Waarom het westen geen vrede zal hebben met Syrië

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:
IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Afbeeldingsresultaat voor the shadow government want to control syria and russia cartoon

Aan  al diegenen die wakker en bewust zijn geworden of zijn ontsnapt aan de westerse media-put van leugens en brainwashing, de zes jaar lange weerstand van het Syrische volk in het aangezicht van het Anglo-Zionistische rijk en zijn terroristische proxy-troepen ISIS, Al-Qaeda, is een diep tragische maar historisch heldhaftige daad.

Het Syrische volk heeft bijna vier jaar vrijwel alleen overleefd tot Rusland ingreep, op verzoek van de Syrische regering om tegen de VS, EU en de Israëlische terroristen-vechters, zogenaamde rebellen, te vechten die het Syrische volk gegijzeld hielden. De Russische campagne was een totale ommekeer, wat resulteerde in het verlies voor de Anglo-Zionisten. Velen roemen terecht het Heroïsche Syrische Arabische leger en zijn Russische, Iraanse en Hezbollah bondgenoten.

Dit optimisme is ten dele misplaatst, omdat de krachten die de westerse wereld eigenlijk regeren (de schaduwregering, elite, Bilderberg, Multinationals en wapenindustrie), Syrië niet uit haar as kunnen laten verrijzen.

Een herbouwd Syrië die haar eigen centrale bank beheert en haar eigen valuta kan uitgeven als het nodig is, zonder buitenlandse controle en geen schuld heeft aan het Internationaal Monetair Fonds of iemand anders (het meest fundamentele en essentiële van de vrijheden die de meeste westerse landen  al minstens honderd jaar niet ervaren) en die daardoor in staat zal zijn haar burgers , zelfs tijdens de oorlog, gratis onderwijs en hoger onderwijs, gezondheidszorg en extreem lage of niet-bestaande nutsbedragen aan te bieden.  Het feit dat verschillende takken van de islam en vooral het feit dat de vele orthodoxe christenen in Syrië in vrede met elkaar wonen en leven (al decennia lang)  is een een doorn in het oog van de westerse-zionistische wereld.

De schaduw regering, d.w.z. degene  die het Anglo-Zionistische rijk eigenlijk runnen, streven naar wereldoverheersing, totale wereldoverheersing en bereiken dit door middel van controle over de centrale banken van elk land.

 In dertig jaar zijn ze erin geslaagd om de gemiddelde westerling in een zombie te veranderen, waarvan het begrip van over de wereld en haar realiteit volledig gebaseerd is op leugens m.n.  de totale realiteit-inversies en objectieve redenering.

Een herbouwd Syrië zal een helder voorbeeld kunnen zijn van de wereld waarin het leven mooi kan zijn zonder de wurggreep van de schaduwregering, die de totale geldvoorziening, onderwijssysteem, media, sport, kunst en de rest beheerd. Een herbouwd  Syrië zal een blok aan de been zijn voor het  “Groter Israël” en  de westerse plannen voor gasleidingen van Qatar naar Europa (wat er al of niet met Qatar gebeurt). Syrië is de sleutel, voor deze elite schaduwregering (waar het huis Oranje diep in verwikkeld is, evenals Shell)  voor hun ultieme doel om Rusland te onderdrukken, te veroveren en te onderwerpen. Dit is natuurlijk de ook de reden waarom Rusland in eerste instantie Syrië helpt.

Bron: Off-Guardian

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *