De waarheid over de Oekraïne-oorlog onthuld: Watchdog Media laat video’s zien van de Oekraïense Oorlog, Euromaidan en MH-17

Screen Shot 2017-07-19 at 5.18.45 PMukraine-nazi-parade-1

Op de driejarige herdenking van het tragische ongeluk van de Maleisische Airlines Flight MH-17, heeft een “media Watchdog” in Brisbane, Australië de meest grondige en nauwkeurige chronologische data in een video verwerkt en de gebeurtenissen op een rijtje gezet, van de  euro’s Euromaidan opstanden in november 2013 en het tragische ongeluk van vlucht MH-17 op 17 juli 2014.

Tussen 2013 en 2017 verzamelde het “Watch Dog Media Institute” de meeste video’s van getuigen ter plekke met betrekking tot de oorlog in Oekraïne  en ook een substantiële hoeveelheid van alle mainstream mediabeelden die verband houden met bovengenoemde opstand en ongeluk.

Deze verzameling is  poëtisch getiteld “Roses Have Thorns”, en zijn toegankelijk gemaakt door de “” Watchdog Media” op hun You Tube-pagina/kanaal die hieronder te vinden is.  Deze chronologische video’s bevatten 17 video’s met in totaal 32 uur film en bewijs.  Dit gedownloade en gearchiveerde beeldmateriaal is de afgelopen twee jaar grondig gesorteerd en geplaatst in een video-tijdlijn van 5 uur die de ware en verschrikkelijke aard van de oorlog in Oekraïne onthult en de verschrikkelijke gevolgen ervan voor de burgerbevolking. Dit zijn de meest onthullende video’s  die er bestaan en geeft weer wat er eigenlijk in de Oekraïne plaatsvond.

Roses have Thorns part I :




On You-Tube is de rest van de afspeellijst na deze video te  vinden

 

MAIDAN (PLEIN)

Onderstaande video laat duidelijk zien dat de westerse mainstream media in verband met de gebeurtenissen in Oekraïne niet de waarheid laten zien en vertellen , de video’s en verslagen zijn van getuigen op het plein.  Het blijkt ook duidelijk uit de video’s  dat er een aanzienlijke hoeveelheid videobeelden online geplaatst waren die aantoonden dat fascistische bataljons uit Kiev onschuldige etnische Russische Oekraïense burgers  hebben aangevallen en op een verschrikkelijke en moorddadige  manier hebben verwond of gedood  …… op camera. Een aantal van de moorden is op camera opgenomen en te zien in de videobeelden!

MH17

In de video’s is er ook een groot aantal locatieverifieerbaren beelden (grotendeels onzichtbaar in westerse landen) van de BUK-raketlanceringen van Oekraïne die actief en in beweging zijn in de Oekraïense oorlogsgebieden vóór en tijdens de ramp van MH-17. Dit is zeer belangrijk voor de rebellen, (in Kiev genoemd terroristen) in de oostelijke uitgestrekte regio’s, zij hadden geen luchtmacht en geen Oekraïens BUK-raketlanceerplatformen die gebruikt hadden kunnen worden. Dat werpt nieuw bewijs op en kan met bijna zekerheid gezegd worden dat de troepen, d.w.z. het leger uit  Kiev, deze BUK-raketlanceerplatformen dus gebruikten?” En “waarom heeft destijds de Amerikaanse senator John McCain op CNN  gezegd dat tijdens de “staatsgreep” door de regering in  Kiev,  geen BUK’s in hun bezit hadden ?”




De uniekheid van deze bijzondere “Watchdog Media-video’s ” is dat het niet alleen fascinerende, relatief onzichtbare videobeelden en onbekende informatie bevat, samen met professionele vertalingen  en ondertiteling, maar het maakt ook gebruik van kaartzoomtechnieken waarmee de kijker de doorlopende aard van de oorlogsgerelateerde gebeurtenissen door  kaartlocaties en video’s te filmen die op specifieke precieze locaties werden gefilmd door burgers die onder dwang waren en  direct betrokken  bij de oorlogsgerelateerde gebeurtenissen, waardoor een bredere weergave is van wat er eigenlijk gebeurde en de westerse mainstream media te kijk zet , zij verspreiden n.l. , moedwillig leugens en laten dit zien in hun dagelijkse nieuwsuitzendingen in alle EU landen en de VS, terwijl zij rapporteerde vanaf de plekken waar het gebeurde. Dit wordt allemaal door middel van een goed geplaatste video tijdlijn onthuld vergezeld en makkelijk te vertalen, waardoor de kijker het gevoel krijgt in een grote oorlogsfilm in de bioscoop te kijken. Soms voelt het alsof ze niet kunnen wachten om te zien hoe het allemaal afloopt, hoewel de meeste goed geïnformeerde mensen nu op de hoogte zijn en begrijpen dat de oorlog werd verkocht aan het westerse publiek door leugens die door dezelfde  westerse mainstream media worden verteld, op dezelfde manier als over Irak, Libië en Syrië. De VS is de hoofdschuldige aan deze oorlogen en andere, maar de EU landen zijn medeplichtig, omdat zij toelieten en toelaten, dat er voor winst, kapitalisme vele mensenlevens verloren gegaan zijn en medeplichtig aan genocide, in vele landen!

Statement John McCain:




Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *