De CIA heeft direct wapens naar ISIS gestuurd via de luchtvaartmaatschappij van Azerbeidzjan de “Zijde Route Vluchten”

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Members of al-Nusra Front gesture as they drive in a convoy touring villages in the southern countryside of Syria's Idlib province, Decembe, 2014. (Photo: Khalil Ashawi/Reuters)

Na een maandenlang onderzoek is er bewijs dat er een ongelooflijk groot geheim wapenleveringsnetwerk naar terroristische groepen in Syrië door diplomatieke vluchten  gevlogen werd uit Oost-Europa, afkomstig  van de CIA en andere inlichtingen organisaties, heeft de Bulgaarse overheid een Journalist verhoord op brute wijze, die het verhaal naar buiten bracht.  De aanleiding was het lekken naar de “mainstream” media.

Onderzoek verslaggever Dilyana Gaytandzhieva schreef een verslag voor Trud Newspaper, gevestigd in Sofia, Bulgarije, waaruit bleek dat de luchtvaartmaatschappij van Azerbeidzjan regelmatig tonnen met wapens naar Saoedi-Arabië, Verenigde Arabische Emiraten (UAE) en Turkije onder het mom van diplomatieke dekking vervoerde als onderdeel van het CIA-(geheim) programma om anti-Assad-vechters in Syrië met wapens te leveren. Die wapens, belanden in de handen van ISIS en al-Qaeda terroristen in Irak en Syrië.

Terwijl het al lang vermoed is wordt nu uiteindelijk bevestigd. De snelle opkomst van ISIS in 2015, kon niet niet gebeuren zonder wapenleveranties, voertuigen en propaganda.  De VS en NAVO in Syrië hebben de snelle opkomst van de islamitische staat vergemakkelijkt, aangezien de groep stabiele toegang had tot een “jihadi  wapen supermarkt” van wapens ( de woorden van een voormalige spion en Britse diplomaat), is het Trud Newspaper-rapport de eerste die gedetailleerde documentatie bevat waarin de precieze logistieke keten van de wapens wordt beschreven. Gaytandzhieva reisde zelfs naar Aleppo, waar ze filmde en onderzoek deed naar de verzonden wapens, in  gevonden containers die in de ondergrondsetunnels in magazijnen van de jihadistische lagen opgeslagen.

Volgens haar artikel zijn er minstens 350 van deze diplomatiek vluchten geweest en dat is het topje van de ijsberg!

De gelekte en gehackte mails tussen de Bulgaarse minister van buitenlandse zaken en de ambassade van Azerbeidzjan, daarin vermeld de landen die aan deze criminele daden meededen, zoals alle NATO landen, Israël,Turkije en natuurlijk Saoedi Arabië.

Het werd omschreven als de “Zijde route”vluchten.




De VS heeft voor ongeveer 1 biljoen dollar aan wapens en allerlei ander oorlogstuig gestuurd die nodig is om de bevolking van Syrië, Irak, Afghanistan, Mali, Libië etc.. uit te moorden.

Dit onthullend rapport is eindelijk de bevestiging van wat de meest van “ons ingewijden” al wisten, ISIS is gemaakt, gefinancierd door de VS en haar criminele partner NATO, Israël en Saoedi Arabië!

 

Lees het hele bericht hier

Bron: https://trud.bg/350-diplomatic-flights-carry-weapons-for-terrorists/

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *