Groen Links en D’66, verspreiden niet geverifieerd nieuws, het Poetinisme viert hoogtij!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

Afbeeldingsresultaat voor indoctrinatie van politieke partijen in NEderland

Vanmorgen was het weer zover een staaltje propaganda nieuws, via NU.nl, een uitgebreid onderzoek van de “Groene Amsterdammer” partijblad van Groen Links, met links naar de Nederlandse Staatskrant (NRC).

Wat je leest in het onderzoek, is gewoonweg schandalig en mag de naam journalistiek onderzoek niet hebben. Een tirade van beschuldigingen aan Rusland, de trollenfabriek in St. Petersburg (oud nieuws trouwens).

Groene Amsterdammer: Die verwijzing naar de stad Sint-Petersburg is niet zomaar. Daar staat het Internet Research Agency, de bekendste trollenfabriek ter wereld. Vanuit deze vier verdiepingen tellende blokkendoos worden Rusland en het buitenland bestookt door honderden werknemers, wier taak het is om de publieke opinie zachtjes bij te sturen. In de Verenigde Staten zoekt een onderzoeksteam onder leiding van Robert Mueller uit hoe groot de invloed hiervan is geweest op de Amerikaanse verkiezingen van 2016. In de Baltische Staten weten ze niet anders dan dat politiek getinte boodschappen van hun voormalige onderdrukker het medialandschap binnendringen. In Nederland waarschuwde minister van Binnenlandse Zaken Kajsa Ollongren vorig jaar nog voor invloed op het Nederlandse debat.

https://www.groene.nl/artikel/hoe-russische-trollen-inspelen-op-westerse-angsten

Journalistiek is onderzoek en feiten en die ontbreken totaal bij propagandabladen als de “Groene Amsterdammer”, dit soort artikelen circuleren al heel lang, ze worden op “gezette” tijden ingezet, als er debatten ontstaan over b.v. vaccinatie, totaal belachelijke beschuldigingen worden geuit, dat de RUSSEN achter deze discussie zouden zitten! Totale idiotrie, alleen slikt meer dan de helft van de Nederlandse bevolking deze propaganda voor zoete koek en als je, zoals ik, of veel mensen tegengeluiden laat horen, ben je een racist, een Russische trol of een Assadist (nieuw woord in Nederland), uitgevonden door een “pseudo” student (VS) die studeert in Groningen en zogenaamd al deze feiten onderzoekt!

De volgende propaganda krant is het NRC, maken ze het al bont met hun zogenaamde waarheidsbevinding over Syrië, waar een zogenaamde Arabiste en midden-oosten kenner, Carolien Roelandts, vanuit haar luie stoel in o.a. Turkije, het land Syrië beoordeeld, met de Turkse en Nederlandse politieke bril op natuurlijk, zonder er sinds, minstens, 7 jaar maar een stap gezet te hebben (in Syrië)! Schrijft onzin over terroristen die ze verward met rebellen etc..Dit wordt dan als waarheidvinding aan het Nederlandse (het ergste is dat het door moet gaan als een kwaliteitskrant voor hoogopgeleiden, hoogopgeleiden, is op zich al een vorm van discriminatie) publiek voorgeschoteld, zonder onderzoek ter plekke en geen acht slaan op de “tegenpartij” wordt er echt onzin geschreven over Syrië! Denk aan de Ceasar rapporten, uit de lucht gegrepen beschuldigingen en af en toe komen ze met de “dodenlijsten van Assad”. Nogmaals echt onderzoek is er niet, veel media zijn propaganda spreekbuizen geworden van de politiek van Nederland en de VS. Slecht voor de waarheid en een motor voor nieuwe oorlogen!

Over Rusland maar te zwijgen, eerst de affaire met Pieter Omtzigt (CDA), die diep door het stof moest gaan over zijn vermeende banden met de Russen (NRC). Wilders (PVV) die op bezoek was in Rusland en Baudet (FvD) die ook graag in gesprek wil gaan met Rusland. Zogenaamd “links” tegen “rechts” (VVD is ook een rechtse partij, nog gevaarlijker gezien hun imperialistische en ergste vorm van kapatilistische denkwijze), het politieke landschap in Nederland is absurd te noemen. Wat je ziet is een gepolariseerde politiek en daar moet de burger op stemmen! Over de partij DENK kan ik kort zijn, die zijn gewoon de “lange arm”van Erdogan en de kleine splinterpartijen, zoals SGP, CU,PVD, 50+, zijn gefocused op hun eigen stokpaardje (geloof, dieren en pensioen) en voor het grotere geheel niet interessant!

Het woord gesprek roept al verkeerde ideeën op bij bovengenoemde “linkse” partijen, ook de PvdA en de SP zijn niet vies van anti-Rusland propaganda.

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/07/15/zo-werkt-een-trol-in-een-russische-propagandafabriek-a1610165

Het is verdomd makkelijk om alles op de gecreeërde vijand Poetin te gooien, zonder dat ze zich maar realiseren dat de Russische bevolking “mensen” zijn die net als wij het met sommige dingen eens zijn of niet. Het spel wordt alleen bij de “elite” gespeeld, zoals de politiek en hun verlengstuk, de media, want dat de media niet onafhankelijk is dat mag uit de artikelen van het NRC en de “Groene Amsterdammer” wel blijken. Het zijn éénzijdige artikelen, waar ook alleen de schuld gegeven wordt aan Rusland of Syrië, Poetin, Assad etc…

Afbeeldingsresultaat voor gepolariseerde politiek

Het doet sterk denken aan de tijd van het McCarthyism uit de jaren vijftig van de vorige eeuw, een alom gebruikt instrument om zo de bevolking op te hitsen en denkbeeldige vijanden te creeëren, dit is precies wat Groen Links, D’66 en de rest van de Pseudo “linkse” partijen doen. Zo creeër je ook polarisatie tussen wat heet links en rechts. Deze termen zouden überhaupt moeten worden afgeschaft, het hele politiek elitaire systeem zou moeten worden afgeschaft en er zouden weer “volksvertegenwoordigers” moeten komen, die zijn er bijna niet meer, het vak politiek heeft een andere definitie gekregen in het westen!

Ik zou McCarthyism nu Poetinisme willen noemen, een heksenjacht op Russische internet trollen, i.p.v. Communisten, de gevangenis is het internet geworden, waar je door Facebook, Twitter, geblokkeerd wordt en in een “internet” gevangenis verblijft voor een aantal weken, maanden, sommige krijgen levenslang! Internettrollen zijn in elk land te vinden, je kan een hele bevolking hier niet voor straffen (Rusland – sancties, die de “gewone”bevolking treffen) dat is waanzin en precies deze waanzin gebeurd deze dagen, de heksenjacht, “False” vlaggen aanvallen, de Skripals, de aanval op Syrië door onbevestigde, niet onderzochte, chemische aanvallen, een waanzinnige politiek systeem wat aan het verliezen is en daarom een denkbeeldige vijand creeërt, terwijl het gevaar uit de VS komt, Trump, protectionisme, China een opkomende economie, die ons in het westen allang ingehaald heeft!

Joseph McCarthy (links) met zijn adviseur Roy Cohn .

McCarthyism of McCarthyism is een periode in de Amerikaanse geschiedenis , ook bekend als ” Rode schrik” en wordt vaak  heksenjacht” genoemd . McCarthyisme is ontstaan ​​uit het sterke anticommunistische sentiment dat zich in de Verenigde Staten had ontwikkeld in de context van de Koude Oorlog . Het strekt zich uit van 1950 , met de verschijning van senator Joseph McCarthy op de voorkant van het Amerikaanse politieke toneel, in 1954 , met de stem van censuur tegen McCarthy.Gedurende twee jaar (1953-1954) onderzocht de door McCarthy geleide commissie mogelijke communistische agenten, militanten of sympathisanten in de Verenigde Staten. Eenvoudigheidshalve wordt de term soms in een bredere betekenis gebruikt, hij verwijst naar alle onderzoeken en repressies die door parlementaire commissies van de VS zijn uitgevoerd tegen de communisten, hun sympathisanten of veronderstelde personen.

Precies, de heksenjacht is geopend, al een tijdje, sinds 2007 (München speech van Poetin) en in volle versnelling in 2015, toen Rusland besloot De Syrische rgering te ondersteunen, op verzoek van Syrië, en Syrië bevrijd heeft van de westerse gesponsorde terroristen.




Bron: NRC, Groene Amsterdammer, Youtube, Wikipedia, NU.nl

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *