De verborgen MH17 Video

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor MH17 DOOFPOT

Afbeeldingsresultaat voor MH17 DOOFPOT

Onderstaand het  verdwenen filmpje over de MH17 wat je  niet mag zien.. Dit filmpje is overal op het internet weggehaald.




Volgens ooggetuigen van het dichtsbijzijnde dorp, in de omgeving waar de ramp gebeurde, zeiden (bijna alle dorpelingen) dat ze voor de explosie een militair vliegtuig in de lucht gezien en gehoord hebben!

In een interview met 2 dames uit dorp, blijkt wel dat ze bijna zeker zijn dat ze een militair vliegtuig gezien hebben wat onder de MH17 vloog! Vraag is van wie was dat vliegtuig? Lijkt mij Oekraïne, want het is bijna uitgesloten dat de opstandelingen een militair vliegtuig tot hun beschikking hadden!

Afbeeldingsresultaat voor MH17 DOOFPOT

De video , is later van het internet verwijderd, maar met, dank aan de Revolutie Europa, is het boven water gekomen en moet snel viral gemaakt worden, voordat het dus weer totaal verbannen wordt!

De video is in het begin gemaakt, direct na het ongeluk!

Mijn persoonlijke mening is en blijft dat NIET Rusland of de OEKRAÏNE schuldig is, als je de schuldvraag zo wilt stellen, maar Maleysia Airlines en de toezicht burgerluchtvaart, oftewel de Nederlandse regering, het orgaan toezicht burgerluchtvaart valt onder het ministerie van Justitie zijn de echte schuldigen. Ik kan natuurlijk niet op de stoel van de rechter gaan zitten, maar een goed nadenkende burger zou tot deze conclusie moeten komen!

Afbeeldingsresultaat voor MH17 DOOFPOT

Bovengenoemde hebben verzaakt om hun burgers te beschermen en laten vliegen over oorlogsgebied. Je laat een trein vol met burgers ook niet naar Idlib, Syrië (IS) rijden toch?

De Nederlandse overheid is verantwoordelijk voor haar burgers, natuurlijk kan niemand checken wie en wat er allemaal met verschillende luchtvaartmaatschappijen de wereld rondvliegen, maar het luchtruim BOVEN een oorlogsgebied moet gesloten worden!

Afbeeldingsresultaat voor MH17 DOOFPOT

Verantwoordelijkheden (toezicht Burgerluchtvaart)

De NCTV is verantwoordelijk voor het opstellen en actueel houden van het beleid en de regelgeving voor de beveiliging van de burgerluchtvaart, zowel nationaal als internationaal (EU, ICAO en bilateraal met andere landen). In geval van een dreiging tegen de burgerluchtvaart kan de directie besluiten maatregelen te treffen voor de sector. Wanneer er sprake is van dreiging op de gehele sector luchthavens wordt overgegaan tot alertering.

Het gaat met name om beveiliging tegen terroristische daden, zoals (bom-)aanslagen op luchtvaartuigen en burgerluchtvaartterreinen, kapingen van vliegtuigen, maar ook om andere vormen van sabotage met fatale gevolgen
Feit blijft dat de nabestaanden in de kou staan, wat betreft de waarheid en opgehitst worden in de alomvattende propaganda oorlog vanuit het westen en de VS tegen Rusland, ben benieuwd hoe lang dit nog vol te houden is, nu de nieuwe handelsoorlog met de VS is uitgebroken!

https://www.nctv.nl/onderwerpen_a_z/Beveiliging-burgerluchtvaart/index.aspxhttp://

Bron: Revolutie Europa, NCTV, BBC

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *