Het gevaar van terugkerende IS vrouwen en kinderen naar Europa

Related image
Vrouwen en kinderen in kamp AL-Hawl – Noord Syrië

Veel wordt er recentelijk over gesproken, gedebatteerd en zelfs vergelijkingen gemaakt met de 2e Wereldoorlog. Beredeneerd wordt er zelfs door de reguliere MSM dat Abu-Bakr-Al-Bagdadi een voortreffelijk Islamitische geleerde was. Hoe ver kun je gaan en hoever kun je vanuit je “veilige” Nederlandse stoel de realiteit nog zien, niet dus!

Diverse MSM nieuwszenders zijn afgelopen weken naar kamp Al-Hawl gegaan, voordat het Turkse offensief tegen de Koerden begon. Wat ze daar hoorden en zagen legden ze vast op onderstaande video’s.

Een verslaggever van “The New York Times” spreekt met diverse vrouwen, uit alles blijkt dat deze vrouwen erg geradicaliseerd zijn en hun kinderen vanaf 12 jaar potentiële nieuwe “IS” strijders kunnen zijn.

Zoals ik eerder schreef zal deze ideologie, die gevoed wordt door het Wahabisme uit Saoedi Arabië, niet minder worden, erger zal het worden, m.n. in Europa, waar talloze moskeeën staan gefinancierd door deze terreur staat.

Onder druk van de VS zijn al verschillende IS-vrouwen en kinderen teruggenomen in diverse EU landen. De VS de aanstichter en van terreurgroepen zoals Al-Queda en ISIS zorgt voor chaos en verwarring in Europa. Er zijn al talloze zogenaamde “gematigde” rebellen naar Europa gevlucht in 2015. Wat , zoals ik al voorspelde, zal leiden tot een zeer gevaarlijke situatie in Europa.

M.n. Duitsland en Zweden zijn “kapotte” staten, veel van wat er dagelijks gebeurd, wordt door de reguliere MSM verzwegen, het is allemaal zo erg nog niet zeggen ze dan, met hun pseudo “humane” gedachtegoed uit de jaren 70 van de vorige eeuw.

Criminaliteit, eerwraak en no-go area’s zijn gecreëerd in diverse grote steden van Europa, zoals Amsterdam, Rotterdam, Stockholm, Parijs, Marseille en Berlijn. Duitsland is een verhaal apart, ik durf te beweren dat één derde van de grotere steden in Duitsland onleefbaar zijn. Neem bijvoorbeeld een plaats als Salzgitter in Niedersachsen, een kleinere stad met 9000 vluchtelingen waarvan 800 notoire Salafisten.

Maar goed dat weten de overheid en politici en doen er niets aan. Met de komst van de geradicaliseerde IS-vrouwen en hun kinderen zal het nog erger worden, maar ja hoe erg moet het nog worden?

Dan is er nog de kwestie van de “echte” vluchtelingen, de Yazidi’s, de Christenen en Alawieten (die in de EU als bijna terrorist worden aangezien omdat ze de “massamoordenaar”Assad steunen) die zijn de “echte”slachtoffers van IS en het zou zomaar kunnen dat ze oog in oog staan in Duitsland of Nederland, nog meer bloedvergieten.

De IS-vrouwen die in bijna alle gevallen meegedaan hebben met verkrachtingen, moordpartijen en martelingen, hun kinderen hoe zielig ook, dezelfde ideologie gekregen hebben.

Europa zal nog verder weg drijven in criminaliteit en bloedvergieten, treurig, maar zo eindigde het Romeinse rijk ook eenmaal!

Bron; YouTube, Al-Arabiya, New York Times

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *