De VS (en haar NAVO coalitie) vallen het Syrische leger aan en Israël maakt veel doden in de Gaza door bombardementen – De WK een mooie afleiding!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

SYRIË

Afbeeldingsresultaat voor the US coalition has blood on her hands cartoon

De zogenaamde (bloed -coalitie noem ik het liever) o.l.v. de VS heeft posities van het Syrische Arabische leger (SAA) op het zuidoostelijke platteland van Deir Ezzor aangevallen en heeft veel slachtoffers gemaakt zowel militair personeel als burgers.

Een militaire bron zei in een verklaring dat de door de VS geleide coalitie, die afgelopen zondag een aanval uitvoerde,  gericht was op de militaire posities in de stad Al-Hiri, ten zuidoosten van al-Boukamal.

Gerelateerde afbeelding

 

De nieuwe agressie komt drie dagen nadat het Syrische leger een gebied heeft bevrijd dat zich uitstrekt van de weg van Haqel al-Wared (veld van rozen,), al-M’aezleh en al-Tammah, de weg naar Ibn Muwain’e met een 40 km lange as en kamden een gebied uit, geschat op 2000 vierkante kilometer, in al-Mayadeen westelijk van Badiya. De  VS en haar vazalstaten (coalitie) bondgenoten, waaronder ook Nederland, is schuldig aan de dood van burgers en miltairen om zo de terroristen van diverse terroristische organisaties te beschermen!

Afbeeldingsresultaat voor the US coalition has blood on her hands cartoon

De coalitie die nu dus militaire posities van het Syrische leger aanvalt, doet een wanhopige poging om de ingestorte moraal van de terroristische organisaties te verhogen vanwege de goede prestaties van het Syrische leger.

De veldrapporten bevestigen dat Washington de Daesh-organisatie verschillende soorten ondersteuning biedt om te voorkomen dat de organisatie instort en investeert om zijn troepen illegaal op het Syrische grondgebied te houden en de economische middelen in de oostelijke regio (olie) zo te stelen via de huursoldaten van deze terroristische groeperingen (de witte helmen zijn een onderdeel van de terroristen, Al-queda, de hulp 6.6. miljoen, zijn om gewonde terroristen te verzorgen en te redden).

1500 buitenlandse officieren geven leiding aan de terroristen in al-Ghouta om Assad uit te schakelen

De  VS en haar  coalitie (waaronder ook Nederland) heeft sinds 2014 illegale luchtaanvallen uitgevoerd tegen wat volgens haar Daesh (ISIS) doelwitten zijn zonder toestemming van de Syrische regering of een mandaat van de Verenigde Naties en is schuldig in het plegen van tientallen bloedbaden in Raqqa en de dorpen Deir Ezzor en Hasaka.

GAZA

Afbeeldingsresultaat voor Israel en Gaza cartoon

Israëlische straaljagers vallen 9 doelen aan in Gaza

Israelische gevechtsvliegtuingen hebben 9 aanvallen uitgevoerd  in Gaza, als excuus wordt altijd gebruikt dat het verschillende Hamas militaire doelen vernietigd heeft als vergelding voor vermeende brandstichting pogingen en “explosieve  ballonnen” die in Israël werden gelanceerd.

Het excessieve geweld van bombardementen is mensonterend en een schending van de mensenrechten. “Het IDF viel zogenaamd een wapenfabriek aan die natuurlijk toebehoorde aan de wat zij noemen de terroristische organisatie Hamas in de noordelijke Gazastrook.

Hebben jullie door dat als er door het Zionistische regime gesproken wordt over schending van mensenrechten, b.v. in de VN, zij alleen maar één woord gebruiken: Hamas, Hamas, Hamas, dit wordt opgevoerd als een mantra. Maar het zijn loze woorden, want Palestijnen op de Westbank worden ook zonder proces doodgeschoten of minderjarige kinderen in de gevangenis gezet!

Dit alles gebeurd precies in een goed getime setting, immers de halve (zo niet de hele) wereld is in de ban van het WK in Rusland (een doorn in het oog van de schaduwregering). Het uiteindelijke doel blijft de wereld overheersing en het uitroeien van alle ongewenst personen (armen) op de wereld.

 

Bron: SANA, RT, Freesuriay

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *