Een overzicht van het einde van Obama – de oorlogspresident – in Europa

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

IMG_20170123_111740.jpg wordt weergegeven

IMG_20170123_111631.jpg wordt weergegeven

 

Na de overwinning van Trump en de inhuldiging, gingen er ook pro-Trump aanhangers de straat op, om hun support en onvrede te uiten over de huidige politiek situatie in Europa. De reguliere pers maakt hier geen melding van, dus is het aan ons de “echte” vrije pers hierover te berichten! Deze pro-Trump en tegen Obama, zijn geen rechtradicalen, maar onder hen vele (echte) socialisten, anti-globalisten, communisten en anti-imperialisten.

Volgens mijn eigen onderzoek, na veel documentatie toegestuurd gekregen, documentaires en opininiemakers gehoord te hebben, blijft mijn conclusie: Europa is in verval en de klok staat niet op 5 voor 12, maar het is reeds 12 uur geworden! Parijs, Berlijn, Genua, Brussel, Nice, Wenen, Amsterdam, Goteborg, Stockholm, steden in verval, waar criminialiteit, door illegaliteit, oncontroleerbaar is en in steden als Parijs en Berlijn (Berlijn weet ik zelf, daar was ik verschillende keren vorig jaar) de illegalen vluchtelingen op straat slapen, op elke hoek en straat. De Chinezen hebben een negatief reisverbod afgegeven voor Parijs en Berlijn, ook Rusland waarschuwt zijn burgers.

Hieronder een impressie van tegenstand/demonstraties/manifestaties:

BERLIJN:

В акции приняли участие около 30 человек, которые несли с собой транспаранты в поддержку Трампа.

MILAAN:

GRIEKENLAND:

Op de dag van de inauguratie van de president van de Verenigde Staten, Donald Trump, heeft de theatergroep “2510”, een flashmob gehouden bij de  Amerikaanse ambassade in Griekenland : “Farewell oorlogs president”, gewijd het (oorlogs)  presidentschap van Barack Obama.

Bron: Youtube, Facebook

 

 

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *