Dingen die de VS en EU over IS (ISIS) niet in de openbaarheid willen

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Gerelateerde afbeelding

Recente ontwikkelingen bevestigen wat bekend en gedocumenteerd is: Washington is de spil achter de islamitische staat (ISIS-ISIL-Daesh) en tegelijkertijd  achter de zogenaamde gematigde terroristen van Al Qaeda, die de Trump-administratie nog steeds ondersteunt als onderdeel van de Amerikaanse campagne tegen de Islamitische staat (ISIS).

De VS beschermen zowel Al-Qaeda als ISIS-ISIL-Daesh.

De Amerikaanse luchtmacht werkt namens de terroristen en bombardeert de Syrische overheid, de SAA en de bevolking.

De islamitische staat (ISIS) was tot 2014 genaamd Al Qaeda in Irak (AQI).

Al Nusra is onderdeel van Al-Qaeda, die ontelbare wreedheden in Syrië heeft gepleegd. Het wordt nu beschouwd door de Amerikaanse regering als de “Moderate Opposition”, die vecht tegen de Syrische regering en bevolking.

Amerika’s ‘anti-terroristische campagne’ bestaat uit het ondersteunen van een zogenaamde ‘gematigde’ al-Qaeda groep (Al Nusra, nu hernoemd) tegen een andere al-Qaeda groep, IS.

De bevrijding van Aleppo

Terwijl Aleppo bevrijd is van de plaag  en terreur van het door het Amerikaans en EU gesteunde terrorisme, beschuldigen de reguliere “mainstream” media in de VS en EU de Syrische regering en SAA om hun zogenaamde wreedheden tegen burgers.  Aleppo werd beschouwd als een humanitaire crisis. Wat ze nooit vermeld hebben, nu nog steeds niet, is dat  Oost Aleppo de afgelopen vier jaar bezet was door terroristen van Al Qaeda die nu nog steeds als oppositie-rebellen worden neergezet in de media en politiek.

De Witte Helmen (White Helmets) is een ordinaire terroristiche Al-Queda groep, die ettelijke soldaten vermoord heeft. Hun hoofdkantoor is in Amsterdam en wordt gesponsord door de Nederlandse regering en de Nederlandse belasting betalers. Ook is er een “Hollywood”blockbuster van gemaakt!

De terroristen worden beschreven als de slachtoffers van de Syrische overheid agressie. Vanzelfsprekend worden de gruweldaden gepleegd door de terroristen als zijnde daden van de  Syrische overheid en SAA.

Bovendien worden de Al-Qaeda- rebellen die verantwoordelijk zijn voor ontelbare wreedheden getraind en gefinancierd door de VS-NAVO en zijn bondgenoten, waaronder Saoedi-Arabië, Qatar, Turkije en Israël. Nog steeds krijgen zij geld uit Saoeidi-Arabië en Israël.

Israël gebruikt hen om de Golan Hoogte bezet te houden en de gewonden terroristen worden in Israëlische ziekenhuizen verpleegd.

De nederlaag van de terroristen wordt beschreven als een misdaad tegen de mensheid.

Degenen die de terroristen werven, opleiden en financieeren , worden gezien door de “internationale gemeenschap” als de beschermers van de wereldvrede. Deze laatste omvatten onder andere de staatshoofden en regeringsleiders van de VS, Groot-Brittannië, Frankrijk Turkije, Nederland, Duitsland en België. Het heet ‘Verantwoordelijkheid om te beschermen’ (R2P).

Turkije leverde een corridor voor de terroristen in Noord-Syrië, ze werkten samen  met de NAVO.
Saoedi-Arabië en Qatar verstrekten geld, training en wapens aan Al-Qaeda.
De regering van Obama zei dat zei  een luchtcampagne uitvoerde gericht tegen de islamitische staat (ISIS-Daesh), maar in de afgelopen jaren is er nooit vooruitganf geboekt.
Wat de VS-coalitie deed en doet, was het beschermen van ISIS-DAESH, terwijl ze de civiele infrastructuur van Syrië en Irak bombardeerde in het kader van een zogenaamde ‘counterterrorismoperatie’.

Het dodelijke plan om terroristen naar Syrië te sturen als de voet-soldaten van de Westelijke militaire alliantie, is mislukt.

Aleppo is bevrijd: een verdrietige dag voor de oorlogs zuchtigen in het westen

De Waarheid is een krachtig wapen.

Bron: https://freesuriyah.wordpress.com/2016/11/22/de-nep-white-helmetsin-nederland/

https://www.metronieuws.nl/lezerscolumn/sonjavandenende/maand-van-de-geschiedenis-grenzen/2016/10/de-white-helmets-in-nederland

White Helmets – het echte verhaal van een getuige

https://freesuriyah.eu/?cat=38

De Witte helmen in Nederland

Naam:Stichting Mayday Rescue Foundation
Dit is mijn bedrijf!
Adres:De Cuserstraat 93 3e en 4e ver
Postcode:1081 CN
Buurt:Buitenveldert-West
Wijk:Stadsdeel Zuid
Plaats:Amsterdam
Gemeente:Gemeente Amsterdam
KVK-nummer:64492915

Sinds de oprichting is de primaire rol van de Mayday Rescue Foundation als partner voor internationale ondersteuning van Syria Civil Defense (SCD, de “White Helmets”), voor wie het opleiding, uitrusting en mentoring heeft gefinancierd, gefinancierd door landen waaronder het Verenigd Koninkrijk, Denemarken, Nederland en Duitsland; De andere implementatiepartner die hulp verleent aan SCD is Chemonics , die namens USAID een vergelijkbare hoeveelheid steun verlenen aan de Witte Helmen.

 

Loading

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *