De NAVO en VS hebben hun bases op Servië’s gestolen land naast ISIS trainingskampen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor ISIS trainingskampen in kosovoKosovo – NAVO-bases en ISIS trainingskampen in het door de NAVO en VS gestolen land van Servië, om Europese jihadisten (ISIS) naar Syrië en Irak te sturen.

Vijf ISIS trainingskampen in de onderbuik van Europa. En één van de kampen  is op loopafstand van de grootste Amerikaanse militaire basis buiten de Verenigde Staten. De plaats? Kosovo. En dit is het meest dodelijke en gevaarlijke schandaal in Europa en het zoveelste voorbeeld van hoe agressief het Amerikaanse en Europese buitenlands beleid is en het bewijs dat zij  een centrale rol spelen in het creëren van het monster van Frankenstein bekend als Daesh/ISIS.

Camp_bondsteel_kosovo

De kampen ontwikkelde zich nadat de NAVO-troepen onder zogenaamde bedreiging Servië gebombardeerd en aangevallen hadden om de Servische militaire opmars te stoppen. Zij hebben daarna, na het bombarden van Servië  toegestaan dat er een bloedige islamistische opstand in de Servische provincie Kosovo plaatsvond, Kosovo een plaats die gestaag  geïslamiseerd was, door de massale immigratie van de Albanese moslims in eerdere  jaren.

De 1999 NAVO-campagne leidde tot de oprichting van de onafhankelijke sektarische islamitische staat die sindsdien herhaaldelijke  pogingen ondernam om de laatste Serviërs etnisch te zuiveren . Met uitzondering van Griekenland, waren alle NAVO-leden  betrokken,  de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en Duitsland waren de ergste overtreders en sponsoren van de etnische zuiveringen.

 

 

 

 

Na de Servische Kosovoren uit te leveren aan de islamistische terroristen van het zogenaamde Kosovaarse Bevrijdingsleger (KLA) – waaronder duizenden salafistische vrijwilligers uit het Midden-Oosten – de Verenigde Staten en Italië gebruikten ze het excuus  van ‘noodzaak’ om het nieuwe islamistische regime te beschermen tegen Servië en het  opzetten van militaire bases. De Amerikaanse bases “Camp Bondsteel – hieronder afgebeeld – is de grootste Amerikaanse militaire faciliteit buiten de VS.

 

De islamitische enclave is echter niet alleen de thuishaven van de NAVO bases. Volgens inlichtingenbronnen zoals Sputnik, e.a., herbergt Kosovo minstens vijf ISIS trainingskampen, één van hen slechts een paar kilometer van Bondsteel.

De kampen herbergen terroristen getraind door de voormalige UCK-strijders, de zogenaamde ‘helden’ van de oorlog tegen het christelijke Servië. De aanwezigheid van fundamentalistische cellen in de Balkan was al bekend (drie jaar geleden schreef  de Italiaanse krant Espresso erover en het bleek dat er ongeveer twintig waren/zijn in de hele regio), maar het laatste nieuws was en laat zien dat de dreiging is nu nog hoger is.

In Kosovo in de ISIS trainingskampen, leren de aspirant-jihadisten  Arabisch, de Koran en leren om met wapens om te gaan, praktijk schieten, het maken van IED’s en het leren van  guerrilla technieken in het bos.

De belangrijkste trainingskampen opgezet door de Islamitische Staat zijn: Ferizaj, Gjakovica en Dečani,  kleinere geïdentificeerde kampen zijn Prizren en Peje.  Hun bestaan ​​suggereert dat – in het beste geval – NAVO –  er niet in geslaagd is om de verspreiding van het islamitisch radicalisme te voorkomen, of – in het slechtste geval – dat er eigenlijk verborgen links zijn tussen de islamitische trainingskampen en hun NAVO-buren.

Het meest schandalige voorbeeld is het ISIS kamp in Ferizaj, een stad van 100.000 inwoners in de buurt van de grens met Macedonië en slechts een paar kilometer van het Amerikaanse Camp Bondsteel. Gebouwd in 1999 tijdens de Joegoslavië oorlog, met een 14km perimeter, is dit momenteel de grootste en duurste Amerikaanse basis ooit gebouwd buiten de Verenigde Staten sinds de oorlog in Vietnam. Het is de thuisbasis van naar schatting zevenduizend militairen en civiele medewerkers.

Maar toch, verre van dat dit een afschrikmiddel tegen de radicale islam, is Ferizaj uitgegroeid tot het beruchte broeinest van het jihadisme in Europa. In augustus 2014, werd  de grootste operatie ooit door de Kosovaarse autoriteiten uitgevoerd, 11 van de 40 terroristen die toen daar waren, werden gearresteerd zij waren afkomstig uit Ferizaj. Verontrustend, net als de meeste belangrijke ISIS figuren in Irak en Syrië zijn ‘afgestudeerden’ van de door de CIA-gerunde Amerikaanse detentiecentra, hetzelfde patroon zie je terug in  Bondsteel.

Lavdrim Muhaxheri, de commandant van de beruchte “Balkan Brigade” in het ISIS kalifaat, werkte in Bondsteel . Zijn terreur bende staat bekend om vele wreedheden, waaronder executies die geplaatst zijn op Facebook. Blerim Heta, een zelfmoordterrorist die zichzelf opblies veroorzaakte een enorme explosie en vele doden in Bagdad , was ook een Bondsteel werknemer.

De Amerikaanse strategische agenda voor Kosovo is vooral militair, Bondsteel is één van een reeks zogenaamde “forward operationele bases”, “waterlelies”, zoals Donald Rumsfeld hen noemde. Opgeleid voor oor militaire acties in het oosten en het zuiden. De VS en de NAVO militaire controle van Kosovo dient ook een aantal andere doeleinden, namelijk de geo-strategische agenda van Washington. Eerst zorgt men voor een grotere Amerikaanse controle over de potentiële olie- en gaspijpleiding routes in de EU, de Kaspische Zee en het Midden-Oosten, evenals de controle van transport corridors die grenzen aan de EU en aan de Zwarte Zee.

Het beschermt ook de multi-miljarden dollar heroïnehandel, die aanzienlijk gegroeid is tot grote dimensies  in Afghanistan volgens de VN-narcotica afdeling, sinds de Amerikaanse bezetting. Kosovo en Albanië zijn belangrijke doorvoerroutes voor heroïne naar Europa. Volgens een verslag uit 2008, van de VS “State Department” (jaarverslag) over het international narcotics verkeer, is de Balkan één van belangrijkste drugshandel routes. Kosovo wordt genoemd als een belangrijk punt voor de overdracht van heroïne uit Turkije en Afghanistan naar West-Europa. Die drugs stromen naar west Europa onder het toeziend oog van de  overheid.


Ondertussen, in Gjakovica, vlakbij de grens met Albanië: is de luchthaven  ook het nationale hoofdkwartier van de Italiaanse Air Force in Kosovo. Terwijl de gevechtsvliegtuigen meewerken aan de (Internationale) coalitie ter bestrijding van ISIS, zijn ze blijkbaar niet in staat om ISIS vlak naast hun huisdeur te vernietigen of is het een vooropgezet plan? Die indruk krijg je uit bovenstaande feiten!

De NAVO is ook  aanwezigheid in Peje en Prizren. Sommige NAVO onderdelen proberen om het Unesco werelderfgoed, het veertiende-eeuwse Servisch-orthodoxe klooster in Decani te beschermen tegen de dreiging van het etnisch-Albanese geweld. Er zijn meerdere aanslagen van ISIS verijdeld en natuurlijk kwamen de terroristen uit de trainingskampen, de buren van de NAVO.

 

Dit alles, de vele aanslagen en moorden, gebeurde op de twaalfde verjaardag van de etnische zuivering van  2004, waarin tientallen Servische minderheden, kerken, kloosters en buurthuizen werden aangevallen, geplunderd en in brand gestoken.

Hun doel is simpel:  Europa te destabiliseren en het opleggen van de sharia wetgeving.  De enige vraag die er is of de geografische nabijheid van de  NAVO en VS bases naast de  ISIS trainingskampen gewoon per ongeluk is, of het bewijs is van iets veel meer sinister. Waar we kippenvel van krijgen als dat zo zou zijn!

Laatste nieuws:

Arrestatie ex-premier Kosovo zet relatie met Servië weer op scherp

De arrestatie van de Kosovaarse ex-premier Ramush Haradinaj heeft de fragiele relatie tussen Servië en Kosovo in één klap weer op scherp gezet. Op grond van een nooit ingetrokken Servisch arrestatiebevel is Haradinaj woensdag aangehouden op de luchthaven Basel-Mulhouse in Frankrijk.

Haradinaj was tijdens de Kosovo-oorlog van eind jaren negentig commandant van het Kosovaarse Bevrijdingsleger UÇK. Volgens het arrestatiebevel probeerde Haradinaj zijn land toen te zuiveren van etnische Serviërs. Zo zou hij als aanvoerder van de beruchte guerrillagroep de Zwarte Adelaars in 1998 opdracht hebben gegeven Servische burgers te ontvoeren, martelen, verkrachten of te vermoorden.

Bron: Tapnews, WIKIPEDIA, Youtube, Telegraaf, Espresso, Sputnik

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *