Huiver en Griezel, onthoofdingen van de geliefde westerse rebellen zijn vergeten! Vergelijk een “rebel”met een inwoner uit Ghouta!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

foto van Olav ten Broek.

Foto’s uit Douma, zogenaamd een gifgasaanval, zeker dan ga je met “blote”handen (de dokter) aan het kind zitten, handig met chloor toch?

De hele westerse wereld, d.w.z. de politiek en MSM (media) huiveren over de chemische aanval, het is zo erg al die kinderen, een propaganda tool die al 7 jaren in dit smerige conflict gebruikt wordt, gesteund door het westen!

Het is zo droevig dat de WHO en Save the Children, zeggen dat er minstens 500 kinderen vergiftigd zijn.. Waar halen ze in godsnaam deze info vandaan? Niet uit het gebied zelf, daar komen ze niet in, dus ja de bron: de Moslimbroeder in Coventry (SOHR) en hun geliefde rebellen.

Vandaag hebben ze ook het lef om te schrijven dat er een propagandaoorlog van de Russen is. Diegene die propaganda voeren is de westerse MSM, de westerse politiek die nemen gretig aan dat er kinderen in het spel zijn en verafgoden de Witte Helmen, ordinaire Al-Queda terroristen, die populair waren op Netflix en ik benadruk het maar weer eens een (brievenbus) organisatie/stichting hebben in Amsterdam, de May-day Foundation. Maar eigenlijk weet niemand wat er gebeurd is, de Russen en het Syrische leger kunnen geen bewijzen vinden, waar wel bewijzen voor zijn is de vele onthoofdingen, hieronder zie je wat vergelijkinsmateriaal, Voltaire net heeft het goed beschreven!

Hoe onderscheid je een “gematigde rebel”  van Ghouta met een  gewone inwoner van Ghouta? Het enige wat je hoeft te doen is te zien dat ze in goede gezondheid zijn, goede kleding hebben, vergelijk dit met de uitgemergelde beelden die het westen in haar propaganda laat zien, dan heb je het antwoord en de waarheid.

Het Syrische Arabische leger heeft net ontdekt dat in Irbine, een gebied in het bevrijde Ghouta, een grote voorraad levensmiddelen lag en een (nood) ziekenhuis dat zeer goed was uitgerust. De NGO’s van de VN en humanitaire hulporganisaties hebben echter steeds beweerd dat het “regime” de bevolking heeft gedood en de toegang tot de gezondheidszorg heeft ontzegd. Paradoxaal toch dat de bevolking op sterven na dood is en de “rebellen”goed gevoed waren en medische voorzieningen hadden!

Het Syrische Arabische leger is ander gebieden van Ghouta binnengetrokken die ook nog onder controle stonden ​​van de ‘gematigde rebellen’ de NAVO en VS huurlingen zoals ik ze liever noem. De bevestiging dat ze gesponsord worden door bovengenoemde is te zien aan een enorm netwerk van tunnels in de gebieden van Ghouta. Het bevat een mega-corridor van 4 x 4 en vrachtwagens konden af  en aan aanrijden om de “rebellen” te bevoorraden van wapens, eten medicijnen ed., terwijl ze de  burgers als slaven gebruikte en als je niet meewerkte of de pech had als Alawieten of Christenen geboren te worden, je gewoon in kooien werd opgesloten en als menselijk schild gebruikt werd!

De Westerse pers verzekert haar burgers van de “democratische vrije landen in het westen” dat de families die vanuit Ghouta geëvacueerd worden naar Idlib echt “gematigde rebellen” waren. Toch is het een feit dat toen de meeste strijders geëvacueerd werden, gemaskeerd aan boord gingen in de bussen die voor hen klaarstonden, georganiseerd door het “vreselijke regime en het dier Assad”! Toen sommigen zonder hun maskers verschenen, werden ze herkend, door de daar aanwezige pers, de alternatieve pers zoals ze ons noemen (de propaganda spreekbuis is ook een goede, maar wij zijn daadwerkelijk daar, er is daar geen NOS, NU, NRC, BBC, CNN of andere spreekbuizen van de Westerse politici). Herkend zijn de mannen op de foto’s hieronder!

 

JPEG - 36.1 kb

Kijk eens goed naar onderstaande foto’s en bekijk de twee mannen uiterst links op de bovenste foto, de één met de kalachnikov en de andere met het hoofddeksel.

Bron: Youtube, Voltaire, Ghouta

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *