Ja, daar is hij weer John McCain, nu wil hij wapens sturen naar Oekraïne

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

mccain-assinity

Senator John McCain riep president Trump op, om dodelijke hulp te sturen naar Oekraïne na de aanvallen deze week die werden toegeschreven aan de door Rusland gesteunde rebellen.

We moeten de gewelddadige campagne van Vladimir Poetin destabiliseren en zijn campagne moet in stukken gehakt worden, de soevereine natie van Oekraïne zal niet stoppen, tenzij en totdat zij voldoet aan een sterk en vastberaden actie”, schreef McCain, voorzitter van de Senaat ” Armed Services Committee”. Natuurlijk weten we dat Oekraïne niet soeverein is, die hebben ze opgegeven bij de coup in 2014, door de NATO/EU en VS. Ze zijn de “puppets” van het westen geworden en de bevolking, zoals gewoonlijk een belabberd bestaan lijden, nog erger dan voorheen!

McCain herhaalde ook zijn oproep aan Trump om sancties tegen Rusland te handhaven en het opleggen van nieuwe, als straf voor inmenging van Rusland in de Amerikaanse verkiezingen.

Afbeeldingsresultaat voor john mCcain heeft bloed aan zijn handen

Als we niet in slagen om meer hulp te bieden aan Oekraïne ( hij bedoeld wapens en geen humanitaire hulp), zei McCain , dreigt het land de soevereiniteit te verliezen en de Amerikaanse geloofwaardigheid staat onder druk (welke dan ? Het land van oorlog?).

“Oekraïners zullen  aan de Amerikanen vragen (Puppet President Poroschenko) om hun te helpen met de gevechten (absurd),” zei McCain. “Bijna 10.000 Oekraïners zijn gestorven om hun vaderland te beschermen en nog veel meer zullen sterven voor de zaak om een vrij en verenigd Oekraïne te hebben (vazal staat van de VS).  Amerika heeft een trotse geschiedenis van het helpen van vrije mensen (hier word ik even niet goed van) om zich te verdedigen. “

Als McCain de bron van de puinhoop in de Oekraïne, Libië, Syrië en Irak wil begrijpen, is alles wat hij moet doen is kijken in een spiegel en dan  zichzelf bewonderen, een oorlogszuchtig opgeblazen mannetje die als oorlogsmisdadiger aan het ICC zou moeten worden uitgeleverd ( maar ja daar worden alleen Afrikanen berecht en een enkele ex-Joegoslaaf).

McCain en zijn oorlogszuchtige neocons zijn het probleem. Hoe eerder McCain de Senaat verlaat, zal het beter de VS gaan en hoe veiliger de wereld zal zijn. Het beste is al hij gevangenisstraf zou krijgen in de landen die hij kapot gemaakt heeft!

Bron: mishtalk.com (foto)


Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *