Oproep aan de politiek

Afbeeldingsresultaat voor christelijke kinderen in mhardeh gedood
De Nederlandse politiek van “links” tot “rechts” zwijgt als het aankomt op wat er echt gebeurd is in Syrië, ze wisten het (zogenaamd) allemaal niet ( bv minister Blok) of staan nog steeds achter de terroristen, die zij rebellen noemen, zelfs in Idlib, waar duidelijk is dat Hayat as Sham een terreurgroep is, zelfs als duidelijk is dat er Oeigoeren (Turkistan Party) zijn die geradicaliseerd zijn. Zelfs als duidelijk is en dat is nog het pijnlijkste van alles de christenen in héél Syrië bijna uitgemoord zijn en dit nog steeds bezig is in Mhradeh, Idlib e.a. dorpen. Waar Maria beelden vervangen zijn door de IS vlag, waar kerken kapot geschoten zijn. Of Sadad, waar ik was, er een massamoord plaatsgevonden heeft op de christenen, of Rableh, al-Quasair, waar ook een massamoord heeft plaatsgevonden, al in 2013. De zogenaamde christelijke partijen houden stijf de lippen op elkaar. Vooral niets zeggen erover, ze steunden toch Assad? Dan maakt het niet uit, krijg je de indruk!
Lees hier het verhaal van de “vergeten onzichtbare kinderen”: http://www.golfbrekers.be/onzichtbare-kinderen/

Afbeeldingsresultaat voor christelijke kinderen in mhardeh gedood
De kinderen (christelijk) van Mhardeh, vermoord door raketten, geleverd door het westen, vermoord door wat zij “rebellen”noemen, de Syriërs en alle “normaal” denkende mensen noemen hen terroristen. Geen krant geen enkele politieke partij vraagt aandacht voor deze moorden. Ze verschuilen zich achter de zin die de Duitsers in de 2e wereldoorlog gebruikte: Wir haben es nicht gewuscht. Nu weten ze het als ze dit arikel lezen!

De pseudo christelijke partijen zoals de Christen Unie en SGP zijn totaal niet geintresseerd, hoe hun mede broeders en zusters zijn uitgemoord, zijn liever bezig met de christenen voor Israël of de Koerden, Israël het beloofde land voor hen waar zich alles afspeelde. “Das war einmal” nu spelen er zich gruwelijke dingen af in Syrië en Irak en zijn ze stil, liever niets zeggen, of vasthouden aan de waan van terroristen en gifgas dictator. Een mede gelovige van hen in Syrië Pater Daniël, heeft ook keer op keer de waarheid laten zien. Maar ze reageren niet. Macht, Israël (Zionisme) en politiek is toch belangerijker dan God en Jezus voor deze politieke partijen al beweren ze anders….

Ik heb hele gesprekken gehad met paters, priesters, nonnen, zelfs met de kerk van de SGP en CU, de hervormde en gereformeerden, die ook kerken hebben in Syrië (liever gezegd hadden) en er totaal niets van begrijpen, het schisma tussen oost en west is een voldongen feit. Het christendom is sowieso op zijn retour in het westen. Waarom? Niet alleen de LHBT kwesties, Islam of “vrijheid”, maar ook het feit dat christenen niet meer bereid zijn te luisteren naar hun broeders en zusters in Syrië of Irak, de stroming zou niet uit mogen maken. De christenen hebben het op alle fronten verloren en gefaald in Europa.

Afbeeldingsresultaat voor politiek nederland liegt over SYrie
VVDer Halbe Zijlstra was bij Poetin op visite – leugens

Dan de “pseudo” linkse partijen, zoals PvdA, SP en Groen links. Zij zijn het die diep beschaamd moeten zijn. Sommige van deze partijen wisten wel degelijk wat er aan de hand was en hoe het conflict gekomen, is, ik denk aan een Bert Koenders (PvdA) destijd minister van Buitenlandse Zaken, die meer weet en wist dan wij weten. Een SP, die het hazepad koos, zelfs op een gegeven moment met de “witte helmen” demonstreerde en anti-Rusland demonstraties organiseerde, nu in een sectarisch denken beland is, immers de woordvoerder is Koerd, ook in debacles terechtkomt met de Turkse partij DENK, hoe ver ben je van ideologie af? Ver erg ver…

Of een partij als Groen Links, waar een “domme” man op het gebied van buitenlands beleid genaamd Bram van Oijk in een 2e kamer debat de witte helmen bijna aanbid (al-Queda). Domheid zou je denken? Of zoals ik eerder schreef je kop in het zand steken! Nota bene is Groen links opgericht, of afgesplits van de Communistische Partij, hun ideologie en mantra is het klimaat, mensenrechten? Nee, de gifgas dictator Assad zit in de weg toch?! Het mantra van de media! Achter deze zogenaamde dictator staan nog steeds miljoenen mensen, die gebleven zijn, elke familie in Syrië heeft slachtoffers, door de terroristen, soldaten sterven elke dag en aanslagen op kinderen in bijvoordeeld Mhardeh, Aleppo, zijn niet zo belangrijk voor politiek en nieuws. Wel de “pseudo” ziekenhuizen in Idlib (voorheen Ghouta, Douma en oost-Aleppo), daar schreeuwt Artsen zonder Grenzen of Amnesty moord en brand over. Zover is het gekomen, droevig!

Dan ga ik het niet hebben over het CDA, de VVD, PVV en andere splinterpartijen, die wisten en weten wat er gaande is, maar vinden hun politiek banen te belangrijk om de waarheid te vertellen. De PVV heult met Israël, die kun je dus afschrijven, sneu voor de christenen en andere slachtoffers. De VVD interessert het geen zier, het CDA is redelijk geintreseerd, maar de waarheid kan nog niet “openlijk”verkondigd worden.

D’66 schrijven we helemaal af, Alexander Pechtold was zo geobsedeerd door Poetin, dat het bijna ziekelijk is hoe deze partij met “waarheden” omgaat. Nu is de leider een bijna “robot”aandoende jongeman genaamd Jetten, een leider zonder inhoud!

Het Fvd, wil de waarheid zeggen, doet het soms, maar wordt weggezet als een stelletje idioten, die op zijn “amerikaans” gekocht zijn door Rusland en daardoor een vriend van een “dictator “is.

Droevig deze analyse, na 8 jaar oorlog en vele doden, met een preseident als Trump, Amerika een totaal gestoord” land is geworden. De EU een “molog” geregeerd door elite zonder gevoel voor medemens en de Nederlandse regering een “kopie”wordt van Amerika, maar ja dat is immers het doel van de “elite”.

Chapeau politiek in Nederland, ik hoop dat jullie over 10 jaar (liefst eerder om mensenlevens te sparen) nog eens nadenken als Nederland gemulticulturaliseerd is, de Nederlandse auochtone bevolking achterhaald is! Er nog vele oorlogen uit naam van vrijheid en democratie door het westen gevoerd zijn, hele bevolkingen uitgemoord zijn voor de democratie! Waar niet gesproken wordt over Syrië, Irak, Afghanistan en Jemen, waar de wahabi ideolgie beloond wordt, ook door de christenen…immers Maxima was op bezoek in het gruwelijkste land ter wereld, Saoedi Arabië, dan is het allemaal zo erg nog niet toch?

Wat video’s voor de vakantietijd, nu het parlement op “zomervakantie” is, de oorlog kent geen vakantie!

Bron: YouTube, Politiek Nederland, Freesuriyah

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *