Erdogan, de coup, Rotterdam,Wikileaks en grootheidswaanzin

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor wikileaks en Turkije cartoon

Ook allemaal naar de TV gekeken, vannacht? Eindelijk ziet Europa het “ware” gezicht van Erdogan en zijn aanhangers. Jarenlang terroriseert hij de burgers van Syrië en haar regering, zijn eigen burgers, dwz veel Aleviten en seculieren Turken, Koerden en heult sinds jaren met de “moslimbroeders”.  Zijn droom: de herrijzenis van het Ottomaanse rijk, die eens voor de poorten van Wenen stonden, om Europa te veroveren en zo in te lijven tot het groot Islamitische Osmanitische rijk!

Afgelopen zomer begon het pas goed, met de coup in Turkije. De meningen zijn hierover verdeeld wie nu schuldig is: Fethullah Gülen? Gesponsord door de CIA en samen met hen de coup uitgevoerd? Of toch legerofficieren en burgers, die niet meer toe konden kijken hoe Erdogan heult met ISIS en samen met de VS hen beschermt, logisch is dat als je als VS zijnde (die ISIS opgericht heeft in kamp Bucca, zie meerdere artikelen die ik erover geschreven heb op deze site) je belangen (olie) wil beschermen. Turkije mee moet werken, immers de olie (gesmokkeld) moest via ISIS door Turkije gaan, om die zo te verkopen in Europa!

Maar, het gaat verder, na annexatie verzoeken van Noord-Syrië, wat aardig lukt in Manbij, het uitmoorden van koerden, wat ook aardig lukt, vriendjes worden met de Russen, omdat je veel inkomsten misloopt, door o.a. de toeristensector, vele Russen komen naar Turkije op vakantie,  en nu gesterkt door deze “pseudo” nieuwe band, de diplomatieke aanval inzetten op Europa. Het waterprobleem, Erdogan die i.s.m. John McCain de watertoevoer onderbreekt! Wie zal er toehappen?

Afbeeldingsresultaat voor rotterdam turkse opstand

Afbeeldingsresultaat voor rotterdam turkse opstandGerelateerde afbeelding

Rotterdam vannacht foto’s: Volkskrant

Nederland, want daar zijn verkiezingen, a.s. woensdag 15 maart. De partij van Geert Wilders (PVV) groeit erg snel, door de onrust in Nederland en heel West-Europa, door de vluchtelingencrisis, economisch slechte tijden voor de burgers, niet de economie van de regering en mulitinationals, daar gaat het goed mee. De reële economie van de gewone burgers is slecht, geen zekerheid, voedselbanken etc.. Maar zo’n rigoureuze daad? Van premier Rutte? Dat had niemand verwacht, het gaat ver om ministers uit te wijzen, maar is gebeurd, vannacht! Hoe verder? Dit zal komende dagen blijken, veel goeds zal het niet worden!

WIKILEAKS

WikiLeaks bracht het eerste deel van de AKP e-mails. AKP, of de partij van Rechtvaardigheid en Ontwikkeling , is de regerende partij van Turkije en is de politieke kracht achter de president van het land, Recep Tayyip Erdoğan. Het eerste deel van de serie is bestaat uit 762 mails. De e-mails zijn afkomstig van “akparti.org.tr”, het primaire domein van de AKP partij. De laatste mail kwam van 6 juli 2016. De oudste dateert uit 2010. Opgemerkt wordt dat e-mails meestal gebruikt voor de situatie in de wereld.

Het materiaal werd verkregen een week voor de poging tot de staatsgreep.

Als je wilt zoeken en bepaalde mails met onderwerpen wilt zien: https://wikileaks.org/akp-emails/

Een willekeurige mail:https://wikileaks.org/akp-emails/emailid/25121

https://wikileaks.org/akp-emails/emailid/25121

Bron: NOS, Wikileaks

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *