Een Europese ISIS groep is terug in Europa

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor daesh gemaakt door de vs

 

Een jaar geleden had Italië een aantal Kosovaren gearresteerd die banden met Daesh hebben.  Italië heeft nu een  waarschuwing gegeven dat  Lavdrim Muhaxheri zou terugkeren naar  Europa met een aantal van zijn mannen,  waaronder Ridvan Haqifi.

Gerelateerde afbeelding

Muhaxheri is een jonge Kosovaar, destijds 27 jaar oud, die voor de NAVO in Kosovo werkte, daarna voor  een “privé militie”, een NAVO-sub-contracter, in Afghanistan en Irak. Imam Zekerija Qazimi zou hem hebben geworven in Kosovo daarna zou hij zich hebben aangesloten bij Al-Queda in Irak die over gegaan is in Daesh. Hij staat op  verschillende video’s waar hij met wrede brutaliteit gevangen vermoord publiekelijk, door onthoofding, ophanging e.d.

Sinds enige tijd hebben de Verenigde Naties (UN), Interpol en het Amerikaanse ministerie geprobeerd  hem op te sporen.  Hij is ook bij Europol gezocht. Volgens de Syrische en de Italiaanse inlichtingendiensten, zou hij van plan zijn verschillende aanvallen in Albanië, Kosovo en Macedonië op te starten. Een dubieuze rol, spelen de westerse inlichtingendiensten hierbij,  maar dat wisten we al.

Totdat zijn dood werd aangekondigd in, was Muhaxheri  de leider van de  ISIS Albanese jihadisten. Hij werd  vervangen door Ridvan Haqifi, maar  deze keerde naar Kosovo terug in mei 2015.

Profil: Kush është kosovari i ISIS’it që po kërcënon shqiptarët dhe Ballkanin

Daesh (ISIS) is een terroristische organisatie  oorspronkelijk gemaakt en ondersteund door de Verenigde Staten, in het kader van de (zogenaamde) strijd tegen het Iraakse verzet.

Daesh kwam onder bevel, in 2014  van de Saoedische prins, Abdul Rahman al-Faisal, die de opdracht van de VS kreeg om de zijderoute in Irak en Syrië  in haar bezit te krijgen en het creëren van een “Sunnistan”  (IS Wahabi kalifaat).

KOSOVO:

Kosovaren zijn overwegend moslim, wat een gevolg is van verschillende oorlogen in de Middeleeuwen. In de veertiende eeuw was Servië een machtig koninkrijk op het schiereiland, dat verder verdeeld was tussen Bulgarije en het Romeinse Rijk (Byzantium). In 1389 vond er een grote Turkse invasie plaats. De Servische koning vocht een veldslag uit waarbij zowel het Turkse als het Servische leger compleet werden vernietigd. De Ottomaanse opmars was tijdelijk gestuit, maar dit was de laatste keer in de geschiedenis dat Servië internationaal een grote rol van betekenis speelde. De Slag bij het Merelveld vond plaats nabij het huidige Pristina en is voor Serven een belangrijk deel van hun identeit. Kosovo laten ze niet zomaar los. Elk jaar organiseren Servische nationalisten een herdenkingsmars.

Burgeroorlog (weer door het westen gesponsord)
De Kosovaarse rellen leidden tot de opkomst van Slobodan Milosević, de  president van Servië. Volgens het Haagse oorlogstribunaal, dat zich bezighoudt met misdaden begaan in het voormalig Joegoslavië was hij het die de verkiezingen won met zijn oorlogsretoriek (propagandaretoriek van het westen). Bij de zeshonderdjarige herdenking van de Slag bij het Merelveld waren niet minder dan een miljoen Serven aanwezig. Volgens commentatoren  is dit de start van de Joegoslavische burgeroorlog, of wel het elimineren van een soeverein Joegoslavië, een “color revolutie”.

Echter, hebben het westen, zoals bijna gewoonlijk, een verderfelijke rol gespeeld in Joegoslavië, het demoniseren van Milosovic en de Servische bevolking. Zij hebben in deze periode de Serven net als nu de Syriërs behandeld en een voorkeur uitgesproken voor moslims in Kosovo (den aan de NAVO bombardementen). Daarmee een voorkeur politiek bedreven in hun eigenbelang (EU/NATO), waarvan de Serven nog steeds de dupe van zijn. NATO en de VS hebben in dezelfde tijd milities opgericht van moslims, NATO sub-contracters,die nu dus in Irak en Syrië, systematisch de burgerbevolking vermoorden.

Bron: Voltaire, Wikipedia

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *