Syrië: het rookgordijn trekt op en het westen staat in haar hemd

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Langzaam maar zeker komt de waarheid aan het licht, de proxy oorlog tegen Syrië door westerse machten onder leiding van het Amerikaanse imperialistische rijk, de “deep state” en haar bondgenoten. Te lang hebben de reguliere media het monopolie op de berichtgeving over deze verwoestende oorlog die het Westen samen met zijn terroristische partners zoals ISIS, al-Nusra front, en de zogenaamde gematigde rebellen in Syrië genegeerd. Vooral de regering-Obama. Zoals het  brede publiek nu  inmiddels weet, na zeven jaar dood en verderf, bestaat er niet zoiets als ‘gematigde rebellen’.

Dat het publiek in het Westen zo slecht geïnformeerd, zeven jaar lang, was de schuld van CNN, BBC, NYT, NOS en andere media. Ze prostitueerden zichzelf bij de machtselite in Washington D. C.  en Eu regeringen, onafhankelijke rapportage was niet hun taak. Ze maakten deel uit van het internationale oorlogsspel, die de Syrische president Bashar al-Assad wilden omverwerpen om een ​​nieuwe dictatuur te vestigen volgens het Saoedi-Arabische (Wahabi) model. Al in augustus 2011 zei president Obama: “Assad moet gaan.” Assad is nog steeds springlevend en Obama is nu oud nieuws, een nieuwe (clown) trekpop is aangetreden Trump.

De westerse propagandamachine aarzelde niet eens om een ​​valse humanitaire organisatie te steunen, genaamd ‘de witte helmen’. Een Britse inlichtingenofficier richtte het op  en de westerse landen doneerde (ons belastinggeld) 100 miljoen dollar. De witte helmen waren in feite al-Qaida- vermomd als paramedici en “Hollywood sterreb”. Ze opereerden in East Aleppo, jaren onder bezetting van verschillende terroristische organisaties. Het grootste nepproducerende bedrijf, Hollywood, heeft zelfs een ‘Oscar’ gegeven aan  “de witte helmen”. Ook was hun enigste bron zeven jaar lang de gevluchte moslimbroeder uit Coventry, die zogenaamd een grote organisatie had opericht het Syrian Observatorium for Human Rights (SOHR).

Afbeeldingsresultaat voor misleading press on syria cartoon

De laatste weken, nu ook Ghouta bevrijd is van terroristen, is het muisstil in het westen en hoor je zachtjes en voorzichting verhalen bij de reguliere MSM over Assad en dat er alleen terroristen waren, zelfs in de poltiek begint het langzaam door te dringen dat de zaak verloren is en allerlei beerputten worden opengetrokken!

Bron

Nederlandse Regering gaf miljoenen aan terroristen in Syrië

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *