De Toekomst van “nep nieuws”

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

Vorig jaar, circuleerde er een anonieme geproduceerde kaart in de  Duitse sociale media. De kaart toonde de verspreiding van “vluchtelingen en migranten en de misdaden die zij zouden hebben gepleegd in  heel Duitsland.

De kaart, de zogenaamde XY-Einzelfall (Duits) werd meer dan vier miljoen keer bekeken.

Deze kaart bleek niet echt, maar wel echt is de 1.2 miljoen vluchtelingen in Duitsland, waaronder veel geradicaliseerde ex- groepleden zoals Al-Queda, Al-Nusra, Jaish-Al-Islam en DAESH (IS).

Het probleem wat zich af gaat spelen, of liever gezegd al speelt, is dat veel Syriërs gevlucht zijn voor leden van bovengenoemde groepen, deze Syriërs, zijn het meestal wel eens met de regering van president Assad, maar gevlucht voor de door het westerse gesponsorde Al-Queda etc..

In de AZC”s  worden zij al bedreigd door dezelfde terroristen, waarvoor zij gevlucht zijn, maar durven hun mond niet open te doen, maar daar houd het probleem niet op. Zij gaan wonen in Nederland , 2 groepen die “oorlog ” met elkaar hebben, hoe denk je dat dat gaat, je kunt zelf het antwoord invullen.

De regeringen van het westen en de VS, zitten nu met een probleem, zij hebben deze oorlog gemaakt, zoals Irak, Afghanistan, Jemen, het Palestina conflict, Oekraïne etc..

De “fake” “Oscar” uitreiking aan een terroristische groep: de zogenaamde “Witte Helmen”, in het leven geroepen door de westerse regeringen, zijn eigenlijk terroristen van Al-Queda, dat is ondertussen wel bewezen in het bevrijde Oost-Aleppo!. Maar ze blijven doorgaan met hun leugen in het Westen, stellen de inheemse bevolking bloot aan criminaliteit, sociale onrust en discriminatie, dit is wat het merendeel van de bevolking voelt in Europa.

Brandende voorsteden in Parijs, vluchtelingen bivakkeren op de Champs -Elysee en in Berlijn, onder Branderburger Tor. Kampen in het failliete Griekenland en Genua in Italië is nu deel van het Afrikaanse continent.

Dit is wat de westerse regeringen met hun “domme” beleid hebben bewerkstelligd. Het kapot laten gaan van Europa, dat zal bezwijken, zoals het Romeinse rijk en ten onder gaan aan deze problemen. De voordeur wagenwijd open laten staan en iedereen binnen laten, is erg dom!

De opkomende landen zoals: China, Iran, Rusland, India, het nieuwe blok, dat een gevaar is voor de Europese economieën . De VS failliet, Trump probeert als zakenman er nog iets van te maken, maar dat is een pleister op een open wond.

 

Het westen moet handelen, maar is niet in staat zo lijkt het. Verkiezingen gaan over binnenlandse aangelegenheden, die belangrijk zijn, maar de prioriteit, immers de wereld is aan het veranderen, machtsverhoudingen veranderen, daar moet een grote prioriteit aan gegeven worden.

Afbeeldingsresultaat voor nepnieuws

Daarbij komt het domme gedrag van veel Europese (West) landen die en Trump demoniseren en Poetin, dus je wordt omringt door zogenaamde vijanden. Slecht idee toch? Je zou in ieder geval met hen moeten praten en de “zogenaamde” dreiging afslaan. Maar de houding van westerse politici is die van arrogantie en koloniale gedachtegoed.

Zij (de politici) proberen nu de anderen (d.w.z. de wakkere onder ons) de schuld te geven, dat wij “nep nieuws” produceren, dit kan je zien als angst, angst voor de waarheid en verandering!

Helaas is de klok nu 5 over 12 en de gevolgen zullen zeker komen!

Bron: Mintpress,FB

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *