1500 buitenlandse officieren geven leiding aan de terroristen in al-Ghouta om Assad uit te schakelen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Mosul, Iraq, March 4, 2017 © Goran Tomasevic / Reuters gebruikt in diverse MSM als zijnde oost-Ghouta

Gaza City, July 29, 2014 © Sameh Rahmi / Global Look Press

Bovenstaande foto’s zijn “FAKE” Propaganda, de MSM gebruikt alweer foto’s uit andere gebieden en wil de argeloze burger zo manipuleren over Oost-Ghouta en Syrië

Uit verschillende bronnen blijkt dat ongeveer vijftienhonderd buitenlandse officieren de leiding geven aan de terroristische operaties in Oost-Ghouta, welbekend en natuurlijk ondersteund door verschillende Europese inlichtingendiensten.

Ten eerste is het doel  de Amerikaanse mediacampagne tegen Syrië en Rusland, onder het voorwendsel van humanitaire redenen en moeilijke omstandigheden voor burgers in Oost-Goutha, als gevolg van de militaire operaties daar als propaganda naar buiten te brengen, echter is het niets anders dan een dekmantel om de aanwezige terrorristen en hun buitenlandse “masters” dekking te geven voor een aftocht of de dood voor de terroristische huurlingen.

Ten tweede: het Amerikaanse doel (i.s.m. met NATO/EU) is om een ​​grootschalige aanval uit te voeren op de hoofdstad Damascus en zo grote delen van de stad in handen te krijgen, in het kader van de uitvoering van het Amerikaanse plan “B”, dat tot doel heeft het de regering van Bashar al-Assad omver te werpen, Assad te laten vermoorden en de Russen te verzwakken.

Ten derde: het lanceren van een grootschalige aanval met  Amerikaans – Israëlische luchtdekking tegen het Syrische leger en haar bondgenoten op de volgende plekken:

Al-Rhaibeh, Jirod ,  al-Muaddamieh, al-Qtayfeh om de M5 (snelweg) te bereiken en zo de toevoerslijn van het SAA en de Russen uit te schakelen.

https://twitter.com/SamiSharbek/status/967870420845301761

 Adra-richting

Rihani naar Wadi Adra.

Afbeeldingsresultaat voor US and EU occupiers of Syria

Het doel van deze offensieve operaties is om een ​​geografische connectie tussen Damascus en Joubar en Oost-Ghouta te bewerkstelligen.

Het offensief tegen het Syrische leger en haar bondgenoten in de Saba-Biar – al-Shuhaimi regio  werd gelanceerd vanuit de terroristische posities in Jabal al-Rawwaq – Khan al-Mansoura,  oostelijke van het door terroristen belegerde gedeelte.

Ten vierde: het doel van deze reeks aanvallen is om de geografische link tussen Damascus, al-Ghouta en de Amerikaanse basis te voltooien, die de belangrijkste bevoorradingsbasis zal worden voor de terrorstische strijders die betrokken zijn bij de strijd tegen het Syrische leger en haar bondgenoten in een oorlog die geen langdurige uitputtingsoorlog zal moet worden met het Syrische regering en haar bondgenoten.

Dit zijn de gebieden waar de Verenigde Staten van plan zijn om terroristen te controleren vanuit de buurten Damascus in het oosten en al-Tanf aan de Jordaanse /Syrische /Iraakse grens noodzakelijk om de Amerikaanse activiteiten en de voortdurende steun aan terroristen en hun posities in het oosten te versterken richting  Abu-Kamal en Sokhna , die posities lopen tot de al-Sawab vallei, Hajin en Safsafah aan de oostkust van de rivier de Eufraat.

Ten vijfde: om al deze offensieve plannen te implementeren, werd een Amerikaanse / Britse / Israëlische / Jordaanse geheime centrale, commado post, opgericht op de Amerikaanse basis in Badia Al Sham, die toezicht houdt op:

1) Het beheer van terroristische operaties, inclusief de artillerie en barbaarse beschietingen van Damascus waar vele Syrische burgers gedood worden, uitgevoerd door hun huurlingen Jays-as-Sham, Al-Queda, Al-Nusra en ISIS.

2) Coördineren van de levering van wapens en gevechtsuitrustingen, die worden vervoerd via de Jordaanse grens, naar het oosten van Ghouta en de bovengenoemde strategische veroverings gebieden (nog niet veroverd) waarnaar hierboven wordt verwezen.

3)  De bovengenoemde commandopost slaagde erin om in totaal 1.500 operatie (ambtenaren-huurlingen) naar het oostelijke van Ghouta en andere belegeringsplekken van terroristen over te brengen die vastzaten in al-Dumair, Jairud en al-Sokhna. Om zo vrij spel te geven aan de terroristen. De geopende corridoren in Oost-Ghouta door het SAA en de Russen, worden geblokkeerd door de terroristen die een groot deel van de bevolking van Oost-Ghouta gevangen houden in een zelfgemaakte gevangenis, of zoals we laatste dagen konden zien in kooien eb gebruikt als menselijke schilden. Dit wat er volgense vele bronnen in al-Ghoua gebeurd!

foto van Sonja van den Ende.

 

4)  Er zijn vijftienhonderd  van deze buitenlandse officieren (EU en VS militair personeel) in het oosten van Al-Ghouta aanwezig, bevestigen vele bronnen, ook zijn er ongeveer tweehonderd officieren in  Sokhna, naast honderdtwaalf officieren in  Dumair, tweeënnegentig van deze officieren worden ingezet op verschillende punten in de Syrische woestijn ten oosten van Damascus.

Deze buitenlandse officieren, bestaan uit militairen uit de VS, Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, VK, Israëli’s en Jordaniërs , zeggen (betrouwbare) bronnen.

Als laatste is de doelstelling van de Koeweit-Zweedse ontwerpresolutie die werd voorgelegd aan de VN-Veiligheidsraad om een ​​staakt-het-vuren voor een maand te eisen, een poging om de kwestie van de Syrische crisis over te dragen aan de Veiligheidsraad en het groene licht aan de bovengenoemde landen te geven om Syrië te bezetten en Assad te verwijderen. Dat is het uitgelekte PLAN B!

Afbeeldingsresultaat voor US and EU occupiers of Syria

Bron:  Mohamed Sadiq al-Husseini, Mudar Barakat, Sami Sharbek

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *