Amnesty International geeft toe dat het Syrische rapport “Saydnaya” gemaakt is in de UK en daarom “FAKE”!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

What you are looking at is a 3D model fabricated entirely in the United Kingdom, based solely on satellite pictures and hearsay. Passed off as evidence this technique of "forensic architecture" may soon become a new tool in the dissemination of war propaganda if it is not exposed.

Het 48 pagina’s tellende rapport van Amnesty International, getiteld “Syrië: Het Menselijk slachthuis: massaexecuties en uitroeiing in Saydnaya Prison, Syrië”, heeft gedurfde beweringen en concludeert:

… de schendingen van de Syrische autoriteiten in Saydnaya zijn misdaden tegen de menselijkheid. Amnesty International dringt met klem aan op een onafhankelijk en onpartijdig onderzoek naar misdaden begaan in Saydnaya. Shreef Amnesty in haar rapport!

Maar zelfs bij een vluchtige blik, voordat we zelfs de volledige tekst van het rapport hebben gelezen, geeft Amnesty International onder een titel, met de titel ‘Methodologie’ toe dat het geen enkel fysiek bewijs heeft ter onderbouwing, alleen de getuigenis van vermeende gedetineerden en voormalige arbeiders in de gevangenis, evenals figuren binnen de Syrische oppositie.

Binnen het gedeelte ‘Methodologie’ geeft het rapport toe

Ondanks herhaalde verzoeken van Amnesty International om toegang tot Syrië, en met name voor toegang tot detentiecentra van de Syrische autoriteiten, is Amnesty International door de Syrische autoriteiten uitgesloten van het verrichten van onderzoek in het land en heeft daarom geen toegang tot gebieden die onder beheer van de Syrische regering zijn sinds de crisis in 2011 begon. Andere onafhankelijke groepen voor monitoring van de mensenrechten hebben soortgelijke obstakels ondervonden.

Met andere woorden, Amnesty International had geen enkele toegang tot de gevangenis, noch leverde één van de getuigen die het naar verluide interviewde relevante bewijs uit de gevangenis of in de buurt van de gevangenis.

Foto’s van de gevangenis worden alleen via satellietbeelden uit de ruimte getoond. De enige andere foto’s in het rapport zijn van drie mannen die beweren dat ze tijdens de gevangenneming zijn vermagerd en gefolterd zijn een foto van één van de acht vermeende overlijdensakten die zijn verstrekt aan familieleden van gedetineerden die in Saydnaya zouden zijn gestorven.

De vermeende certificaten onthullen  niets over aantijgingen van foltering of executie.

Artikelen als:  – Amnesty claimt massale executies in Syrië, biedt zero proof”!

Er is echter nog een ander aspect van het rapport dat nog niet is onderzocht – het feit dat Amnesty International zelf openlijk heeft toegegeven dat het rapport in het Verenigd Koninkrijk (Engeland) is vervaardigd op het kantoor van Amnesty International zelf, met behulp van een proces dat ze ‘forensische architectuur’ noemen,  waarbij het gebrek aan feitelijk, fysiek, fotografisch en videobewijs wordt vervangen door 3D-animaties en geluidseffecten gemaakt door ontwerpers ingehuurd door Amnesty International.

ai_forensicarch_syria

Fake …fake ..fake. Fake nieuws overal om je heen, in de politiek, zogenaamde mensenrechten organisaties, maar het werkt niet meer, de leugens komen stuk voor uit! De oorlogen zijn een product van het westen, de EU/NATO en VS, die dragen schuld (Politici en elite) aan miljoenen slachtoffers en doden en het gaat nog steed door elke dag maar weer…

Bron: off-guardian.org/2017/02/10/amnesty-international/Tony Carlucci

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *