Russofobie, censuur van Palestijnen en Iraniërs het Westen censureert en sanctioneert iedereen

Het Westen, en in dit geval Europa, is nog steeds racistisch en staat opnieuw aan de ‘verkeerde’ kant van de geschiedenis, foto’s: Adobe Stock, Amazon, bewerking: Mirjam©Photo

Als het niet zo’n ernstige zaak was, geen kwestie van oorlog en vrede en dood en leven, zou iedereen zien hoe zielig de zogenaamde westerse regeringen zich gedragen eigenlijk belachelijk en lachwekkend, ook kinderachtig, als kleuters. Maar gezien het het niveau van westerse politici is dat ook niet verwonderlijk. Maar de zaak is ernstig, met hun ‘kleuterschool politiek’ storten ze Europa bijna alweer in een oorlog!

Enerzijds prediken ze een multiculturele samenleving, die de meest bizarre vormen aanneemt zoals we gisteren konden zien tijdens de openingsshow van de Olympische Spelen in Parijs. Onderdeel van de show waren zogenaamde transgenders, die zo walgelijk was (de show) dat je het als volwassene niet eens met een zweem van ongeloof kon aankijken alleen maar met walging. Onze voorouders zouden denken dat iedereen compleet ‘gek’ geworden is, als ze deze satanische idioterie vanuit hun graf konden aanschouwen.

Boven de Olympische Spelen in Sochi, Rusland in 2014 en onder de Olympische Spelen in Parijs, Frankrijk, 2024, Video: Fight & Soul, een nogal ‘zieke’ en bizarre aanblik.

Ook op de dag van de opening was er sprake van sabotage. Eerst beschuldigden Britse kranten de Russen, maar nu worden de Iraniërs door Israël beschuldigd van sabotage van de Franse treinen!

Zoals ik al zei, ze prediken een multiculturele samenleving en inclusiviteit, met hun focus op transgenders, homo’s, lesbiennes en andere types van het menselijk spectrum, behalve de Russen, de Palestijnen, de Iraniërs, of degenen die Moslim en Christenen zijn, met andere woorden die zich niet conformeren aan de Westerse ideologie van goed of fout. Ze gaan zelfs zo ver in hun ideologie dat ze de geonocide in Gaza goedkeuren, zoals eerder in Syrië en Irak, de Russen zien als barbaarse monsters en de Iraniërs als extremisten. Maar als ik de bovenstaande video bekijk, mogen jullie zelf beoordelen wie hier de ‘barbaren en monsters’ zijn.

Zoals ik vaak zeg en schrijf is er geen hoop meer in de westerse politiek, links of rechts om, zijn beiden geradicaliseerd, zonder dat ze het misschien zelf doorhebben. Als je zogenaamd links bent, ben je voor de Palestijnen, maar tegen Rusland, als je zogenaamd rechts bent, ben je voor Rusland (niet helemaal zoals recentelijk blijkt met de PVV), maar voor het zionisme en de moord op Palestijnen die de Israëlische regering uitvoert.

Het zionistische project in het Midden-Oosten, opgericht in 1948 (of nog eerder denk aan Balfour), is een koloniaal project, vergelijkbaar met Zuid-Afrika of het Britse Rijk (India). Er is apartheid en de heersers zijn geradicaliseerde Israëliërs, die ik bewust geen Joden noem, omdat Joods zijn een geloof is en zionisme een koloniaal project. De Zionisten gebruiken het Jodendom, net als ISIS de Islam gebruikte.

“De grootste belediging van de herinnering aan de Holocaust is niet het ontkennen ervan, maar het gebruiken ervan om genocide te plegen op het Palestijnse volk.” ~ Norman Finkelstein (een Jood en Israëliër)

We konden ook naar een andere show kijken, de geradicaliseerde premier van het koloniale project Israël was op bezoek in het Amerikaanse congres. Daar hield hij zijn haatdragende toespraak tegen de Palestijnen en riep hij openlijk op tot oorlog tegen Iran. De (voornamelijk zionistische) regeringsfunctionarissen en leden van het congres juichten deze haatdragende toespraak toe, vooral de Republikeinen (Trump is tenslotte een zionist), maar ook de Democraten. Zoals ik al zei, het maakt niet uit of ze links, rechts of wat dan ook zijn, ze willen allemaal oorlog voeren met Rusland, Iran en natuurlijk staat China ook hoog op de agenda.

Deze geradicaliseerde premier (net als Wilders in Nederland) haat Iran en noemt de protestanten “geradicaliseerde Amerikaanse idioten” die Iran ondersteunen”. Te ziek voor woorden dat andere Amerikanen die de regering vertegenwoordigen dat toejuichen. Eigenlijk is Amerika Israël en omgekeerd.

Terug naar Rusland en het Nederlandse standpunt, de media en politici, zoals de geradicaliseerde nieuwe minister van Defensie, Ruben Brekelmans, lobbyen voor een oorlog tegen Rusland, net als de geradicaliseerde NAVO en de Europese Unie. Zoals Ursula von der Leyen, waarvan het ergste is dat ze Duits is, en natuurlijk Mark Rutte ook geradicaliseerd samen met Frans Timmermans en Bert Koenders (Syrië) over de MH17, nu is de ‘zielig’ stamelende ex-AIVD, en ex-chef terrorismebestrijding, Dick Schoof, naar voren geschoven als premier van Nederland. Om natuurlijk de “vuile was” binnen te houden of de bekende deksel op de doofpot!

Maar ze spelen met vuur, voor het eerst heeft de Europese Unie geld overgemaakt naar Oekraïne, ze noemen het “verdiend geld” met de verkoop van ‘bevroren’ Russische activa. Het gaat om 1,5 miljard euro, zo maakte voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie vrijdag bekend bij X. Laat het even bezinken, geld verdiend met de verkoop van Russische activa, dat zouden wij als burgers diefstal op grote schaal noemen! Rusland is tot het uiterste getergd!

Het geld wordt niet gebruikt voor wederopbouw, maar voor de aankoop en productie van wapens!

De Duitse mislukte minister van Defensie onder het Merkel-regime heeft nu de touwtjes in handen in de EU. Schandalen over Pfizer doen er niet toe. Ze werkt perfect de agenda af met haar haat en oorlogszucht tegen Rusland, de Palestijnen zijn in haar ogen ook de ‘bad guys’, ach 40.000 doden is niks, een beetje treurig misschien al die dode kinderen.

Ze beginnen altijd met sancties, dat is het begin van hun tactiek, dan komt de oorlog, een revolutie en proxy-oorlogen, aangewakkerd door meestal de CIA en andere geheime diensten/organisaties zoals MI5-6, of de Nederlandse AIVD (hoewel die klein is). In Rusland werkte het niet, maar wij als alerte burgers konden dat al voorspellen. Dus nu proberen ze, in het nauw gedreven, ze hadden de oorlog in Syrië al verloren, ook door die “boze” Russen, het roer om te gooien en Rusland direct te confronteren met oorlog, waarvan ze zeggen dat Rusland die ‘uitgelokt’ heeft.

Daarin schuilt het grote gevaar, want al die ‘kleuter- en maffia-achtige’ politici, aangestuurd door de schaduwregering (wapenlobby’s en andere invloedrijke lobby’s), voeren precies deze agenda zonder tegenspraak uit, of het nu gaat om Israël, Rusland, Iran, China of Noord-Korea, het kan ze geen moer schelen, de Nederlandse bevolking is voor hen ook niet echt interessant, helaas is dit de situatie in het Westen, een geradicaliseerde fascistische sekte regeert Europa, met het hoofdkwartier van de sekte in Amerika.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)