De nieuwe “koude oorlog” of liever gezegd de “hete oorlog!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor freesuriyah de boze geest poetin

 

Overal hoor je het in de “westerse” media, de nieuwe koude oorlog, gebaseerd op uitspraken (althans een deel, uit zijn verband gerukt met een paar zinnen uit video’s) van Poetin tijdens de laatste zeg maar “State of the Union of Prinsjesdag”. Daarin zegt hij dat eigenlijk dat het afgelopen moet zijn met de bedreigingen vanuit de NAVO en de VS. 

Dit is eigenlijk wat Poetin vertelde, wat de MSM niet vertelt:

In 2002, trok de Verenigde Staten zich eenzijdig en zonder overleg,  uit het  Anti-Ballistic Missile (ABM) Verdrag terug. President George W. Bush merkte op dat het verdrag “nu achter ons ligt” en beschreef het ABM-verdrag als een overblijfsel uit de Koude Oorlog. Het ABM-verdrag, ondertekend in 1972, verbood zowel de VS als de toenmalige USSR van het inzetten van hun nationale verdedigingen tegen langeafstandsraketten. Het verdrag was gebaseerd op het uitgangspunt dat als één van de supermachten een strategische verdediging zou opbouwen, de ander zijn offensieve nucleaire krachten ook zou opbouwen om de verdediging te compenseren. De superpowers zouden daarom snel op weg zijn  naar een niet eindigende offensief-defensieve wapenwedloop, omdat ze dan gaan proberen de acties van hun tegenpartij in evenwicht te brengen.

Tot de aantreding van President Bush jr. Werd het Verdrag een “hoeksteen van de strategische stabiliteit” genoemd, omdat het latere overeenkomsten vergemakkelijkte en de strategische nucleaire arsenalen in de VS en Rusland verminderde.

De VS, ervan uitgaande dat een verzwakt Rusland nooit meer in staat zal zijn om de hegemoniale macht van de VS tegen te werken, ging dwars tegen alle regels van het vedrag in en het resultaat zien we nu: NAVO troepen in Polen en Roemië. 

Dit is wat het westen beweert: De NAVO-landen gaan troepen legeren in Polen en de Baltische staten om Rusland af te schrikken. ‘We zijn niet uit op een conflict, maar we moeten laten zien dat we kunnen en zullen reageren als dat nodig is’, aldus Minister Jeanine Hennis-Plasschaert (Defensie) op een NAVO-top in Warschau in 2016.

NAVO stationeert troepen in Oost-Europa om Rusland af te schrikken

Rusland wordt in het nauw gedreven – Poetin blijft kalm!

Het verraad van de VS en NAVO

De opmerkingen van oud-president van de Sovjet Unie Gorbatsjov en de Russische president Poetin over een belofte van het Westen – gedaan bij de onderhandelingen over de hereniging van de beide Duitslanden – de NAVO niet verder te laten oprukken naar het oosten, werden door zo ongeveer alle westerse machthebbers als een fabeltje, of erger: een leugen, van de hand gewezen. Laten nu documenten boven water komen waarin dat wel degelijk was afgesproken!

Zevenentwintig jaar geleden, toen de Sovjet Unie uiteenviel en Michael Gorbatsjov zich na harde onderhandelingen bereid verklaarde beide Duitslanden te herenigen. In de jaren erna leek het of de Russen en de Duitsers goede vrienden zouden worden. Duitsland bleef dan wel bezet door de Amerikanen (om de vrede te bewaken) – economische groei zorgde voor enige rugwind voor beide delen van Duitsland. (stukje uit het artikel van stop de bankiers 2017).

Verder zijn er 20 gespreksprotocollen, memoranda en telegrammen laten zien dat “een hele reeks van toezeggingen over de zekerheid van de Sovjet” – dus de beloften over het niet verder uitbeiden van de invloedssfeer van de NAVO richting het oosten – wel degelijk gedaan werden door Genscher, Baker, Kohl, Mitterand, Thatcher en Bush senior.

rusland

Een vrijbrief die later door de toenmalige directeur van de CIA, Robert Gates, zwaar werd bekritiseerd. Het leidde tot een “verdergaande expansie van de NAVO naar het oosten” (aldus Gates). De Sovjet Unie werd geen lid, en Rusland ook niet. Daarentegen is de NAVO uiteindelijk dáár gekomen, waar zij volgens de beloften van o.a. Genscher, waar zij nooit geacht werd te komen.Op de stoep van het Kremlin. Het resultaat zien we nu, de schaduw regering van het westen proberen een nieuwe koude oorlog op te dringen aan Rusland.

Alles halen ze uit de kast om Rusland en haar leider en regering zwart te maken, van spionnen, to verkiezingsfraude, tot dictator.

De boze geest Poetin

http://rikmin.nl/Twente/SonjaDeZon2016.html

TWEE BIJLAGES:

(Artikelen in de Metro)
De vluchtelingencrisis alles vooraf gepland!

http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/sonjavandenende/actueel/2015/11/de-vluchtelingencrisis-alles-vooraf-gepland

Door Sonja van den Ende

Je leest het elke dag om je heen , in de reguliere media, duizenden vluchtelingen zullen Europa, zo ook Nederland overspoelen, vandaag nog, de E.U. verwacht 3 Miljoen extra in 2016!
Heeft iemand zich weleens afgevraagd, waarom er toch zoveel vluchtelingen komen opeens!! We horen allen de officiële versie van de politiek en de media. Maar niemand legt uit hoe het komt, of hoe het op te lossen!! Het begon met Irak, eigenlijk Afghanistan, Eritrea (waar de meeste Nederlanders niet van gehoord hebben) en nu dan Syrië. De oorlogen in bovengenoemde, zijn vooraf gepland, jazeker, aangekondigd door George W. Bush, de “Axis of Evil”, speech 29 Januari 2002, vergeet dit niet. En inderdaad het plan loopt voorspoedig, totdat onverwachts Rusland in grijpt en Amerika voor gek zet in Syrië. Rusland het land dat allang gedemoniseerd wordt door m.n. Nederland, door de MH-17, waar het bewijs nog niet voor gevonden is! Maar terugkomend op de vluchtelingen…Eerst zaten ze in kampen rondom Syrië, Turkije, Jordanië en Libanon..Turkije heeft nu op een dealtje gegooid met Europa, met de EU en krijgt 3 miljard voor het vluchtelingenprobleem..Echter is Turkije al maanden zo niet een jaar lang al bezig de vluchtelingenkampen te ontruimen, d.m.v. de zogenaamde gematigde rebellen (die overigens nooit bestaan hebben, vanaf het begin was er geweld van hun kant op de Syrische bevolking en soldaten).
Strategische georganiseerde migratie, wapen van terreur: Na het lezen van de titel, kun je denken dat het niet beschrijft waarmee Europa onlangs is geconfronteerd: de honderdduizenden vluchtelingen, zowel slachtoffers van de ontberingen van burgeroorlogen en opportunisten, de invasie van de Balkan over land en over zee en vervolgens verder over weg , proberend om rijkere landen als Duitsland, Frankrijk en Scandinavië bereiken met alle mogelijke middelen. Concluderend: Het is een vooropgezet plan, ontwikkeld in de VS, om Europa zwak te maken, dit gebeurd op alle fronten: de vluchtelingen, het volkswagenschandaal, voor het schandaal had Duitsland één van de sterkste economie van Europa, Volkswagen de meest verkochte auto en daar moest de VS natuurlijk een stokje voor steken. Nu keldert de welvaart naar een dieptepunt, het bijna failliete Volkswagen concern, met als gevolg werkeloosheid, tel daarbij op de stroom vluchtelingen!! Europeanen moeten nu wakker worden en deze waanzin bestrijden!

De boze geest Poetin

http://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/sonjavandenende/actueel/2016/01/de-boze-geest-putin

Door Sonja van den Ende

Ja, zo wordt hij beschreven in de Nederlandse media, het is echt te gek voor woorden hoe erover deze man gedacht wordt! Terwijl meer dan de helft van de Nederlanders onwetend zijn over Poetin en Rusland, voeren de media en de politiek een hetze campagne tegen Poetin en Rusland. Gebaseerd op geruchten, maar geen feiten. Hoe is het zover gekomen in Nederland, deze haatcampagne? De MH17, waar met alle geweld de schuld wordt afgeschoven op Rusland. Oekraïne treft geen blaam. Die moeten bij de EU komen. Hoezo? Om zo een buffer te vormen tegen Rusland, die volgens de VS en de EU een bedreiging is voor de wereld. Heb ik nieuws voor je, de VS en de EU zijn de bedreiging voor de wereldvrede. Zij hebben onder het mom van vrijheid en democratie ettelijke oorlogen gevoerd en doen dit nog: Vietnam, Cambodja, Korea, Cuba, 1e Golfoorlog, El Salvador, Congo, Mali, Jemen, Colombia, Libanon, voormalig Joegoslavië, Afghanistan,Oekraïne, Libië, Irak, Syrië, ik zal er vast wel enkele vergeten zijn! Dit zijn geen verdedigingsoorlogen, dit zijn aanvalsoorlogen, om de landen te destabiliseren, onder het mom van democratie en vrijheid, willen zij landen koloniseren, sinds eeuwen gebeurd dit door verschillende EU landen en de VS.
En Rusland? Zijn zij begonnen met oorlog voeren in de EU of een aanval op de VS? Nee, zij respecteren het internationaal recht en helpen bondgenoten zoals Syrië en de Russische inheemse bevolking van Oekraïne, die zich bedreigd voelden door de aangestuurde revoluties van de VS en de EU. Zeker zullen zij (Rusland) ook oorlogen begonnen zijn in het verleden, maar sinds WO II is de VS samen met EU koploper in de vernietiging van het Midden-Oosten en Afrika, denk aan bv Soedan in Afrika. Dus hoezo Poetin demoniseren? We kunnen ons beter achter de oren krabben en nadenken hoe wij, Europese burgers, indirect betrokken zijn bij deze vreselijke oorlogen, die al aan duizenden, zo niet miljoenen mensen het leven heeft gekost! Ons belastinggeld gaat indirect ook naar defensie, die er op los bombarderen in Syrië, Irak, Mali, Afghanistan, om IS uit te schakelen, nu daar ze slagen ze niet echt niet, burgerdoelen des te meer, kinderen, vrouwen en burgers sterven ook door Nederlandse bommen! En als klap op de vuurpijl, gaan de FBI en de CIA onderzoek doen, of we niet te pro-Russisch zijn en of er geen spionnen in Nederlandse organisaties, zoals Geen Peil zitten, die betaald zouden worden door Rusland. Hoe noem je dit ook alweer? Juist intimidatie!

Lachwekkend, zou het niet gevaarlijk zijn en het westen niet met vuur speelt, één keer is de maat vol en nu is de maat vol voor de Russen en Poetin, de consequenties van deze oorlogs spellen zal niet te overzien zien, maar beste burgers van Nederland blijf maar braaf slapen en wooral geloven wat de dagelijkse MSM, nieuws, kranten en politiek jullie voorspiegelen.

Afbeeldingsresultaat voor freesuriyah de boze geest poetin

bron: stopdebankiers, Freesuriyah, YouTube, Rik MIN, NCPN

https://www.bol.com/nl/p/de-dwaze-moeders-van-odessa/9200000082760349/

De dwaze moeders van Odessa

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *