Geheime afspraken Frankrijk-Saoedi Arabië over Jemen, Iran en Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

 

Riyadh en Parijs hebben een militair akkoord ondertekend over het beschermen van geheime informatie, te midden van alle kritiek, de steun van Frankrijk voor de bloedige oorlog van het Saoedische regime tegen Jemen.

De overeenkomst werd ondertekend door de Saudische kroonprins Mohammed bin Salman en de Franse minister van Defensie Florence Parly in de kustplaats Jeddah aan de Rode Zee, meldde het officiële Saudische persagentschap (SPA) afgelopen maandag.

Bin Salman, die ook de Saoedische minister van defensie is, en Parly evalueerde gebieden van bilaterale samenwerking, met name militaire banden, evenals regionale ontwikkelingen.

De bijeenkomst en de ondertekeningsceremonie werden bijgewoond door hoge functionarissen uit beide landen, waaronder de Saoedische militaire chef-staf generaal Fayyad bin Hamed al-Ruwaili en Francois Gouyette, de Franse ambassadeur in Riyadh.

Het bezoek van de Franse defensieleider aan Saudi-Arabië volgt op een reis in april door bin Salman naar Parijs, waar de twee landen 20 belangrijke economische deals ter waarde van $ 18 miljard ondertekenden.

Verder berichtte de SPA het volgende over Iran en Syrië,  de kroonprins Mohammed bin Salman en de Franse president Macron zeiden in een gezamelijk statement-rapport in Parijs het volgende (bij een bezoek afgelopen April):

De kroonprins en de Franse president reageerden op vragen van journalisten.
In een vraag over het standpunt van Frankrijk over de Iraanse nucleaire overeenkomst, zei de Franse president: “We moeten de voltooiing van de overeenkomst met de raketactiviteit benadrukken We moeten voorbereid zijn als de raketactiviteit in de regio voortduurt We moeten hier sancties opleggen. We moeten een gezamenlijke strategie aannemen om de expansionistische activiteiten van Iran tegen te gaan: de kwestie zal eerst Irak of Syrië betreffen, en we weten dat wat er in Libanon gebeurt op het gebied van instabiliteit, is wat we zouden moeten doen en dit is wat ik van plan ben te doen (red lees tussen de regels door, eigenlijk is het al een besloten zaak, ook Iran is nu de vijand van Europa, KLM (ism Air-France) stoppen al met vluchten naar Iran vanaf September 2018, allemaal op bevel van de “deep State””).

Afbeeldingsresultaat voor saudies zijn zionisten

Over de chemische aanval op de Syrische stad Douma (afgelopen April),  
in antwoord op een vraag over de mogelijkheid dat Saoedi-Arabië mee zou doen destijds met de aanval op Syrië, zei de kroonprins: “Als deelname aan onze bondgenoten tegen het regime in Syrië vereist is, zullen we dat doen (red: het is overduidelijk KSA is een bondgenoot van de EU and de VS en geen bondgenoot van de Palestijnen of andere Arabische volkeren, eigenlijk zoals er diverse malen al is geschreven en onderzocht in vele historische documenten, zijn de Saoediërs eigenlijk Joden, d.w.z behorend tot het Israëlitische volk en het zionisme vermengt met Wahabisme is de meest gevaarlijke cocktail voor het midden-oosten, zo niet de wereld ).

2002 IRAQI INTEL RAPPORTAGE WAHABI’S ZIJN VAN JOODSE HERKOMST

saud

Het Amerikaanse ministerie van Defensie heeft vertalingen vrijgegeven van een aantal Iraakse inlichtingendocumenten tijdens de regering van Saddam. Eén, heel bijzonder rapport van de General Military Intelligence Directorate uit september 2002, getiteld “The Emergence of Wahhabism and its Historical Roots”, toont aan dat de Iraakse regering zich bewust was van de schandelijke doeleinden van de Wahhabis van Saoedi-Arabië, vaak bekend als salafi’s, voor het dienen van westerse belangen om de islam te ondermijnen.

Het rapport geeft de memoires weer van  Mr. Hempher, die in detail beschrijft hoe een Britse spion naar het Midden-Oosten, in het midden van de achttiende eeuw, contact maakte met Adbul Wahhab, om een ​​subversieve versie van de islam te creëren, de beruchte sekte van Wahhabisme, dat de grondleggende cultus van het Saoedische regime werd. De beweging werd tijdelijk onderdrukt door de Ottomam-overheersing in het midden van de negentiende eeuw. Maar met de hulp van de Britten keerden de Wahhabi’s en hun Saudische sponsors terug aan de macht en stichtten hun eigen staat in 1932. Sindsdien hebben de Saoedi’s nauw samengewerkt met de Amerikanen, aan wie ze hun enorme olie-rijkdom te danken hebben, door verschillende islamitische fundamentalistische organisaties en andere Amerikaanse geheime operaties, met name de “jihad” in Afghanistan. Maar de Saoedi’s gebruiken ook hun immense rijkdom die ze ter beschikking hebben, om deze ontwrichtende duivelse vorm van de Islam naar verschillende delen van de wereld te verspreiden, geleid door één van de grootste propagandacampagnes in de geschiedenis. Bijna alle moskeën in Europa zijn gefinancieerd door het KSA regime.

Hoewel de memoires pas in de jaren zeventig ontstonden, was er al een versie van het verhaal in 1888.

Wahhabi history Translated, for the most part, from Ayyub Sabri Pasha’s Turkish work

Ayyub Sabri Pasha was een bekende Ottomaanse schrijver en Turkse marine-admiraal, die het Ottomaanse leger diende op het Arabisch Schiereiland en verschillende werken schreef over de regio en zijn geschiedenis. Waaronder Het Begin en Verspreiding van Wahhabisme, waar hij de associatie van Abdul Wahhab en de samenzwering met Hempher vertelt.

In aanvulling op wat is onthuld in de Hempher Memoires, maakt het Iraakse inlichtingenrapport ook een aantal verrassende beweringen bekend, afgeleid van in het Arabisch vertaalde werken die niet in het Engels zijn vertaald. Zoals het rapport vertelt, waren zowel Abdul Wahhab als zijn sponsor, ibn Saud, die de Saudische dynastie oprichtte, van Joodse afkomst.

Rode cirkel ibnu Abdu Wahhab, rechts Mr. Hempher
D. Mustafa Turan bijvoorbeeld schreef over de Donmeh-joden en dat Mohammed ibn Abdul Wahhab een afstammeling was van een familie van Donmeh-joden uit Turkije. De Donmeh waren afstammelingen van de aanhangers van de beruchte valse messias van het Jodendom, Shabbetai Zevi, die de Joodse wereld in 1666 schokte door zich tot de islam te bekeren. Het zien als een heilig mysterie, Zevi's volgelingen imiteerden zijn bekering tot de islam, hoewel ze zich stiekem aan hun Kabbalistische doctrines hielden. In Europa werden de Shabbeteans uiteindelijk een eeuw later geleid door Jacob Frank, die beweerde een reïncarnatie van Zevi te zijn. En volgens rabbijn Antelman , behoorden zij toe aan de Rothschilds die de hand hadden gehad bij de oprichting van de Beierse Illuminati. De Donmeh-gemeenschap van Turkije concentreerde zich in de stad Salonika, die een broeinest werd van vrijmetselaarsactiviteiten, en waaruit de beweging "jonge Turken" evolueerde, die hielp bij de ineenstorting van het islamitische imperium van de Ottomaanse Turken. Er zijn aanwijzingen dat Ataturk zelf, de grondlegger van de moderne Turkse staat, ook van oorsprong een Donmeh was.

De dönme ideologie van de 17e eeuw draaide in de eerste plaats rond de achttien leefregels, een verkorte versie van de Tien Geboden, waarin de vermaning tegen overspel wordt uitgelegd ‘als meer van een voorzorgsmaatregel dan een verbod, waarschijnlijk opgenomen om de seksuele activiteiten van de Sabbateans te verklaren , de aanvullende geboden hebben betrekking op de soorten uitwisseling die kunnen plaatsvinden tussen de Dönmeh, de Joodse en Moslimgemeenschappen. Ondanks dit, onderhouden zij banden met Sabbateans die zich niet hadden bekeerd en zelfs met de joodse rabbi’s, die in het geheim  geschillen beslechten binnen de dönme met betrekking tot de joodse wet.

Voor zover wat ritueel betreft, volgen de dönme zowel de joodse en islamitische tradities, het verschuiven tussen de ene en de andere die nodig waren voor integratie in de Ottomaanse samenleving.  Uiterlijk moslims en in het geheim Joodse Sabbateans, de dönme vierden traditionele islamitische feestdagen zoals Ramadan, maar hielden zich ook aan de joodse sabbat, en feestdagen.  Een groot deel van dönme ritueel is een combinatie van verschillende elementen van Kabbalah, Sabbateanism, Joodse traditionele wetgeving en soefisme.

 

 

Bron: SPA

https://www.franklinterhorst.nl/Verloren%20stammen%20van%20Israel.htm 

Wikipedia, Ayyub Sabri Pasha werk

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *