Twittermeisje BANA is terug na Erdogan nu Trump. De propagandamachine draait verder

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Ja daar is ze dan weer, eerst even gezellig op visite bij “oom” Erdogan en nu dan maar een brief aan President Trump, waarin ze hem vraagt hem om ‘iets te doen voor de kinderen van Syrië’ (zie ook de video hieronder).

Ze verblijft, op kosten van Erdogan, gezellig in Turkije, waar ze verder benut wordt voor propaganda doeleinden. Weer die boze Assad en de evacuatie van Aleppo (wat erg netjes is van een president, om je vijanden niet te vermoorden, maar gewoon te laten vertrekken).

Nu moet Trump eraan geloven en wordt er door haar, nou ja door de mensen in haar omgeving dan, want zoals we al diverse malen hoorden, is ze geen wonderkind in Engels, een brief geschreven voor de kinderen in Syrië.  Een vaag begrip, welke kinderen? Verkracht of verminkt (kindhuwelijken etc) door haar vader’s groep Al-Nusra? Zielig al die kinderen die zich moesten houden aan de Sharia wetgeving in Oost-Aleppo, onder haar vader, die was namelijk hoofd van de Sharia Council in Oost-Aleppo, toen het nog bezet was door deze terroristen!

Het is haar moeder die nu een kopie van een brief van Bana aan de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump, bezorgde aan de nieuwszender BBC World  en CNN (deze zenders brengen alleen nog maar fake nieuws, omdat geen westerse zender objectief bericht over Syrië). Volgens haar schreef haar dochter de brief enkele dagen voor de inauguratie van Trump, omdat ze hem al vaak op tv heeft gezien.

https://www.youtube.com/watch?v=UYioK8Wr5AE&t=15s

De Brief:

Beste Donald Trump,


Afbeeldingsresultaat voor Twittermeisje bana cartoon

Mijn naam is Bana Alabed en ik ben  zeven jaar, een meisje uit het Syrische Aleppo.

Ik mijn hele leven in  Syrië gewoond, voordat ik vorig jaar vertrok uit het belegerde Oost Aleppo . Ik maak deel uit van de Syrische kinderen die door de Syrische oorlog geleden hebben. (natuurlijk hebben de 12 miljoen andere kinderen buiten Aleppo niet geleden onder de groepering van haar vader).

Maar nu,  heb ik vrede en een nieuw huis in Turkije. In Aleppo, ging ik naar school maar deze werd gebombardeerd. Sommige van mijn vrienden stierven.

Ik ben erg verdrietig over hen en wil met hen samen spelen. Ik kon niet spelen in Aleppo, was het de stad van de dood.

Op dit moment ben ik in Turkije,  en aan het genieten. Ik kan naar school . Dat is de reden waarom  vrede erg belangrijk is voor iedereen met inbegrip van u.

Ik weet dat u de president van Amerika bent, dus kunt u de kinderen en het volk van Syrië bevrijden? U moet iets doen voor de kinderen van Syrië  omdat ze net als uw kinderen zijn en vrede verdienen.

Als U  mij belooft  iets te doen voor de kinderen van Aleppo, ben ik U nieuwe vriend! einde brief.


Tja een leuk staaltje propaganda, maar ik denk dat het niet gaat werken..De terroristen zijn verslagen. Maar Turkije is zijn investering in Aleppo kwijt, al die wapens en miljoenen dollars zomaar weg!

 

 

Bron: BBC, CNN Youtube R&U

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *