De ondergang van Europa en niemand doet iets! Deel 2…

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

Deel 1 van de ondergang van Europa: 

De ondergang van Europa

images

Er is al veel over geschreven. Maar nu worden de signalen steeds zichtbaarder. De burgers en de politiek zijn verlamd over de houding ten opzichte van vluchtelingen, Rusland, DAASH en Turkije.

De wreedheid van DAASH en de corrupte staat USA: Verenigde Staten. De politici aan de linkerzijde weten niet  wat te doen en daarom helaas, zal het  extremisme winnen. Als een vrouwelijke Soedanese Activist een ex-moslima zei: Links (politiek) is verlamd in zijn houding over de muliculturele standpunten en het pacifisme. Dit zal de rechts extremistische partijen carte blance geven om hun standpunten uit te voeren en Europa terug te brengen naar fascisme en oorlog.

ve

Verder met deel 2: Ik schreef het al een tijd geleden in een ander artikel, maar nu is de kogel door kerk, gisterenavond in een interview, bij één vandaag, bevestigde Jaap de Hoop-Scheffer, Ex-NAVO-baas, dat Europa zoals hij het uitdrukte, de werelddominantie kwijt is, duidend op de vele oorlogen, de economie, vluchtelingen en moraal verval. Bovendien moeten we ons zorgen maken over China (alsof de gewone bruger, daar invloed op kan uitoefenen), inderdaad, die kopen alles op in Europa, maar zij zijn ook de dominante factor in Afrika.

Wie rondkijkt in Europa, vooral in het machtigste land Duitsland, waar ik al een tijdje woon, ziet het verval zeer duidelijk. Lege dorpen met vervallen huizen, jongeren (Duitsers) zijn weggetrokken naar de steden. De steden onleefbaar, met vele no-go wijken, groepen militante (buitenlandse) jonge mannen die rondhangen bij treinstations (zoals Hannover). Zelfs bij de oer-Duitse Konditorei, werken (of stage) vluchtelingen, die jou “Apfelstrüdel” moeten aanbevelen.

Op zich geen probleem vluchtelingen, ieder beschaafd land zou deze moeten hebben, totdat, ja dat is de oorzaak van het probleem, het land ven herkomst weer veilig is, zodat zij terug kunnen, hun land opbouwen, want zeg nou zelf wie wil voor eeuwig als vluchteling in een ander land wonen, waar je een tweederangs burger bent?

Dit klinkt volgens mij allemaal redelijk toch? Maar de “zogenaamde”linkse partijen zeggen dat je een racist bent, rechtsradicaal, ik vind dat zij eigenlijk “landverraders” zijn, je eigen cultuur verloochen. Dit heeft helemaal niets met rechtsradicaal te maken, ieder mens is een sociaal wezen, die normaal gesproken in groepen leeft en interactie heeft met andere groepen. Die interactie tussen “vluchtelingen, ik noem ze liever gelukszoekers of immigranten, behalve een kleine groep, die echt gevlucht is voor geweld, maar meestal teug wil, of politiek vluchteling (voel ik mijzelf soms) moeten altijd welkom zijn.

Het is uit de hand gelopen en de klok kan niet meer terug, Europa is zwak geworden, door immigratie van culturen die totaal niet matchen met de Europese, daardoor is er polarisatie ontstaan. Deelname aan oorlogen, in Irak, Afghanistan, Syrië, Libië, die de wereld bevoking op drift helpen en resulterend de morele verplichting om deze immigranten op te nemen.

Niemand in de politiek of reguliere media komt met een oplossing voor het ECHTE probleem, de uitbuiting door oorlog, geweld, resulterend in hongersnood, droogte (komt niet alleen door het klimaat, maar door het verarmd uranium in wapens en andere chemische stoffen die in oorlogen gebruikt worden), De uitbuiting van de bodemschatten, olie, gas, diamanten. Gesproken wordt alleen over muren, Frontex, stoppen aan de grenzen.

De oorlogen in bovengenoemde landen, in gang gezet door het wereldrijk Amerika (ook in verval m.n. voor de eigen burgers), die zoveel mensenlevens verwoest heeft op aarde, dat het leed niet meer goed te maken is. De manipulatie van de “elite – schaduwregering”, die het militaire complex beheerden en waar wapens, business geworden is.. Europa zwak Europa, die jarenlang naar de pijpen danste van de VS, braaf meedoet in het afslachten van mensen samen met de VS en haar nietsontziende oorlogen. Duitsland sinds WWOII bezet is door de VS, ontelbare legerbases, speciaal voor drone’s die ingezet worden om Afghanen, Irakezen, Jemenieten te doden. Afschuwelijk toch? Maar het merendeel van de bevolking is zo geintroctrineerd, dat het ze niets uitmaakt, als makke lammeren naar de slachtbank!

Daarom denk dat Europa een verloren continent is, Europa zul je over 40 jaar niet meer herkennen, het is Afrika of het Midden-oosten geworden, “face-it”, we zijn een uitstervend ras en beschaving, ten onder gegaan aan haar eigen arrogantie en gefaald in een raar systeem, dat ze democratie noemen, waar men niet in staat is beslissingen te nemen, politici liegen en bedriegen en distantiëren zich van haar eigen bevolking.

Nu komt China, een hegemonische samenleving, die niets geeft, maar eist, alles gekopieerd heeft, in alles beter en uiterst gediciplineerd is, de tijd voor Europa is voorbij, emigreer als je wilt of kan, of leer Chinees, Russisch, daar ligt de toekomst. De VS is een gesloten continent geworden, waar geen kansen meer ontstaan!

Bron: https://freesuriyah.wordpress.com/2015/12/12/the-downfall-of-europe-through-ignorance/

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *