Israël provoceert met aanval, F-16 vliegtuig uit de lucht geschoten door Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Nadat Syrië vandaag een  Israëlische F-16 neergeschoten heeft, die een militaire basis binnen Syrië aanviel, stuurt  het Israelische Zionistische regime, aan op een oorlog met Iran, volgens de Israelische staatsmedia, waren er militaire apparatuur en militaire drones aavan Iran aanwezig in Syrië, naturulijk zijn deze militaire apparatuur aanwezig, als bescherming tegen juist deze agressieve aanvallen van Israël of de VS.

Goed gedaan van het Syrische leger om de aanval van het vijandelijke gevechtesvliegtuig  neer te schieten!
De Hasbara-propaganda van de Israëlische staat beweert:  De IDF beschuldigd het Syrische leger en de staat van inmenging in het Israëlisch-Iraanse incident,   Iran zou een lanceerplatform hebben in Syrië, voor activiteiten tegen Israël.

Update

De luchtverdediging van het Syrische leger confronteerde een nieuwe Israëlische agressie op één van de militaire posities in het centrale gebied en schoot meer dan één vliegtuig naar beneden.

Een militaire bron onthulde dat de Israëlische vijand op zaterdagochtend een nieuwe aanval op één van de militaire bases in het gebied lanceerde en de luchtverdediging van het leger opnieuw geconfronteerd was met de agressie van de vijand, maar dit keer raakte het meer dan één vliegtuig.

De bron voegde eraan toe dat de Israëlische vijand zijn agressie op sommige posities in het zuidelijke gebied herhaalde en dat de luchtverdediging van het leger de agressie succesvol confronteerde.

De Israëlische agressie kwam nadat het Generaal Commando van het leger had aangekondigd dat het Syrische Arabische leger de terroristische organisatie Daesh (ISIS) en de daaraan gelieerde groepen had uitgeroeid in grote gebieden in die zich uitstrekten van het zuidoosten van Khanaser op het platteland van Aleppo ten westen van Sinjar in Idleb platteland ten noorden van al-Sa’an op het platteland van Hama.

Ondertussen gaven de media van de Israëlische vijand toe dat de Syrische luchtverdediging een F-16 straaljager over Galilea in bezet Palestina heeft neergeschoten en dat zijn piloten gewond zijn geraakt, ook wat  betreft de sluiting  van delen van het Israëlische luchtruim voor de luchtvaart na het neerstorten van het gevechtsvliegtuig.

Mediakanalen van de Israëlische vijand waren van mening dat het neerhalen van de Israëlische F-16 straalvliegtuig over de bezette Palestijnse gebieden een “crack in de Israëlische excellentie” betekent, bewerend dat de Israëlische regering Russische en Amerikaanse dringende interventie eiste om de situatie in te dammen.

Sirenen werden gehoord in de nederzettingen van de Israëlische vijand, omdat de paniek onder de kolonisten de overhand had en schuilplaatsen werden geopend, alle wegen naar de nederzettingen ten noorden van de bezette gebieden werden gesloten, volgens bronnen uit Palestina.

De tegenstrijdigheid in de verklaringen van de functionarissen van de Israëlische vijand en zijn media over het neerhalen van de Israëlische jet weerspiegelt de staat van paniek in het gedrag van de Israëlische kolonisten, met name in het noorden van de bezette gebieden.

 

Bron: Sana, RT, leger bronnen

 

Afbeeldingsresultaat voor Israel want war with Iran and Syria the enemies cartoon

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *