Gaat het WK wel door in Rusland?

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Het zou mij niet verbazen als het WK in Rusland niet door gaat in 2018, of beperkt met Aziatische en Afrikaanse landen. Er zal vanuit de EU, voornamelijk Duitsland, Nederland, Frankrijk, België en de Scandinavische landen allerlei verzinsels komen om er niet heen te gaan. Of proberen het in een ander land te laten plaatsvinden, in de EU, Duitsland bijvoorbeeld.

Voor Nederland is dat niet zo’n probleem, ik ben geen voetbalfan, maar Nederland presteert als een zwak land. Dat doen ze al jaren en niet alleen met voetbal, een verdeeld land waar de eenheid weg is, de oude mensen voor het gemak maar een “einde levens pil” krijgen, boven de 50 je afgeschreven bent voor werk die tijd tot je 67e dan moet overbruggen met uitkeringen en kleine “flex” baantjes, de verkiezing een aanfluiting is, waar eigenlijk, omdat er “handmatig” gestemd is, alweer met de smoes Rusland (hackers), verkiezing waarnemers hadden moeten zijn. Want als er iets duidelijk is, dat er wat aan de hand is, is de verkiezingsuitslag in Rotterdam, VVD nummer 1, dat kan echt niet in Rotterdam!

Maar terugkomend op het WK, dit was te lezen in de “reguliere media”:

In Duitsland is een discussie ontstaan over het WK in Rusland na recente gebeurtenissen bij protesten in dat land.

 

“Een land dat de meest elementaire burger- en grondrechten niet kan garanderen, kan geen WK organiseren”, aldus Michael Fuchs, vice-voorzitter van de fractie van CDU/CSU.

“Dit zal veel fans ervan weerhouden naar Rusland te vliegen. De boycot van sportevenementen moet een zeldzame uitzondering blijven, maar Rusland begeeft zich al een tijd op gevaarlijk vlak.”

Bij massale protesten in Rusland tegen corruptie pakte de politie afgelopen weekeinde honderden mensen op. Een van de arrestanten is oppositieleider Alexej Navalny, die in het centrum van Moskou door de politie werd meegenomen. Einde bericht!

Afbeeldingsresultaat voor soros

Die protesten zijn opgezweept door de organisaties van George Soros, die al jaren proberen “color revoluties” uit te voeren in landen die hen niet aanstaan of niet met het systeem meewerken, onder het mom van mensenrechten. Ook EU organisaties zitten achter de demonisering en het proberen om Rusland ten val te brengen. Dus wordt alles uit de kast gehaald, politiek, sport en mensenrechten. Alles is slecht..Alsof wij geen “halve” dictator hebben in de EU: Rutte voor de 3e keer, Merkel dadelijk voor de 4e keer.

Bron: NU, Wikipedia

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *