Amerika wil in Syrië blijven – de grote confrontatie komt dichterbij

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor de VS wants to stay iN Syria cartoon

Amerika en haar bondgenoten de NAVO hebben vooralsnog verloren in Syrië, dus zoals ik in een eerder artikel al schreef gaat plan B in werking. Want de VS en haar grootste bondgenoot in het midden-oosten, Isräel, willen een groot midden-oosten en de bezetting van het midden-oosten. Zij zijn uit op wereld dominantie en dan maakt het niet uit welke president er aan het roer staat Obama, Bush Trump, de schaduw regering bepaalt! (NRA, AIPAC, banken, mulitinationals, de Bilderberg en DAVOS conferenties zijn instrumenten om hun plannen wereldwijd te verkondigen).

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2018/02/28/1500-buitenlandse-officieren-geven-leiding-aan-de-terroristen-in-al-ghouta-om-assad-uit-te-schakelen

Gisteren maakte het Pentagon bekend dat zij een nieuw leger gaan opzetten in Syrië en delen van Irak, wat zij nu bezet houden. Zij gaan 60 tot 65.000 huurlingen recruiteren, bestaande uit jihadisten, terroristen ex-Al-Queda, Nusra en ISIS. Stel je dit eens voor het zal een groter leger worden dan Canada of Australië. De Koerden zijn inmiddels uit Raqqa vertrokken om tegen de Turken in Afrin te vechten. 

 

Dit om het midden-oosten bezet te houden en de opkomende oorlog tegen Iran. Al verwoorden ze het zelf anders: ISIS verslaan en de burgeroorlog tot een einde brengen in Syrië.

Het is geen burgeroorlog het is een opgelegd conflict door de VS en haar bondgenoten, net als destijds in Afghanistan en Irak. Osama-bin-Laden is gemaakt door de VS, de CIA heeft hem en zijn clubje wapens geleverd en getraind voor, alweer, de Russen te verslaan in Afghanistan. Toen zijn clubje niet meer nodig was, werd hij tot vijand verklaart. Tot 2003 toen hadden ze weer nieuwe huurlingen nodig, het restant van Al-Queda en nieuwe recruten. Getraind in Camp Bucca – Irak, waar ook Abu-Bakr-Al-Baghdadi – gevangen zat!

http://anonhq.com/the-dark-star-rises-the-new-osama-bin-laden-made-by-the-usa-fiction-or-deception/

BASES in de wereld

De Verenigde Staten zijn in oorlog in Afghanistan en in Irak. Deze militaire operaties zullen voortgezet worden tot de VS hun doel, dat zij ‘VICTORY’ gedoopt hebben, zullen bereiken. Volgens Wikipedia vechten er 190.000 Amerikaanse soldaten in deze landen. Alleen al bij operatie ‘Enduring Freedom’ in Irak zijn 200.000 militairen betrokken, waarvan 26.000 uit andere landen (ook uit Nederland, worden vredesmissie genoemd) die de ‘missie’ van de VS ondersteunen.

De Amerikaanse bases in het buitenland zijn voornamelijk gelegen in West-Europa: 26 in Duitsland, acht in Groot-Brittannië en acht in Italië. In Japan zijn er negen militaire locaties. De afgelopen paar jaar hebben de VS in het kader van de ‘oorlog tegen het terrorisme’ 14 nieuwe bases opgezet in en rond de Perzische Golf. Ook zijn er in Irak twintig nieuwe bases opgezet en versterkt, hetgeen om en nabij 1,1 miljard dollar gekost heeft. Het gebruik van tien bases in Centraal-Azië is geïntensiveerd. De VS onderhandelen met verschillende landen over het opzetten, aankopen, vergroten of huren van militaire bases. Dit geldt onder meer voor Marokko, Algerije, Mali, Ghana, Brazilië, Australië, Polen, Tsjechië, Oezbekistan, Tadzjikistan, Kirgizië, Italië en Frankrijk. Washington heeft eveneens een overeenkomst ondertekend voor de bouw van een militaire basis in Djibouti. Al deze initiatieven maken deel uit van een allesomvattend plan voor het opzetten van een hele reeks militaire bases die een corridor van west naar oost moeten vormen, van Colombia in Zuid-Amerika naar Noord-Afrika, het NabijeOosten, Centraal-Azië tot aan de Filippijnen toe. De Amerikaanse bases in Zuid-Amerika hebben als doel toegang tot en controle over de uitgebreide voorraden aan duurzame energiebronnen (olie), de minerale en de watervoorraden in het Amazonebekken.

Daar komt nu bij Syrië, athans dat is plan, echter het grote obstakel, Rusland moet eerst uit de weg geruimd worden. Dat verklaart de zogenaamde hernieuwde “koude oorlog”tegen Rusland en de hetze tegen Syrië.

De VS gebruikt haar huurlingen, zoals Al-Queda, Al-Nusra maar ook ISIS strategisch, om aanvallen uit te voeren op het Syrische en Russische leger. Ook de Irakezen moeten eraan geloven, maar die zijn al ruim 15 jaar bezet.

http://community.dewereldmorgen.be/blog/sonjavandenende/2016/12/27/wat-is-anti-semitisme

In Palestina (al meer dan 70 jaar bezet) is een langzame “volkerenmoord” in werking gezet. Geen bruut geweld, maar systematische psychologische oorlogsvoering, kinderen in gevangenissen, Gaza hermetisch afsluiten, water toevoer boycotten, security en natuurlijk het toverwoord “anti-semitisme” inzetten, kortom een openlucht gevangenis. De Arabische bevolking zijn ook semieten, dus dit slaat ook op hen (anti-semitisme)! Israëliers en Arabieren zijn broeder volkeren en verwand aan elkaar, niemand heeft dus het alleenrecht in het midden-oosten!

Bron: Pentagon, Wikipdia, https://www.ncpn.nl/manifest/2007/18/basisb.ht,https://www.washingtonpost.com/world/middle_east/us-troops-will-stay-in-syria-to-counter-strategic-threat-from-iran/2018/01/17/eeed9d16-fb8f-11e7-9b5d-bbf0da31214d_story.html?utm_term=.945003ac39c5

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *