Karl-Marx-Stadt (Chemnitz) de opstand is begonnen! 1989 is terug!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor karl marx stad

 

Live-streaming aus Chemnitz:

Foto: Info-Se (Erich Honecker en zijn vrouw bij de Buste van Karl Marx).Chemnitz  is een  Stadt in het westen van de Duitse deelstaat Saksen. De stad is na Leipzig en Dresden de derde stad in grootte in Saksen.  Chemnitz heeft een technische universiteit. Bekend is het Karl Marx-monument, een van de grootste bustes ter wereld. Van 1953 tot 1990 heette de stad Karl-Marx-Stadt.

Karl-Marx-Stadt, was ooit een stadt in de voormalige DDR, een bloeiende stadt met een gerenommeerde universiteit, maar het was (en is) ook een stadt van revolutie en activisme. Twintig procent van de industriële productie van de DDR vond in Karl-Marx-Stadt plaats, van alle werktuigbouw kwam een derde uit deze stad. In 1990 werd de stadt Chemnitz genoemd. De naam Chemnitz stamt van de rivier die door de stad stroomt, is van Sorbische oorsprong en betekent zoveel als ‘steenbeek’. In de DDR draaide het leven om het collectief (samen), vrouwen en mannen werkten, kinderen werden opgevangen in créches. Iedereen was gelijk. Natuurlijk is deze utopie niet gelukt, het simpele feit is dat veel mensen verschillend zijn. Maar het socialisme is altijd beter geweest dan het kapitalisme, er waren nog  vakbonden en men was meer solidair!
Op onderstaande Youtube video is te zien dat het niet om zo maar een paar honderd mensen gaat, de mensen zijn woedend en roepen "Wir sind das Volk", dat is geen rechtsradicale uitspraak, dat riepen ze in Dresden in 1989! Een zeer moderende tolerante jongeman zegt het precies goed: De linkse kant roept NAZI RAUS, terwijl, zo zegt hij de "linkse" zelf NAZI geworden zijn.. Intolerant (ANTIFA) en boven alles bescherming van ook criminele vluchtelingen.. Dat zegt alles eigenlijk, van hoe de situatie in elkaar zit! Red: De originele video is verwijderd door Youtube (waarheid mag niet gezegd worden), dus een vervangende video!

Onder deze (socialistische) omstandigheden hebben de mensen van Karl-Marx-Stadt geleefd en gewoond tot 1990 en misschien nog wel later dan dat. Zij waren gewend aan het socialisme! Het fenomeen neo-nazisme is te vinden in héél Duitsland en is niet uniek in Oost-Duitsland, zoals de media graag wil beweren, de focus is alleen gericht op het oosten, maar in het westen hebben veel ex-Nazi’s hoge functies bekleed in de regering en het bedrijfsleven, zelfs in de EU,alleen was de dekmantel beter, met veel P.R. en zich beroepend op democratie!

NCPN: Het uitdrijven van de fascistische ideologie na 12 jaar fascisme en het opvoeden van de DDR-burgers tot een antifascistische houding van binnenuit en tot internationalisme en vriendschap tussen de volkeren was niet eenvoudig; maar het was toch zo succesvol, dat het bij een bezoek aan het buitenland steeds weer gebeurt, dat er wordt gezegd: bij de Duitse toeristen kan men heel goed merken of ze uit West- of Oost-Duitsland komen. Die uit Oost-Duitsland zijn meestal vriendelijk en bescheiden en niet arrogant en verwaand zoals de meeste West-Duitsers. Als buitenlanders bij burgers van de teloorgegane DDR dergelijke vruchten van het zogenaamd slechts 'voorgeschreven antifascisme' nog na 10 jaar van kapitalistische heropvoeding tot met de ellebogen werkende mensen conform de westerse norm kunnen waarnemen, dan mogen wij heel bescheiden toch wel een beetje trots zijn op een dergelijk succes https://www.ncpn.nl/manifest/2001/07/antifa7.htm

De hedendaagse poltiek van zowel Duitsland, als alle andere EU staten, zijn er als de kippen bij om de burgers uit Chemnitz te veroordelen, het zouden merendeel Neo-Nazi’s zijn die buitenlanders haten. Dat is een staaltje propaganda, het merendeel van de demonstranten, afgelopen week, zijn gewoon burgers, onder hen zeker een klein aantal Neo-Nazi’s. De tegen demonstranten zijn meestal lid van de radicale, geweldadige beweging Antifa, die voor veel onrust zorgt, vorig jaar nog bij de G-20 top, Hamburg! Ook komt deze groep “beroeps” demonstranten, waarschijnlijk ten dele door George Soros gefinancieerd, ook zogenaamd in Groningen (gas probleem) demonstreren. Het zijn vaak, wat ik zelf met Syrië demonstraties meegemaakt heb, buitenlandse studenten, lid van Antifa, verenigd in studentenclubjes (linkse), gesponsord door ” The Open Border Society” George Soros!

De media en politiek steken hun kop in het zand en roepen alleen maar het zijn rechtsradicalen, wat ik denk , gezien hun geschiedenis (DDR), zijn veel inwoners van Chemnitz dat juist niet! Zij zijn het gewoon zat, de vluchtelingenpolitiek van de regering Merkel. Die het leven in veel Duitse (Zweedse, Belgische, Franse, Nederlandse) steden totaal op zijn kop zet en de regeringen de criminelen niet meer onder controle hebben, anarchie dreigt in vele Europese steden!

Het echte probleem is 2015 – vluchtelingen, waaronder duizenden ex-jihadisten en radicalen, Al-Nusra, Al-Queda en ISIS, huurlingen van het westen, die nu onder ons leven in Europa, m.n. in Duitsland en Zweden en een cultuur van geweld hebben, geleerd van het westen (CIA etc)!

Geef ze eens ongelijk, Duitsland is onherkenbaar veranderd, leegstaande dorpen, multiculturele steden, waar het multiculturele overheest. Wekelijks geweld in de grote steden, waar helaas veel migranten aan meedoen. Ook de Rusland-Duitsers, wordt nooit genoemd in de media of poltiek. Die zien met lede ogen aan hoe de vluchtelingen, volgens hen, veel voorrechten hebben, terwijl, na hun zeggen, zij destijds na de val van de muur (1990), zij met lege handen stonden in Duitsland en niet geholpen zijn.

Je ziet het probleem, is niet zwart-wit, dat kan ook niet in een complexe samenleving in Duitsland (waar ik al weer een tijdje woon). Maar één ding zijn ex-Oost-Duitsers en ex-West-Duisters het over eens, zo kan het niet langer, het is totaal uit de hand gelopen (net als in Zweden), de geest is allang uit de fles.

Beginnen zal en is de opstand in voormalig Oost-Duistsland, omdat zij de mensen zijn die de straat op gaan, een overblijfsel van het socialisme.

Het zal zich als een vuur verspreiden, van Karl-Marx-Stadt, naar Dresden, de hoofdstad van de revolutie in Duitsland en de politiek en media zullen moeten gaan luisteren, als zij met grof geweld gaan optreden, zal het alleen maar erger worden, we wachten rustig af en elk weldenkend mens ziet dat de huidige situatie niet houdbaar is in Europa.

Bron: Wikipedia, NCPN, Youtube.

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *