Nederlandse Regering gaf miljoenen aan terroristen in Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor nederlands regering steunt witte helmen in syrie cartoon

Eigenlijk is het bij mij en velen met mij, die al 7 jaar lang poberen de waarheid te verspreiden over de proxy-oorlog in Syrië, waar Nederland, zoals nu blijkt, mede dankzij de kamervragen van Pieter Omtzigt (CDA – de enige die nog probeert de waarheid naar boven te krijgen) miljoenen belastinggeld naar de terroristen gegegaan is, die zij 7 jaar lang rebellen genoemd hebben.

In diverse MSM komt nu de waarheid eindelijk naar boven over de terreurgroep de “Witte Helmen”, die eigen lijk onderdeel van Al-Queda zijn en waar ik al jarenlang over geschreven heb!

Er werden kamer vragen gesteld en daar kwamen wat antwoorden, niet genoeg natuurlijk, een schimmig bonnetje met 25.600 Miljoen, met als antwoord dat het zogenaamd naar gematigde rebellen ging, via Jordanië.

Veel en veel geld is erheen gegaan, al vanaf 2011, direct na de zogenaamde revolutie, het was een plan, het oude befaamde plan van Bush, “the Axis of Evil” 7 landen vernietigen, waar er nadehand nog een paar bij gekomen zijn!

De Nederlandse regering heeft het project voor buitenlandse hulp opgeschort na een BBC Panorama-onderzoek waarin werd vastgesteld dat het geld van de belastingbetaler werd omgeleid naar extremisten in Syrië.

In het VK (Engeland) komt het in de MSM, eindelijk, eigenlijk te laat na 7 jaar moord, maar ik had het voorspelt, het zal net als in Irak gaan na jaren gaan ze zeggen, oh we haden de verkeerde informatie (een flagrante leugen) en tja sorry van al die doden!

MSM VK: Een woordvoerder van de Britse regering zei dat het aantijgingen van samenwerking met terroristische groeperingen “uiterst serieus” is.

Adam Smith International, het Britse bedrijf dat het project o.a. in Syrië leidt (een Think-tank) , zei dat het de beschuldigingen sterk ontkent.

De zogenaamde Syrische politie die werd opericht (terroristen) na de zogenaamde opstand in Syrië om orde en wet te brengen in delen van het land die werden gecontroleerd door oppositiekrachten (terroristen gebied zoals Idlib). Idlib is de vijhaven voor terroristen (jihadisten), je vind er enclaves met Turmenen, Turken, lieden uit Kaukasus (nog een reden voor Poetin hen te bestrijden, ligt namelijk voor de deur) en vele andere nationaliteiten, die ieder hun eigen wijk hebben in Idlib!

Adam Smith International (ASI) runt het project sinds oktober 2014. Deze Adam Smith moet worden aangeklaagd wegens misdaden tegen de menselijkheid, maar zo ook ex-minister Koenders en Rutte, die willens en wetens deze Jihadisten gesponsord hebben!

Groot-Brittannië was een van de zes donorlanden die betaalden voor het project, dat belastinggelden gaf  aan de door rebellen (terroristen) bewaakte gebieden van de provincies Aleppo, Idlib en Daraa.

Beveiligd: Witte helmen blootgesteld als extremisten: 65 Facebook-profielen van hun leden.

Bovenstaand bericht is beveiligd, hier noem ik 65 Al-Queda sympathisanten, die ook lid waren/zijn van de Witte Helmen, een organisatie die haar kantoor houdt in Nederland, Amsterdam, een (brievenbus) organizatie, gesponsord met ons belastinggeld! Enkele van hen hebben asiel in Nederland en stonden gewoon op Facebook en andere sociale media!

Het fiasco van de aanval op Syrië, Top VN inspecteur zegt dat Assad niet verantwoordelijk is voor “Douma” gifgas aanval!

Afbeeldingsresultaat voor nederlands regering steunt terroristen in Syrie

 

VERSLAG VAN EEN SCHRIFTELIJK OVERLEG (een nietszeggend verslag van de VVD) –

Binnen de vaste commissie voor Buitenlandse Zaken bestond bij enkele fracties de behoeftede minister van Buitenlandse Zaken enkele vragen en opmerkingen voor te leggen inzake zijnbrief d.d. 22 maart 2018 inzake steun aan Syrische gewapende oppositie (32623, nr. 201).
De minister heeft op de vragen en opmerkingen geantwoord bij brief van 11 mei 2018. De vragen en opmerkingen van de fracties en de antwoorden van de ministers zijn hieronder afgedrukt.
De voorzitter van de commissie, Pia Dijkstra
De griffier van de commissie, Van Toor

Inbreng van de VVD-fractie
De leden van de VVD-fractie hebben met interesse kennisgenomen van het antwoord op de vraag van het lid Omtzigt, gesteld tijdens het debat van 20 maart 2018 over de Europese top van 22 en 23 maart, of Nederland steun heeft gegeven aan rebellengroepen die samen met
het Turkse leger de enclave Afrin zijn binnengevallen. De leden van de VVD-fractie hebben hierbij nog enkele vragen en opmerkingen. De leden van de VVD-fractie constateren dat hetprogramma in het noordwesten van Syrië is beëindigd, maar in het – volgens hetkabinet – relatief stabiele zuiden van Syrië wordt voorgezet. De genoemde leden begrijpen dat
het kabinet geen informatie waaruit kan worden afgeleid om welke groepen of individuen hetgaat openbaar kan maken, maar hopen dat het kabinet wel een antwoord op een aantal anderevragen kan geven.

Allereerst hopen de leden van de VVD-fractie dat het kabinet het belang van deze vorm van steun iets beter kan verhelderen. Wat zijn de risico’s van het stopzetten van dergelijke programma’s? En wat zouden de gevolgen zijn geweest als Europese landen deze vormen van steun niet hadden gegeven?

1. Antwoord van het kabinet
Het non-lethal assistance-programma (NLA) zorgt dat gematigde strijders en hunachterban zich kunnen beschermen tegen extremistische groepen en een alternatiefkunnen blijven bieden voor IS, Hay’at Tahrir Es-Sham of andere extremistischegroeperingen. Ook versterkt het programma de positie van de Syrische oppositie bij deonderhandelingen over een politieke oplossing. Stopzetting van dergelijke programma’s brengt het risico met zich mee dat extremistische groepen verder aan kracht winnen.

Als Westerse landen deze vormen van steun niet hadden gegeven dan was de gematigdeoppositie minder weerbaar geweest tegen invloeden van extremistische groeperingen enwaren gematigde geluiden mogelijk eerder in het conflict in de verdrukking geraakt.

Bron: file:///C:/Users/Eigenaar/Downloads/bijlage-2-kamerbrief-inzake-verslag-schriftelijk-overleg-steun-syrische-oppositie.pdf

Bovenstaande link over de Adam Smith beschuldigingen!

The Guardian: https://www.theguardian.com/uk-news/2017/dec/04/british-aid-scheme-suspended-amid-allegations-of-payments-to-syrian-jihadis 

https://www.adamsmithinternational.com/explore-our-work/middle-east-north-africa/syria

De Witte Helmen vallen door de mand!

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *