THE VETO – film over de westerse propaganda – Syrië.

Afbeeldingsresultaat voor white helmets exposed
Foto: (@SyriaCivilDef/Twitter)

THE VETO: De film onthuld de propaganda van CNN, Al Jazeera, Channel 4 en de rest van de westerse mediapropaganda in de oorlog tegen Syrië.

Vanessa Beeley schrijft:
Ik ontmoette journalist Rafiq Lutf en en cameraman Abdul-Mun’aim Arnous in januari 2018 (in Syrië) en ik was vereerd toen Rafiq me vroeg om met hem samen te werken aan zijn filmproject, The Veto.
Zoals Dr Shaaban tegen me zei in augustus 2016: “Westerse propaganda wordt betaald met Syrisch bloed”. Dit is waar. Het gruwelijke bloedvergieten en het verlies van veel levens in Syrië zouden nooit hebben kunnen plaatsvinden zonder de toestemming van de koloniale (in handen van slechts een paar mediagiganten) media voor hun een nieuwe illegale oorlog tegen een soevereine staat.
De Veto volgt de evolutie van de propagandacampagne gevoerd door de westerse media tegen Syrië. Van Baba Amr in Homs 2011/2012 tot de moderne ‘propaganda opbouw’: de NAVO-lidstaten financierde de witte helmen. Het laat zien hoe de veto’s van Rusland en China, die consequent de soevereiniteit en territoriale integriteit van Syrië in de VN hebben verdedigd, zijn werking gehad hebben.
George Orwell 1984: zei eens: “De meest effectieve manier om mensen te vernietigen is om hun begrip van hun eigen geschiedenis weg te nemen en uit te wissen.” Westerse media hebben de geschiedenis van het Syrische conflict geschreven om de agressors in de Amerikaanse coalitie van terrorisme te dienen. Gelukkig weten de Syriërs wat hun EIGEN geschiedenis is en zullen niet geloven aan de geschreven geschiedenis van het westen!

De film is gemaakt door Ratiq Lutf, Abdul-Mun’aim Arnous en Vanessa Beeley. Zonder hulp of ondersteuning van westerse media.

De Veto legt de criminele bedoelingen van de westerse media bloot en archiveert de progressie van de propagandaoorlog die het westen tegen Syrië voert en voerde , de laatste acht jaar. Syriërs schrijven de geschiedenis van het Syrische conflict omdat Syrië en haar bondgenoten zich moedig hebben verzet tegen deze imperialistische propaganda machine. Een voorbeeld voor de landen die op de nominatie staan voor regime-change, zoals Venezuela.

Kijk en zie de waarheid over het Syrische conflict, door de ogen van de Syriërs:

De film werd als premiére in Oslo getoond en nu op Youtube. Dank aan
Ratiq Lutf, Abdul-Mun’aim Arnous en Vanessa Beeley , die een geweldige film hebben gemaakt en overal vertoond zou moeten worden!

Bron: 21stcenturywire.com, Vanessa Beeley, Ratiq Lutf, Abdul
-Mun’aim Arnous, youtube.

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *