De westerse media en politiek krijgen geen genoeg van “chemische bommen”en vergiftging soaps!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

foto van Sam Bitar.

Deze en onderstaand foto’zijn genomen in Oost Ghouta, gevonden in tunnels, na de aftocht van Jays-al-Islam. Made in GERMANY..bron: Sam Bittar, met dank aand Dörthe Lüder, adres leverancier: 

Merck Schuchardt OHG
Eduard-Buchner-Strasse 14-20
85662 Hohenbrunn, Germany

Tel: +49-8102-802 0
Fax: +49-8102-802 175

Ja daar gaan we weer, voor de hoeveelste keer? Langzamerhand raak ik de tel kwijt! De westerse MSM (Main Stream Media zoals NU.nl en NOS) en politiek zijn er dol op om Rusland en Syrië te beschuldigen van gif, gifgasaanvallen en nu iets nieuws “chemische bommen”! Ja je moet wat! En dan hun bronnen : de “rebellen” zoals ze genoemd worden i.p.v. teroristen, Jays al-Islam noemen ze rebellen, je zou er bijna van in de lach schieten als het niet zo ernstig en walgelijk is wat de wetserse regeringen proberen te verkopen aan het “grote” publiek, propaganda “pur sang”! Gelukkig zijn er alternative media en wakkere activisten en journalisten, die WEL bronnen aan de grond hebben, b.v. in Ghouta of destijds oost-Aleppo!

Amerika wil in Syrië blijven – de grote confrontatie komt dichterbij

Jaish al-islam terroristen blijven chemische wapens gebruiken en het Syrische Arabische leger  beschuldigen, in een  poging om de opmars van het leger te belemmeren,  verwijzend naar een officiële bron van de regering, die zegt dat de terroristen waarschijnlijk dit verhaal hebben gelanceerd als laatste propaganda-campagne uit angst voor hun dreigende “dramatische ineenstorting”.

Bij verschillende Facebook profielen zoals  https://www.facebook.com/hnaftali/?hc_ref=ARTaRT2uYTnO3KcdirB6-LfXhbBFgNysC3zIVwnRfjdbf-Pus5SkaEAdd-rXid4vdos&fref=nf  

Wordt beweerd dat er een gifgasaanval, c.q. chemische bom was, “suprise” hij is een zionist die inteviews heeft met Nethanyahu en waarschijnlijk in dienst is van de Zionistische media, die samen maar één doel voor ogen hebben een “Groot Israël, de Arabieren kunnen volgens hen “in de hel wegkwijnen  en afgeschoten worden, in Syrië en bij de grens met Gaza” dat staat ook letterlijk op verschillende Facebook profielen, dat mag gewoon van Facebook en van de westerse regering, het is tenslotte Israël , het beloofde land en een echte democratie!!

Jays al-Islam, de terreur groep van Mohammed Alloush verdreven uit Douma en de VS stuurt meer troepen naar Syrië

Verder met de zogenaamde aanval: ondanks het gebrek aan geverifieerd bewijs tot nu toe, heeft Washington geen kans gemist om Moskou te bestempelen als medeplichtig en “uiteindelijk” verantwoordelijk te houden voor het incident,  Rusland wordt deze dagen over van alles en nog wat beschuldigd, ik schreef het al eerder, ze willen Rusland op hun knieën, want Poetin, de Russische regering en de bevolking WIL GEEN inmenging van het westen, wil geen olichargen die de boel, net als onder Jeltsin leegroven en wil geen inmenging van de schaduwregering. De voormalige minister van Buitenlandse Zaken Rex Tillerson gaf goed “getimede” rapporten uit over chemische incidenten, onder meer in Oost-Ghouta, om de Amerikaanse agenda in Syrië door te drukken.

foto van Sam Bitar.

 

Maar nu komt het ergste van het verhaal, de zogenaamde bommen, het gif komt uit Duitsland en natuurlijk zijn er vele wapens gevonden die via Nederland kwamen, daar had ik ook al eerder over geschreven:

De geheime lading wapens van Nederland naar Syrië

Europa, de VS en ook Nederland sponosoren JIHADISTEN EN TERRORISTEN, met wapens, gif, chemicaliën en veel geld heel vel geld.

Inline afbeelding 1

SPECIAL CARGO SERVICES (SCS) IS EEN AMBITIEUZE PARTNER OP HET GEBIED VAN GEVAARLIJKE STOFFEN. IN EEN DYNAMISCHE OMGEVING, VERBONDEN AAN STRIKTE WET-EN REGELGEVING BLIJVEN WIJ ONSZELF ONTWIKKELEN, OPTIMALISEREN EN UITDAGEN MET ALS DOEL OM ONS MERK NOG VERDER UIT TE BOUWEN. Onze specialisten op SchipholIJmuiden en Rotterdam zijn 24/7 aan het werk voor een correcte en veilige handling en opslag van gevaarlijke stoffen zendingen.Daarbij leveren wij op-maat logistieke oplossingen voor complexe vraagstukken.Wilt u meer lezen over gevaarlijke stoffen?

Bovenstaande foto dozen vol met munitie uit Nederland gevonden in Syrië: Op deze foto is de afzender te lezen: BREGUETLAAN 7, 1438BA OUDE MEERN, NEDERLAND.

Zoals de Witte Helmen, een verhaal dat bij elke nieuw verhaal vertelt moet worden, zij worden met tonnen belastinggeld van de argeloze  Nederlandse burgers voorzien van het Regime Rutte en Regime Merkel levert gif, pantzers waarmee  Koerden en Turken op elkaar schieten.

Dus bewijs genoeg, maar de leugen regeert!

https://freesuriyah.eu/?cat=38

Bron: RT, SANA, NU.nl, NOS, Nederlandse Regering, Sam Bittar, Dörthe Lüder!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *