De EU is op sterven na dood maar de NAVO is klaar voor de oorlogs- oefening tegen Rusland

Fitch says comprehensive solution to eurozone crisis is 'beyond ...
De dood van de EU is stroomversneling gekomen, dood door een virus, maar dat was slechts de laatste druppel die de emmer deed overlopen.

Afgelopen weken konden we het allemaal lezen in de reguliere media. Italië heeft al hulp geaccepteerd van Rusland, de reguliere media was snel om dit tegen te spreken, helaas de propaganda heeft niet gewerkt en Italië, al het probleem voor de virus crisis, is nu definitief klaar met de EU.

Dit gebeurde er vorige week, de EU liet het afweten en Rusland stuurde haar specialisten. De afschuwelijke hopeloosheid en onverschilligheid van de EU is enkele weken geleden pijnlijk duidelijk geworden in het licht van het escalerende virus, toen de export over de nationale grenzen van gezichtsmaskers en medische apparatuur werd verboden door sommige EU-leden, waaronder Duitsland.

Dit schreven ze vandaag in de (Duitse) Frankfurter Allgemeine Zeitung:

Italiaanse politici hebben dinsdag in een open brief in de Duitse krant Frankfurter Allgemeine Zeitung gesteld hoe onsolidair Nederland is in de coronacrisis omdat we ons verzetten tegen het geven van noodsteun. Ze roepen Duitsland op om afstand te nemen van Nederland. De ruzie gaat om het Europese Stabilisatiemechanisme (ESM), een pot met geld waar alle landen unaniem voor moeten stemmen wil het opengebroken worden. Maar Nederland heeft zich tijdens overleggen star getoond en lijkt voorwaarden te willen stellen, evenals een aantal andere landen. In de brief schrijft onder anderen Europarlementariër Carlo Calenda dat de EU “zal ophouden te bestaan” als het zich nu niet sterk toont“.

Ook Spanje dat net als Italië zwaar heeft te lijden onder de crisis, toonde zich woest op Nederland.

Tijdens de zes uur durende videoconferentie vonden woedende uitwisselingen tussen EU-leiders plaats, waarbij “intense meningsverschillen” een furieuze ruzie veroorzaakten.

De Spaanse premier Pedro Sanchez vertelde andere EU-leiders dat het “Europese project” op het spel staat, terwijl de Italiaanse premier Giuseppe Conte zich afvroeg of de EU “echt aangepast was aan een oorlog”.

Hongarije: Het Hongaarse parlement heeft de regering van premier Viktor Orbán dinsdag de bevoegdheid gegeven om per decreet te regeren vanwege de coronacrisis. een doorn in het oog van de EU (m.n. Nederland voert al jaren een hetze tegen Hongarije), een land dat zich niet meer kan vinden in de EU.

De EU’s website beschuldigd Servië van het volgende: De Servische president heeft de interne verdeeldheid van de EU uitgebuit om het blok te beledigen en zijn beleid te legitimeren, evenals zijn verkering met autoritaire partners. Op 15 maart haalde de Servische president Aleksandar Vucic de krantenkoppen door de EU te beschuldigen en China te prijzen voor zijn medische hulp. Ook het Russische broederland helpt. Niet gek, als je bedenkt, ik heb het zelf geconstateerd vorig jaar in Belgrado, dat Belgrado al voor de corona crisis vol hing met Russische vlaggen, het orthodoxe geloof (Russisch) en de enge connectie op het gebied van handel en gas.

Even tussendoor, bang voor het uiteenvallen van de EU, heeft de NAVO, tijdens de corona crisis snel Noord-Macedonië als NAVO land land ingelijfd . Het hoort nu bij de NAVO-familie, zei secretaris-generaal Stoltenberg in zijn welkomstwoord. De vertegenwoordiger van Noord-Macedonië die bij de ceremonie aanwezig was zei: “Eindelijk zijn we met onze bondgenoten.” Vanwege het coronavirus was er geen publiek aanwezig.

NATO hoofd kwartier. Macedonische vlag.

Hoezo? Waarom in tijden van het corona virus deze actie? Tja wat iedereen schijnt te vergeten, of wat weggemoffeld wordt in de reguliere MSM, NATO-Defender 20, gaat na de crisis, of misschien wel tijdens de crisis, zei het in een afgeslankte vorm, gewoon door.

Mons -,België – Na de huidige uitbraak van het COVID-19-virus heeft het Amerikaanse leger een aantal voorzorgsmaatregelen genomen om de onnodige verspreiding van de ziekte te verminderen, waaronder het verkleinen van de door de VS geleide oefening ‘Defender Europe 20’. De commando centrale EUCOM (European Command) is STUTTGART, Duitsland.

Defender 2020 Europe – kommen die Verteidiger Europas wirklich nur ...

Ze spreken over vermindering maar het overgrote deel is al binnen in Europa: Sinds januari 2020 heeft het leger (VS) ongeveer 6000 soldaten van de Verenigde Staten naar Europa ingezet, waaronder een divisiehoofdkwartier en een gepantserd brigade-gevechtsteam. Het heeft ongeveer 9.000 voertuigen en uitrustingen uit voorgepositioneerde voorraden van het leger en ongeveer 3.000 uitrustingen over zee vanuit de Verenigde Staten verplaatst. En in samenwerking met geallieerden en partners voltooide het ook de verplaatsing van soldaten en uitrusting van meerdere havens naar trainingsgebieden in Duitsland en Polen.

US Army soldaten van het 1st Cavalry Division stappen uit op 5 maart 2020 op de luchthaven van Neurenberg, Duitsland. Deze soldaten zijn de eersten die naar Duitsland komen voor oefening DEFENDER-Europe 20. Oefening DEFENDER-Europe 20 is de inzet van een gevechts- strijdmacht van de Verenigde Staten naar Europa, de uitrusting en de verplaatsing van personeel naar verschillende trainingsgebieden. Europa is weer, of was al, bezet, net als na de WWII.
US troops arrive in Germany for ′Defender Europe 20′ military ...

Wat gaat er gebeuren na – als dit gebeurd – de versoepeling van het inperken van onze vrijheden? Gaan we die versoepeling, of liever gezegd onze vrijheid terugkrijgen? Gaat de NAVO door met haar oorlogsspel tegen Rusland? Hoe gaat Rusland reageren? Als de EU uit elkaar valt waarom dit oorlogsspel? Een verzwakt Europa wil weer sterk worden en de VS zal Europa aanmoedigen misschien om Rusland te provoceren. Een zwak Europa, waar de bevolking slaapt, zal als de “lockdown” langer duurt gaan rebelleren. In zuid- Italië is nu al opgeroepen tot revolutie.

De Europese bevolking is opgesloten maar de oorlog gaat altijd verder…

Die ersten Panzer von "Defender 2020" sind da | Blick - Sachsen

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *