele steden met armoede. De Duitse jusitie laat Jihadisten vrij rond lopen, wegens gebrek aan bewijs en de kranten spreken er schande over dat een “vluchteling”zijn 4 vrouwen en 30 kinderen over mocht laten komen en sinds 2015 Harz-IV en “kindergeld” krijgt. Dan vinden ze het gek als veel van de “inheemse” bevolking op de AFD stemt en noemt hen racisten en criminelen, de wereld op zijn kop!  Maar ik denk dat net als ikzelf veel burgers in de EU het totale vertrouwen en geloof in de politiek verloren hebben en daarom, schat ik zo in, zijn de gevestigde partijen nog aan het roer, omdat bij een blanco stem, je stem naar de grootste partij gaat!

Een trend in heel Europa is gaande, de “inheemse” stedelijke bevolking kan bijna niet meer in haar eigen stad wonen, het is eenvoudig weg te duur. Zo zijn steden als Barcelona, Venetië, Amsterdam, London, Parijs en ook de Canarische eilanden, alleen nog pretparken voor toeristen geworden.

Waar gaat dat naar toe? Een goede vraag die voor een gedeelte door de politiek opgelost zou moeten worden, maar die hebben geen antwoorden, alleen debatten en regels voor geld en Internet. Zjjn bezig met Russophbia https://en.wikipedia.org/wiki/Anti-Russian_sentiment. 

In 2018 zal de Internet-vrijheid aanzienlijk ingeperkt worden, met als voorwendsel racisme, discriminatie en “Hate-speech”. IS en andere groepen konden jarenlang en nu nog ten dele, ongestoord hun gang gaan op Internet. Maar dat had een reden, de NWO oorlog in Syrië, Irak en Afghanistan en nu Iran. Al speelt Trump het spel niet zo goed, Obama was beter in het uitvoeren van de orders!

Onlangs gaf Jaap-de-Hoop-Scheffer (voormalig leider van de NAVO) na 8 toe dat ze toch een “fout” gemaakt hadden in 2008 met Poetin en Rusland. Mosterd na de maaltijd 8 jaar ellende voor de Russen met sancties. De EU en de VS hebben zoveel schade aangericht in het Midden-Oosten, Afghanistan en ontelbare andere landen, dat de schade niet meer herstelt kan worden. Het is 5 na 12 en de EU en de VS zullen langzaam ten onder gaan in hun rijkdom, verval van moraal en waarden en het dalende geboortecijfer van inheemse Europeanen door de nieuwe transgender hype, het niet zorgen voor de eigen bevolking en het continent in de uitverkoop zetten, zodat er uiteindelijke één wereldheerschappij komt, dat is het doel, volgens George Bush Sr. Mooi verpakt natuurlijk in “peace and Security” maar daar is alleen oorlog van gekomen.

De VS en haar bondegoten gaan altijd met deze “slogan” de oorlog in, zo indoctrineren ze duizenden van burgers en soldaten, denk maar aan Afghanistan, Irak, Syrië, Mali, Vietnam e.v.a landen! Of deze plannen gaan slagen is de vraag, er is geen rekening gehouden met Rusland, China en andere opkomende landen, die zich niet willen voegen naar het NWO plan, dwarsliggen, oorlogen over zich heen krijgen, maar niet zo zwak zijn als ze lijken, zoals Syrië, die de NWO overwonnen heeft!

In de EU landen kunnen er bijna geen regeringen meer gevormd worden en in de VS daar zou na de “clown, hij lijkt een beetje op de Joker uit Superman” een nieuwe President in Oprah Winfrey kunnen krijgen. Hoe laag kun je vallen in een land, geregeerd door “Hollywood” sterren, maar ja achter de schermen is de NWO – schaduwregering”. Dit zijn de echte machthebbers, de wapenlobby, banken, multinationals en high-tech en Internet bedrijven.

Al het andere in de politiek is schone schijn en “trekpoppetjes, zowel in de VS als de EU!

Afbeeldingsresultaat voor oprah winfrey for president cartoon

Bron: Wikipedia, Youtube

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *