Terroristen vermoorden Ahmad al-Ghadban, een van de coördinatoren, in Wadi Barada

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Photo published for Jihadist rebels assassinate Syrian general after peace talks in Wadi Barada

Brigadier General Ahmad Ghadban

Damascus Platteland, Terroristen hebben Ahmad al-Ghadban vermoord, een van de coördinatoren van de verzoenings commissie  in Wadi Barada, Damascus Platteland.

Lokale bronnen vertelde SANA dat terroristen al-Ghadban doodgeschoten hebben, gisterenavond (zaterdag), nadat hij een ontmoeting had met leiders van de gewapende groeperingen in Ayn al-Figeh , nadat de ontmoeting voorbij was hebben ze hem doodgeschoten en het dorp verlaten.
Afbeeldingsresultaat voor wadi barada

Er was een akkoord bereikt, afgelopen vrijdag, voor het oplossen van de status van de militanten in Wadi Barada die bereid waren zich over te geven en hun wapens wilden overhandigen,  militanten die niet  uit het gebied kwamen  verworpen de overeenkomst (waarschijnlijk de door het westen gesponsorde terroristen IS, Al-Queda, Fateh as Sham), deze terroristen werden direct vervoerd naar Idleb.

De overeenkomst bepaalt ook het toestaan van reparatie en onderhoud van de  Ayn al-Figeh watervoorziening , in het voorjaar. Deze waterbron, wordt dan door een team gerepareerd, de bron, die kapot gegaan is  door   terreuraanslagen van terroristische groeperingen.

 

Bron: SANA, RT, foto: Al-Masdar-news

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *