Liegende Zijlstra, Russiagate valt als een kaartenhuis! Nepnieuws!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

Sowieso past een man als Halbe Zijlstra, met zijn ondiplomatieke vaardigheden niet op de post van Buitenlandse zaken, gaat hij ook nog een potje liegen. Maar ja dat is de norm in de Nederlandse politiek, vooral bij de VVD. Liegen en bedriegen over basale dingen en natuurlijk over Poetin, dat is de boogie-man, die helpt Syrië en redt zo’n beetje de wereld van de hel en verdoemenis van de VS en haar helpers de EU.




Maar ja, je kan een pro-Palestijnse als Sigrid Kaag natuurlijk niet de post van minister van Buitenlandse zaken geven, qua intelligentie is zij heer en meester over Halbe, maar ja ze heeft natuurlijk ook de verkeerde politieke partij gekozen, wie gaat er nu als pro-Palestijnse bij D’66? Totaal ongeloofwaardig! Teken des tijd het verval van de Europese landen, totaal ongeloofwaardige regeringen, in Nederland maar ook hier in Duitsland, daar is het gewoon walgelijk te noemen, met de Schulz affaire, maar dat is een ander verhaal, het gaat nu over Halbe, die gezellig met Lavrov gaat praten over de MH-17, zie je het al voor je? Totaal komisch, als het ook niet zo droevig en ziek zou zijn!

Misschien was Halbe wat in de war met Poetin zijn speech uit 2007, waar hij de elite ervan langs gaf, zij beginnen oorlogen en storten de wereld in de verdoemenis!




Terug naar Halbe, als je zijn CV leest is hij  juist NIET de kandidaat voor buitenlandse zaken, een gewone Groningse boer zou ik bijna zeggen: Zijlstra is de zoon van een politierechercheur. Te Oosterwolde was hij drie jaar actief binnen de duivensport als secretaris bij een postduivenvereniging. Hij studeerde sociologie (doctoraal 1996) aan de Rijksuniversiteit Groningen en Marketing (afgerond 1994) aan de in dezelfde plaats gevestigde Hanzehogeschool. Hij heeft  2 jaar ofzo in Colombia gewoond, nou dat helpt met de moeilijke kwestie in het midden-oosten toch?

Maar nu gaat nog een potje liegen over Rusland, het hele dossier Rusland is aan elkaar gelogen, net als Syrië, dus niks nieuws onder de zon.

Geen stijl bericht

Onderschept! Memo van Russische ambassadeur aan Poetin, over leugens MinBuZa Halbe Zijlstra
Oh ja, vvd? En dan zijn WIJ de liegende en bedriegende vijand? Lolololol

Via onze cyberontvangers hebben we een telexbericht in het sleepnet gevangen, afkomstig van de Russische ambassadeur in Nederland en verzonden aan zijn president Poetin in het Kremlin. De Russen lachen zich de balalaika uit de broek.

“Zeer geachte Kameraad Poetin,

Groot nieuws hedenmorgen uit het kleine koninkrijk aan de Noordzee. De minister van Buitenlandse Zaken heeft bekend dat hij gelogen heeft en nepnieuws heeft verspreidover een ontmoeting met u, president van de Russische Federatie, toen hij nog een klein gemeenteraadslid was in Utrecht, en freelance medewerker van de Koninklijke Shell.

De Volkskrant, zeg maar de Nederlandse Pravda, opent vandaag met de onthulling dat Halbe Zijlstra in 2016 op het voorjaarscongres van zijn vvd-partij heeft gelogen dat hij in 2006 aanwezig was op uw datsja, alwaar hij u zou hebben horen zeggen dat u zou terugverlangen naar een Groot Rusland, en dat u van plan bent om daarvoor diverse landen te bezetten. Dit verzonnen verhaal vertelt hij al sinds 2014.

Maar de grootste grap is natuurlijk dit: Deze man, die oorlogstaal in uw mond legde, en nu zijn leugen daarover toegeeft, is nu minister van Buitenlandse Zaken! De politieke voorlichters van de vvd hebben dit verhaal altijd in stand gehouden, omdat het de onnozele Zijlstra een beetje statuur moest geven, en geloofwaardigheid in zijn nieuwe rol als minister van Buitenlandse Zaken. Die geloofwaardigheid is nu helemaal weg, iedereen in Nederland heeft het over u en over hem! Dit is spectaculair!

Morgen komt meneer Zijlstra naar Rusland, om met minister Sergej Lavrov te praten over de MH17. Binnen de Nederlandse coalitie van vier partijen houdt iedereen de lippen stijf op elkaar, maar van onze bronnen in de wandelgangen weten we dat de voorlichters allemaal bijeen zijn nu, en dat er veel spanning is in de broze coalitie. Dit is goed nieuws voor ons!

President Poetin. Onze vrienden bij De Volkskrant hebben ons een hele mooie dienst bewezen, over de rug van de slachtoffers van MH17. De premier van Nederland en zijn vorige minister van Buitenlandse Zaken duwen en trekken zoals u weet al jaren aan de Russische Federatie om onze medewerking af te dwingen bij de opsporing, vervolging en berechting van de personen die MH17 hebben neergeschoten in 2014. Zij beweren dat de daders Russen zijn. En één dag voor Halbe Zijlstra daarover komt overleggen met Lavrov, publiceert de krant over de hoge mate van onbetrouwbaarheid en oorlogszucht van deze minister!

Hieronder ziet u de beelden van zijn verhaal, uit mei 2016. Dit was kort na het Nederlandse referendum over het Associatieverdrag met Oekraïne, waartegen een grote meerderheid van de kiezers NJET zei. De VVD moest een manier bedenken om toch dat verdrag te ondertekenen, en waarschijnlijk was het daarom dat Halbe Zijlstra en zijn voorlichters het verhaal naar voren brachten over een gesprek met u, om te dreigen met een oorlog met Rusland. Alsof u ooit over uw politieke agenda zou praten in een kamer vol Westerse zakenmensen!

Laat mij u en meneer Lavrov waarschuwen, Kameraad. U kunt vvd-minister Zijlstra alles vertellen wat u maar wilt, hij zal er zijn eigen verhaal van maken, ook als hij daarover moet liegen. Hij is onbetrouwbaar! En neem ook even kennis van Aleksandr Pechthold, die vuige vriend van Petro Poroshenko in Kiev. Hij geeft Rusland de schuld van de leugens van Zijlstra! Zo gestoord is “democratie” in Nederland!

Ik wens u wijsheid en geluk,

Uw ambassadeur in Nederland,
Alexander Vasilievich Shulgin”

Bron: Geen Stijl, Nu Youtube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *