Wat is er in godsnaam mis in Europa en het westen? Wat is er gebeurd?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

sonja van den ende

Afbeeldingsresultaat voor het nederlandse politieke en morele verval

Eerlijk gezegd ben ik onder de indruk, verbaasd en  beschaamd. Ik ben geboren in Nederland, heb daar  mijn jeugd doorgebracht, ik heb ook veel landen in  Europa en buiten Europa bezocht en ik heb 5 jaar in Wenen, Oostenrijk en zo’n 5 jaar in Duitsland gewoond, waar ik sinds kort weer woon en een klein bedrijfje run.

Maar in mijn ergste nachtmerries had ik me niet kunnen voorstellen dat het westen zo laag zou zakken als nu. Ik bedoel, ja, ik weet alles van de “valse vlaggen”, de corruptie, de koloniale oorlogen, de NAVO-leugens, enz. Ik heb dat al héél vaak geschreven. Maar nog niet genoeg schijnbaar, en dat is zacht uitgedrukt, ik herinner me Helmut Schmidt, Maggie Thatcher, Reagan, Mitterrand, Gorbatjov en Honecker, de Duitse ex- Bundeskanzler Gerhard Schröder, die aangeklaagd wordt in Duitsland omdat hij de vriend van Poetin is! Tijdens de Koude Oorlog was het westen nauwelijks een ridder in een wit glanzend pantser, maar toch – de rechtsstaat deed er toe, de democratie, evenals op zijn minst enige mate van kritisch denken. Linkse politiek was nog linkse politiek en op zijn minst ging het nog om mensen, om loonsverhogingen en werkgelegenheid, vakbonden, onrecht en vrijheid. De burgers sprongen nog op de bres voor demonstraties en waren bang voor de kruisrakketen!

Ik schaam me nu diep voor het Westen. En  ben héél erg bang dat het totaal verkeerd af gaat lopen.

Alles wat ik vandaag zie, is een onderdanige kudde EU burgers geleid door echte, bonafide psychopaten (in de klinische betekenis van het woord).

Het ergste is de oorverdovende stilte, de manier waarop iedereen gewoon wegkijkt, doet alsof “het is mijn zaak niet” of, nog erger, neemt eigenlijk al dit groteske spektakel serieus. Wat is er verdomme mis met jullie mensen ?! Zijn jullie allemaal in zombies veranderd ?! WAKKER WORDEN!!!!!!!

Afbeeldingsresultaat voor de coming war with russia

Laat me hier mijn woorden zorgvuldig meten en je de botte waarheid vertellen.

Sinds de Neocon-staatsgreep tegen Trump is het Westen nu precies op dezelfde koers als nazi-Duitsland, ongeveer in het midden van de jaren dertig.

Oh ja, de ideologie is anders, ook de aangewezen zondebok. Maar de situatie is exact hetzelfde.

Dezelfde oorzaken produceren dezelfde effecten. Maar deze keer zijn er aan beide kanten wapens die de Dresden Holocaust op een kleine vonk laten lijken. We hebben nu wonderwapens, drones, robocops, verarmd uranium in wapens en ga maar door.

Dus nu hebben we deze ontroerende vertoning van “westerse solidariteit” niet met het VK of het Britse volk, maar met de City of London, Wall Street of brievenbus firma’s in Amsterdam, de Witte helmen, een Al-queda brievenbusfirma, gesponserd door ons belastingbetalers, met adres in Amsterdam zuid-oost. Is dat niet ontroerend?!

Laat me je dit vragen: wat was het  kenmerk van het Britse en ander Europese beleid ten opzichte van de rest van de wereld, laten we zeggen sinds de middeleeuwen?

Oorlogen starten in Europa en de rest van de wereld koloniseren.

En deze keer denk je dat het anders is?

Toen Napoleon en Hitler Rusland aanvielen, ondergingen ze een diepe crises en waren ze objectief zwak (onderzoek het echt zelf!). In beide gevallen was de Russische samenleving diep vescheurd door interne tegenstellingen en de tijd van aanvallen was ideaal.

Maar niet vandaag de dag !

Dus ik stel deze simpele vraag: wil je echt ten oorlog trekken tegen een volledig verenigd nucleair Rusland? Denk je dat dit overdrijving is? Denk nog eens na, lees RT, kijk naar kritische speeches van Poetin en luister echt naar het Russiche volk.

De waarheid is dat de situatie vandaag oneindig veel erger is dan de Cubaanse rakettencrisis in 1962. Ten eerste waren er tijdens de Cubaanse rakettencrisis aan beide zijden nog rationele mensen te vinden. Vandaag is er NIET ÉÉN ENKELE RATIONALE PERSOON DIE IN DE VS IN STAAT IS TOT TEGENGAS. Niet één! Ten tweede, tijdens de Cubaanse rakettencrisis rapporteerde alle nieuwszenders en kranten dagelijks, op een redelijke neutrale manier, voelde de hele planeet aan dat we aan de rand van de afgrond stonden.

Tegenwoordig lijkt niemand zich ervan bewust te zijn dat we op het punt staan ​​om ten oorlog te trekken, mogelijk een thermonucleaire oorlog, waarbij slachtoffers gaan worden geteld in de honderden miljoenen.

Allemaal vanwege wat?

Omdat de mensen in het Westen hebben geaccepteerd, of zelfs niet weten, dat ze worden geregeerd door een bende van onwetende, arrogante psychopaten, geldbeluste politici en corrupte kranten en media.

Op zijn minst laat de situatie dit zien:

Representatieve democratie werkt niet.

De rechtsstaat is alleen van toepassing op de zwakken en armen.

Westerse waarden zijn nu teruggebracht tot een trieste grap.

Het kapitalisme heeft oorlog nodig en een wereldhegemonie om te overleven.

Het Anglo Zionistische rijk staat op instorten, de enige open vraag is hoe en tegen welke prijs.

Afbeeldingsresultaat voor het nederlandse politieke en morele verval

Op dit moment zetten ze, de EU landen en de VS, Russische diplomaten massaal uit en voelen ze zich erg sterk. Poolse en Oekraïense politici ondergaan een ware historische golf van moed en zelfvertrouwen! De westerse EU landen, met Duitsland voorop, verstoppen zich achter het VK en Merkel, Macron en Rutte zijn of sociaal dom of echt psychopaten eerste klas. meelopers? Nee zo zou ik ze niet willen kwalificeren, ze lopen al jaren mee en kunnen niet “scheiden”van hun macht, deze kinderloze,psychopaten, zonder sociaal gevoel, zonder gevoel van medeleven en onbekwaam als politici !

De waarheid is dat dit slechts het topje is van een veel grotere ijsberg . In werkelijkheid zijn cruciale raadplegingen op deskundige niveau, die zo cruciaal zijn tussen nucleaire grootmachten, al lang geleden gestopt. We hebben telefoongesprekken op het hoogste niveau nodig. Dat soort dingen gebeuren wanneer twee kanten op het punt staan ​​om ten oorlog te trekken. Gedurende vele maanden hebben Rusland en de NAVO voorbereidingen getroffen voor oorlog in Europa. En Rusland is klaar. De NAVO is dat zeker niet! Oh, ze hebben de cijfers en ze denken dat ze sterk zijn. De waarheid is dat deze NAVO-dwergen geen idee hebben van wat hen te wachten staat, wanneer de Russen ten strijde trekken, zullen deze NAVO-idioten zelf niet begrijpen wat er met hen gebeurt? Heel snel zal de echte actie overgelaten worden aan de VS en Rusland. Elk conflict zal dus zeer snel nucleair gaan. En, voor het eerst in de geschiedenis, zal de VS heel, heel hard getroffen worden, niet alleen in Europa, het Midden-Oosten of Azië, maar ook op de continentale VS.

Ik heb Rusland een aantal malen bezocht, ik ken veel Russen en ga hun mentaliteit goed begrijpen, wat deze NAVO/EU idioten niet doen. De Russen willen echt geen oorlog, ze zijn bang (de burgers). Ze zullen er alles aan doen om dit te voorkomen. Maar als je wordt aangevallen, verwacht dan een reactie van absoluut verwoestend geweld. Neem het niet van mij aan, maar neem het van Poetin aan, die het duidelijk zelf heeft gezegd en in dit geval door ongeveer 95% van de bevolking wordt gesteund. Van de oostelijke kruistochten tot de nazi-invasie van de Sovjet-Unie, genoeg is genoeg,  de Russen willen geen westerse aanval, zij zullen zelf niet aanvallen, vooral niet één ondersteund door nucleaire vuurkracht. Nogmaals, overweeg Poetin’s woorden heel, heel voorzichtig: “wat kunnen we nog als er geen Rusland is , als er geen aarde is ?”

Juist niets, de wereld is dan verwoest en de mensen met miljoenen dood! Ik hoop met héél mijn hart dat er mensen zullen opstaan, van west tot tot oost, van zuid tot noord en deze zeer zeer gevaarlijke situatie zullen benoemen en tot actie overgaan. Misschien is er zelfs een grote revolutie nodig, maar alles is nodig om deze waanzin te stoppen, om miljoenen levens en de aarde te redden. Geen zijwegen zoals het klimaat of gas, maar echte daadkracht, de aarde en mensen redden is prioriteit nummer één, daarna volgt de rest!

bron: Freesuriyah, Youtube

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *