Regeren, verdelen, oorlog en waanzin regeren Nederland en Europa zelfs een bijna-nucleaire ramp heeft geen aandacht meer

Nederland en de rest van Europa zijn druk bezig elkaar te bevechten en vanuit de regering is er de waanzin over de dreiging van oorlog, rechts tegen links, Nederland tegen Rusland en pro en anti Israël, foto: Cartoon Stock, uitgeverij Pluim, Or net, bewerking: Mirjam©Photo

Momenteel wordt werkelijkheid wat velen al wisten of zagen aankomen, er heerst chaos in Europa, in Nederland, er wordt haat en verdeeldheid gezaaid door overheden, media en de lobby’s achter de overheden en de media. Het is zogenaamd extreem links tegen extreem rechts, neonazi’s (Duitsland) tegen de zogenaamde woke-mensen en niemand realiseert zich in zijn of haar waanzin dat het allemaal een agenda is. Je bevolking verdelen en haatzaaien en dan doorgaan met je plannen, dat is wat er momenteel gebeurt. Zowel zogenaamd links als rechts doet het, de haat tegen elkaar neemt proporties aan van een bijna burgeroorlog, zoals we afgelopen tijd zagen in het Verenigd Koningrijk. Ik zal wat voorbeelden geven, die jullie zelf maar al te goed weten.

Rusland het eerste front

Ja, ik heb daar al zoveel over geschreven, ik woon natuurlijk in Moskou en zie en weet wat er in Rusland (en de Donbass) gebeurt, maar als autochtone Nederlander die de waanzin van de oorlog in Syrië heeft meegemaakt, voormalig SP-lid (Staten) was en de Lockdowns heb meegemaakt in Duitsland), weet ik maar al te goed wat er in Nederland gaande is en wat ik zie is diep en diep triest.

Rusland is al jaren de aangewezen vijand van Europa (nee, niet sinds 2022 maar al veel eerder volgens de Amerikaanse agenda) en Nederland doet als beste jongentje van de klas er alles aan (de overheid en de media) om het vuurtje aan te wakkeren en is daarom één ​​van de hoofdschuldigen. Als de oorlog zich verder verspreidt, moet je niet verbaasd zijn als Rusland ergens in Nederland een raket of drone gooit, wie met vuur speelt moet op de blaren zitten.

Neem het recente incident (één van de vele) met de kerncentrale in Zaporizja waar Oekraïne meerdere keren drones heeft ingezet, in juni 2024 waarschuwde ik al in een artikel (in het Engels zie hieronder) dat Oekraïne en Europa letterlijk met vuur spelen en waarschijnlijk een tweede Tsjernobyl willen. Gisteravond gebeurde het weer en Oekraïne viel de kerncentrale aan met drones en er brak brand uit in de koeltorens, wat levensbedreigend kan zijn. Maar wat zeggen westerse politici: niets! Wat zeggen westerse media: Zelensky zegt dat Rusland het heeft gedaan! De Engelse krant de Guardian ging zelfs zover om te zeggen dat Rusland autobanden verbrande om het te ‘faken’ ! De Duitse MSM (Tageschau) schreef: “De Oekraïense president Zelensky zei dat Russische troepen brand hadden gesticht op de locatie van de bezette kerncentrale Zaporizhia in het zuiden van Oekraïne, die tot aan Kiev zichtbaar was. Wat zegt het internationale orgaan dat verantwoordelijk is voor nucleaire veiligheid, het ‘International Atomic Energy Agency (IAEA)’ Grossi: is geen gevaar!

Het hoofd van de regio Zaporizja, meldde dat als gevolg van de beschieting van de stad Energodar door de Oekraïense strijdkrachten, er brand is uitgebroken in de koelinstallatie van de kerncentrale van Zaporizja. Video: https://vk.com/wall385287235_35702 of https://t.me/devendonline/2589 of https://rumble.com/v5alcth-my-comments-on-the-ukrainian-strike-on-zaporozhye-nuclear-power-plant.html

De brand in de kerncentrale van Zaporizja , als gevolg van de beschieting van de stad Energodar (drones) door de Oekraïense strijdkrachten.

Dit is de waanzin in Europa, dat zelfs een bijna-nucleaire ramp de elites en politici niet kan afschrikken, we kennen allemaal de ramp in Tsjernobyl in 1986, destijds in Oekraïne, de stad Pripjat en wat de gevolgen waren en nog steeds zijn. Europa (de VS al helemaal niet) besteedt geen aandacht aan Zaporizja en de media zijn alleen maar bezig met de schuldvraag, met Rusland beschuldigen en diplomatie is een ‘vies’ woord geworden, zolang er oorlogsstokers als Ruben Brekelmans of Mark Rutte aan de macht zijn, komen nucleaire rampen en oorlog recht op ons af en zullen ook Nederland gaan verstoren.

Israël en Palestina het tweede front

De verdeeldheid wordt gevoed door de regimes in Europa, die democratie en mensenrechten prediken, maar tegelijkertijd hun goedkeuring geven aan het zionistische project Israël (en Russofobie natuurlijk). Dit project is te vergelijken met de apartheidsstaat Zuid-Afrika, waar de Nederlanders Afrikanen ook als tweederangsburgers zagen die zonder probleem vermoord konden worden net als nu de Palestijnen! Het waren zoals de Duitsers pleegden te zeggen “Untermenschen”.

De rechtse groepering in Nederland onder leiding van zionist Geerst Wilders kiest voor Israël en de Apartheidsstaat en probeert je te laten geloven dat alle Arabieren jihadisten zijn, zonder te vermelden dat er christenen en gematigde moslims en ja, zelfs atheïsten zijn, net als er Orthodoxe en Jihadistische Joden zijn zoals de kolonisten en Israelische atheïsten. Maar ze zijn verblind door haat, door uitgesproken fatwa’s (die ik ook heb) en ze prediken zelfs de dood voor alle Palestijnen en als het even kan alle Arabieren!

De linkse groeperingen en politieke partijen schreeuwen schande en proberen hun steun te betuigen via demonstraties (die nutteloos zijn geworden). Maar de zogenaamde linkse groepering is tot in de kern verdeeld (dat weet ik uit ervaring) en kan nooit iets bereiken. Bovendien zit Nederland, net als de rest van Europa, vol met jihadisten die tijdens de grote zogenaamde vluchtelingencrisis in 2015 naar Europa zijn gekomen. Links kan geen onderscheid maken tussen jihadisten, islam en vrijheid en beschermt jihadisten die in hun ‘linkse’ naïviteit de ‘goede jongens’ zijn, net als de Witte Helmen (Al-Qaeda) die door het Westen werden gesponsord, met Nederland als hoofdsponsor. Ze verdedigen de woke-waanzin of vinden dat als een land wordt overspoeld door economische vluchtelingen en je bent daar tegen, je ‘rechts’ bent of zelfs racist en een neonazi zoals in Duitsland, waanzin toch, misschien is dit het resultaat van slecht onderwijs en is de Europese bevolking nog dommer geworden, wie zal het zeggen?

Het resultaat van deze domheid of berekening van links en rechts zijn taferelen die lijken op een burgeroorlog. Belangrijk zijn niet de binnenlandse aangelegenheden, maar de conflicten, met andere woorden de oorlog is al in Nederland aangekomen. Zoals ik in 2015 al gewaarschuwd heb dat dit het resultaat zou worden. Foto: Adobe Stock

De oorlog

Social media en nu met alle ellende die erbij hoort, Artificial Intelligence (AI- Kunstmatige Intelligentie) is wat wat mij betreft niet zo ver is als ze beweren, de propaganda is natuurlijk enorm. Natuurlijk kunnen ze zogenaamde ‘deep fakes’ maken, maar als je goed kijkt kun je het in de meeste gevallen onderscheiden, zoals onlangs een ‘deep fake’ van de Russische perswoordvoerster van het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Maria Zakharova verscheen in de media.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken zei dat Rusland zou hebben aangeboden een belangrijke kerncentrale te ruilen voor een Oekraïense terugtrekking uit Koersk. Zakharova heeft nooit zo’n verklaring afgelegd. Volgens het ministerie is de clip “overhaast in elkaar gezet” met behulp van beelden van een briefing door de woordvoerster in juli. Eraan toevoegend dat de video een “grove vervalsing” is. Foto: RT

We kunnen zeggen dat we ons midden in een derde wereldoorlog beginnen, met propaganda, misinformatie en de ‘hete’ oorlogen op de slagvelden van Oekraïne, Palestina, Syrië, Libanon, Israël en Iran. Ook in delen van Afrika zoals onlangs Mali, waar Oekraïners vochten tegen de Wagner-groep, hadden Oekraïners jihadisten aan hun zijde. Wit-Rusland wordt bedreigd door Oekraïne en de NAVO. Koersk is aangevallen door buitenlandse legioenen zoals het Georgische Legioen en het Russische zogenaamde “Vrije Legioen” bestaande uit huurlingen uit Europa en geradicaliseerde rechtse neonazigroepen van overal die terrorisme plegen.

Het punt is dat het eigenlijk een oorlog is van het Westen tegen Rusland en Israël tegen de Arabische wereld en West-Azië, maar de kaarten liggen niet meer in handen van het Westen. Zo ver is het helaas gekomen met de zogenaamde “vrije democratische” wereld van Europa die in haar waanzin woke shows opvoert tijdens de Olympische Spelen en landen uitsluit van deelname, religies belachelijk maakt door het laatste avondmaal van Jezus te laten uitvoeren door een halfnaakte transgender en Tom Cruise de vlag meeneemt naar het zinkende continent Amerika voor de Olympische Spelen in 2028, Amerika is grotendeels de aanstichter van al deze ellende met behulp van ook Nederland.

Deze site is vrij van kunstmatige intelligentie en is geschreven door een echt persoon die verslag doet vanuit Rusland.

Sonja van den Ende Redacteur van DEVEND.ONLINE – Geopolitical news about Russia, the Donbass and the Middle-East TELEGRAM: https://t.me/devendonline en Freesuriyah.eu Sonja is een onafhankelijke journaliste uit Nederland die onder meer heeft geschreven over Syrië, het Midden-Oosten en Rusland. Ze schrijft voor verschillende nieuws sites, kranten en studeerde onder andere studies journalistiek en Engels (BA) een studie in Global Media, War and Technology! Gevestigd in Moskou, Rusland.

Als je een donatie wilt doen neem dan contact op met: sonjavandenende@gmail.com. Bedankt!

freesuriyah.eu – DEVEND.ONLINE – Sonja van den Ende (vk.com)

X (Twitter)  sonja van den ende (@SonjaEnde) / Twitter

Loading

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

error

Enjoy this blog? Please spread the word :)