Achtervolgd door het Nazi verleden, maar kunnen de Duitser wel leven met de criminele daden van Israël tegen de Palestijnen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

 

Als vrijheid iets betekent, betekent dit het recht om mensen te vertellen wat ze niet willen horen. “-George Orwell”.

Duitsland  de erkende leider van de Europese Unie, maar het Duitse volk nog steeds achtervolgd door het spook van het nazi-verleden, aangewakkerd om niet te vergeten en nog steeds schuldig bevonden door een onheilspellende ‘Holocaust-industrie’, gestuurd vanuit de VS.

 

Zij (Duitsland) heeft niettemin een verantwoordelijkheid voor zichzelf, haar burgers en voor de rest van de mensheid om een onvoorwaardelijke veroordeling en verzet te plegen tegen een  ideologie die zijn eigen mensen  als “superieur” en / of “Gods uitverkorene.” verheft, de staat Israel is schuldig aan deze discriminatie en mensonterende toestanden, parallel aan de daden gepleegd door de Nazi’s zou je deze kunnen vergelijken.  Deze lastige verantwoordelijkheid  opgelegd door de wereldleiders, m.n. de Verenigde Staten  – een  moreel afvallige supermacht ondergeschikt aan de dictaten van de apartheids “Joodse staat”,  belast  hoe je het ook went of keert Duitsland, een land nog steeds bezet door de VS, sinds 1945, onder het mom van veiligheid en democratie- zou nu als wereldleider van de EU in moeten in zien dat Israël een apartheid staat is!

De  VS nu een staat die lijkt op op George Orwell’s boek: 1984 – Een ‘gedachtecriminaliteit’  wordt  direct door de ‘Gedachtepolitie’ [AIPAC] bestraft . Dit komt doordat de VS ondergeschikt is aan de AIPAC lobby een pro-Israël organisatie, onderdeel van de “schaduwregering” het kenmerk  van opeenvolgende Amerikaanse regeringen. Elke tegespraak, door burgers, presidenten wordt bestraft, door oorlog, opsluiting, afzetting en moord.

Afbeeldingsresultaat voor israeli apartheid state cartoon

Deze lobby is geïnfiltreerd  in “Hollywood”en de Amerikaanse wapenindustrie en wordt er door beheerst.

Zolang het westen en dus ook Duitsland onder de “plak – bezetting” blijft van deze lobby en de rest van de “schaduwregering” zullen zij geen “echte”vrijheid kennen en hun politieke, culturele gedachtengoed  blijft door de VS bezet.

Bron: http://www.haaretz.com/israel-news/1.801881

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *