Moordcomplotten op president Assad!

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Het gaat maar verder en verder in de VS, het land van de “grote idioterie” en waar het zo lijkt of de helft van de VS, m.n. de “elite of deep-state”, echt gestoorde dingen aan het doen zijn, het is echt buiten alle proporties, of misschien een handige zet van de “deep-state” om een clown (ik noem hem de Joker uit de film Bad Man) als Trump neer te zetten en allerlei onzin uit te laten kramen, terwijl de “deep-state”, gewoon rijker wordt en de controle en touwtjes in handen krijgt over ons de burgers! Of probeert Trump op zijn manier de “deep-state” een hak te zetten? Tegenstrijdige berichten komen naar buiten vanuit de bananen (maar o zo gevaarlijk voor de mensheid) republiek Amerika!

Vandaag kwam er weer zo’n idioot verhaal naar buiten;

Een nieuw boek heeft onthuld dat de Amerikaanse president Donald Trump naar verluidt de moord op de Syrische president Bashar al-Assad eiste na de zogenaamde chemische aanval van 2017, Washington beschuldigde, zonder bewijs de regering in Damascus, d.w.z. Bashar al-Assad.

Alarm Nep nieuws: nieuwe zogenaamde Gifgas aanval van Assad op Idlib

Volgens het uittreksel van het boek wat journalist Bob Woodward geschreven heeft, hij werkt voor de Washington Post (Woodward), schreeuwde de Amerikaanse president Trump alles bij elkaar tegen James Mattis en verkondigde luidkeels dat hij van plan was de Syrische President te vermoorden, nadat Washington de regering in Damascus had beschuldigd van een vermoedelijke aanval met chemische wapens in Khan Shaykhun in de noordwestelijke provincie Idlib van Syrië vorig jaar. Waar, onwaar? We weten het niet, het is maar een boek en boeken hebben de intentie fictie, waarheid en non-fictie te bevatten en de waarheid komt van één kant de schrijver!

Tja Bob Woodward, geprezen in de MSM als een uitstekend onderzoeksjournalist, wat ik zeker niet zal ontkennen, maar op het juiste moment ingezet, door de “Deep-state”, om Trump aftezetten, immers hij was die het Watergate schandaal naar buiten bracht (Nixon – jaren zeventig) en is nu ingezet door de Democratische Partij (ook onderdeel van de deep-state) als troef!

Afbeeldingsresultaat voor bob woodward over trump

‘Laten we … hem doden, laten we naar binnen gaan. Laten we de … veel van hen vermoorden,’ zei Trump Mattis aan de telefoon.

Mattis heeft de zaak gesusd, maar de westerse EU landen waren er als de kippen bij, om de schuld van de zogenaamde gifgasaanval, te wijten aan de regering in Damascus, m.a.w. het westen (EU) speelt met deze gevaarlijke gekken het spel gewoon mee! Hoezo? zou je denken, hebben ze geen eigen beleid, of liever gezegd gezond verstand, het antwoordt is makkelijk, NEE, ze hebben geen beleid en geen gezond verstand, alles is een leugen, begonnen in 2011, de zogenaamde Arabische Lente en de EU regeringen zijn verstrikt in haar eigen leugens tot de dag van vandaag! Kijk naar de ministers van Buitenlandse zaken, defensie van Nederland en andere EU staten (niet alle) lachwekkend, behalve Koenders (die speelde het spel mee maar wist precies wat er aan de hand was denk ik zo) hebben ervaring, het debacle Zijlstra en nu Blok, hoe kan je in godsnaam zulk soort mensen als minister van Buitenlandse zaken maken, dat is vriendjespolitiek en onderdeel van de schaduwregering (Shell, banken etc).

Trump twitterde een dag later “Mission Accomplished!” Bij deze bewoording rinkelen er altijd belletjes, Bush 2003, Mission Accomplished in Irak, een nietsonziende oorlog die al 15 jaar duurt en honderdduizenen Irakezen het leven heeft gekost, gedood voornamelijk door de zogenaamde “coalitie”, waar nu een VVD (criminele partij) ex-minister Hennis-Plasschaert hoofd van de zogenaamde missie wordt!

Verder met de clown van  de “deep-state” Trump: “Een perfect uitgevoerd bombardement gisteravond” twitterde hij de volgende dag . Met dank aan Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk voor hun  “wijsheid” en de macht van hun geweldige legers. We hadden geen beter resultaat kunnen hebben, “schreef ” Trump. Deze Tweet geeft de waanzin weer van Trump, de elite en de “Deep-state”,  zij vinden het geweldig om te bombarderen!

Afbeeldingsresultaat voor shadow government of Europe

Wat daarna in het Witte Huis en bij de EU regeringen aan “verhalen” worden vertelt over Syrië, Rusland, is te pijnlijk en te ziek voor woorden om hier verder op in te gaan en het ergste is dat ook de Nederlandse regering, onder onze “eigen clown” Rutte en zijn schaduwregering ( o.a. Shell, Unilever, brievenbusfirma’s , ING bank, de Witte Helmen) hier gewoon aan meedoen en zand strooien in de ogen van de Nederlandse bevolking!

 

Bron: Freesuriay, Press TV, cartoon LA Times!

 

 

 

 

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *